Trafik Guvenligi Haberleri

Van'da Kürtçe trafik uyarılarının üzerine Türkçe yazılar yazıldı: Yasal süreç başlatılacak

Van'da bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yaya geçitlerine hem Türkçe hem Kürtçe trafik uyarıları yazıldı. Dün gece ise Kürtçe yazıların üzerine "Türkiye Türk'tür, Türk kalacak" yazıları yazıldı ancak bu yazıları kim ya da kimlerin yazdığı bilinmiyor. Belediyeden olayla ilgili açıklama geldi, sorumlular hakkında yasal süreç başlatılacağı belirtildi.

Haber 2024-07-26 13:05:16

Erdoğan ivedilikle çözülmesi için talimat verdi: Mali yükü de artırıyor! Bu, devlete şantajdır

Son günlerde uçak rötarları sıklaştı. Hava trafik kontrolörlerinin "inisiyatif almadan çalışma" sistemine geçmesiyle baş gösteren sorun mali yük olarak da geri dönüyor. Kontrolörler maaşlarının artmasını isterken konu AK Parti MKYK'da da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sorumluları hesaba çekin" deyip sorunun çözülmesi için talimat verdiği öne sürüldü.

Haber 2024-07-26 07:37:10

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren yeni uygulama başladı! Fırsatlarda 15 Ağustos detayı! İndirim yüzde 50'ye dayandı

Sürücüler trafik ve kasko sigortası kapsamında araçları için düzenlenen sigorta eksperi raporlarını e-Devlet üzerinden görüntüleyebilecek. Uzman isim uygulamanın avantajlarını değerlendirirken kaskoda yüzde 50'ye varan indirimlere de dikkat çekti. İndirimlerde 15 Ağustos'tan sonra terse dönebilir.

Finans 2024-07-25 09:11:49

İki çocuğun canını alan trafik terörü beğeni uğrunaymış! Sosyal medyadaki videoları ortaya çıktı: Fenomenlik için hız yapan cani

Yaya geçidinde yürüyen iki çocuk, trafik magandasının sosyal medyada beğeni hevesi uğruna canlarından olmuş! Geçtiğimiz günlerde Mardin'de Nurullah Çiçek'in 10 ve 11 yaşlarındaki çocukları çarparak öldürmesi infial yaratmıştı. Çiçek'in sosyal medya hesaplarındaki videolar 'pes' dedirtti. Çocuğunu kaybeden anne "Fenomenlik uğruna hız yapan bir cani yaya geçidinde çocuklarımıza kıydı” diyerek isyan etti.

Haber 2024-07-24 12:16:25

Kocaeli'deki kazada motosikletteki 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 24-07-24 09:37

Son dakika | E-5'te zincirleme kaza! 15 araç birbirine girdi

Son dakika haberi: İstanbul'da sabah saatlerinde feci bir kaza meydana geldi. Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 15 araç birbirine girdi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, gelen ilk bilgiler arasında yaralıların olduğu yer aldı. Kaza nedeniyle yolun Edirne istikametindeki trafik akışı tek şeritten sağlanırken bölgede uzun araç kuyruğu oluştu.

Haber 24-07-24 08:22

Türkiye'yi kahreden kazadaki zik zak bilmecesi çözüldü! Adana'da bir aile yok olmuştu: Bunlardan biri yapılsa hayatta ölmezlerdi

Türkiye, Adana'da baraj gölüne uçarak yok olan 4 kişili ailenin yaptığı kazayı konuşuyor. Kahreden kazanın görüntülerinde aracın bir anda zik zak yapmaya başlaması dikkat çekmişti. Trafik uzmanları zik zakın nedenini açıkladı. Ayrıca "Bunlardan bir tanesi yapılsaydı belki bu beyaz araç bu kazayı yaşamayacaktı" denerek kazanın gerçekleşmesine yol açan etkenler sıralandı. Bariyer sistemi, sollama ihlalleri gibi vurgulanan detaylar dikkat çekti.

