Beyaz Haberleri

Çanakkale'nin yüksek kesimlerinde kar etkili oluyor

Çanakkale'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.

Yurthaber 30-01-2024 13:15

Çamaşırlarınızı bembeyaz yapacak 3 temizlik tüyosu! Sararmış çamaşırlara son

Çamaşırları beyazlatmak için kullanılan kimyasal deterjanlar çamaşırların yıpranmasına neden olabiliyor. Özellikle çamaşır suyu çamaşırlarda hasarlara yol açıyor. Doğal çözümlerle sararmış çamaşırları beyazlatmanın yolları araştırılıyor. Evde yapacağınız 3 yöntemle çamaşırlarınızı pamuk gibi bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 20-06-2023 16:12

Sararan tuvalet taşlarını bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvaleti temizlemenin kolay yolu

Tuvalet temizliği görsellikten önce hijyen için büyük önem taşıyor. Tuvaletlerin her zaman temiz olması gerekiyor. Tuvaletlerde meydana gelen sararmaları temizlemenin oldukça zorlu olduğu düşünülüyor. Oysaki sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çok basit tüyolar bulunuyor.

Kadin 18-06-2023 10:52

Sararmış çamaşırları anında beyazlatıyor! Çamaşır suyundan daha etkili

Deodorant ve ter lekesiyle sararan beyaz çamaşırlar temiz olsa bile pis gibi görünebiliyor. Yaz aylarının en büyük sorunlarından olan sararan çamaşırları beyazlatmak için tek çarenin çamaşır suyu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çamaşırları bembeyaz yapmak için uygulamanız gereken oldukça basit bir karışım bulunuyor.

Kadin 02-06-2023 11:32

Koltuk altındaki kararmaları anında bembeyaz yapıyor! Ciltteki kararmaları geçirmenin en etkili yolu

Koltuk altı kararmaları özellikle yaz aylarında istenmeyen görüntülere sebep olabiliyor. Kadınlar koltuk altı kararmasını geçirmek için doğal çözümler arıyor. Ancak ilk olarak koltuk altı neden kararır? sorusunun cevabını öğrenmek gerekiyor. Bu sorunun cevabıyla koltuk altına uygulayacağınız doğal çözümler sayesinde koltuk altınızı bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 26-05-2023 17:11

Sararmış yastık kılıfını kar beyazına döndürüyor! Ter lekelerini anında çıkaran karışım

Beyaz yastık kılıflarında zaman içerisinde sararmalar görülebiliyor. Yastık kılıflarını normal yıkamaya aldığınızda sarı lekelerin çıkmamasından şikayetçiyseniz onlara özel karışımı uygulayarak kar beyazı gibi olmalarını sağlayabilirsiniz. İşte sararan yastık kılıflarını beyazlatmanın çözümü...

Kadin 26-05-2023 11:39

Çamaşır makinesine aspirin atarak mucizelere tanık olun! Bir adet aspirin o sorunu kökten çözüyor

Çamaşır makinesi hayatımızı kolaylaştıran en önemli icatlar arasında bulunuyor. Çamaşırların tertemiz olmasını sağlayan çamaşır makinesi bazı zamanlarda temizlik için yetersiz kalabiliyor. Lekeli ve sararmış beyaz çamaşırlar için etkili çözümler arıyorsanız aspirin mucizesi yardımınıza koşuyor.

Kadin 10-05-2023 08:34

Tek malzeme tül perdelerinizi bembeyaz yapıyor! Kar gibi beyaz perdeler için...

Beyaz perdeler evin çok daha ferah ve aydınlık görünmesini sağlıyor. Ancak alınan beyaz perdeler zaman içerisinde kararabiliyor. Kararan perdeleri beyazlatmak için tek işlevli temizlik malzemelerine para vermek istemiyorsanız bunun çözümü mutfaktan geçiyor. Her evde bulunan bir malzemenin perdeleri kar gibi bembeyaz yaptığı öğrenildi.

