Gülden Karaböcek Haberleri

Gülden Karaböcek'e 'enişteci' diyen Demet Akalın'a Tuğba Ekinci'den sert sözler

Gülden Karaböcek'in, çorbacıda şarkı söylediği anları gören Demet Akalın usta şarkıcıya "Enişteci" yorumunda bulununca tepki çekti. Tuğba Ekinci bu yoruma sessiz kalmadı ve olay bir paylaşımda bulundu.

Magazin 18-08-2023 07:06

Bir döneme damga vuran Gülden Karaböcek son haliyle gündemde! Çorbacıda sahne aldı

“Sürünüyorum”, “Kırılsın Ellerim” ve "Dilek Taşı" gibi şarkılarla tanınan Gülden Karaböcek son haliyle gündemde. Bir dönemin en önemli ses sanatçılarından biri olan Gülden Karaböcek bir çorbacıda sahne almasıyla gündem oldu.

Magazin 17-08-2023 10:59

Gülden Karaböcek kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Gülden Karaböcek, Neşe Karaböcek'in kardeşi mi?

Gülden Karaböcek, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Kanal D'nin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'in 16 Nisan 2022 Cumartesi günkü bölümüne konuk oldu. Her hafta Cumartesi akşamı yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler, izleyenlere müzik ziyafeti yaşatmaya devam ediyor. Peki Gülden Karaböcek kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Gülden Karaböcek, Neşe Karaböcek'in kardeşi mi? Gerçek adı ne? İşte ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi..

Magazin 16-04-2022 21:09

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? İşte Şarkılar Bizi Söyler 16 Nisan konukları!

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar, 16 Nisan 2022 Cumartesi günü Kanal D'de yayınlanacak program öncesi internette araştırma yapmaya başladı. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunduğu programın yeni bölüm fragmanı da Kanal D'de günler öncesinden dönmeye başladı. Peki Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Sevilen programa dair detaylar haberimizde. İşte Şarkılar Bizi Söyler 16 Nisan konukları...

Magazin 16-04-2022 17:32

Gülden Karaböcek

Gülden Karaböcek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gülden Karaböcek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yuvası yıkılan Neşe Karaböcek ve eniştesiyle evlenen Gülden Karaböcek’in bitmeyen küslük hikayesi

Bir zamanların efsane sanatçıları Neşe ve Gülden Karaböcek kardeşler şöhret yolunda yaşadıkları hikayeyle uzun bir süre gündemden düşmemişti. “Anlatsam film olur” dedirten türden bu hikaye iki kız kardeşin arasının tamamen bozulmasına neden oldu. Efsane sesiyle ortalığı kasıp kavuran ünlü şarkıcılar Gülden ve Neşe Karaböcek’in arasındaki küslük hala devam ediyor.

Trend 01-04-2021 13:54

Ayşe Mine kimdir? Ayşe Mine kaç yaşında, nereli? İşte Ayşe Mine gençliği ve şarkıları

Geçtiğimiz günlerde İbo Show’da yaşadığı polemikle gündeme gelen Ayşe Mine, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Ünlü ismi programda gören izleyiciler ise Ayşe Mine kimdir şeklinde araştırma yapıyor. Peki, Ayşe Mine kaç yaşında, nereli? İşte Ayşe Mine gençliği ve şarkıları…

Magazin 22-02-2021 12:48

Yer kavgasıyla gündem olan Ayşe Mine'den çarpıcı açıklamalar! 'Beni poposu ile itti' demişti...

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan ünlü şarkıcı Ayşe Mine, İbo Show'da meslektaşı Gülden Karaböcek ile girdiği polemiğin geçmişini ve nedenlerini anlattı.

Magazin 22-02-2021 12:29

İbo Show'da yer kavgasında flaş gelişme! 'Tank gibi kadınım'

'İbo Show'un 6 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan bölümüne konuk olan Ayşe Mine ve Gülden Karaböcek arasında sular durulmuyor. 'Yer kapma' krizi hakkında Gülden Karaböcek, usta sanatçının kızı Nur Karaböcek, Ayşe Mine ve Ahmet Selçuk İlkan'dan çarpıcı açıklamalar...

Magazin 15-02-2021 14:53

İbo Show'daki yer kavgasının perde arkası! 'Gülden Karaböcek, Ayşe Mine’ye popo atmış!'

İbo Show'da her hafta olay var. İbo Show'un konuklarının yer kavgası etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Meğerse Gülden Karaböcek, Ayşe Mine’ye popo atmış!

Magazin 12-02-2021 10:19

İbo Show'da kriz! Usta sanatçılar yer kapmak için birbiriyle yarıştı

İbo Show'un cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümünde fasıl yapıldığı sırada usta sanatçılar arasında yer kapma olayı yaşandı. Ayşe Mine, hep birlikte şarkı okunduğu sırada İbrahim Tatlıses'in yanına girebilmek için yoğun çaba sarf etti.

Magazin 10-02-2021 13:37

Faruk Tınaz, Gülden Karaböcek ve Kamuran Akkor... İbo Show'da dev kadro

Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan İbo Show'a damga vurdu! Dev kadro sosyal medyada da konuşuldu.

Magazin 07-02-2021 07:08

İbo Show konukları belli oldu! Yıldızlar geçidi

İbo Show her hafta Cumartesi akşamları Star TV'de ekrana geliyor. Seyircilerin silgiyle izlediği İbo Show'un her hafta konukları merak ediliyor. Peki, 6 Şubat Cumartesi ekrana gelecek olan İbo Show konukları kim?

Magazin 06-02-2021 14:30