Haber 23-07-24 13:49

4 kişilik aile baraj gölüne uçan otomobilde hayatını kaybetmişti! Adana'daki korkunç kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, köprüden baraj gölüne düşen otomobildeki çift ve 2 çocuğunun hayatını kaybettiği trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde, otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra yolda zikzak çizmesi ve ardından bariyerleri yıkarak Seyhan Baraj Gölü'ne düşmesi yer aldı.

Haber 22-07-24 22:10

İzmir'de iki trafik kazasında 8 kişi yaralandı

İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen iki trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Yurthaber 22-07-24 09:17

Kartal'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Kartal'da, bir otomobilin park halindeki iki araca çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 22-07-24 09:08

Hatay'daki trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 17-07-24 09:49

Kadın sürücü ve trafik polisi arasında ilginç diyalog! Sis lambası açık olduğu için ceza yedi... Sis lambası ne bilmiyordum ki

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popülerliğe ulaşarak viral oldu. Arabasını yeni aldığını söyleyen bir kadın sis lambası açık olduğu için trafik polisi tarafından durduruldu ve ceza yedi. O anlarda genç kadın kendisini, "Sis lambası ne bilmiyordum ki. Arabam yeni" diyerek savundu.

Trend 16-07-24 13:18

Trafik borcuna, SGK prim borcuna, vergiye yapılandırma! TESK Başkanı esnaf için çağrı yaptı: 'Uzun vadeli yapılandırma şart'

TESK Genel Başkanı Palandöken'den "yeni yapılandırma" talebi geldi. "Esnafımızın düzlüğe çıkması için daha önce olduğu gibi vergi, trafik, SGK prim borçları gibi devlete olan borçlarda kapsamlı ve uzun vadeli bir yapılandırma şart" çağrısında bulundu.

Finans 13-07-24 11:11

Eskişehir'de 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Eskişehir'de çarpışan 2 otomobil ile kazanın etkisiyle yola savrulan direğe çarpan başka bir aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 12-07-24 09:11

Malatya'daki trafik kazalarında 8 kişi yaralandı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Yurthaber 11-07-24 10:21

Uzun süre yoğun bakımda kalmıştı... Yeşilçam’ın efsanesi Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Kırmızı ışıkta beklerken dehşeti yaşadı

Uzun yıllardır ABD'de yaşayan Yeşilçam'ın usta isimlerinden Ahu Tuğba, geçtiğimiz aylarda Los Angeles'ta geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Kazada kaburgaları kırılan Tuğba, 8 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı. Geçtiğimiz günlerde taburcu olan Ahu Tuğba yine ölümden döndü. Ünlü isim kızı ile birlikte kırmızı ışıkta beklerken dehşeti yaşadı..

Magazin 11-07-24 08:00

Trafik magandası ortalığı karıştırdı! Motosiklet üzerinde dans etti! Kural tanımadı!

Bursa’da kural tanımayan bir motosiklet sürücüsü, trafikte hem dans etti hem de sollama yaparak kazaya davetiye çıkardı. O anlar ise, kameraya yansıdı.

Haber 09-07-24 10:22

Kemaliye’de tır devrildi: 1 yaralı

Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde tırın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı.

Yurthaber 09-07-24 09:12

Küçükçekmece'de 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 13 kişi yaralandı

Küçükçekmece'de, 3 servis aracı ile su tankerinin karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 08-07-24 10:13

Trafik kazasında ölümden döndü! Youtuber Enes Batur'dan ilk açıklama geldi

Dün Kocaeli'de kaza geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü YouTuber Enes Batur Sungurtekin'den ilk açıklama geldi. Gelen arama ve mesajlara toplu cevap veren Sungurtekin, "Kimsenin sağlığı tehlikede değil, iyiyiz" ifadelerini kullandı.

