Uilenberg Haberleri

Erman Toroğlu Ali Koç'un işaret ettiği o hakemin ismini açıkladı! Bedava diş tedavisi yapıyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu toplantısında oldukça sert açıklamalarda bulunurken, "Uilenberg vardı hatırlarsınız. Adamı kafalamışlar, bedava diş tedavisi falan..." ifadelerini kullanmıştı. Erman Toroğlu canlı yayında bu ismi açıkladı. İşte detaylar...

Spor 2023-11-05 23:00:00

Son dakika: Türk futbolu karıştı! Ses kaydı çıktı, istifa etti...

Son dakika haberleri: Türk futbolunda bu sezon yaşananların ardı arkası kesilmiyor! Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in istifası sonrasında Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg de görevini bırakmıştı. Son olarak ise MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu istifasını verdi. Yorumcu Ahmet Çakar, canlı yayında istifanın perde arkasını açıkladı ve flaş bir iddia ortaya attı.

Spor 2022-04-18 08:08:43

Son dakka: TFF'den çok sert açıklama! Haddini aştı!

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun eski eğitim danışmanı Jaap Uilenberg için sert bir açıklama yaptı. TFF'nin açıklamasında, "Yıllarca içinde bulunduğu kuruma yaptığı bu saygısızca ve haddini aşan açıklamalarını kabul etmiyor ve açıkça iç işlerimize müdahil olma girişimini de şiddetle kınıyoruz." yer aldı.

Spor 2022-04-09 17:08:00

Son dakika: İşte Nihat Özdemir'in istifasının perde arkası!

Son dakika: Türkiye Futbol Federasyonu'nda sular durulmuyor! Mehmet Baykan ve başkan Nihat Özdemir'in istifası sonrasında Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Hollandalı eski hakem Jaap Uilenberg de görevini bıraktığını duyurmuştu. Bu istifaların ardından Nihat Özdemir ile ilgili çarpıcı bir yazı kaleme alındı...

Spor 2022-04-05 09:49:11

Son dakika: TFF'de istifalar peş peşe geliyor! Bir isim daha görevini bıraktı...

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu'nda peş peşe istifalar gelmeye devam ediyor! Başkan Nihat Özdemir'in istifa etmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Hollandalı eski hakem Jaap Uilenberg de görevini bıraktığını duyurdu ve çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor 04-04-22 18:16

Üst Klasman Hakem, Yardımcı Hakem ve Gözlemci Semineri yapıldı

Merkez Hakem Kurulu Üst Klasman Hakem, Yardımcı Hakem ve Gözlemci Semineri, 19-20 Kasım tarihlerinde MHK Başkanı Zekeriya Alp, MHK üyeleri, MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg ve Yardımcı Hakem Eğitimcisi Giovanni Stevanato’nun katılımıyla gerçekleşti.Merkez Hakem Kurulu Üst Klasman Hakem, Yardımcı Hakem ve Gözlemci Semineri, MHK Başkanı Zekeriya Alp, MHK üyeleri, MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg ve Yardımcı Hakem Eğitimcisi Giovanni Stevanato’nun katılımları ile yapıldı.MHK Başkanı Zekeriya Alp, Başkan Vekili Oğuz Sarvan ve PMİK Üyesi Ünsal Çimen, hakemlerle birebir görüşmeler gerçekleştirip, bireysel performansların artması ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.Seminerlerde öne çıkan mesajlar şöyle:1.

Spor 21-11-19 15:54

MHK, değişen kurallarla ilgili bilgilendirme yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, oyun kurallarındaki değişiklikleri, FIFA hakemi Danny Makkelie ise VAR ile ilgili konuları aktardı.

Spor 08-08-19 14:58

MHK, değişen kurallarla ilgili bilgilendirme yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, oyun kurallarındaki değişiklikleri, FIFA hakemi Danny Makkelie ise VAR ile ilgili konuları aktardı

Spor 08-08-19 14:30

MHK, değişen kurallarla ilgili bilgilendirme yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, oyun kurallarındaki değişiklikleri, FIFA hakemi Danny Makkelie ise VAR ile ilgili konuları aktardı

Yurthaber 08-08-19 14:26

Jaap Uilenberg: Elle oynamalarda kazara yada bilerek diye artık bir ayrım yok

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Danışmanı Jaap Uilenberg, elle oynama kurallarında değişiklikler olduğunu belirterek, "Elle, kolla atılan goller artık kabul edilmiyor.

