Tüm Sebzeler Haberleri

İşe giderken hazırlayabileceğiniz öğle yemeği fikirleri

Ofiste çalışanlar öğle aralarında sürekli dışarıdan yemek siparişi vermekten bir süre sonra sıkılabiliyor. Bütçe de göz önünde bulundurulduğunda ofise öğle arası için yemek götürmek çok mantıklı bir seçenek olabiliyor. Ancak elbette her yemeği evde hazırlayıp ofise götürmek çok mümkün değil. Sizin için işe giderken hazırlayabileceğiniz birbirinden lezzetli ve pratik öğle yemeği tariflerini listeledik.

Yemek 08-02-2024 13:09

Dünya mutfağı evinizde: Evde kolayca yapabileceğiniz etnik tarifler

Mutfağınızda standart yemekler yapmak yerine dünya mutfağından farklı yemekleri denemeyi seviyorsanız bu tarifler tam size göre. Dünyanın farklı bölgelerinden birbirinden leziz ve popüler yemekleri evinizde kolayca hazırlayabilir, ister doyasıya tüketebilir isterseniz de akşam yemeğine gelen misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Hepsi maharetinize hayran kalacak ve tarifini isteyecekler.

Yemek 08-02-2024 11:56

Kışlık konserve yaparken aman dikkat! Doğru yapılmazsa hayati riske sebep oluyor

Yaz mevsiminin birbirinden lezzetli yiyeceklerini kışın da tüketmek isteyenler konserve hazırlığına başladılar bile. Ancak yapılan bu konserveleri hazırlarken çok dikkatli olunması gerekiyor. Kışlık konserve doğru yapılmazsa hayati riske neden olabiliyor.

Yemek 23-08-2023 15:44

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 15. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu özellikle iftar menüleri için sıklıkla aratılıyor. İftarda doyurucu yemekler tercih etmek isteyenler internet üzerinden iftar tariflerine bakıyor. Ramazan ayının 15. günü için hazırlanan bu iftar menüsü herkesin seveceği lezzetleri içeriyor.

Yemek 06-04-2023 10:20

'Bugün iftarda ne pişirsem?' diyenler için leziz tarifler! 7.gün iftar menüsü

'Bugün iftarda ne pişirsem?' sorusu ramazan ayının her günü aratılan konular arasında yer alıyor. Gün boyu oruç tutan vatandaşlar iftarda lezzetli ve doyurucu tarifler arıyor. Özenle hazırlanan iftar menüleri bugün ne pişirsem sorusunun cevabı olabiliyor. İşte ramazanın 7.günü iftar menüsü...

Yemek 29-03-2023 09:33

Fazla kilolarınızı vermenize yardımcı olacak detoks tarifler

Çoğu insan hayatının bir döneminde kilo vermek ister. Fakat kilo verme işi her zaman planlandığı kadar kolay olmaz. Hedeflenen kiloya ulaşmayı sağlayacak birkaç basit yöntem ise süreci çok daha keyifli bir hâle getirir. Taze ve doğal malzemelerle yapılmış detoks tarifleri ile siz de sevdiğiniz lezzetlerden vazgeçmeden fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Nasıl olduğunu merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Yemek 17-01-2023 19:54

YILBAŞI MEZELERİ nelerdir, nasıl yapılır? Yılbaşı mezeleri ve tarifleri!

Yılbaşı sofrası denilince akla ilk gelenlerden biri de yılbaşı mezeleridir. 2023'e sayılı saatler kala leziz meze tarifleri de sorgulanmaya başlandı. Haberimizde havuç tarator, rus salatası, acuka, haydari gibi mezelerin tarifini derledik. Peki yılbaşı mezeleri nelerdir, nasıl yapılır? İşte yılbaşı mezeleri ve tarifleri...

Yemek 31-12-2022 15:19