Perine Masajinin Faydalari Haberleri

Alışılmadık yöntemi sosyal medyada gündem yarattı! “Günde 10 dakika perinemi çıplak güneşlendiriyorum”

TikTok’ta Hawley Dunbar isimli bir kadın ilginç bronzlaşma uygulaması sayesinde gündem yaratmayı başardı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Dunbar, her gün 10 dakika çıplak bir şekilde bacaklarını iki yana açarak perine bölgesini güneşlendirdiğini söyledi. Dunbar uygulamanın D vitamini tam olarak almasına yardımcı olduğunu iddia etti.

Trend 2023-08-09 11:41:27

Bu akımın etkileri şaşırtıcı: Perine güneşlendirilmesinin faydaları ve zararları

Dünya üzerinde her geçen gün şaşırtan trendler ortaya çıkıyor. Bu yıl en popüler ve şaşırtıcı olan akım cinsel organ güneşlendirilmesi anlamına gelen Perine güneşlenmesi olarak görülüyor. TikTok'ta hızla yayılan bu akım hakkında uzmanlar ikiye bölünüyor. Bazı uzmanlar perine güneşlenmesinin cilt kanserine neden olduğunu savunurken bazıları bu güneşlenmenin birçok cinsel soruna iyi geldiğini belirtiyor. İşte perine güneşlenmesi faydaları ve zararları...

Haber 2022-10-07 07:37:11

Uzmanları çıldırtan TikTok akımı: Çırılçıplak soyunup cinsel organları...

Geçtiğimiz yıllarda ilk kez ortaya çıkan perine güneşlenmesi TikTok platformunda akım haline geldi. Çırılçıplak soyunup özel bölgelerin güneş almasını sağlayan bu akım uzmanları çıldırttı. İnsanların özel bölgelerini güneşe çevirmemeleri gerektiğini vurgulayan bazı doktorlar, cilt kanseri ile ilgili önemli uyarılarda bulundu. Ancak, bu yeni akımla ilgili paylaşılan her video milyonlarca izlenmeye devam ediyor.

Haber 2022-09-03 15:51:33

Perineoplasti estetiği nedir?

Perineoplasti, vajina ve anüs arasındaki perineal bölgeye verilen hasarı düzeltmek için yapılan bir genital estetik cerrahi türüdür. Perine, bir kadının vücudunun vajina ve anüs arasında bulunan alanıdır. Çevredeki organlara yapısal destek sağlar ve vajinayı sıkı tutmakta rol oynayan kasları sarar.

Kadin 2022-02-23 14:27:10

Gebelikte perine masajı nedir, nasıl yapılır?

Doğumla ilgili en çok merak edilen soruların başında küçük bir karpuz boyutundaki bebeğin zarar görmeden ya da anneye zarar vermeden vücuttan dışarı nasıl çıktığıdır.

Kadin 23-06-20 14:16

Doğum izi ve vajinal düzeltme nasıl yapılıyor?

Normal doğumda gerçekleştirilen epizyo isimli doğum kesileri bazı durumlarda doğru bir şekilde iyileşemeyebilir. Bebeğin vajinal kanaldan aşağıya doğru inerken iç kısımda uzun yırtıkların meydana gelmemesi için perine bölgesine kesi gerçekleştirilerek doğumun daha kolay gerçekleşmesi sağlanır. Peki bu doğum izleri nasıl geçer? İşte doğum izi tedavisi ile ilgili merak edilenler...

Kadin 25-12-19 11:41

Kadınlarda Hayati Tehlike Vulva Ve Perine Varisleri

Kadınlarda genelde hamilelikte ortaya çıkan vulva ve perinedeki varisler çoğu zaman farkedilmiyor ve gereken tedavi...

Yurthaber 24-09-12 13:25