Sebze Ve Meyve Haberleri

Sağlıklı yaşama adım atmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu detoks matara modelleri

Modern yaşamın hızlı tempolu temposunda sağlıklı yaşamı sürdürmek her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu bağlamda, taze sebze ve meyvelerin su içerisinde bekletilmesiyle yapılan detoks sularını pratik bir şekilde hazırlamayı sağlayan detoks mataraları vücudu arındırma, enerji artışı ve genel sağlığın desteklenmesi açısından harika bir çözüm sunuyor. Biz de bu seçkimizde sizler için her zevke hitap eden sağlık deposu 10 detoks matarasını derledik. Hadi, birlikte göz atalım.

Yemek 15-01-2024 17:27

Salata kurutucudan saklama kabına çok sevilen Tupperware ürünleri

Bu zamana kadar Tupperware markasının kalitesini duymayan ya da görmeyen çok az kişi kaldı. Gerek kalitesiyle gerek de uzun ömürlü oluşuyla mutfakların vazgeçilmezlerinden biri olan Tupperware, her ihtiyaca uygun ürünleriyle mutfakta geçirdiğimiz zamanı kolaylaştıran ve hızlandıran bir marka. Biz de sizler için mutfakta yaptığınız işlerde pratiklik sağlayacak birbirinden harika Tupperware ürünlerini derledik. Gelin mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday 10 Tupperware ürününe birlikte göz atalım.

Yemek 08-01-2024 06:13

Kışlık konserve yaparken aman dikkat! Doğru yapılmazsa hayati riske sebep oluyor

Yaz mevsiminin birbirinden lezzetli yiyeceklerini kışın da tüketmek isteyenler konserve hazırlığına başladılar bile. Ancak yapılan bu konserveleri hazırlarken çok dikkatli olunması gerekiyor. Kışlık konserve doğru yapılmazsa hayati riske neden olabiliyor.

Yemek 23-08-2023 15:44

Herkes aynı hatayı yapıyor! Bu iki sebzeyi asla yan yana koymayın

Marketten, pazardan alınan meyve ve sebzelerin tazeliğini günlerce koruyabilmek adına doğru saklama yöntemlerini bilmek gerekiyor. Yıllardır zihnimize kazınan yanlış saklama yöntemleri sebzelerin kolayca bozulmasına neden olabiliyor. Uzmanlar herkesin aynı hatayı yaptığını paylaşarak asla yan yana konulmaması gereken iki sebzeyi açıkladı.

Yemek 15-05-2023 11:50

Yemekleriniz hem lezzetiyle hem görüntüsüyle iştah açsın! Sunum yaparken kullanabileceğiniz doğrama yöntemleri

Günümüz dünyasında gastronomiye olan merak bir hayli artıyor. Dolayısıyla çoğumuz çeşitli yerlerde gördüğümüz tarifleri evde hazırlamak için can atıyoruz. Her ne kadar birbirinden güzel lezzetler hazırlasak da tabağımızdaki görüntünün o özendiğimiz yemeklere benzemesi için sunumlarımızı da güzelleştirmemiz gerekiyor. Peki, sofralarınıza renk katacak birbirinden farklı doğrama yöntemlerini keşfetmeye ne dersiniz?

Yemek 06-03-2023 16:56

Fazla kilolarınızı vermenize yardımcı olacak detoks tarifler

Çoğu insan hayatının bir döneminde kilo vermek ister. Fakat kilo verme işi her zaman planlandığı kadar kolay olmaz. Hedeflenen kiloya ulaşmayı sağlayacak birkaç basit yöntem ise süreci çok daha keyifli bir hâle getirir. Taze ve doğal malzemelerle yapılmış detoks tarifleri ile siz de sevdiğiniz lezzetlerden vazgeçmeden fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Nasıl olduğunu merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Yemek 17-01-2023 19:54

Diyarbakır'da okula gelir kazandıracak tarımsal üretimde hasat zamanı

Diyarbakır'da okula gelir kazandıracak tarımsal üretimde hasat zamanı

Yurthaber 01-09-2022 12:49