Rtük Haberleri

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin gündüz kuşağı programlarına sert çıktı! 'Bu şekilde devam ederlerse...'

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gündüz kuşağında yer alan programları sert çıktı. Şahin, “Kadına yönelik şiddet, toplumsal şiddet, gündüz kuşağı programları ile ilgili hassasiyettir. Kusura bakmasınlar bu programlar veya bu şekilde devam edenler, üzülerek söylemek istiyorum ki hiç sevmediğimiz müeyyide konuları gündeme gelecektir” dedi.

Magazin 25-04-2024 15:47

RTÜK'ten seçim yasağı açıklaması: YSK aksi karar almadığı sürece...

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin sonuçların, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) aksi yönde karar alınmadığı takdirde saat 21.00'e kadar yayınlanamayacağı uyarısında bulundu.

Haber 31-03-2024 18:04

RTÜK Başkanı Şahin'den iddialara yanıt: Sınavsız ve usulsüz bir işlem yapılmamıştır

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Şahin açıklamasında, "Hiçbir siyasi ismin veya bürokratın yakını için haksız, sınavsız ve usulsüz işlem yapılmamıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 27-03-2024 17:28

Bakan Göktaş: Hiçbir ticari kaydı, aile hassasiyetimizin önüne geçmemeli

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Medyanın ticari kaygılarını yok sayamayız. Bunu elbette anlıyoruz. Ancak hiçbir ticari kaygı, değerlerimizin ve aile hassasiyetlerimizin önüne geçmemelidir." dedi.

Haber 05-03-2024 14:49

Serdar Ali Çelikler'in olay yaratan sözleri sonrası RTÜK devreye girdi! VOLE'ye 72 saat süre verdiler...

Dün oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası VOLE'nin YouTube canlı yayınında ağza alınmayacak sözler sarf eden Serdar Ali Çelikler sonrasında özür dilemiş ve yayınlara bir süre ara vereceğini paylaşmıştı. Yapılan bu programın ardından RTÜK devreye girdi ve izinsiz yayın yaptığını tespit ettiği VOLE uygulamasının lisans alması için 72 saat süre verdi.

Spor 27-02-2024 16:28

RTÜK onaylamıştı: FOX TV'nin ismi neden değişti, kanal satıldı mı?

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, FOX TV’nin logo değişikliğine gittiğini, kanalın yeni adının bundan böyle Now TV olacağını duyurdu. İsim değişikliğinin ardından akıllara satış ihtimali geldi? FOX TV'nin ismi neden değişti, kanal satıldı mı? soruları gündeme geldi.

Finans 25-01-2024 12:44

RTÜK onayladı: Bir dönem sona erdi, işte FOX TV'nin yeni ismi!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, FOX TV’nin logo değişikliğine gittiğini, kanalın yeni adının bundan böyle Now TV olacağını duyurdu.

Finans 24-01-2024 15:22

RTÜK üyeliğine Ahmet Can Buğday seçildi

TBMM Genel Kurulu’nda yapılan oylamada Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeliğine Ahmet Can Buğday seçildi.

Yurthaber 18-01-2024 08:13

RTÜK toplantısı sona erdi! Kızıl Goncalar için flaş karar

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bazı televizyon ve radyo kanallarına yaptırım uyguladı. Üst Kurul, vatandaşlardan gelen 31 binin üzerinde şikâyet üzerine “Kızıl Goncalar” adlı dizi film hakkında hazırlanan izleme raporunu detaylı olarak ele aldı.

Haber 29-12-2023 01:04

Şehit haberleri sonrası RTÜK'ten televizyonlara uyarı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), televizyonlara, tartışma programlarında veya haberlerde terörle mücadele konusunda yapacakları yayınlarda gerekli özeni göstermeleri için uyarıda bulundu.

Haber 24-12-2023 15:49

Kırbaç sahnesine soruşturma başlatılmıştı! Kızıl Goncalar'ın yapım şirketinden açıklama geldi! Gerçeklerle örtüşmeyen eleştiriler üzerine...

Fox TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, yayınlanan fragmanla gündem olmuştu. Yayınlanan kırbaç sahneleri nedeniyle RTÜK tarafından soruşturma başlatılmış olan dizinin yapımcılarından konuya dair açıklama geldi.

