River Plate Haberleri

Dünya bu anları konuşuyor! River Plate-Boca Juniors maçında gizemli olay: Oradan geçen şey ne?

Arjantin'de dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen River Plate-Boca Juniors derbisinde izleyenlerin akıl sır erdiremediği bir olay yaşandı. Önce Arjantin'de sonra da tüm dünyada gündem olan o anlara ait görüntüler sosyal medyada defalarca kez paylaşıldı. İşte o efsunlu anlar!

Spor 26-02-2024 10:52

Futbol maçı değil, savaş alanı! Son dakikada gelen golün ardından tam 7 kırmızı kart çıktı...

Dünyanın en büyük derbileri arasında gösterilen River Plate-Boca Juniors maçında ortalık adeta savaş alanına döndü. 90+3'te Miguel Borja'nın penaltıdan kaydettiği gol ile maçı 1-0 kazanan River Plate'in golü sonrası arbede yaşandı. Güvenlik güçlerinin sahaya girmesiyle bile yatışmayan olayların ardından maçın hakemi tam 7 tane kırmızı kart çıkardı.

Spor 08-05-2023 07:35

Jorge Jesus ayrılık sinyali vermişti, Fenerbahçe'nin B planı ortaya çıktı! Giderse takım ona emanet

Son günlerde Fenerbahçe'de gündem Jorge Jesus... Portekizli tecrübeli çalıştırıcının verdiği bazı demeçler sonrası sezon sonu Sarı-Lacivertliler'e veda edeceği iddiaları ayyuka çıkarken, Brezilya basınında gündeme bomba gibi düşen bir haber kaleme alındı. Buna göre; Fenerbahçe'de olası bir Jesus ayrılığı sonrası yerine gelecek isim hazır. İşte detaylar...

Spor 15-03-2023 15:36

River Plate şampiyon oldu! 7 yıllık hasrete son verdi

Arjantin Ligi'nde Racing Club'ı 4-0 mağlup eden River Plate, 7 yıl aranın ardından şampiyon oldu. Marcelo Gallardo, River Plate teknik direktörü olarak 13. kupasını kazandı.

Spor 26-11-2021 17:09

River Plate

River Plate Hakkındaki Haberler Mynet'te. River Plate Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MAÇ SONUCU | River Plate 2-1 Boca Juniors

Dünyanın önemli derbilerinden River Plate - Boca Juniors karşılaşmasında kazanan River Plate oldu.

Spor 04-10-2021 07:07

River Plate'de orta saha oyuncusu kaleye geçti

Libertadores Kupası 4. grupta oynanan River Plate-Santa Fe müsabakasında Arjantin ekibi River Plate 20 futbolcusunun koronavirüse yakalanmasından dolayı maça yedek oyuncusuz ve kalecilerinden yoksun çıktı. Arjantin temsilcisi, orta saha oyuncusunu kaleye geçirdiği karşılaşmayı 2-1’lik galibiyetle tamamladı.

Spor 20-05-2021 12:05