Saç Düzleştirici Haberleri

Tıraş makinesi, saç kurutma makinesi, düzleştirici... Babyliss ürünlerinde %50'ye varan indirim

Gülümseten Kasım Fırsatları hız kesmeden devam ediyor. İndirimli alışveriş kampanyası kapsamında Babyliss ürünleri de indirimli fiyatlarla kullanıcılarla buluşuyor. %50'ye varan indirimlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren Babyliss ürünlerini sizin için seçtik. Bizden söylemesi, bu fiyatlar bir daha gelmez. Acele edin!

Haber 22-11-2023 17:24

Fiyatı düştü! Babyliss Steam Mist Buharlı Saç Düzleştirici'de 1900 TL indirim

Herkes kuaförden yeni çıktığınızı sanacak! Nasıl mı? Babyliss Steam Mist Buharlı Saç Düzleştirici sayesinde. Kuaför kalitesinde sonuçlar sunan buhar teknolojisine sahip bu saç düzleştirici kısa süreliğine 1900 TL indirime girdi. Saçlarınıza düz ve pürüzsüz bir görünüm kazandıracak bu ürüne bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 04-09-2023 16:32

Fiyatı 2 bin 999 TL'ye düştü! Saç düzleştirmeyi kolaylaştıran Braun düzleştiricide indirim

Saçlarınızı düzleştirirken aynı zamanda zarar görme riskini de en aza indirgeyecek üstün teknolojik özelliklere sahip bir saç düzleştiriciye sahip olmaya ne dersiniz? Üstelik 500 TL indirimle! Kullanıcılarından tam not alan Braun Satin Hair 7 Iontec Saç Düzleştirici ST780 kısa süreliğine indirimde. Fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Kadin 16-06-2023 15:58

Saç düzleştiricilerden kremlere, saatlerce uğraşmadan saçlarınızı şekillendirmenizi sağlayacak ürünler

Bakımlı bir görünüm elde etmek istiyorsanız işe saçlarınızla başlamalısınız. Mükemmel görünen saçlara kavuşmak içinse doğru şekillendiricileri tercih etmelisiniz. Tabii saçlarınızla uzun uzun ilgilenmek için pek fırsat bulamıyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda pratik şekillendiricilerden yardım almanızda fayda var. Gelin, saçlarınıza kısa sürede şekil vermenizi sağlayacak ürünlere beraber bakalım.

Kadin 13-06-2023 18:07

Fiyatı 953 TL'ye düştü! Işıl ışıl, dümdüz saçlara kavuşmanın en kolay yolu: Babyliss Düzleştirici Saç Fırçası'nda fırsat

Babyliss Smoothing Brush Isıtmalı Düzleştirici Saç Fırçası şimdi indirimde! "Saçlarımı düzleştirmek ve şekillendirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı" diyeceğiniz bu saç düzleştiriciyi şimdi inceleyin, saçlarınızı güzelleştirmenin keyfini çıkarın.

Kadin 12-06-2023 13:58

Kıvırcık saçları ısısız bir şekilde düzleştirmenin yolunu paylaştı! Büyükannesinden öğrendiği pürüzsüz saç bakımı maskesi

Düz saçlı kişiler kıvırcık saçların hayalini kurarken kıvırcık saçlı kişiler de bu durum tam tersine dönüyor. Düz ve pürüzsüz saçlar için yapılan brezilya fönü, düzleştirici gibi yöntemler saçın zarar görmesine sebep oluyor. Bu nedenle ısısız saç düzleştirme yöntemleri aranıyor. TikTok'ta büyükannesinden öğrendiği saç maskesini gösteren bir kadın saçlarını doğal düzleştirmenin yolunu paylaştı.

Kadin 16-05-2023 15:11

Daha düz, daha pürüzsüz saçlar için en iyi saç düzleştirici modelleri 2023

Saçlarınızı nasıl kullanmayı tercih edersiniz? Düz, dalgalı veya kıvırcık saç modellerinden hangisini tercih ederseniz edin, saç şekillendiricinizin önemi büyük. Genelde düz kullanmayı tercih ediyorsanız iyi bir saç düzleştiricisine sahip olmanız gerekir. Böylece hem saçlarınız kırılmaz hem de verdiğiniz düz form kalıcı olabilir. En iyi saç düzleştirici markalarını ve modellerini merak ediyorsanız eğer, çok doğru bir yerdesiniz!

Kadin 16-03-2023 11:42

Düzleştirici kullanmadan saçlarını ısısız düzeltmenin yolunu adım adım paylaştı

Saçların düzleştirilmesi saçın çok daha bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Saçların biçimsiz dalgalarından ve kabarıklığından sıkılan kadınlar saç düzleştiricisini sıklıkla kullanıyor. Ancak düzleştirme işlemi sırasında saçlar oldukça hasar alabiliyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın saçlarını düzleştirici kullanmadan düzeltmenin yolunu gösterdi.