Haber 08-08-19 13:34

Uilenberg Türk hakemleri izleyecek

Uilenberg Türk hakemleri izleyecek

Spor 11-04-19 14:00

Jaap Uilenberg, Türk hakemlerini izleyecek

UEFA Hakem Kurulu Üyesi ve Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, bu hafta Süper Lig'de ve 1. Lig'de oynanacak maçları izleyecek ve bu konuda Merkez Hakem Kurulu'na rapor sunacak.

Spor 11-04-19 13:58

Jaap Uilenberg, Türk hakemlerini izleyecek

UEFA Hakem Kurulu Üyesi ve Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, bu hafta Süper Lig’de ve 1.

Haber 11-04-19 13:49

Üst Klasman Gözlemci Semineri sona erdi

Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen Üst Klasman Gözlemci Semineri İstanbul Limak Eurasia Luxury Hotel’de yapıldı.Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik’in konuşması ile başlayan seminerde, daha önce Süper Lig Hakem ve Yardımcı Hakemlerine verilmiş olan eğitim, MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg tarafından Üst Klasman Gözlemcilerine de anlatıldı.VAR konusunda da bilgilendirmeler yapılan seminer, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sabri Çelik’in kapanış konuşmasıyla sona erdi.

Haber 24-03-19 20:44

MHK VAR semineri başladı

Merkez Hakem Kurulu tarafından 21-23 Mart tarihleri arasında düzenlenen Video Yardımcı Hakem (VAR) Semineri Riva’da başladı.TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen seminerde MHK Başkanı Sabri Çelik, MHK üyeleri, MHK Eğitim Danışmanları Jaap Uilenberg ve Oğuz Sarvan, Hollandalı FIFA Hakemi ve FIFA VAR Eğitimcisi Danny Makkelie, Süper Lig hakemleri ile FIFA kokartlı yardımcı hakemler yer aldı.Seminerin sabah yapılan oturumlarında Jaap Uilenberg ile Danny Makkelie hakemlere "VAR Protokolü", "Elle Oynamalar" ve "İkili Mücadeleler" başlıklarında sunum yaptı.Seminerin ilk günü, Jaap Uilenberg, Danny Makkelie ve VAR Koordinatörü Barış Şimşek eşliğinde TFF Var Merkezi’nde yapılan VAR simülasyon çalışmaları ve saha uygulamaları ile tamamlandı.Seminer yarın sabah yapılacak teorik dersler, öğleden sonra yapılacak VAR simülasyon çalışmaları ve saha uygulamalarının ardından sona erecek.

Haber 22-03-19 17:07

Jaap Uilenberg: Türk hakemlere güvendiğim için geldim

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulamasıyla ilgili olarak, "VAR maçı yöneten kişi değildir. Sahada asıl olan kişi hakemdir. VAR sadece sahada ihtiyaç duyulan pozisyonlarda hakeme yardımcı olan kişidir. Dolayısıyla bu sürecin bu şekilde işlemesi gerektiğini unutmamamız gerekir. VAR sadece bir araçtır. Maçı yöneten asıl kişi değildir. VAR'ın protokolünde yazan ilk cümle şudur; Minimum müdahale; maksimum fayda" dedi.

Spor 01-03-19 13:56

VAR maçı yöneten kişi değildir

MHK Danışmanı Jaap Uilenberg: - "Burada bulunmamın asıl nedenlerinden birisi VAR protokolünün uygulanma şeklini yeniden UEFA çizgisine çekmek. Adım adım bunu gerçekleştirmek istiyorum" - "VAR sadece bir araçtır. Maçı yöneten asıl kişi değildir"

Spor 01-03-19 12:50

Jaap Uilenberg: Türk hakemlere güvendiğim için geldim

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, Türk hakemlerine güvendiği için TFF’deki eski görevine geri döndüğünü açıkladı.MHK Eğitim Danışmanlığı görevine geri dönen Hollandalı hakem hocası Jaap Uilenberg, TamSaha’nın 172.

Haber 01-03-19 12:34

Kuddusi Müftüoğlu: “uılenberg Türk Hakemlerinin Gelişmesini Sağladı”

IHAAW165631-SPO/07-01-2016 - KUDDUSİ MÜFTÜOĞLU: “UILENBERG TÜRK HAKEMLERİNİN GELİŞMESİNİ SAĞLADI” - MERKEZ...