Magazin 22-12-2023 22:31

Sosyal medyada gündem olan Kızıl Goncalar için RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den açıklama

Fox TV'de yayınlanmaya başlayan ve başrollerini Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümüyle gündem oldu. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise sosyal medyadan bir açıklama yaparak diziyle ilgili vatandaşların şikayetlerinin geldiğini ve üst kurul uzmanları tarafından incelendiğini kaydetti.

Magazin 21-12-2023 17:36

RTÜK, futbol programlarına el attı! Artık izin verilmeyecek

RTÜK, spor yayınlarında "özenli dil" kullanımına ilişkin ilke kararı aldı. Oy birliği ile alınan karara ilişkin konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Ne insanlık değerleriyle ne de yayıncılık ilkeleriyle bağdaşan, sınırları aşan kalitesiz programlara yasalar çerçevesinde sınır koymak kaçınılmazdır" dedi.

Spor 19-12-2023 17:10

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin'den spor programları için karar!

Ankaragücü-Çaykur Rizespor mücadelesinin ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e çirkin saldırı büyük infial yaratırken, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den de spor programlarıyla ilgili yeni kararını açıkladı.

Spor 12-12-2023 12:06

RTÜK'ten yayıncılık ilkelerini ihlal eden kanallara ceza yağdı!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) düzenlediği toplantıda izleme raporları incelendi. Dizilerdeki gayri ahlaki görüntülere ve şiddet sahneleri de değerlendirilen görüşmelerde “Hudutsuz Sevda” isimli diziye ilişkin hazırlanan izleme raporunda, kadına yönelik şiddet sahneleri nedeniyle yayıncı FOX hakkında idari para cezası müeyyidesi kararı alındı. RTÜK ayrıca SHOW TV ve KRT'ye de para cezası verdi.

Haber 17-11-2023 18:28

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ebubekir Şahin RTÜK Başkanlığı'na yeniden seçildi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Orhan Karadaş, bugün Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanlık seçimi için yapılan Üst Kurul toplantısını yönetti. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre Ebubekir Şahin yeniden başkan seçildi. Peki, Ebubekir Şahin kimdir? İşte RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin hakkında merak edilenler...

Haber 18-10-2023 13:46

RTÜK o ifadeleri affetmedi! Üst sınırdan ceza verdi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programındaki ifadelerden dolayı kanala üst sınırdan idari para cezası verdi.

Haber 27-09-2023 20:09

TFF ve RTÜK anlaştı! Artık spor programları...

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), lig dönemlerinde çokça şikayet alan spor programlarına çekidüzen verilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu ile işbirliği halinde harekete geçti.

Spor 02-08-2023 17:30

RTÜK'ten eşcinsel yayınlar için dikkat çeken karar! Dijital platformalara ceza yağdı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Netflix, Disney +, Prime Video, Mubi, Bein ve Blu TV’deki toplumsal ve kültürel değerler ile Türk aile yapısına aykırı yapımlar için üst sınırdan idari para cezası yaptırımı kararı aldı. RTÜK ayrıca, hassas konularla alakalı yayın politikaları noktasında dijital internet platformu yayıncılarıyla Eylül ayında kapsamlı bir toplantı düzenlenmesi maksadıyla yayıncıların Ankara’ya çağırılmasına karar verdi. İşte detaylar...

Haber 26-07-2023 22:31

RTÜK'ten Tele 1'e 'Merdan Yanardağ' cezası: 7 gün yayın durdurma

RTÜK, gazeteci Yanardağ'ın, katıldığı programda, "bölücü terör örgüt elebaşını övdüğü, yargı organlarını aşağıladığı, toplumu kin ve düşmanlığa tahrik ettiği" gerekçesiyle Tele 1'e, 7 gün yayın durdurma ve üst sınırdan idari para cezası verdi.

Haber 06-07-2023 15:34

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ve gazeteci Çiğdem Toker'in sözleri gündem olmuştu! RTÜK'ten Halk TV ve FOX TV'ye üst sınırdan idari para cezası

Seçim sonrası canlı yayında "Demokrasi sadece sandıktan ibaret değildir" çıkışı gündem olan gazeteci Çiğdem Toker'in katıldığı FOX TV ile ilgili RTÜK harekete geçmişti. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da Halk TV'deki bir konuşmasında "Seçimin sonucuna politik olarak saygım yok, olmayacak da" sözleri dikkat çekmişti. RTÜK iki kanal üst sınırdan idari para cezası verdi.