Kadin 01-02-2023 10:37

Ütü yapmanıza gerek kalmayacak! Kıyafetleri jilet gibi yapan sprey tarifi

Ütü yapmak en sevilmeyen ev işi olarak görülüyor. Saatlerce süren ütü yapmak zamanınızın çoğunu boşa geçirmenize neden olabiliyor. Bu nedenle birçok kadın ütü yapmadan da kıyafetlerindeki kırışıklıkları açmanın yolunu arıyor. Evde yapacağınız kırışık açıcı sprey bu konuda yardımınıza koşuyor.

Kadin 30-01-2023 16:51

Saçı düzleştirmek için düzleştiriciye gerek yok! Doğal yöntemle saçı düzleştirmek için...

Düz saçlı olanlar kıvırcık saçın hayalini kurarken kıvırcık saçlılar ise düz saçlara kavuşmak istiyorlar. Saç şeklini değiştirmek için çeşitli ısıl işlemler ve kimyasal ürünler kullanılıyor. Ancak bunlar saçın kırılmasına, cansızlaşmasına neden oluyor. Oysa ki saçları düzleştirici ve kimyasal kullanmadan düzleştirmek de mümkün olabiliyor. Saçı düzleştirmek için doğal yöntemler arıyorsanız bu yönteme şans verebilirsiniz.

Kadin 26-12-2022 08:36

Hem kaliteli hem kullanışlı kaçırılmayacak fiyat performans ürünleri

"Aldığım ürünler hem kaliteli, hem kullanışlı hem de bütçe dostu olsun." diyorsanız doğru yerdesiniz! Kahve makinesinden dondurma makinesine, kolajenli gıda takviyesinden saç düzleştirici tarağa, yoga matından pelüş terliğe kadar sizin için listelediğimiz, birbirinden güzel ve işlevsel ürün tavsiyelerimize göz atmaya ne dersiniz? İşte kaçırılmayacak fiyat performans ürünleri...

Haber 09-12-2022 16:02

Saçlarınızı istediğiniz düz görünüme kavuşturacak en iyi saç düzleştirici taraklar

Saçlarınızı kuaföre gitmeden, evde tek başınıza profesyonel bir elden çıkmış gibi düzleştirmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. İyon teknolojisiyle üretilen saç düzleştirici taraklardan hızlı ısınan modellere, otomatik kapanan seçeneklerden seramik plaka tasarımıyla öne çıkan cihazlara kadar pek çok modeli bir araya getirdik. İstediğiniz saç düzleştirme fırçasını bulmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Kadin 21-11-2022 18:20

Amazon'dan alabileceğiniz sürpriz indirimli güzellik ve kişisel bakım ürünleri

Kişisel bakım ve güzellik söz konusu olduğunda akan sular duruyor. Eğer pürüzsüz bir tene ve ışıl ışıl saçlara sahip olmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz pek çok ürün var. Bu ürünleri indirimli fiyatlarla satın almak istiyorsanız çok şanslısınız! Amazon'un sürpriz indirimli güzellik ve kişisel bakım ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim!

Haber 14-11-2022 18:17

Elektrik faturasından ve zamandan tasarruf edin! Ütü derdinden kurtulmak için alternatifler

Herkes kıyafetlerinin jilet gibi dümdüz görünmesini istiyor. Ancak günlük koşuşturmacanın içerisinde ütü yapmak oldukça can sıkıcı olabiliyor. Ütü yapmak hem elektrik faturasını oldukça yüklü getiriyor hem de zamanınızı çöpe atıyor. Uzmanlar ütü yerine kıyafetlerinizi düzleştirecek çözüm önerileri sunuyor. Bu yöntemler ile elektrik faturasını düşürebilir, zamanınızı daha aktif hale getirebilirsiniz.

Kadin 26-10-2022 15:28

Saçınıza bu işlemi yapıyorsanız hemen vazgeçin: Kanser riskini artırıyor! Brezilya fönü zararlı mı?

Özellikle kadınlar saç bakımına oldukça önem veriyorlar. Saçlarının daha güzel ve bakımlı görünmesi için çeşitli uygulamalar yaptırıyorlar. Kuaförde yapılan brezilya fönü ve keratin bakımı gibi kimyasal içeren düzleştirmeler saçların çok daha bakımlı durmasını sağlasa da kanser riskini artırıyor.