Yurthaber 07-01-16 17:07

2- Cüneyt Çakır, Uilenberg Ve Namoğlu Hakem Adaylarıyla Buluştu

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ile Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen "Hakemliğe Başlangıç Kursu" adlı seminer gerçekleştirildi. Boğaziçi

Yurthaber 08-05-15 10:10

1- Cüneyt Çakır, Uilenberg Ve Namoğlu Hakem Adaylarıyla Buluştu

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ile Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen "Hakemliğe Başlangıç Kursu" adlı seminer gerçekleştirildi. Boğaziçi

Yurthaber 08-05-15 10:09

Cüneyt Çakır, Uilenberg Ve Namoğlu Hakem Adaylarıyla Buluştu

 SERCAN SAPANATAN - İSTANBUL / DHA Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ile Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen "Hakemliğe Başlangıç

Yurthaber 07-05-15 21:01

UEFA'dan Bülent Yıldırım talimatı

UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Danışmanı Jaap Uilenberg, yaşanan olaylar sonrası TFF'ye "Geri adım atmayın" dedi.

Spor 07-02-15 06:47

Tsyd 51. Yıl Sporun Zirvesi Semineri Tamamlandı

UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg, Cüneyt Çakır’ın Dünya Kupası’nda maç yönetmeyi hak ettiğini söyledi.Geleneksel...

Yurthaber 10-01-14 17:04

Tekrarı zor bu maçın

Beşiktaş, kural hatası olduğu iddiasıyla maçın tekrarlanmasını istiyor ancak kararın çıkması çok zor görünüyor. MHK Başkanı ve UEFA Hakem Komitesi Üyesi Uilenberg kural hatası olmadığı görüşündeler.

Spor 26-12-13 07:03

Jaap Uilenberg, Galatasaray-Sivasspor Maçında Özkahya'yı Gözlemleyecek

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Hakem Gelişim Programları çerçevesinde bu hafta UEFA Hakem...

Yurthaber 23-11-13 16:10

Jaap Uilenberg, Iki Spor Toto Süper Lig Maçını Gözlemleyecek

UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Danışmanı Jaap Uilenberg, Üst Klasman Hakem ve Üst Klasman...

Yurthaber 05-10-13 20:36

Uılenberg'den Yorumcu Hakemlere Eleştiri

UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve TFF Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Jaap Uilenberg, "Türkiye'de eski...

Yurthaber 01-03-13 19:27

UEFA Hakem Komitesi Üyesi Uilenberg: Yorumcu Eski Hakemler Camiaya Zarar Veriyor

UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve TFF Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi Jaap Uilenberg, Türkiye'de yorumculuk yapan...

Yurthaber 01-03-13 19:18

Jaap Uilenberg, Hüseyin Göçek Ve Cüneyt Çakır'ı Izleyecek

UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Danışmanı Jaap Uilenberg, Spor Toto Süper Lig maçlarını gözlemlemek,...

Yurthaber 01-02-13 19:13

Jaap Uılenberg, Hüseyin Göçek Ve Cüneyt Çakır'ı İzleyecek

UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Danışmanı Jaap Uilenberg, Spor Toto Süper Lig maçlarını gözlemlemek,...

Yurthaber 01-02-13 16:06

Uefa Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg’den Cüneyt Çakıra Övgü

MHK Eğitim Danışmanı ve UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg Türk hakem Cüneyt Çakır’a övgü...

Yurthaber 28-11-12 10:00

Jaap Uilenberg, Spor Toto Süper Lig Maçlarını Gözlemleyecek

UEFA Hakem Komitesi Üyesi ve MHK Egitim Danışmanı Jaap Uilenberg, Spor Toto Süper Lig 5....

Yurthaber 23-09-12 20:41

Efa Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg, Fenerbahçe, Galatasaray Derbisini İzleyecek

MHK Eğitim Danışmanı ve UEFA Hakem Komitesi Üyesi Jaap Uilenberg, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak...

Yurthaber 12-05-12 16:19

UEFA'dan Aydınus'a teşekkür telefonu geldi

UEFA Hakem Komitesi Üyesi Uilenberg, Merkez Hakem Kurulu yetkililerini arayarak, Trabzon - Fenerbahçe maçında Cristian’ın...

Yurthaber 04-04-12 12:51

Jaap Uilenberg: Kimseye açıklama yapmadım

Merkez Hakem Kurulu eğitimcisi ve UEFA Hakem komitesi Üyesi Jaap Uilenberg, 25 Mart 2012 tarihinde...

Yurthaber 29-03-12 14:48