Sisli Hamidiye Etfal Egitim Ve Arastirma Hastane Haberleri

Türkiye bu olayı konuşmuştu! Yoğun bakımda oksijeni kapatan teknikerin cezası belli oldu

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde arkadaşıyla "kalem şakası" yaparken yoğun bakım servisindeki oksijen vanalarını kapatarak Yusuf Sanin'in ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan Fatih K., 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık Fatih K. savunmasında, "Olay yerine gittiğimde kontrollerimi sağladım ve olay yerinden çıkıp gittim. Beni 15 dakika sonra arayıp oksijen olmadığını söylüyorlar. Kasıtlı olarak vanayı kapatmadım" dedi. Sanin'in eşinden ise karara tepki geldi.

Haber 2023-04-11 13:15:30

Şişli Etfal'de motokurye dehşeti! Rapor almaya gitti, 4 güvenlikçiyi bıçakladı

SBÜ Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dehşte düşüren bir bıçaklı saldırı olayı yaşandı. Rapor almaya giden motokurye Semih K., doktorla tartışınca hastanenin güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarılmak istendi. Semih K. ve güvenlikçiler arasında arbede yaşanırken Semih K., 4 güvenlik görevlisini bıçaklayarak yaraladı. İşte olayın detayları...

Haber 2022-10-14 11:28:47

Emre Mays’ın davasında karar

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 17 yaşındaki Emre Tyler Mays’ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan tutuklu sanık Akın Kutlu, ‘çocuğu kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı.Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisi girişinde ambulansla hastaneye getirilen ünlü şarap firması sahibi Figen ve Randolp Mays’ın oğlu Emre Tyler Mays’ı (17) öldüren sanık Akın Kutlu’nun (22) yargılandığı dava karara bağlandı.

Haber 2020-12-16 14:14:06

Emre Tyler Mays’ı öldüren zanlının annesi mahkemede ’Özür diledi’

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 17 yaşındaki Emre Tyler Mays’ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen tutuklu sanık Akın Kutlu’nun annesi duruşmada tanık olarak dinlendi.

Haber 2020-09-11 14:28:15

Sağlık çalışanından annesine sosyal mesafeli doğum günü sürprizi

İstanbul’da Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan bir sağlık çalışanı annesinin doğum gününü yeni tip korona virüs dolayısı ile kapıda sosyal mesafe kurallarına uyarak kutladı.Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışan ve aynı zaman da Kazasız Kul Olmaz Projesi destekçisi Ali Yücel Güler, yeni tip korona virüse karşı amansız mücadele verdikleri şu günlerde annesinin doğum gününü unutmadı.

Yurthaber 04-04-20 12:54

11 yıl süren delirten ağrılardan ameliyatla kurtuldu

Hayatının 11 yılını halk arasında "delirten ağrı" olarak da bilinen trigeminal nevraljiyle ızdırap içinde geçiren 79 yaşındaki Zülfiye Keser, kızının bir televizyon programında izlediği Prof. Dr. Adem Yılmaz'a ulaşması sonucunda sağlığına kavuştu - Zülfiye Keser: - "Ben önce Allah, sonra doktoruma güvendim. İyi ki ameliyat oldum, şimdi hiçbir ağrım yok. Allah'a çok şükür, bu ağrılar bir daha gelmeyecek" - SBÜ Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Klinik Şefi Prof. Dr. Adem Yılmaz: - "Hastalık şiddetli çene ağrısına yol açıyor. Bu yüzden 'delirten', 'çıldırtan' hastalık gibi ifadeler kullanılıyor. Bazen bu ağrılar o kadar şiddetli oluyor ki hastalar intiharı dahi düşünebiliyor" - "Hastaların ağrıları başarılı bir tedaviyle yüzde 100 geçirilebiliyor. Hastaların tedavisinin şekline de hekimleri karar veriyor"

Haber 25-01-20 11:14

Emre Tyler Mays, cinayetine müdahale etmeyen polis açığa alındı

Önceki gece Şişli’de bulunan bir hastanesinin acil servis girişinde bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Emre Tyler Mays, cinayetine müdahale etmediği ve ihmali bulunduğu ifade edilen bir polisin açığa alındığı bildirildi.Alınan bilgilere, dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan bir firmanın sahiplerinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Servis girişinde, kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Haber 08-01-20 17:24

Hastane önünde yanlışlıkla öldürülen gencin annesi konuştu 

Elif YAVUZ - Buğra BENLİOĞLU - İstanbul DHA -  ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin önünde bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Emre Tyler Mays'ın annesi Figen Mays cenazede konuştu.

Haber 08-01-20 15:37

Emre Tyler Mays'ın annesi konuştu: Polislerin hepsi kaçtı

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nin önünde bıçaklanarak öldürülen 17 yaşındaki Emre Tyler Mays'ın annesi Figen Mays cenazede konuştu. Acılı anne "Polislerin hepsi kaçtı. Bütün polislerden şikayetçiyim. Oğlan tek başınaydı. Polisler 10 metre ötedeydi. O polislerin hepsi de bulunup cezalandırılmalı. Polis bizi koruyamadı" dedi.

Haber 08-01-20 14:36

Ünlü çiftin oğlunun ölümünden önce yaşanan kavga kamerada

Şişli'de, dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan bir firmanın sahiplerinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili önünde, kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Haber 08-01-20 11:35

Ünlü çiftin oğlu bıçaklanarak öldürüldü

Ünlü çiftin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nin önünde bıçaklanarak öldürüldü.

Haber 07-01-20 19:32

Şişli'de hastane önünde ünlü çiftin oğlu yanlışlıkla öldürüldü

ŞİŞLİ'de, dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan bir firmanın sahiplerinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili önünde, kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Haber 07-01-20 18:50

Üniversiteli Arda’nın cesedi hastane morguna kaldırıldı

Kayıp üniversite öğrencisi Arda Duman’ın cesedi Belgrad Ormanı’nda bulunduğu noktada yapılan incelemelerin ardından Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.İstanbul’da 6 gün önce hakkında kayıp ihbarı yapılan Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Arda Duman için Belgrad Ormanı’nda yapılan arama çalışmaları bu akşam sonuç verdi.

Haber 29-03-19 00:00

Bakan Koca Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışını yaptı

SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Haber 19-03-19 17:56

BAKAN KOCA SARIYER HAMİDİYE ETFAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ-İbrahim MAŞE/İstanbul DHA  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Haber 19-03-19 17:55

BAKAN KOCA SARIYER HAMİDİYE ETFAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NİN AÇILIŞINI YAPTI

Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ-İbrahim MAŞE/İstanbul DHA  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin açılışını yaptı.

Haber 19-03-19 17:54

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi şifa dağıtıyor: Hepsi birer gizli kahraman

İstanbul'un tarihi ve en köklü hastanelerinden Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi bir asırdır hastalarına şifa dağıtmaya devam ediyor. Hastanenin en yoğun servislerinden olan Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği ise en zor cerrahi operasyonları başarıyla gerçekleştiriyor.

Haber 13-12-18 13:04

Şişli Etfal'de ambulans şöförünü bıçaklayan şüpheli tutuklandı

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tartıştığı ambulans şoförünü bıçaklayan şüpheli S.K.

Haber 10-11-18 17:15

Şişli Etfal'de ambulans şöförünü bıçaklayan şüpheli tutuklandı

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tartıştığı ambulans şoförünü bıçaklayan şüpheli S.K.

Haber 10-11-18 17:13

ŞİŞLİ ETFAL'DE AMBULANS ŞