Refleks Haberleri

Çiçeği burnunda annelerin en büyük ihtiyacı en iyi elektrikli göğüs pompası modelleri

Bebekler için anne sütünün önemini konuşmaya gerek bile yok! Doğdukları andan itibaren bebeklerini düzenli olarak emziren anneler, gerekli durumlarda anne sütünü hazır tutmak için pratiklik sunan göğüs pompalarını kullanıyor. Özellikle çalışan ve bebeklerinden uzak kalan annelerin kurtarıcısı olan cihazlar, birçok avantajı beraberinde getiriyor. Bu mucizevi aletlerin konforunu siz de denemek isterseniz en iyi elektrikli göğüs pompası modellerinden hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Kadin 01-04-2024 18:06

Ocak ayı astrolojik takvimi belli oldu! O tarihleri sakın kaçırmayın! Plan yapmadan önce mutlaka bilmelisiniz

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Kasım ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 10-01-2024 10:56

Kasım ayı astrolojik takvimi belli oldu: Bir işe başlamadan önce bu tarihlere dikkat edin!

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Kasım ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 05-11-2023 10:19

Yenidoğan bebekler için en iyi emzik çeşitleri

Emzikler, yenidoğan bebeklerin kendilerini daha huzurlu hissetmesine yardımcı olur. Eğer siz de bebeğinizin kendini güvende ve rahat hissedeceği, emme refleksinin gelişmesine destek olacak iyi bir emzik arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bebeğinizin ihtiyaçlarını karşılayacak en iyi yenidoğan emzik çeşitlerini sizin için bir araya getirdik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 26-10-2023 17:08

Ekim ayı astrolojik takvimi belli oldu: Bir işe başlamadan önce bu tarihlere dikkat edin!

Astroloji günlük yaşamımızın her alanını yakından ilgilendiriyor. Ekim ayının gelmesi ile beraber her ay yakından takip edilen astrolojik takvim de gündeme geldi. "Bu ay hangi gün nelere dikkat etmeliyiz, hangi tarihlerde planımızı gerçekleştirmeliyiz?" diye soruyorsanız cevabı haberimizde.

Kadin 06-10-2023 09:39

Her kadının bilmesi gerekiyor! Regl ağrılarını anında kesen tüyoyu açıkladı

Regl ağrısı kadınların her ay çektiği çileler arasında yer alıyor. Yaşam kalitesini oldukça düşüren regl ağrısını geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Ne yaparsam yapayım regl ağrısından kurtulamıyorum diyorsanız TikTok'ta yayınlanan basit yönteme şans verebilirsiniz.

Kadin 12-04-2023 11:06

Bebekleri neden hıçkırık tutar, bebeğin hıçkırması normal mi? Bebek hıçkırığı nasıl geçer, bebeklerde hıçkırık ne zaman başlar?

Bebekler doğumdan sonra birçok farklı refleks gösterirler ve hıçkırık da bu reflekslerin bir örneğidir. Hıçkırık, bebeklerin solunum sistemindeki kasların ani ve istemsiz kasılması sonucu oluşur. Bu durum bebeklerde oldukça sık görülür ve genellikle zararsızdır. Ancak bazı durumlarda hıçkırık uzun sürer veya bebeğin beslenmesi veya uyku düzenini etkiler bu durumda ebeveynler endişe duyabilirler. Peki, yeni doğan bebeğin hıçkırması normal mi?

Kadin 30-03-2023 17:24

Bebeklerde öksürüğe ne iyi gelir, nasıl geçer? Bebeklerde öksürüğü ne keser, 3 aylık bebek öksürüğüne ne iyi gelir?

Bebeklerde öksürük çok sık yaşanan bir durumdur. Özellikle kış mevsimiyle birlikte havalar hızla soğumaya başlar. Soğuk havada grip, nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıklar daha sık yaşanır. Bu hastalıkların en önemli belirtilerinden biri de öksürüktür. Öksürük, hem yetişkinleri hem çocukları hem de bebekleri ciddi şekilde etkileyen bir rahatsızlıktır. Peki, bebeklerde öksürüğe ne iyi gelir?

Kadin 24-03-2023 16:50

Bebeğinizin sağlığı için tercih edebileceğiniz en iyi cam biberonlar

Bebeğinizi kucağınıza almak için gün sayıyorsanız ya da hâlihazırda anne veya babaysanız bebeğinizi en iyi şekilde beslemenin alternatif yollarını arıyor olabilirsiniz. Öyleyse doğru yerdesiniz! Biberon, bebeklerin emme refleksine en uygun beslenme aracı. Peki, bebeğinizin sağlığı için tercih edebileceğiniz en iyi biberon modellerini incelemek ister misiniz? İşte, bebeğini plastikten uzak tutmak isteyenler için seçtiğimiz biberon modelleri!

Kadin 19-01-2023 15:27