Kadin 07-05-2023 16:25

Makyajınızın beyaz tişörtlerinize bulaşmasını önlüyor! Bu tüyo hayat değiştiriyor

Beyaz tişörtlere bulaşan makyaj kalıntıları evden çıkmadan önce yaşanan en büyük problemler arasında yer alıyor. Kadınlar makyajlarının beyaz tişört ve gömleklerine bulaşmaması için çeşitli yöntemler arıyor. Bu sorunu çözmek için kendi bulduğu yöntemi paylaşan kadın kısa sürede oldukça fazla etkileşim aldı.

Kadin 14-04-2023 17:14

Ağrı'da etkili olan kar etrafı beyaza bürüdü

Ağrı, mart ayının son gününde etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü.

Yurthaber 31-03-2023 13:28

Hiç aklımıza gelmemiş: Evde en kolay dudak büyütme yöntemi! Dudak dolgunlaştırmak için...

Dudakların daha dolgun ve kalkık görünmesi için çeşitli operasyonlar yapılıyor. Ancak yapılan bu işlemler dudakların şeklinin bozulmasına sebep olabiliyor. Dudaklarınızın slikon veya dudak dolgusu yaptırmadan doğal bir şekilde dolgun görünmesini istiyorsanız TikTok'ta trend olan dudak makyajı hilesini deneyebilir, dudak dolgunlaştırıcı maskeleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 03-01-2023 14:13

Sosyal medya ikiye bölündü: Tırnakların beyaz mı mavi mi olduğu tartışılıyor

Sosyal medyada paylaşılan kıyafette ve çeşitli objelerde görülen renk değişimleri büyük tartışmalar yaratabiliyor. Manikür yaptıran bir kadının tırnağının fotoğrafı Facebook hesabı üzerinden paylaşılarak ojenin hangi renk olduğu soruldu. Kısa süre içerisinde milyonlarca yorum alan gönder sosyal medyayı ikiye böldü.

Kadin 01-01-2023 11:35

Kadınların vücutları hakkında bilinmeyenler! Sürekli değişim halindeler...

Kadınların ve erkeklerin vücut yapıları aynı gibi görünse de detaylara bakıldığın birbirinden oldukça farklı oldukları anlaşılıyor. Ancak bu farklılıklar sadece fiziksel olarak değil zihinsel ve psikolojik olarak da yaşanıyor. Kadın vücudu hakkında bilinmeyen birçok bilgi bulunuyor. İşte o ilginç bilgiler...

Kadin 19-12-2022 11:39

HDP'li Remziye Tosun başındaki tülbendi çıkarıp yere attı! Meclis’te gerginlik çıkaran anlar…

TBMM’deki bütçe görüşmelerinde gerginlik sürüyor. Meclis’teki son yapılan toplantıya da HDP’li Remziye Tosun’un yaptığı konuşma damgasını vurdu. Terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonların durdurulması için kürsüden çağrıda bulunan Tosun başındaki beyaz tülbendi yere atarak "Tülbendimi, tüm savaş kararlarının verildiği buraya atıyorum" dedi. Tosun’un bu hareketi sonrasında Meclis’teki tansiyon da bir anda yükseldi.

Haber 08-12-2022 09:31

Hazineyi yıllarca çöpe atmışız! Yumurta kabuklarının faydalarını duyunca çöpe attığınıza pişman olacaksınız

Yumurta neredeyse her gün tüketilen faydalı besinler arasında bulunuyor. Yıllar boyunca yumurtanın içini kullandıktan sonra kabuğunu çöpe attık. Ancak yumurta kabuğunun faydaları resmen hazine gibi. Yumurta kabukları birçok alanda hayatımıza kolaylık sağlıyor. Yumurta kabuklarının kullanım alanları çok yararlı olsa da maalesef bilinmiyor. Bu faydaları öğrendikten sonra kimse bu kabukları çöpe atmıyor.

