Ufuk Dağ

Ufuk Dağ

@ufuk.dag
Mynet Haber / İçerik Editörü

Bakanlık uyardı! IBAN'ı olan herkesi ilgilendiriyor: Bunu yapmazsanız hapse girebilirsiniz

Ticaret Bakanlığı IBAN kiralamayla ilgili kolları sıvadı. Vatandaşlara yüksek kazanç vaadine karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı. Ayrıca hesap sahibi, hesabının başkası tarafından kullanıldığını bankaya bildirmezse, 6 aydan bir yıla kadar hapis cezası riskiyle karşı karşıya kalabilecektir. İşte dikkat edilmesi gereken hususlar...

Finans 26-04-2024 10:36

Selvi'den gündem olacak çıkış! '4 yıl böyle gitmez' dedi, Özel'e övgü dolu sözler sarf etti

Siyasetin gündemi bir süredir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel arasında gerçekleşmesi beklenen görüşmeye kilitlendi. Herkes masadaki konuları merak ederken Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi'den yeni bir çıkış geldi. Siyasi iklimi değerlendiren Selvi, "4 yıl böyle gitmez" derken, Özel için övgü dolu sözler sarf etti.

Haber 26-04-2024 09:27

Bakan Yerlikaya duyurdu: Hakkı Saral’ın elebaşılığını yaptığı suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “Mahzen-32” operasyonları ile elebaşılığını cezaevinde olan Ümit Saral’ın kardeşi Hakkı Saral’ın yaptığı suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Haber 26-04-2024 08:40

İkinci el araç piyasası ne kadar arttı? Galericiler isyanda: Eskiden ayda 30 araç satıyordu şimdi bakın kaça düştü

Krediye ulaşımın zorlaşması ikinci el araç piyasasını da etkiledi. Satışlarda ciddi azalma yaşanırken ocak ayından bu yana sıfır araçlar yüzde 15, ikinci el araçlar yüzde 5 arttı. Sektör temsilcileri ise eskiden normalde ayda 20 ila 30 arasında araç satabildiklerini ancak bu sayının şu anda 2 ila 4'e düştüğünü belirtti. İşte ikinci elde son durum...

Finans 26-04-2024 08:19

Paylaşılan adisyon sosyal medyada gündem oldu! Çay, börek, ayran, su 2499 lira

Sosyal medyanın gündeminde bu kez de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda alınan çay, su, börek ve ayran vardı. Bir kişinin paylaştığı adisyonda 4 kalem ürünün 2 bin 499 lira olması tartışmalara yol açtı. Kimisi havalimanlarının her zaman pahalı olduğunu savunurken kimi de acil denetim istedi.

Finans 26-04-2024 07:30

Ve Mehmet Şimşek talimatı verdi! Katı kurallar yolda, sınırlama getiriliyor: Birkaç gün içinde başlayacak

Göreve geldiği günden bu yana tasarruf vurgusu yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten dikkat çeken bir talimat geldi. Kamudaki araçların satışı için harekete geçen Bakan Şimşek ilk etapta 500 ikinci etapta 1000 aracı satışa çıkaracak. Makam araçlarına da sınırlama getirileceği belirtilirken yeni uygulamanın birkaç gün içinde başlaması bekleniyor. İşte kamuda araç tasfiyesiyle ilgili yeni detaylar...

Finans 26-04-2024 06:51

Ne Erdoğan'a ne AK Parti'ye! Bahçeli'den ters köşe geldi: Şarkılı göndermenin kime yapıldığı belli oldu

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 23 Nisan resepsiyonuna katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli tek başına yürüyüş yaparken görüntülerini paylaşmış, arka fonda çalan Ferdi Tayfur şarkısı olan 'Sensin' sözleriyle dikkat çekmişti. Bu anlar siyasi arenada çok konuşuldu ve göndermenin kime yapıldığı en sonunda belli oldu.

Haber 26-04-2024 06:26

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 25-04-2024 17:33

Bildiğiniz tüm zamları unutun! Sezon açıldı fiyatlar aldı başını gitti: 1 gün için istenilen parayı daha önce duymadınız

Sıcaklıkların etkisini artırmasıyla gözler güneye çevrildi. Hazırlıklar tamamlandı artık işletmeler yeni müşterilerini bekliyor. Ancak fiyatlar geçen seneki fiyatları mumla aratacak cinsten. Turistlerin gözbebeği Bodrum'da evlerin fiyatı günlük 2 bin 500 liradan başlarken villaların fiyatı 1 milyon liraları gördü. İngilizler ve Arapların vazgeçilmezi villaların yoğunluk oranı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Finans 25-04-2024 17:12

Lüks rezidansta müteahhit dehşeti! Estetisyen sevgilisini canice katletti: Ardından yaptığı ise kan dondurdu

Türkiye'nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Dün gece saatlerinde Kartal'daki bir lüks rezidansta yaşanan acı olayın detayları kan dondurdu. Evli ve 3 çocuk babası müteahhit Ömer Öktem birlikte olduğu estetisyen Selin Yalın'ı öldürdü. Katil, daha sonra Yalın'ın ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi. Karakola götürülen cani sabah ezanında cinayeti işlediğini itiraf etti.

Haber 25-04-2024 16:27

Cuma namazında Atatürk'e hakaret ederek büyük tepki çekmişti! Aldığı ceza belli oldu

Gayrettepe’de cuma namazı sırasında Atatürk’e dua edilmesine tepki gösterip Atatürk’e ve imama hakaret eden A.B.'nin cezası belli oldu. Beratını talep eden A.B, "2 ay cezaevinde tek başıma kaldım. Bu eylemim için yeterince ceza aldığımı düşünmekteyim." dese de 3 yıl 9 ay hapis cezası almaktan kurtulamadı.

Haber 25-04-2024 15:56

Böyle anne olmaz olsun! 7 aylık bebeğini yolun ortasına bıraktı

Karabük'te yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir kadın 7 aylık bebeğini yolun ortasına bırakarak gitti. Esnaf durumu fark edince bebeğe sahip çıktı. Vicdansız anne daha sonra gelerek çocuğunu geri aldı. Cani annenin dini nikahlı eşi ise kadından şikayetçi oldu.

Haber 25-04-2024 15:29

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına sert yanıt: Herkes bunu iyi bilsin

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımına ilişkin, "CHP sıkılı yumruklarla değil akılla ve rahat bir yürekle önündeki döneme bakıyor. Türkiye'yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet'in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin." dedi.

Haber 25-04-2024 15:04

Görüntüleri izleyen herkes şaşırıyor! 2 kiloluk kaşar peynirini pantolonuna saklayıp, çaldı

Şanlıurfa'da akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı! Görüntüleri izleyenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi girdiği süpermarkette 2 kiloluk kaşar peynirini tek hamleyle pantolonuna gizleyerek marketten kaçtı. Çalışanlar videoyu izledikten sonra ekiplere haber verdi. Kaşar peyniri hırsızı şimdi her yerde aranıyor...

Haber 25-04-2024 13:13

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den yeni müfredat açıklaması: Yarın öğleden sonra paylaşacağız

Aylardır tartışılan yeni müfredat düzenlemesinde sona gelindi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin çalışmayı yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.

Haber 25-04-2024 12:45

Erbaş'ın o anları gündem olmuştu! AK Partili isim Diyanet İşleri Başkanı'nı istifaya davet etti

AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın gündem olan röportajı üzerinden hedef aldı ve, "Özgeçmişinde Arapça biliyor ibaresi olan ve fakat Arapça bilmeyen bir Diyanet İşleri Başkanının koltuğu boşaltması gerektiği kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-2024 12:24

MSB'den Irak açıklaması! 'Yasaklı örgüt, 'terör örgütü' ilanına evrilmeli

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "PKK terör örgütünün Irak tarafından ’yasaklı örgüt’ ilan edilmesi yönünde alınan kararı memnuniyetle karşılıyor, bu yöndeki tasavvurun “terör örgütü” ilanına doğru evrilmesini bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Haber 25-04-2024 12:11

SON DAKİKA! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı

Son dakika haberi: Çorlu tren kazası davasının 20’nci duruşması görüldü. Davada 6 yıl sonra karar çıktı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.

