Saran Group Haberleri

Yayın ihalesi için yaptıkları teklif ortaya çıktı! İşte Saran Medya'nın TFF'den talebi

Süper Lig'de yeni dönemde yayıncı kuruluşun kim olacağı belirsizliğini korurken TFF geçtiğimiz günlerde ilk olarak Saran Medya ile görüşüldüğünü duyurmuştu. Saran Medya'nın TFF'ye yaptığı talebin detayları ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 28-02-2024 21:35

Yayın ihalesinde TFF için şok iddia! beIN Sports'tan yüksek teklif veren şirkete cevap verilmemiş...

Süper Lig maçlarının yayınlanacağı kanal belli olmak üzere... Önümüzdeki üç sezonun yayıncısını seçebilmek için ihaleye giren TFF için sosyal medyada ilginç bir iddia ortaya atıldı. beIN Medya'nın yaptığı 3 milyar 900 milyon TL'lik tekliften daha yüksek bir teklif yapılmasına rağmen TFF'nin bu teklife cevap vermemesi büyük tepki çekti.

Spor 14-02-2024 18:59

Son dakika: Yayıncı kuruluş sonunda belli oldu! Parayı görenler şoke oluyor

Son dakika haberleri: Süper Lig'de önümüzdeki sezon maçların yayınlanacağı kanalın belli olmaması taraftarları meraklandırmıştı. Aylardır süren bu bilmece sonunda sona erdi. Mevcut yayıncı kuruluşla birlikte yarışan şirketlerden birine verilecek olan yayın hakları artık netleşti. Mevcut yayıncı kuruluş beIN Sports ile 2 milyar 50 milyon TL üzerinden 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Spor 02-06-2022 16:24

Son dakika: Yeni yayıncı kuruluş belli oluyor! Canlı yayında bombayı patlattı...

Son dakika haberleri: Süper Lig'de yeni yayıncı kuruluşun kim olacağı henüz netlik kazanmazken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yayın ihalesinde şu ana kadar en iyi teklifi Saran Group'un verdiğini söyledi. TFF'de yaşanan istifa depreminden dolayı yeni anlaşma henüz imzalanamadı. İşte detaylar...

Spor 25-05-2022 10:34

Saran Group

Saran Group Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saran Group Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Süper Lig yayın ihalesini kim kazandı? Maçlar hangi kanalda? İşte cevabı...

Uzun süredir Süper Lig'deki yayıncı konusu çözülemezken, sürpriz bir iddia gündeme geldi. Buna göre yeni sezonda yayın hakları, beIN Sports'a verildi. Kulislerde beIN Sports'un ihaleyi alamayacağı konuşulurken ortaya atılan bu iddia herkesi ters köşe yaptırdı.

Spor 13-05-2022 10:20

Yeni sezonda yayıncı kuruluş belli oldu! 70 milyon dolar...

Tüm herkes yeni sezonda yayıncı kuruluşun kim olacağını merak ederken konu netliğe kazandı. Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yayın ihalesi konusunda beIN Sports'la prensip olarak anlaştı. Yeni anlaşma 1+1 yıllık olacak. İsim hakkı dahil ödenecek miktar ise 150 milyon dolar.

Spor 21-04-2022 15:19

Son dakika: Yayın ihalesinde hangi firmayla anlaşıldı? İşte cevabı...

Son dakika haberleri: Yayın ihalesi sürecinin Kasım 2021'de bitmesi planlanıyordu ancak anlaşma sağlanamaması üzerine Nisan 2022'ye kadar uzamıştı. Edinilen bilgilere göre; Digitürk, Türk Telekom ve Saran Group'un genel paket için teklif verdiği, yurt içi ve yurt dışından bazı firmaların ise alternatif paketler için taleplerini ilettiği öğrenilmişti. Spor yazarı Şansal Büyüka, yayın ihalesinde anlaşılan firmayı ve şampiyonluk favorisini açıkladı.

Spor 20-04-2022 09:34

Yayın ihalesinde beINSport fiyat düşürdü! Ortalık karıştı...

TFF, yayın ihalesini çıkmaza soktu. Nihat Özdemir'in istifası sonrası tüm planlar değişti. Eski verdiği fiyatı düşürme kararı alan beIN SPORTS rest çekti. İşte tüm detaylar...