Magazin 06-07-24 16:05

Kaza mı suikast mi? Türkiye ile Suriye arasındaki olası görüşmelerde kilit isim olacaktı... Luna El Şibil hayatını kaybetti

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın özel medya danışmanı Luna El Şibil, hayatını kaybetti. Şibil'in şüpheli bir trafik kazasında ölmesi "Kaza mı yoksa suikast mi?" sorusunu akıllara getirdi. Hayatını kaybeden Şibil'in, Türkiye ile Suriye arasındaki olası görüşmelerde önemli bir aktör olması bekleniyordu.

Haber 06-07-24 14:19

Ünlü Youtuber Enes Batur Kocaeli'de kaza yaptı! Hastaneye kaldırıldılar

Ünlü Youtuber Enes Batur, Kocaeli'de trafik kazası yaptı. Batur'un kullandığı araçla bir başka araç çarpıştı. Kaza nedeniyle bir araç, yol kenarındaki yağmur suyu kanalına düştü. Batur ve arkadaşı hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu aktarıldı.

Kulis 05-07-24 21:42

Trafik ışıklarında para toplayan çocuğun cebinden çıkan para görenleri şaşkına çevirdi! Para isteyince harçlık verdi: ''Çocuk bana sadaka verdi...''

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde trafik ışıklarında para toplayan bir çocuk ile motosiklet sürücüsü arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Kendisinden para isteyen çocuğa "10 lira borç ver. Çok ihtiyacım var" dedi. Bunun üzerine çocuk cebinden bir deste para çıkarttı.

Trend 04-07-24 12:05

İstanbullular dikkat! Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başladı, trafik yoğunluğu oluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, Haliç Köprüsü’nde asfalt yenileme çalışması başlattı. Çalışmalar nedeniyle orta köprünün iki şeridi Ankara istikametinde trafiğe kapatıldı. Sabah saatlerinden itibaren Haliç Köprüsü yakınlarında trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 04-07-24 07:14

TEM'deki otomobil yangını ağaçlara sıçradı! 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu

Kocaeli'de, TEM yolu İzmit geçişi Ankara istikametinde seyir halindeki bir otomobilde başlayan yangın, viyadüğün alt kısmında bulunan ağaçlara da sıçradı. Otomobil ve ağaçlıktaki yangın kısa sürede ekipler tarafından söndürülürken, yolda ise yaklaşık 7 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Trafik akışı, otomobilin çekiciyle kaldırılmasının ardından normale döndü.

Haber 02-07-24 21:40

Korkutucu görüntülerin adresi: Artvin Yusufeli! Faciadan dönüldü...

Artvin'den Yusufeli'ne giden yolda bulunan 39 tünelden bir tanesi olan T14 Tünelinden gelen görüntüler görenleri korkuttu. Tünelde önce çatlama ve açılma olarak başlayan hasarlar bugün çökmelere döndü. Tünel ulaşıma kapatılırken, alternatif bir güzergahta trafik akışı sağlanıyor.

Haber 29-06-24 14:05

Fiyatı geçen yıla göre yüzde 100 arttı, taksit bile yapılamıyor! Devlete çağrı: Katkı olmalı

Zorunlu trafik sigortası fiyatları geçen yıla göre yüzde 100 oranında arttı. Üstelik her ay yüzde 3 oranında da artmaya devam ediyor. Fiyatların artması vatandaşı sigorta yaptırmamaya itti. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken sigortalarda taksitin kaldırılmasına tepki göstererek, 'O zaman devletinde katkısı olmalı' ifadelerini kullandı.