Haber 07-06-2023 16:11

Gazeteci Çiğdem Toker'in Demokrasi sandıktan ibaret değildir sözleri sonrası RTÜK harekete geçti! Birçok kanalla ilgili de inceleme yapılıyor

Seçim sonuçları TV kanallarındaki canlı yayınlarda değerlendirilmeye başladı. Seçim akşamı gazeteci Çiğdem Toker'in Fox TV canlı yayınında kullandığı "Demokrasi sandıktan ibaret değildir" sözleri dikkat çekmişti. RTÜK'ten yapılan açıklamada Toker'in bu ifadeleriyle ilgili harekete geçildiği bildirildi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin de konuyla ilgili "Aziz milletimizi küçük düşürmeye çalışanların bu tutumlarına sessiz kalmayacağız" dedi.

Haber 30-05-2023 11:50

SON DAKİKA | RTÜK'ten seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama: Saat 21.00'den sonra...

Son dakika haberi: RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den seçim yasaklarıyla ilgili açıklama geldi. Şahin yaptığı açıklamada "YSK kararlarına göre seçim sonuçlarının 21:00'den önce verilmesi seçim yasakları kapsamındadır" ifadelerine yer verdi.

Haber 14-05-2023 17:43

Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? 28 Nisan Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti dizisi, RTÜK tarafından verilen beş haftalık yayın durdurma cezası sonrasında merak konusu oldu. Dün Ankara Bölge İdare Mahkemesi tarafından açıklanan RTÜK’ün 5 kez yayın durdurma cezasının bozulması kararı sonrasında dizinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? 28 Nisan Show TV yayın akışı

Magazin 28-04-2023 20:23

Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'dan RTÜK önünde dikkat çeken 'ambargo' açıklaması! '15 gün öncesinden başlayarak...'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) önünde açıklama yaparak Ata İttifakı ve bileşeni partilere yönelik medya ambargosu uygulandığını iddia etti. Özdağ, bundan 15 gün öncesinden başlayarak basın ve televizyonlarda çıkan haber programlarının kayıtlarını alıp RTÜK'e vereceklerini ve işlem yapılmasını isteyeceklerini belirtti.

Haber 07-04-2023 16:57

Mahkeme, Kızılcık Şerbeti hakkında kararını verdi! Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı?

Kızılcık Şerbeti hakkında verilen RTÜK kararı gündem olmuştu. Dizinin ve kanalın avukatları RTÜK kararına itiraz etmişti. Yüksek mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. "Kızılcık Şerbeti bu akşam yayınlacak mı?" soruları bu sayede yanıt buldu.

Magazin 07-04-2023 09:55

RTÜK'ün CHP kontenjanından yeni üyesi Tuncay Keser oldu

TBMM Genel Kurul'nda Kişisel Verileri Koruma Kurulu ve Radyo ve Televizyon Üst Kuruluna üye seçimi yapıldı. KVKK'da AK Parti'ye düşen üyelik için Cennet Alas Şekerbay ve RTÜK'te CHP düşen üyelik için Tuncay Keser seçildi.

Haber 06-04-2023 20:21

Gülbin Tosun'un tartışma yaratan çıkışına ceza! İlhan Taşçı sosyal medyadan paylaştı

RTÜK Üyesi İlhan Taşçı, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. FOX Ana Haber sunucusu Gülbin Tosun'un tartışma yaratan çıkışıyla ilgili de açıklama yapan Taşçı, "RTÜK, FOX TV'ye yüzde 3 para cezası verdi" dedi.

Haber 05-04-2023 16:49

Gerdek sahnesiyle RTÜK'ten ceza alan Kızılcık Şerbeti'nde yeni gelişme! Kızılcık Şerbeti neden ceza aldı, ne zaman yayınlanacak?

Kızılcık Şerbeti dizisinde sular durulmuyor. Show Tv'in reyting rekortmeni dizisi tartışma yaratan konusundan sonra gerdek sahneleriyle RTÜK'ten 5 bölüm durdurulma cezası almıştı. Dizinin hayranlarını üzen bu durum sonrası fragmanı yayında olan yeni bölümün de yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti neden ceza aldı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 04-04-2023 23:18

Kızılcık Şerbeti'ne Yalı Çapkını'ndan destek... RTÜK kararı gündemde

Kızılcık Şerbeti dizisine 'kadına şiddet' gerekçesiyle RTÜK tarafından 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon liralık idari para cezası verildi. Bu karar kanala tebliğ edildi. RTÜK kararına Yalı Çapkını dizisi yönetmeninden tepki geldi.