Haber 25-04-2024 11:00

İYİ Parti'de üst düzey istifa! Genel Başkan Yardımcısı Aydemir istifa etti

Seçimlerinden ardından hareketli günler geçiren İYİ Parti'de üst düzey bir istifa haberi geldi. Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Haber 25-04-2024 10:41

Türkiye'nin en riskli bölgesi o ilde! Vatandaşlara 'hayati' uyarı: Henüz tedavisi bulunamadı

İlkbaharın gelmesiyle beraber 'Kene' tehlikesi Türkiye'de tekrardan gündem oldu. En riskli bölge olarak Gümüşhane’nin de içinde bulunduğu Kelkit Vadisi gösterildi. Vaka sayılarında patlama yaşandığı belirtilirken vatandaşlara dikkatli olmaları uyarılarında bulunuldu. Hastalığın henüz kesinleşmiş bir tedavisinin olmadığı ise vurgulandı.

Haber 25-04-2024 09:43

Hüseyin Çelik'in Erdoğan'ı ve MHP'yle ittifakı eleştirmesine peş peşe sert tepkiler: Hodri meydan...

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP ile ittifakını eleştirmesine arka arkaya sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Ogan da, Çelik'i hedef aldı. Ayhan Ogan, "Erdoğan'dan intikam alacaksanız da hodri meydan." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-2024 17:11

Özel-Erdoğan görüşmesi ne zaman olacak? Tarih verdi: Randevu talep edeceğiz

Günlerdir konuşulan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in beklenen görüşmelerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Randevu talep edeceğini belirten Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz." dedi.

Haber 23-04-2024 16:15

Taksim için 1 Mayıs kararı verildi! Vali Gül duyurdu

Gazetecilerin 1 Mayıs ile ilgili sorularını yanıtlayan İstanbul Valisi Davut Gül, "Taksim bu tür etkinliklerin tamamına kapalı. Talep eden herkese Taksim'de kutlamaların olmayacağını ilettik. Taksim'in dışındaki bir alanda kutlanacak" diye konuştu.

Haber 23-04-2024 14:34

Otizmli kardeşlerin gururlandıran başarısı! Hem rekor kırdılar hem de Türkiye'ye 10 madalya kazandırdılar

Tekirdağ'da yaşayan ve kayağa gönül veren ikiz kardeşler Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül Türkiye'nin gurur kaynağı oldu. 2004 doğumlu otizmli kardeşler Polonya'da düzenlenen Virtüs zihinsel engelliler Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’nda göğsümüzü kabartarak 10 madalya birden kazandı.

Spor 23-04-2024 13:23

Çelik'in açıklamalarına Çek'ten çok sert tepki: FETÖ'nün ahlaksız figüranı, Cumhuriyet düşmanı

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Gazeteci Mehmet Çek'ten Çelik'e sert tepki geldi. Çek, Çelik'i hedef alarak, "Devlet, FETÖ'den devralınmadan evvelin bütün ahlaksız figüranları, bütün yeminli 'Cumhuriyet' düşmanları hedeflerine Cumhur İttifakıyla birlikte Uçum'u koymuş." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-2024 12:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken sözler: CHP'nin destek vereceği inancındayım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Anayasa çalışmalarına değinen Erdoğan, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin de böyle bir değişime destek verebileceği düşüncesinde ve inancındayım." ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca CHP lideri Özgür Özel'in ziyareti sırasında bu konuların da görüşüleceğini ifade etti.

Haber 23-04-2024 12:05

Bir il bunu konuşuyor! Depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzeri kapatılsa da fayda etmedi

Geçtiğimiz hafta peş peşe depremlerle sarsılan Tokat'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sarsıntıların etkisiyle sıvası dökülen eski kuran kursun duvarlarının içinden adeta tarih fışkırdı. 1895 yılında yapıldığı belirlenen çeşmeyle ilgili Prof. Dr. Alpaslan Demir, "Bu da şunu gösteriyor ki; zaman içerisinde tarihi eserlerin üzeri kapatılsa da depremle birlikte bunlar tekrar ortaya çıkabiliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-2024 11:46

MHP Milletvekili Levent Uysal'ın ayakkabıları sosyal medyaya damga vurdu

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Leveny Uysal'ın giydiği spor ayakkabısı gören herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyanın da diline düşen Uysal'a çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 23-04-2024 11:02

Canlı yayında ilginç anlar! Atatürk'e 'rahmetli' dedi, Şaban Sevinç tepki gösterdi: Atatürk daima yaşıyor

23 Nisan'ın 104. yılını kutlarken canlı yayında yaşanan Atatürk tartışması dikkat çekti. Gazeteci Sinan Burhan programda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için 'Rahmetli Atatürk' dedi. Bu sözü duyan gazeteci Şaban Sevinç 'Rahmetli deme. Atatürk daima yaşıyor' diyerek tepki gösterdi. Bu anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Haber 23-04-2024 09:16

Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere... Mynet ekibi olarak dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan'ını kutlarız

Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli günlerinden birisi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın tek çocuk bayramı olup, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına en değerli armağanıdır. Biz de Mynet ailesi olarak Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere miras kalacak 23 Nisan'ı kutlarız.

