Temizlik Malzemeleri Haberleri

'Temizlik tüyosu' diyorlardı! Hepsi için 'para israfı' diyerek nedenlerini açıkladı 'Parayı tuvalete dökmek gibi'

Özellikle sosyal medyada son zamanlarda pek çok kişi, pek kimsenin aklına gelmeyen yöntemler ve ürünlerle çeşitli temizlik tüyoları paylaşıyor. Genelde hepsinin çok işe yaradığı iddia edilse de bir temizlik uzmanı özellikle 5 yöntemi "para israfı" diyerek uyardı. Tuvalet temizliğinden bulaşık makinesine ve zemin temizlemeye kadar pek çok "tüyo"daki hataları eleştiren ve denemeye değer olmayan yanlarını gösteren uzman, "Parayı tuvalete dökmek gibi" ifadesini kullandı.

Kadin 21-03-2024 17:16

Hijyen ve düzen benden sorulur! diyorsanız bu ürünlere bakmadan geçmeyin

Düzen ve temizlik birçok kişi için bir yaşam biçimidir. Evinizin veya çalışma alanınızın düzenli ve temiz olması, sağlıklı bir yaşamın da ön koşuludur. Düzen ve temizlik aşkıyla doluysanız bu içeriğimiz tam da size göre! Mutlaka sahip olmanız gereken ürünleri sizin için seçtik. Bu ürünler size hem zaman kazandıracak hem de daha etkili bir temizlik deneyimi sunacak. Evde veya ofiste düzeninizi sağlamak için işinizi kolaylaştıracak ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

Haber 22-12-2023 18:29

Temizlik havlusundan robot süpürgeye temizlik yapmayı kolay ve etkili hâle getiren temizlik ürünleri

Yaşam alanlarımızın ve evimizin temizliği hem sağlık hem estetik açısından oldukça önemli. Ancak hem iş yoğunluğu hem fiziksel yorgunluktan ötürü kimi zaman temizlik yapmak bir külfet hâline gelebiliyor. Siz de eviniz her daim temiz olsun istiyor ancak bunu daha kolay bir şekilde yapmak istiyorsanız ev temizliğini kolaylaştıran temizlik aletleri önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 27-09-2023 15:15

Temizlik yaparken âdeta kendinden geçen annenize hediye edebileceğiniz ürünler

Annelerimiz bize rahat ve güvenli bir ortam sunabilmek için durmadan çabalarlar. Onların bu çabasını en çok hissettiğimiz zamanlardan biri de temizlik günleridir. Mikroplardan ve tozlardan arındırılmış bir ev her annenin en büyük arzusudur. Temizlik yaparken âdeta bir savaşçı olan annelerimizin işini kolaylaştıracak temizlik ürünleri incelemek ister misiniz?

Haber 11-05-2023 17:09

Temizlik Malzemeleri

Temizlik Malzemeleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Temizlik Malzemeleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Rengini kaybetmiş bardaklarınızı ilk gün gibi ışıl ışıl yapacak temizlik malzemeleri

Çeşme sularında bulunan yoğun miktarda kireç ve klor nedeniyle bardaklar zaman içerisinde bulanıklaşıyor ve parlaklığını yitiriyor. Can sıkıcı bir durum olan bardak matlaşmasını oluşmadan önce önlemek hatta oluştuktan sonra da bardakları ilk günkü parlaklığına döndürmek mümkün. Işıltısını yitiren bardaklarınızı parlatmak için evinizde bulunması gereken temizlik ürünlerini merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Haber 06-04-2023 14:47

Evinizi tertemiz hale getirmenize yardım edecek en iyi ev temizlik ürünleri

Temizlik yaparken çamaşır suyundan yüzey temizleyiciye, temizlik setinden mikrofiber beze kadar pek çok farklı ürün kullanmak gerekiyor. Üstelik en iyi sonucu almak için bu ürünlerin en kalitelisini seçmek şart. Peki, temizliğin o ferah ve mis kokusunu yaşam alanlarına taşımanıza yardımcı olacak, profesyonel ev temizlik ürünleri hangileri? Bu sorunun cevabını merak ediyorsanız toplanın!