Kadin 18-10-2022 09:47

Saçlarına kolayca şekil vermek isteyenlerin kurtarıcısı olacak en iyi saç düzleştirici tarak çeşitleri

Saç şekillendirme denilince akla gelen ilk ürünlerden olan yeni nesil saç düzleştirici taraklarla tanıştınız mı? Cevabınız "Hayır." ise hayatınızı müthiş kolaylaştıracak, kullanmaya başlayınca sunduğu pratiklikten vazgeçemeyeceğiniz bu cihazları bir an önce denemelisiniz. Öyleyse gelin, bu saç düzleştirici tarakların en iyilerinin hangileri olduğuna birlikte bakalım.

Haber 20-07-2022 15:29

Kırılan saç tellerinizi onaracak ve parlatacak saç kremi önerileri

Parlak ve canlı görünen bakımlı saçlar, herkesin istediği saç şekli değil mi? Farklı etkenlere bağlı olarak kırılan saç telleriniz, bu isteğinizin önünde engelse hiç endişelenmeyin! Etkili bakımla bu sorunun önüne kolayca geçebilirsiniz. Saç rutininize bakım kremi eklemek istemenize rağmen "En iyi saç bakım kremi hangisi?" sorusu kafanızı karıştırıyorsa sizin için bu soruyu açığa kavuşturduk. İşte detaylar!

Kadin 24-06-2022 11:42

Tatillerdeki minik sorunların tümünün çözümü olacak kullanışlı ürün önerileri

Yoğun tempolu çalışma hayatına kısa bir mola vermek için rüya gibi bir tatile hazır olun! Bütün kış boyunca hayalini kurduğunuz yaz tatiline 1 adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşarken bavulunuzdaki eksikleri tamamlamaya ne dersiniz? Öyleyse sizler için hazırladığımız tatillerde karşılaşılan minik sorunların tümüne çözüm bulan birbirinden kullanışlı ürün önerilerimize göz atabilirsiniz.

Haber 22-06-2022 18:36

Okuldan davetlere her türlü mekana hazırlanabilmenizi sağlayacak en iyi saç şekillendiriciler

Saçlarınızın, istediğiniz gibi şekillenmesi her zaman mümkün olmuyor değil mi? Hele kuaföre gitmek için vaktiniz de yoksa işte, o zaman pek fena! Böyle durumlar için elinizin altında mutlaka kullanışlı ve pratik bir saç şekillendiricisi bulundurmalısınız. "En iyi saç şekillendirici hangisi?" diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Merak etmeyin! Sizin için en iyi saç şekillendiricilerini özenle inceledik. Haydi, detaylara geçelim.

Haber 14-06-2022 15:12

Evde keratin bakımı nasıl yapılır? Dümdüz ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz

Keratin, saç ve cilt sağlığı için vücutta bulunması gereken bir proteindir. Keratin bazen azalabilmektedir. Vücutta oluşan keratin miktarının azlığı çeşitli sorunlara neden olmaktadır. Dışarıda çok yüksek fiyatlara yapılan keratin bakımını evde yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Aşağıda yer alan bilgiler ile evde dümdüz, parlak saçlar elde edebilirsiniz.

Kadin 10-05-2022 14:13

Saçlarına zarar vermeden düzleştirmek isteyenlere özel Fakir Saç Düzleştirici

İpeksi düzlükteki bakımlı saçlara "Hayır!" diyemiyorsunuz, değil mi? Saç düzleştiriciler, kuaförde zaman kaybetmenize gerek kalmadan ev konforunda saçlarınızı dümdüz yapmanızı sağlıyor. Bu ürünlerden uygun fiyatıyla ve saçı yıpratmamasıyla sık sık tercih edilen Fakir Carina Saç Düzleştirici'yi mercek altına aldık. Haydi, merak ettiğiniz tüm detayları açıklığa kavuşturalım ve benzer ürünlere göz atalım.

Haber 03-05-2022 10:10

Saçlarınızın kurtarıcısı Arzum saç düzleştirici tarak kullananlar & inceleme

Saç düzleştirici cihazlar, kuaföre gitmeden saçınızı şekillendirmeye yarayan harika ürünler. Bu cihazların en çok tercih edilen modellerinden biri olan Arzum Superstar Saç Düzleştirici Fırça incelemesiyle karşınızdayız. Aklınızdaki “Saç düzleştirici taraklar işe yarıyor mu?” sorusunun cevabının yanı sıra alternatif ürünleri de yazımızda bulabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Haber 01-04-2022 15:23

Saçlarınıza zarar vermeden şekillendiren Dyson saç şekillendirici kullananlar ve incelemesi

Saç şekillendirmeyi kolaylaştıran düzleştirici ve maşalar, hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ancak saçların ısıya yoğun bir şekilde maruz kalması, yıpranmasına neden olabiliyor. Gelişen teknoloji sayesinde saç şekillendiriciler ideal sıcaklığı yakaladığı için hem saça zarar vermiyor hem kısa sürede şekillendiriyor. Bu ürünlerden Dyson Airwrap Complete'i inceledik! Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 23-03-2022 16:44