Haber 23-04-2024 08:45

AK Parti'deki Kürt siyasetçilere eleştiri! Dikkat çeken sözler: Bunun yolu genel merkezi yenilemek

Seçim sonuçlarının ardından AK Parti'deki değişim senaryoları kamuoyunda sıkça yer almaya başladı. Gazeteci Mehmet Çek de AK Parti'deki Kürt siyasetçileri hedef alarak AK Parti'ye 'Genel merkezde değişim olmalı' vurgusu yaptı.

Haber 22-04-2024 16:53

Destici'den canlı yayında erken seçim tarihi! Emekliye zam için de net rakam verdi

Cumhur İttifakı üyesi BBP'nin lideri Mustafa Destici katıldığı canlı yayında 31 Mart seçimleri, emekli maaşları, yerel seçim süreci ve asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Seçimlerde Cumhur İttifakı'nın istediğini alamadığını belirten Destici erken seçim için tarih verdi. Destici'nin temmuz ayında yapılması beklenen emekli maaşı zamları sözleri ise dikkat çekti.

Haber 22-04-2024 16:26

Eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı! Saatlerce direndikten sonra kaçmaya çalıştı: Film gibi operasyonla yakalandı

İzmir'de ailesini rehin alan ve sabıkası kabarık olan Yılmaz Dai'nin polisten kaçma girişimine ait görüntüler ortaya çıktı. Film gibi operasyonda polisin apartman boşluğunda yakaladığı şüpheliyi kıskıvrak yakaladığı anlar yer aldı.

Haber 22-04-2024 15:35

Bahçeli'den çok sert 'Sur' tepkisi: Bölücü alçaklar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki mazbata töreninde yaşananlara sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Aziz Atatürk ile Cumhurbaşkanımıza kaba ve yaralayıcı ifadeler kullanan bölücü alçaklar bu milletin evladı, Türkiye Cumhuriyeti’nin de mensubu olamazlar." ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-2024 13:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak’ta! Kalkınma Yolu Projesi imzalandı: 'Dönüm noktası olacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl aradan sonra Irak’ın başkenti Bağdat’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani ile bir görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan söz konusu görüşme sonrası Türkiye’nin terör örgütü PKK ile mücadele konusunda Irak’tan beklentilerinin bulunduğunu, Irak’ın terörün her türlüsünden arındırılması gerektiğini ifade etti. Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Projesi imzalandı. Erdoğan görüşme sonrası yaptığı açıklamada anlaşmanın 'dönüm noktası' olduğunu ifade etti.

Haber 22-04-2024 12:54

Türkiye'yi şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında son zamanların en dikkat çeken olayı yaşandı. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti. Mağdur koca Umut Yiğit canlı yayında duyduklarına inanamayarak, "Çok acı bir olay. Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" sözleriyle isyan etti.

Haber 22-04-2024 12:19

MHP'li yönetim eski AK Partili yönetim için Sayıştaş talebinde bulundu! Bir il şimdi bunu konuşuyor: 'Vatandaşın paralarıyla bitcoin alındı' iddiası

31 Mart seçimlerinde el değiştiren belediyelerden biri de Gümüşhane oldu. AK Partili Ercan Çimen koltuğunu MHP'li Vedat Soner Başer'e bıraktı. MHP'li başkan ilk iş olarak Sayıştay'ı göreve çağırdı. Sebebi ise Çimen döneminde toplu konut için toplanan paralarla bitcoin alındığı iddiası... İşte detaylar...

Haber 22-04-2024 10:32

MYK toplantısından yeni detay! Erdoğan, o bakana dönerek sert bir şekilde eleştirdi: Gerekeni yapacağız

31 Mart seçimlerinin ardından geçen hafta ilk kez toplanan AK Parti MYK'sında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gazeteci İsmail Saymaz yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı eleştirdiğini yazdı. Saymaz yazısında Erdoğan'ın, "Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız” dediğini aktardı.