Haber 21-03-2023 17:26

Kış temizliği hala yapmadıysanız mutlaka edinmeniz gereken temizlik ürünleri

Kış soğuk yüzünü göstermeden evinizde kıyı köşe temizlik yapmak isteyebilirsiniz. Yazdan kalma tozu kiri evinizden arındırabilmeniz için kaliteli temizlik ürünlerine ihtiyaç duyuyorsanız en iyi temizlik malzemelerini bir araya getirdik. Gelin kireç çözücüden tül temizleyiciye, halı yıkama makinesinden lavabo açıcıya kadar temizlik işlerinizi kolaylaştıracak ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 09-12-2022 15:34

Temizlik yapayım derken sağlığınızdan olmayın! Temizlik malzemesi seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Temizlik malzemeleri seçimi, evinizin sağlıklı ve hijyenik bir ortamda tutulmasının önemli bir parçasıdır. Ancak, piyasada bulunan çeşitli temizlik ürünlerinin birçoğu, evdeki hava kalitesini düşürür ve çevreye zarar verir. Bu nedenle, temizlik ürünlerini seçerken dikkat etmeniz gereken bazı konular vardır.

Kadin 05-12-2022 11:18

Temizlik yaparken dikkatsizliğinin kurbanı oldu: Yanağında kocaman delik açıldı!

İrlanda’da yaşayan 45 yaşındaki 6 çocuk annesi bir kadın, temizlik yaparken kullandığı fırın temizleyicisinin yanağına sıçraması sonucu yanağında delik açıldı. Dikkatsizliğinin sonucu yüzüne sıçrayan kimyasal temizleyicinin neden olduğu tahribat yüzünden 3 buçuk yıl içinde 10 kez ameliyat olmak zorunda kaldı.

Haber 26-10-2022 16:14

Yazın bıraktığı tozu, kiri silip süpürecek en kullanışlı temizlik ürünü önerileri

Kış mevsimi yaklaşırken yaşam alanlarınızda kıyı köşe temizlik yapma ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz. Bu derinlemesine temizlik için işinizi kolaylaştıracak ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak birkaç işe yarar ürüne ihtiyacınız olabilir. Sizler için oldukça etkili birbirinden güzel temizlik ürününü araştırdık. İşte, daha konforlu bir temizlik deneyimi yaşamak için ihtiyacınız olabilecek ürünler...

Haber 17-10-2022 16:15

Eskiyen ürünlerinizi atıp yenisini almak yerine temizleyip kullanmaya devam etmenizi sağlayacak ürün önerileri

Kişisel hijyen ne kadar değerliyse evinizin hijyeni de bir o kadar değerli. Her yeri köşe bucak temizliyor olsanız da bazı eşyaların temizlemesi epey zor olabilir. Çıkmayacağını düşündüğünüz inatçı lekeler ya da eşyaların eskimiş görüntüsü, bir hayli can sıkar. Bu eşyaları değiştirerek yenilemeniz gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sizler için seçtiğimiz ürünlerle eskiyen eşyalarınızı kolayca yenileyebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 15-09-2022 16:10

Temizliği yanlış yapıyorsunuz! Bu yöntem tasarruf etmenizi sağlayacak

Sağlıklı ve hijyenik koşullarda yaşayabilmek için temizliğe dikkat etmek gerekiyor. Temizlik malzemeleri ve su faturaları her geçen gün artıyor. Bu artan fiyatlar nedeniyle tasarruf yöntemleri aranıyor. Ev ekonomisinde tasarruf sağlamak için kullanılan temizlik malzemesini daha az miktarda kullanarak temizlikte daha etkili sonuçlar almanız mümkün.

Kadin 09-08-2022 13:24