Sağlıklı Besinler Haberleri

Yaza fit girin! Kilo vermenizi kolaylaştıracak sağlıklı atıştırmalıklar

Yaz mevsimine fit girmek isteyenler için sağlıklı atıştırmalıkların önemi büyük. Peki, neden sağlıklı atıştırmalıklar tercih etmeliyiz? Eğer ki uzun vadeli olarak sağlıklı ve formda kalmak istiyorsak vücudumuzun enerji seviyesini dengeleyecek ve tokluk hissini artıracak gıdalarla beslemeliyiz. Biz de bu yaz, fit görünmek isteyenler için hem lezzetli hem de sağlıklı harika bir atıştırmalık listesi hazırladık. İşte detaylar!

Yemek 17-04-2024 16:04

Uzman isim uyardı! Güçlü bir bağışıklık için dikkat edilmesi gerekenler

Dengeli ve doğru beslenme sağlıklı bir yaşam için büyük önem taşıyor. Kış mevsiminin gelmesiyle beraber bağışıklık güçlendirici tavsiyeler araştırılmaya başladı. Güçlü bir bağışıklık için beslenmede bu maddelere dikkat etmenizde fayda var.

Kadin 08-12-2023 10:56

Bebeğinizin gelişimine katkı sağlayacak bebek gıdaları

Hızla büyüyen bebeklerin temel besin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamak isteyen ebeveynlere güzel bir haberimiz var. Sağlıklı ve temiz içerikli gıdalara yer verdiğimiz bu listeyi inceleyerek bebeğinize şahane öğünler hazırlayabilirsiniz. Farklı yaş gruplarındaki bebeklerin rahatça tüketebileceği gıdaları kullanarak farklı tarifler deneyebilir ve çocuğunuzun dengeli bir beslenme rutinine sahip olmasını sağlayabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz bebek gıdaları!

Kadin 30-08-2023 14:39

Bu besinleri tüketmeden önce bir daha düşünün! Zararını duyan şaşırıyor

Uzmanlar birçok besinin fazla tüketilmesi halinde sağlığa çeşitli zararları olduğunu vurguladı. Sağlıklı beslenmeye önem veren kişileri uyaran doktorlar yaşam kalitesini gittikçe düşüren yiyecekleri açıkladı. İşte, sindirim sistemine zarar veren besinler...

Haber 30-08-2023 09:23

Sağlıklı Besinler

Sağlıklı Besinler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sağlıklı Besinler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bu kür adeta güzellik iksiri! Haftada 3 kez tüketmek cildi bebek gibi yapıyor

Cilt problemleri hem ilerleyen yaş hem de dış faktörler sonucu ortaya çıkabiliyor. Ancak düzenli cilt bakımı ve sağlıklı beslenme ile cildinizi daha genç bir görünüme kavuşturmak mümkün. Bu kür tarifi hücre onarımı ile cildinizi bebek gibi yapıyor.

Kadin 27-08-2023 13:34

Bebek kahvaltısı için besleyici ve pratik tarifler nasıl yapılır? 6 - 11 aylık bebek kahvaltısı tarifleri önerileri

Bebeklerin sağlıklı bir şekilde büyümesi için beslenmelerine dikkat etmek oldukça önemlidir. Bebeklerin ilk beslenme alışkanlıkları, ilerleyen yıllarda oluşacak olan beslenme alışkanlıklarının temelini oluşturur. Bu nedenle, bebeklerin kahvaltı alışkanlıklarına da özen göstermek gerekir. Bebek kahvaltısı, bebeğin gün içerisinde ihtiyaç duyacağı enerji ve besin öğelerini sağlamak için en önemli öğündür. Anneler ve anne adaylarımız için bebek kahvaltısı için besleyici ve pratik tarifler önerileri

Kadin 17-03-2023 16:52

Bebeklerde ek gıdaya geçiş dönemi nasıl olmalıdır? Ek gıda dönemi beslenme listesi önerileri

Bebeklerin ek gıdaya geçiş süreci oldukça önemlidir ve bu süreçte dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunmaktadır. Bebeklerin anne sütü ile beslenmesi ilk altı ay boyunca önerilmektedir. Ancak bebekler büyüdükçe vücutlarının ihtiyaçları değişmektedir ve bu nedenle ek gıdalara ihtiyaç duymaktadırlar. Peki, bebeklerde ek gıdaya geçiş dönemi nasıl olmalıdır?

Kadin 17-03-2023 16:37

Dengeli beslenme nedir, nasıl olmalı? Dengeli beslenme için dikkat edilmesi gerekenler ve örnek beslenme listesi

Vücudu hastalıklardan korumak ve vücut direncini arttırmak için dengeli beslenmek şarttır. Her gıdanın faydası ve vitamin değerleri birbirine göre farklılık gösterir. Vücudun ihtiyacı ola tüm gıdaları yeterli miktarlarda tüketmek gerekir. Gıda sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmazdır. Sağlıklı ve dengeli beslenme, beş temel besin grubunun da yeterli miktarlarda tüketilmesi anlamına gelir. Peki, dengeli beslenme için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Haber 01-11-2022 17:13