Haber 22-04-2024 09:28

Seçim sürecinde rakibinin vaadiyle dalga geçmişti! 74 yıl sonra CHP'ye geçen belediyede indirim: 1 liraya düştü

31 Mart seçimleri birçok açıdan ilke sahne olmuştu. Bunlardan biri de Manisa'da yaşandı. Büyükşehir Belediyesi 74 yıl sonra CHP'ye geçmişti. Seçim sürecinde MHP'li başkan Cengiz Ergün ile CHP'nin adayı Ferdi Zeyrek arasında yaşanan 'su' göndermesi uzun süre konuşulmuştu. Seçimi kazanan Zeyrek görevinin ilk ayında rakibinin 'atma din kardeşiyiz' dediği vaadini gerçekleştirdi.

Haber 22-04-2024 08:43

Açıklamasıyla diğer CHP'lilerden ayrıldı! Beşikçioğlu'ndan sıra dışı çıkış: 'Borç' sözleri sosyal medyaya damga vurdu

31 Mart'ın ardından birçok belediye AK Parti ve MHP'den CHP'ye geçmişti. Yeni başkanlar ise ilk iş olarak devraldıkları borçları duyurmuştu. CHP de yaptığı açıklamayla borçların 100 milyar lira olduğunu ilan etti. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan ise partisinin aksine bir çıkış geldi. İste sosyal medyaya damga vuran sözler...

Haber 20-04-2024 16:38

40 yılda bir yaşanacak olay! İntihar etmek için atladı, yolda yürüyen birinin üzerine düştü

Hatay'da yaşanan bir intihar vakası eşine az rastlanır bir olaya sahne oldu! 4 kattan atlayan bir şahıs o sırada caddede yürüyen başka birinin üzerine düştü. İki kişinin de hayati tehlikesi devam ediyor.

Haber 20-04-2024 15:54

İsrail sözleri gündem olan AK Partili Zeybekci'den yeni açıklama! Yeni Şafak yazarından sert tepki: Cumhurbaşkanımızın arkasına saklanma açıklaması da gelmiş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci'nin İsrail'te ticaret sözleri günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım." diyerek tepki gösterdi. Ardından Zeybekci'den bir açıklama daha geldi. Kılıçarslan o açıklamayı da eleştirdi. İşte detaylar...

Haber 20-04-2024 15:07

Seçim kavgaları bitmek bilmiyor! 'Böyle yürüyemezsin' deyip hastanelik ettiler

31 Mart seçimleri sonlansa da husumetli taraflar arasında yaşanan kavgalar devam ediyor. Son vukat Adana'dan geldi. 45 yaşındaki Ahmet Ataç muhtarlık seçimlerinde anlaşmazlık yaşadığı 3 kişiyle yolda karşılaştı. Grup 'Böyle yürüyemezsin' diyerek Ataç'ı darp etti. Hastanelik olan Ataç şikayetçi oldu. Grubun olaya müdahale etmek isteyen Ataç'ın eşine bile saldırması 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Haber 20-04-2024 13:26

Tarihte böylesi görülmedi! Dünyayı şaşkına çeviren açıklama: İran'a İHA'ları çocuklar mı gönderdi?

Cuma sabahı tüm dünya yeni bir haberle uyandı. İsrail'in İran'a İHA'larla saldırması misilleme olarak değerlendirildi ve gözleri yeniden Orta Doğu'ya çevirdi. İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, İsrail’in İran’a saldırısına yönelik açıklamaları ise duyanları şaşkına çevirdi. İranlı bakan, "Dün gece İsfahan’da yaşananlar bir saldırı değildi. Kullanılan İHA'lar ülkemizde çocukların oynadığı 2 veya 3 oyuncak mini drona benziyordu" dedi.

Haber 20-04-2024 12:40

Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partililer için harekete geçildi! Bakan Yerlikaya duyurdu... Böyle gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrası, makam odasındaki Atatürk ve Erdoğan fotoğraflarına yönelik hakaret içeren sözleriyle ilgili mülkiye müfettişi görevlendirilmiştir." açıklamasını yapmıştı. Son olarak Bakan Yerlikaya, U.G. adlı şüphelinin Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alındığını duyurdu ve görüntüleri paylaştı.

Haber 20-04-2024 12:29