Tahir Kıran Haberleri

Beylerbeyi Kadın Futbol Takımı Başkanı Tahir Kıran'dan rakip oyuncuya ağza alınmayacak sözler! Sosyal medya hesabından paylaştı

Çaykur Rizespor'da da başkanlık görevi yapan ve şu an Beylerbeyi Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı Başkanı olan Tahir Kıran, 11. hafta mücadelesinde oynanan mücadelede rakip takım oyuncusu Olha Ovdiychuk (Maria) için büyük tepki çeken bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 20-11-2023 14:04

''Galatasaraylılar Fenerbahçe'yi tutuyor'' dedi, ortalık adeta yıkıldı! Tahir Kıran'dan flaş sözler

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran önemli açıklamalar yaptı. Rizespor başkanlığına aday olmayacağı konuşulan Kıran'ın sözleri sosyal medyada olay oldu. Özellikle Galatasaraylılar için yaptığı iddia çok konuşuldu. Gedson Fernandes transferine de değinen Kıran, "Gedson Fernandes bizim için basit bir transfer oldu. 1 saat içinde transfer ettik. Menajer Ahmet Bulut aradı. Galatasaray'a verecektik olmadı, bir türlü frekansı tutturamadık dedi." ifadelerini kullandı.

Spor 10-06-2022 14:29

Son dakika: Çaykur Rizespor-Trabzonspor maçı ertelenebilir! Kar fırtınası...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'şn 30. haftasında oynanması planlanan Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenme ihtimali bulunuyor.

Spor 18-03-2022 17:48

Mbaye Diagne gerçeği ortaya çıktı! Transfer için olay itiraf...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da oynadığı dönemde zaman zaman övülen ancak zaman zaman eleştiri alan Mbaye Diagne'nin sözleşmesi, ara transfer döneminde feshedilmişti. Senegalli golcüyle ilgili flaş gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 18-03-2022 11:48

Tahir Kıran

Tahir Kıran Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Tahir Kıran Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Çaykur Rizespor, kulüp başkanı Kıran'la ilgili çıkan haberi yalanladı

Çaykur Rizespor, kulüp başkanı Kıran'la ilgili çıkan haberi yalanladı

Yurthaber 10-03-2022 22:44

Tahir Kıran: Alınmış olan kararı destekliyorum

Çaykur Rizespor Başkanı Tarih Kıran, Türk futbolunda alınmış olan hakem kararlarını desteklediğini ve bu durumun buz dağının görünen yüzü olduğunu söyledi.

Spor 10-03-2022 19:29

''Galatasaray maçında takımı sahadan çekmediğime pişman oldum''

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, “Galatasaray maçındaki kararları tartışmaya gerek yok. Tartışılacak bir karar yok. Takımı sahadan çekmediğime pişman oldum. Böyle bir rezalet Türk futbolunda bir daha da görülmez” dedi.

Spor 03-03-2022 11:09

PFDK'den Tahir Kıran'a 25 bin lira para cezası

PFDK'den Tahir Kıran'a 25 bin lira para cezası

Yurthaber 08-02-2022 17:04

Son dakika Galatasaray haberleri: Gedson Fernandes'e Galatasaray sorusu soruldu! Verdiği tepki olay oldu...

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'da Gedson Fernandes krizi yaşanıyor. Yıldız oyuncuyu ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptıran ve sonrasında Rizespor'a kiralanan Gedson'un transfer duyurusunda Galatasaray'a gönderme vardı. Taraftarların tepkisi ise bu duyuru videosuna büyük oldu. İstanbul'a gelerek aktarmalı olarak Rize'ye geçen tecrübeli oyuncuya muhabirin ''Galatasaraylı yöneticilere kızgın mısın?'' sorusunu yanıtsız bırakıp suratına asan Gedson'un o sosyal medyada anları gündem oldu.

Spor 03-02-2022 07:18

Gedson Fernandes sonrası Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a olay gönderme! 'İntikam güzel şey'

Beşiktaş'a transferi olay olan Gedson Fernandes gündemden düşmüyor. Galatasaray'ın uzun süredir istediği yıldız oyuncuyu transfer eden siyah-beyazlılar, yabancı kontenjanından dolayı Gedson'u Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a kiralamak üzere. Galatasaray ile aralarında iyi bir iletişim olmayan iki ekip arasında yaşanan eski olaylardan sonra Gedson'un Rize'ye kiralanması sosyal medyada gündem oldu. Rize Başkanı Tahir Kıran, "İntikam güzel şey" adı altında bir paylaşımda bulundu.

Spor 02-02-2022 14:18

Son dakika spor haberi: Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'dan Cüneyt Çakır'a olay sözler: Maçıma verirlerse sahaya çıkmayız

Son dakika spor haberleri: Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, Cüneyt Çakır hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Cüneyt Çakır'ın Çaykur Rizespor maçlarına verilmemesini isteyen Tahir Kıran, "Cüneyt Çakır'ı benim maçlarıma veremezler. Bizim maçlara verirlerse takımımı sahaya çıkarmam." dedi.

Spor 02-02-2022 11:33

Çaykur Rizespor Başkanı Kıran'dan olay yaratacak Hikmet Karaman iddiası!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, "Trabzonspor bizi bilerek isteyerek düşürdü diye bir şey yok. O günkü, o takımdaki teknik adam ve birkaç tane ne idüğü belirsiz futbolcu, bu iki şehri 5 senedir birbirine düşürdü sözlerini kullandı. Bunun yanında yıldız futbolcuları Remy hakkında flaş ifadeler kullanan Tahir Kıran, "Fransa'da 100 euro verdi, pozitif raporu aldı." dedi.

Spor 01-02-2022 12:29

GS TV spikeri Ebru Gürsoy'dan Rizespor Başkanı'na olay sözler

Galatasaray Televizyonu'nda spiker Ebru Gürsoy, Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın açıklamalarına gönderme yaptı. Gürsoy, "Malum takımı Rize'ye gömmemiz lazım dedi. Kim kimi gömdü? Türkiye'nin en büyük markasıyız. Aklının köşesinde dursun. Bir başkana yakışır şekilde davransın" dedi.

Spor 04-10-2021 17:10

Tahir Kıran'dan Galatasaray maçı sonrası açıklama

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray karşılaşması sonrası açıklama yaptı.

Spor 04-10-2021 07:38

Emre Belözoğlu Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'a cevap verdi

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile anılan Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Spor 26-09-2021 09:56

Tahir Kıran: Galatasaray'ı Rize'ye gömmeliyiz

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Süper Lig'in 8. haftasında oynayacakları Galatasaray maçı hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte Tahir Kıran'ın o flaş açıklamaları...

Spor 24-09-2021 18:08