Titan Haberleri

Dünya günlerce bu denizaltını konuşmuştu! Geminin patlamasından 4 ay sonra insan kalıntıları keşfedildi

Titan denizaltısının Titanik'e dalış sırasında patlamasından dört ay sonra insan kalıntıları bulundu. Sahil Güvenlik, Titan'ın Atlantik Okyanusu yüzeyinin altına derin bir dalış sırasında patlamasının ardından enkaz alanından insan kalıntıları da dahil olmak üzere kalan enkazı topladı.

Trend 11-10-2023 11:38

Titanik’in yönetmeni James Cameron’a Titan teklifi! Titan felaketi dizi mi oluyor?

1912 yılında bu dağına çarparak Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik gemisinin hikayesini konu alan film tüm dünyada gişe rekorları kırmıştı. Titanik enkazına dalış yaparken kaybolan ve bir felaketle turistik gezisi sonuçlanan Titan denizaltısının hikayesini dizi olacağı iddia edildi. Hatta Titan dizisi için Titanik’in yönetmeni James Cameron’a teklif gittiği söylendi.

Trend 14-07-2023 15:54

Titan denizaltısının patlama anını gösteren animasyon 11 günde 5 milyon izlenmeye ulaştı! “Milisaniyeden kısa bir süre içinde...”

Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik enkazını görmek için turistik bir tur düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısı 18 Haziran tarihinde içinde 5 yolcusuyla birlikte patlamıştı. Kuzey Atlantik'te yaklaşık 5.500 fit (1.667 km) derinlikteki ünlü Titanik gemi enkazına dalışına iki saatten az bir süre kala patladığına inanılan Titan denizaltısının patlama anını canlandıran bir animasyon sosyal medyada popüler olmayı başardı.

Trend 13-07-2023 09:01

OceanGate şirketi, Titan felaketi sonrası tüm faaliyetlerini durdurdu!

Titanik gemisinin enkazına seferi sırasında patlayan ve 5 kişinin ölümüne sebep olan Titan denizaltısının sahibi OceanGate şirketi, tüm faaliyetlerini durdurduğunu açıkladı.

Haber 06-07-2023 22:51

Titan

Titan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Titan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünyanın konuştuğu Titan denizaltı faciasını onlar çabuk unuttu! 2024 yılı biletleri gündem yarattı... Fiyatı dudak uçuklattı

1912 yılında buz dağına çarparak batan Titanik gemisinin enkazını görmek için Atlantik Okyanusu’na turistik gezi düzenleyen Titan isimli denizaltı feci bir şekilde patlamıştı. 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci kaza dünya basınında geniş yankı uyandırırken OceanGate şirketi 2024 yılı yeni tur gezisi için 250 bin dolarlık (yaklaşık 6 milyon 516 bin TL) biletlerinin reklamını yapmaya devam ediyor.

Trend 04-07-2023 11:14

Trajik detaylar gün yüzüne çıktı! Titan yolcuları son anlarında neler yaptı?

Dünya Titanik enkazına dalış yapan ve talihsiz bir biçimde patlayan denizaltı 'Titan'ı uzunca bir süre konuşmuştu. Titan'dakilerin o gün son saatlerini nasıl geçirdikleri gün yüzüne çıktı. İşte bütün detaylar!

Haber 03-07-2023 11:07

Titanik enkazına dalış sırasında yüksek basınçla patlamıştı! 'Titan' denizaltısı ile ilgili yeni gelişme: Enkazında tespit edildi

Atlantik Okyanusu'nda Titanik enkazına yaptığı dalışın ardından kaybolan ve yüksek basınçla patladığı ortaya çıkan 'Titan' denizaltısı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 5 kişinin hayatını kaybettiği denizaltının dün enkazı çıkarılmıştı. Enkazın içinde insan kalıntıları olduğu belirtildi.

Haber 29-06-2023 13:23

Dünya bu iddiayı konuşuyor! 'Titan' denizaltının patladığı biliniyor muydu? 18 Haziran'da...

Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik enkazını görmek için turistik bir tur düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısının kaybolması dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. ABD Sahil Güvenliği, başarısız keşif ekibi Titanik'in enkazına doğru ilerlerken Titan denizaltısında bulunan beş kişinin su altında 'feci bir patlama' sonucu öldüğünü duyurmuştu. Titan hakkında skandal bir iddia atıldı... Titan'ın patladığı biliniyor muydu?

Haber 26-06-2023 10:19

Kaybolan denizaltından sonra gündemdeydi! Simpsonlar yazarı Mike Reiss, “Titan kehanetine” böyle yanıt verdi

Amerika’nın en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons) yayın hayatı boyunca büyük olayları yıllar öncesinde tahmin etmesiyle ünlendi. Geleceği gördüğü iddia edilen The Simpsonlar’ın son olarak ise Titanik’e turistik gezi düzenleyen Titan denizaltısının kaybolmasını 2016 yılındaki bir bölümde bildikleri iddia edildi. Bölümün yaratıcısı Mike Reiss ise iddialara yanıt verdi.

Trend 24-06-2023 13:59

Titan'ı araştıracaklar! Kanada Ulaştırma Güvenliği Kurulu ve ABD Sahil Güvenlik soruşturma başlatıldığını duyurdu

Titanik’in enkazına turistik bir gezi düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısı kaybolduktan sonra 'katastrofik' bir patlamayla parçalara ayrıldığı ifade edildi. Kanada ve ABD'deki yetkilileri denizaltının patlamasıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Trend 24-06-2023 11:42

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Titanik enkazını ararken kaybolan Titan denizaltısının patlama anı canlandırıldı... “0.03 saniye içinde çöktü”

Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik enkazını görmek için turistik bir tur düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısının kaybolması dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. ABD Sahil Güvenliği, başarısız keşif ekibi Titanik'in enkazına doğru ilerlerken Titan denizaltısında bulunan beş kişinin su altında 'feci bir patlama' sonucu öldüğünü duyurdu. Sosyal medyada denizaltının patlama anı canlandırıldı.

Trend 24-06-2023 10:17

İlginç tesadüf! Kayıp Titan denizaltındaki İngiliz milyarderin eşinin Titanik’le bağlantısı şaşkına çevirdi... Titanik’te ölen çiftin torunu çıktı

Atlantik Okyanusu’nda batan Titanik enkazını görmek için turistik bir tu düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısı kayboldu. Yeterli oksijenleri kalmadığı OceanGate firması, denizaltında bulunan 5 kişinin tamamının öldüğüne inandıklarını söyleyerek bir taziye mesajı yayınladı. Denizaltında bulunan İngiliz milyarder Stockton Rush’ın elşi Wendy Rush’ın 1912 yılında batan Titanik’te ölen çiftin torunu olduğu ortaya çıktı.

Trend 23-06-2023 08:50

Dünya'yı andırmasıyla birçok kişiyi şaşırtıyor! James Webb'in yakaladığı görüntüler hayranlık uyandırdı

NASA'nın devrim niteliğindeki James Webb Uzay Teleskobu bu kez Satürn'ün en büyük uydusu olan Titan'ı görüntüledi. NASA'nın paylaştığı görüntüler, bizlere nehirlerinin, göllerinin ve denizlerinin olmasıyla Dünya'yı andıran Titan'a farklı bir gözle bakmamız için fırsat sundu. Yapılan incelemede ise Titan'da bulutlar tespit edildi. Her ne kadar Dünya'ya benzese de Titan’daki nehirlerin, göllerin ve denizlerin sudan oluşmadığı belirtmek gerek.

Haber 02-12-2022 17:24

Mega yat Titan yakıt ikmali için Fethiye'ye geldi

Mega yat "Titan" yakıt ikmali için Fethiye'ye geldi

Yurthaber 27-09-2022 10:59