Magazin 03-04-2023 13:40

Ramazan boyunca dizilerde yemek sahnesi çekilmesi yasaklandı mı? RTÜK Başkanı tartışmalara son noktayı koydu

Oyuncu Emre Kınay'ın sosyal medya hesabından, "RTÜK yapımcılara uyarı göndermiş. 1 ay boyunca kahvaltı, yemek su dahil içilmeyecek sahnelerde, yasak." açıklaması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Söz konusu iddiaların ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 01-04-2023 22:40

RTÜK'ten Halk TV'ye inceleme! 'Ülkemizin sömürgeci olduğu iddia edilemez'

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ülkemizin sömürgeci olduğu iddia edilemez, silahlı terör örgütüne üye olmaktan hükümlü bulunan biri övülemez" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-2023 18:57

RTÜK Daire Başkan Yardımcısı Ali Sarı istifa etti!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nda (RTÜK) İzin ve Tahsisler Dairesi Başkan Yardımcısı Ali Sarı, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için AK Parti'den Milletvekili Adayı olabilmek için görevinden istifa etti.

Haber 14-03-2023 00:45

Meral Akşener'den çok konuşulacak sözler! 'RTÜK üzerinden ceza planları yapacağına...'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İktidarın RTÜK üzerinden milletin haber haber alma hakkına müdahaleye hazırlandığını iddia eden Akşener, "İktidar, RTÜK üzerinden ceza planları yapacağına, milletimizin gelişmeleri, neden milyonlarca dolar vererek satın aldırdığı televizyon kanallarından değil de bağımsız yayın yapan kanallardan izlediğini düşünmelidir. Haber suç değildir" dedi. İşte Akşener'in dikkat çeken o açıklamaları...

Haber 16-02-2023 15:30

'Annem karne hediyesi et aldı' haberi olay olmuştu! RTÜK Başkanı Şahin’den tepki: Yazık, çok yazık

Geçtiğimiz günlerde bir röportajda karnesini almış küçük çocuğun ağzından dökülen 'Annem karne hediyesi et aldı' sözleri gündem yaratmıştı. Röportajın ham hali yayınlanınca muhabirin çocuğa "Bana şey der misin, 'Annem karne hediyesi bana et aldı'" dediği duyulmuştu. Olay yaratan o görüntülerin ardından RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den de açıklama geldi. İlgili haberin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şahin, dezenformasyon içerikli haberlerle ilgili mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

Haber 26-01-2023 16:08

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den Camdaki Kız açıklaması: Yakından takip etmeye başladık

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin'den Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisiyle ilgili uyarı geldi. Şahin, Camdaki Kız'ın yayıncısı başta olmak üzere RTÜK’ün uyarılarını dikkate almayan tüm yapımları daha yakından takip etmeye başladıklarını açıkladı.

Magazin 20-01-2023 21:29

Derin Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı'nın Japonca 'Suki Yo' şarkısını Türkçe küfür olarak anons ettiği anlar gündem olmuştu! RTÜK'ten inceleme başlatıldı

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ahmet Çakar'la Japonca 'Suki yo' şarkısını telaffuz ederken Türkçe küfür şeklinde ifade etmesinin ardından RTÜK düğmeye bastı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından program hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

Haber 02-01-2023 18:58

Genç kuşak vaktini internette harcıyor! Geçirdikleri zaman televizyon izleme süresini yaklaşık 3'e katladı

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 15-21 yaş grubundaki gençlerde günlük televizyon izleme süresinin 1 saat 42 dakika, günlük internet kullanımı ortalamasını 4 saat 37 dakika olarak belirledi.

Haber 21-11-2022 17:23

RTÜK'ün 12. Gelecekte İletişim Çalıştayı Sivas'ta sona erdi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından düzenlenen "12. Gelecekte İletişim Çalıştayı"nın üçüncü etabı Sivas'ta gerçekleştirildi.

Yurthaber 04-11-2022 12:55

TBMM kararları Resmi Gazete'de

Türk askerinin Azerbaycan'daki görev süresinin uzatılması ile RTÜK üyeliği için yapılan seçime ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yer aldı.

Haber 02-11-2022 07:02

RTÜK üyeliğine AK Parti kontenjanından Mete Hacıarifoğlu seçildi

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeliğine, AK Parti kontenjanından Mete Hacıarifoğlu seçildi.