Spor 07-04-2022 13:06

Son dakika: Lig maçlarının kanalı belli oluyor! Maçlar şifresiz olacak mı?

Büyük bir karmaşa yaşanan yayın ihalesinde yayıncı kuruluş yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Tüm gözler 4 Nisan'da gerçekleşecek toplantıya çevrilmiş durumda. TFF'nin Saran Group ile anlaşmak istememesinin ardından TRT de ihaleden çekildi. Mevcut yayıncı kuruluşla masaya oturmaya mecbur kalan TFF'nin, sözleşmeyi 1 yıl daha uzatmayı planladığı öğrenildi.

Spor 01-04-2022 09:35

Saran Group'tan yayın ihalesine ilişkin açıklama:

"Kaybedilen her dakikanın mevcut yayıncı kuruluş lehine ve oluşturduğumuz bu tarihi fırsat aleyhine işlediğini özellikle belirtmek isteriz"

Yurthaber 18-03-2022 15:20

Son dakika: Saran Group'tan yayın ihalesi için yeni açıklama!

Son dakika haberleri: Saran Group, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig için açtığı yayın ihalesi için önemli bir açıklama yayımladı. Saran Group, talip olduğu yeni pakedi de duyurdu. İşte haberin detayları...

Spor 18-03-2022 15:13

Son dakika: Yayıncı kuruluş değişiyor! Maçlar şifresiz mi olacak? İşte açıklama...

Son dakika haberleri: beIN Sports'un çekildiği Süper Lig yayın ihalesinde Saran Group ve TRT'den yazılı açıklama geldi. Digitürk'ün yıllar sonra bıraktığı ihalede yayıncı kuruluş resmen değişiyor... Paket 1-B, Paket 1-C, Paket 1-E, Paket 2 ve Paket 3 seçeneklerini masaya yatıran Saran Grup, TFF'nin vereceği kararı bekleyecek. Maçlar şifresiz mi olacak, Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Spor 14-03-2022 16:34

Son dakika… Yayın ihalesi açıklaması! TRT ve Saran Group duyurdu…

Son dakika haberine göre; Saran Group, Süper Lig'in 2022-2023 sezonundan itibaren geçerli olacak yayın hakları için bir açıklama yaptı. Açıklamada 5 paket için yayın hakkı sözleşmesinin imzalandığı belirtildi. TRT de iki paket için sözleşme imzaladığını duyurdu. İhaleyle ilgili son kararı TFF verecek.

Spor 14-03-2022 12:39

Son dakika: Digitürk yayın ihalesinden çekildi mi? İşte son durum...

Son dakika: Süper Lig'de gözler yayın ihalesine çevrilmiş durumda... TFF'nin belirlediği ücrete en yakın teklif veren Digitürk'ün süresi doldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yayın ihalesinde Digiturk ile sözleşme imzalanmasının söz konusu olmadığını ve yayın hakkı sözleşmesinin imzalanması için hakların, ilgili paketlere en yüksek ikinci teklifleri veren Saran ile TRT'ye geçtiğini açıkladı. Digitürk bu olayların ardından sert bir açıklama yayımladı.

Spor 07-03-2022 19:43

TFF resmen açıkladı! Yeni yayıncı kuruluş...

Yayın ihalesiyle ilgili tüm teklifleri değerlendiren TFF'den açıklama geldi. TFF'nin açıklamasında "Tüm paketleri kapsayan Paket 4'e tek teklif Digiturk tarafından 2.105.000.000+KDV olarak verilmiştir. Bu tutarın 2021-2022 futbol sezonu yayın hakları bedeli ve geçmiş yıllara göre ödenen bedellerden düşük olması nedeniyle kabul edilmemesine karar verilmiştir." denildi.

Spor 28-02-2022 20:09

İş insanı Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran vefat etti

İş insanı Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran vefat etti

Yurthaber 27-01-2022 18:19

Özbek Saran kimdir, nereli ve kaç yaşında öldü? Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran’ın biyografisi...

Saran Group Yönetim Kurulu başkanı ve ünlü iş insanı Sadettin Saran’ın babası hayata gözlerini yumdu. Acı haber sonrası Özbek Saran’ın hayatına ilişkin bilgiler merak konusu oldu. İşte Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran'ın biyografisi...

Haber 27-01-2022 16:16