Sardalya Haberleri

Filipinler'de milyonlarca sardalya kıyıya vurdu! Kovasını alan koşup geldi... 'Kıyamet alameti'

Filipinler'de milyonlarca sardalya balığını kıyıya vurduğu ve kıyı şeridini metalik gri renge çevirdiği anlar sosyal medyadan paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları bu durumu 'kıyamet alameti' olarak yorumlarken uzmanlar ise olaya deniz yükselmesinin neden olduğunu söyledi.

Trend 17-02-2024 13:07

20 yıldır ilk defa... 'Yok olma tehlikesi var' diyerek uyardılar! 'Bize alarm veriyor'

Mersinli balıkçılar, Akdeniz’de son dönemde çıkan sardalye boyutlarının ufak olmasına dikkat çekti. 11 santimlere kadar düşen sardalya için av yasağı isteyen balıkçılar, önlem alınmazsa bir süre sonra balığın hiç çıkmayabileceği uyarısında bulundu. Balıkçılar, "Sardalyanın her türlü avlanılmasının yasaklanmasını istiyoruz. Bu gidişat iyi değil. Bize alarm veriyor. 20 yıldır ilk defa sardalyanın boyutu 11-12 cm'e kadar indi. 11 cm normalde yasal boyuttur ama bu giderek düşecek gibi duruyor" dedi.

Haber 19-07-2023 10:33

Yumurta sarısındaki tehlikeye dikkat! Sağlık için büyük risk oluşturuyor

Sağlıklı olduğunu düşünerek tüketilen yiyecekler de bazı kişiler için risk oluşturabiliyor. Bu nedenle sıklıkla tüketilen gıdaların içeriğine ve etkilerine dikkat etmek gerekiyor. Bazı gıdalar var ki kolesterolün oldukça yükselmesine neden oluyor. İşte kolesterolü yükselten sağlıklı gıdalar...

Haber 03-03-2023 09:23

Av sezonunun açılmasıyla balıkçı tezgahlarında çeşit arttı, fiyat düştü

Av sezonunun açılmasıyla balıkçı tezgahlarında çeşit arttı, fiyat düştü

Yurthaber 07-09-2022 09:27

Sardalya

Sardalya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sardalya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Masterchef Sardalya balığı, Sardalya balığı en lezzetli nasıl pişirilir?

9 Ağustos Salı akşamı Masterchef programında yapılan sardalya balığı izleyenler tarafından tam not aldı. Eğer balık seviyorsanız ve bu leziz balığın daha da lezzetli olması için nasıl pişirileceğini merak ediyorsa aşağıda yer alan tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 10-08-2022 09:31