Haber 01-11-2022 21:47

Son dakika: İstifalar ve partiler arası katılımlar sonrası tartışılmıştı! RTÜK'teki boş kontenjan için TBMM Başkanlık Divanı kararını verdi

Son dakika haberi: Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti'ye katılması ve Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti ve milletvekilliğinden istifasıyla boş olan RTÜK koltuğuyla ilgili tartışmalar, TBMM Başkanlık Divanı'ndan gelen kararla neticelendi. Boş kontenjan AK Parti'nin oldu.

Haber 26-10-2022 15:39

Çelebi geldi Fakıbaba gitti, RTÜK'teki boş koltuk için hesaplar karıştı! İbre AK Parti'den yeniden İYİ Parti'ye döndü

Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AK Parti ve milletvekilliğinden istifası, boş olan RTÜK koltuğunu yeniden tartışmaya açtı. Milletvekilinin Mehmet Ali Çelebi'nin partiye katılmasıyla AK Parti'ye geçmesi beklenen boş RTÜK koltuğu için ibre yeniden İYİ Parti'ye döndü. RTÜK üyesi İlhan Taşçı "Fakıbaba'nın istifasıyla boş olan RTÜK Üyeliği İYİ Parti’ye geçer" açıklamasında bulundu.

Haber 20-10-2022 11:04

RTÜK'ten Tele 1'e 3 günlük kapatma cezası! İşte gerekçesi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Tele 1 kanalına 3 günlük kapatma cezası verdi. Oy çokluğuyla alınan kararın 1 yıl içerisinde 2 defa "dil, din, ırk ayrımı gözeterek yayın yaptığı" gerekçesiyle verildiği öğrenildi. Öte yandan kanalın, karardan sonraki 1 yıl içinde aynı ihlali tekrarlaması durumunda lisansının iptal edilebileceği de açıklandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Haber 19-10-2022 15:55

RTÜK'ten Tele1'e 3 gün yayın durdurma cezası

Karar, Tele1 hakkında 1 yıl içinde daha önce ilgili yasanın aynı ceza bendinden verilen başka bir yaptırım üzerine alındı

Yurthaber 19-10-2022 15:41

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Avrupa Düzenleyici Otoriteler Platformu 56. Toplantısı'nda konuştu:

"Dezenformasyon orta ve uzun vadede hakikati ortadan kaldıracak ve herkese, her topluma ciddi zararlar verecektir. Artık sadece basın özgürlüğünden bahsedilemez. Bugün asıl tehlikede olan insanın özgürlüğüdür" - "İnsan kendi duyguları ve aklıyla karar verebiliyorsa özgür tercihte bulunabilir. Aksi takdirde ne basın özgürlüğünden ne insan özgürlüğünden ne de toplumsal özgürlükten söz edebiliriz"

Yurthaber 12-10-2022 21:43

Şahitliğini Kılıçdaroğlu yapmıştı! Mehmet Ali Çelebi'nin cezaevindeki nikah törenine gönderme yaptı: Gencecik bir teğmen bir kızı sevmişti...

CHP'den istifa ettikten sonra katıldığı Memleket Partisi'nden istifa ettikten sonra bir süre bağımsız milletvekili olarak kalan Mehmet Ali Çelebi'nin Millet İttifakı'na ardı sıra tepkileri üzerine AK Parti'ye katılacağı iddiaları güç kazanmıştı. Çelebi'nin bugün AK Parti'ye katıldığını duyurması gündem yarattı, CHP'den sert tepki geldi. CHP'nin, Çelebi'nin tutuklu olduğu dönemde cezaevindeki nikah törenine katılmasına değinen Özel "Allah kimseyi Mehmet Ali Çelebi’nin durumuna düşürmesin" dedi.

Haber 11-10-2022 16:19

RTÜK, Avrupa Düzenleyici Otoriteler Platformu toplantısına ev sahipliği yapacak

RTÜK, Avrupa Düzenleyici Otoriteler Platformu toplantısına ev sahipliği yapacak

Yurthaber 06-10-2022 13:49

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin kimdir? Bağcılar'daki cinayet ile ilgili uyarı yapan Ebubekir Şahin nereli ve kaç yaşında?

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yaşanan cinayet vakasına ilişkin görüntülerin hem internet mecralarında hem de sosyal medyada kullanılmaması yönünde çağrıda bulundu. RTÜK Başkanı, sözlerini "Bu konuda herkesin azami hassasiyet göstermesini bekliyoruz." diyerek sonlandırdı. Peki, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin kimdir? İşte RTÜK üst kurul başkanı Ebubekir Şahin'in hayatı ve biyografisi...

Haber 26-09-2022 08:58