Yalnız Haberleri

Son 10 yılda dikkat çeken artış: Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 5 milyonu aştı! İşte en 'yalnız' iller...

Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı son 10 yılda artarak 5,2 milyona yaklaştı. Tek kişilik hane halkı sayısı son 10 yılda yüzde 77,2 arttı. Bu durumdaki hane halkları en çok İstanbul'da, en az Bayburt'ta bulunuyor.

Finans 11-02-2024 11:32

Yapayalnız nasıl yazılır, yapayalnız yazımı nasıl olmalıdır? Yapayalnız ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Yazım yanlışı yapılan kelimelerin başında en fazla birleşik kelimeler görülüyor. Bu kelimelerden bazıları günlük yaşamda sıkça kullanılan kelimelerdir. Yazım kurallarına dikkat eden, hata yapmak istemeyen kişiler sıkça kelimelerin doğru yazılışlarını araştırıyor. Bu kelimelerden biri de "yapayalnız" kelimesidir. Bu tür kelimelerin doğru yazılışları için Türk Dil Kurumu’nun çevrimiçi olarak yayımladığı sözlüklerden yararlanılabilir. Peki, yapayalnız yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 22-05-2023 10:50

Aşktan yana en şanssız burçlar! Hayatları boyunca bekar kalabilirler

Aşk kişiden kişiye göre değişen kavramlar arasında yer alıyor. Bazı kişiler anında aşık olabilse de bazı kişiler için aradığı aşkı bulabilmek oldukça zorlu oluyor. Kolay kolay aşık olamayan ve yalnızlığı seven kişilere bakıldığında hep aynı burçlardan oldukları fark ediliyor. İşte hayatları boyunca bekar kalabilecek burçlar...

Kadin 14-04-2023 12:02

Hakkari'de yaşlı adam evinde ölü bulundu

Hakkari'de 78 yaşındaki kişi evinde ölü bulundu.

Yurthaber 28-12-2022 08:00

Yalnız

Yalnız Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yalnız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kalp sorunlarına neden olan 7 tehlikeli alışkanlık: Bunları bilerek önleminizi alın

Kalp krizi ve kalp hastalıkları çok büyük sağlık sorunlarına yol açıyor. Kalp hastalıklarına neden olan etkenler bulunuyor. Bazen fark etmeden yaptıklarımız bazen de yaşam biçimimiz kalp hastalıklarına yol açabiliyor. Oldukça tehlikeli olan bu hastalıklardan korunmak için alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerekiyor.

Haber 19-09-2022 09:42

Neden yalnız olduğumu anlayamıyorum diyorsanız sebebi basit! Yalnızlığa neden olan en büyük sebep beklentileriniz

Kadınlar mutlu bir ilişkileri olsun istiyorlar. Çevrede ilişkisi olan insanlar sürekli olarak neden ilişkiniz olmadığını sorguluyor olabilirler. İlişki yapmanın kolay olduğu sanılsa da hiç de kolay değil. Fark edilmeden yapılan hatalar yalnızlaşmanıza sebep oluyor.

Kadin 06-09-2022 12:56

Mantıklı geliyor olabilir ama bebek bakımında asla yapmamanız gerekenler

Bebek bakımı ebeveynler için oldukça büyük sorumluluk istiyor. Yapılan en ufak hatalar büyük sonuçlara neden olabiliyor. Bu sebeple bebek bakımı hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Size mantıklı gelen davranışlar bebeğinizin sağlığını etkiliyor olabilir.

Kadin 29-08-2022 11:11

Adana'da 2,5 yaşındaki Ege Alp, lösemiyi ikinci kez yenmeyi bekliyor

Demir ailesi, 14 gün sonra ikinci nakli gerçekleşecek Ege Alp'e hastane önünden moral veriyor - Baba Halil Demir: - "Çocuğum bize çok bağımlı. Bizi görmediğinde sürekli ağlıyor. Moral olsun diye sürekli hastanenin önüne gelerek görüşüyoruz"

Yurthaber 02-08-2022 15:44