Finans 29-06-24 09:46

Adıyaman’da iki otomobil çarpıştı! Yaralılar var

Adıyaman'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber 29-06-24 01:25

Trafik ışıklarında motosikletli infaz! Adana bu saldırıyı konuşuyor

Adana'da trafik ışıklarında motosikletli kişiler otomobile silahla saldırdı. Saldırıda 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Haber 28-06-24 12:51

'Sapıktır' Bir ili karıştıran ilan! '3 yaşındaki çocuğa...' Otobüs duraklarına, trafik direklerine astılar

Adana otobüs duraklarına asılan 'Sapıktır' ilanını konuşuyor. Kentte otobüs duraklarına asılan '3 yaşındaki çocuğa saldırıda bulundu. Görenler polis haber versin. Herkesin haberi olsun, sapıktır' yazılı ilan, görenleri hayrete düşürdü. İlanı gören bazı vatandaşlar ise fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı.

Haber 28-06-24 09:36

Kamerunlu eski futbolcu Landry N'Guemo 38 yaşında hayatını kaybetti

Bir dönem Akhisar Belediyesppr ve Mondihome Kayserispor formaları da giyen Kamerunlu eski futbolcu Landry N'Guemo, ülkesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Spor 27-06-24 18:47

Niğde’de zincirleme trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı

Niğde’de meydana gelen zincirleme trafik kazasında aynı aileden 3 kişi öldü, 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Haber 26-06-24 06:25

Türkiye 5 kişinin öldüğü 'makas' kazasını konuşmuştu! Mahkemeye çıkan sürücü savunma yaptı: 'Beni trafik canavarı ilan ettiler'

İzmir'in Menderes ilçesinde makas atıp 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı kazaya neden olan araç sürücüsü Yusuf İslam Koçak (19), 'bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma' suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasına çıktı. Koçak, "Sosyal medyada beni trafik canavarı ilan ettiler. Ehliyetimi yeni aldım. Sola sinyal vererek acemice bir sollama yaptım. Makas atmadım. Çok üzgünüm. Keşke benim başıma bir şey gelseydi" dedi.

Haber 25-06-24 18:26

Havaist durakları ve saatleri: Havaist nerelerden, kaçta kalkıyor?

Havaist, İstanbul Havalimanı ile İstanbul'un çeşitli bölgeleri arasında hizmet sunmaktadır. Havaist durakları ile İstanbul Havalimanı arasında haftanın 7 günü, 24 saat karşılıklı seferler düzenlenmektedir. Sefer saatleri trafik durumuna bağlı olarak bazen değişiklik gösterebilir. Havaist ücretleri, kalkış ve varış noktalarına göre farklılık göstermektedir.

Haber 25-06-24 18:24

9 günde 72 can kaybı! Bakan Yerlikaya Kurban Bayramı'ndaki trafik verilerini açıkladı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde meydana gelen 7 bin 216 trafik kazasında, 72 kişinin hayatını kaybettiğini, 12 bin 274 kişinin yaralandığını açıkladı.

Haber 25-06-24 12:20

Oğlunun hakkını ararken hukuk fakültesini bitiren ev hanımı, hakim olmayı hedefliyor

Konya'da 10 yıl önce trafik kazasında engelli kalan oğlunun dava sürecinin ardından kazandığı hukuk fakültesini birincilikle bitiren ev hanımı, hakim olup adalete hizmet etmek istiyor.

Yurthaber 25-06-24 11:31

Freni patlayan kamyon devrildi: 2 yaralı

Muğla’nın Ula ilçesi Sakar rampasında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 24-06-24 12:56

Tatilciler döndü, İstanbul'da haftanın ilk iş gününde trafik yoğunluğu oluştu

9 günlük Kurban Bayramı tatili sonrası haftanın ilk iş gününde İstanbul'un bazı noktalarında trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Haber 24-06-24 08:52

Bayram tatilinin 8 günlük acı bilançosu: 68 ölü 9 bin 787 yaralı

Kurban Bayramı tatilinin 8. gününde 706 trafik kazası olduğunu bildiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 6 kişinin hayatını kaybettiğini bin 97 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Haber 23-06-24 08:58

İbretlik görüntü! Kazadan dakikalar önce otobüse binen polis, 23 kişinin hayatını kurtardı

Kütahya'da devrilerek 3 kişinin yaralandığı yolcu otobüsüyle ilgili çok konuşulacak bir detay ortaya çıktı. Otobüsün Eskişehir otogarından çıkış yapmadan önce trafik polislerince durdurulduğu ve tüm yolculara emniyet kemeri taktırıldığı ortaya çıktı.