Kadin 26-10-2022 09:00

Deneyenler öneriyor: Cildi bembeyaz yapıyor, gençleştiriyor! Cilt tonunu açan pirinç unlu maske tarifi

Birçok kişi cilt tonunu açmak istiyor. Daha beyaz ve parlak bir cilde sahip olmak için çeşitli ürünler kullanılıyor. Ancak çok yüksek fiyatlara satılan bu ürünleri almaya hiç gerek yok. Evde pirinç unu kullanılarak yapılan maske cildi beyazlatıyor, parlatıyor, lekeleri götürüyor. İşte bebek gibi bir cilde sahip olmak için etkili olan o maske tarifi...

Kadin 20-10-2022 07:48

İbn-i Sina şifa kaynağını yıllar önce önermiş! Her gün bir avuç yemek mide ağrılarını gideriyor, tıkanıklıkları açıyor

İslamiyet'in en önemli alimlerinden olan İbn-i Sina'nın tarifleri ve önerileri aradan yıllar geçmesine rağmen büyük ilgi görüyor. Kitabında hastalıklar için doğal gıdaların şifalarını sık sık yazan İbn-i Sina, birçok sağlık sorununa çözüm buluyor. ‘’Küçük Tıp Kanunu’’ adlı kitabında beyaz leblebinin faydalarından bahseden İbn-i Sina'nın önerilerine göre beyaz leblebi çeşitli dertlere deva oluyor.

Haber 12-10-2022 07:05

Sararmış çamaşırlara anında çözüm! Sakın atmayın eskisinden de beyaz olması mümkün

Beyaz kıyafetler üzerimizde ne kadar güzel dursa da temizliği diğer renklere göre çok daha zor oluyor. En ufak lekeyi bile belli eden beyaz çamaşırlar doğru yıkanmadığı takdirde zamanla sararabiliyor. Sararan çamaşırları beyazlatmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde uygulayacağınız basit çözümler ile çamaşırlarınızı yeni almış gibi bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-09-2022 09:23

Moda uzmanı paylaştı: Zarif görünmek için bu 3 hatadan uzak durun

Kıyafetlerimiz tüm görünüşümüzü etkileyen en önemli faktörler arasında bulunuyor. O günlük modumuzu bile etkileyen kıyafetlerde yapılan basit hatalar oldukça kötü görünümlere sebep olabiliyor. Moda uzmanı Anda, zarif bir görünüm için asla uygulamamanız gereken hataları paylaştı. Günlük olarak çok sık yapılan bu hatalardan uzak durmak daha kaliteli bir görünüm sağlıyor.

Kadin 01-09-2022 15:50

Bu yazın favorisi! Hailey Bieber’ın tırnaklarının yapımı

Ünlü model Hailey Bieber hem kariyeri hem de özel yaşamıyla oldukça konuşuluyor. Minimal bir tarza sahip olan Hailey, birçok kadına stil konusunda ilham veriyor. Hailey Bieber’ın son günlerde inci tanesi olarak adlandırılan ojeleri trend haline geldi. Hailey Bieber’ı ojelerini evde yapmak istiyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 26-08-2022 11:17

Beyazları çok daha beyazlatmak mümkün! Çamaşırlarınız için bu yöntemi deneyebilirsiniz, Kararmış çamaşırlar nasıl beyazlatılır?

Çamaşırların temizliğine oldukça dikkat ediyor ve renklerinin gitmemesini istiyorsanız bu konu hakkında birçok yöntem denemiş olabilirsiniz. Özellikle beyaz çamaşırların çok daha beyaz olması için çok çeşitli yöntemler bulunuyor ancak bu yöntemler istenilen sonuçları vermeyebiliyor. Tiktok üzerinden temizlik yöntemini paylaşan bir kullanıcı çamaşırlarınızı daha beyazlatacak tarifi verdi.

Kadin 15-08-2022 15:13