Haber 22-06-24 15:00

Konya'dan acı haber! 3 çocuk trafik kazasında hayatını kaybetti: Yaralılar da var

Konya'dan yürek yakan haber! Hafif ticari aracın devrilmesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan 3 çocuk kurtarılamadı. Ekiplerin kazayla ilgili soruşturmaları devam ediyor.

Haber 22-06-24 11:47

Bayram tatilinin bilançosu ağırlaşmaya başladı! 62 ölü, 8 binden fazla yaralı

Bayram tatilinin artık sonlarına yaklaşılırken trafik kazalarından gelen acı haberler de artmaya başladı. Şu ana kadar 7 günlük süre içinde hayatını kaybedenlerin sayısı 62 olarak açıklanırken, 8 binden fazla insanın da yaralandığı belirtildi.

Haber 22-06-24 08:51

Balkanlar'da birçok ülke elektriksiz kaldı! Hayat durma noktasına geldi... Daha önce böylesine rastlanmadı, peş peşe hepsini etkiledi

Balkanlar’da öğle saatlerinde birçok ülkede elektrik kesintisi yaşandı. Bölgede daha önce örneğine rastlanmayan bölgesel elektrik kesintisi, Bosna Hersek ve Karadağ ile kısmen Hırvatistan ve Arnavutluk’ta etkili oldu. Hırvatistan elektrik sistemindeki arızanın Karadağ’da başladığını ve ardından Bosna Hersek ve Hırvatistan’ı etkilediğini belirtti. Bosna Hersek’te trafik lambaları hizmet dışı kaldı, birçok işletme faaliyetlerine ara verdi. Saraybosna’da tramvay seferleri durdu.

Haber 21-06-24 16:34

Tatilciler Bodrum'u terk ediyor! Trafik durma noktasına geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin son günleri yaklaşırken tatilciler dönüşe geçti. Yola çıkan tatilciler özellikle, Gümbet-Yokuşbaşı istikametine trafikte yoğunluk oluşturdu. Yer yer trafik durma noktasına geldi.

Haber 20-06-24 16:12

Polis ceza yazdı diye demediğini bırakmadı: ‘Sen insan değilsin! Allah bildiği gibi yapsın seni’

Kırıkkale’de polislerin trafik uygulaması sırasında yaşadıkları bir olay pes dedirtti. Polisin adeta "sabır" sınavına dönüşen uygulama sırasında bir otobüs şoförü ehliyetini vermemek için dakikalarca dil döktü. En sonunda ehliyeti alınınca "Sen insan değilsin" diyerek trafik polisine tepki gösterdi.

Haber 20-06-24 08:02

Kütahya'da trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Kütahya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 20-06-24 07:53

Üsküdar'da zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

D-100 Otoyolu'nda 4 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 20-06-24 07:48

Tatilciler dönüş yoluna geçti! TEM ve Kırıkkale'de yoğunluk oluştu

Kurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilciler, dönüş yolculuğunda Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu kesiminde yer yer akıcı yoğunluğa neden oldu. Ayrıca, "Kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de de trafik yoğunluğu yaşandı.

Haber 19-06-24 21:50

Bayramın ilk 3 gününde acı tablo! Bakan Yerlikaya bilançoyu açıkladı

Bayram tatilinin ilk 3 günündeki trafik kazalarının acı bilançosu ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre; ilk 3 gündeki kazalarda 22 kişi öldü, 4 bin 43 kişi yaralandı.

Haber 18-06-24 08:55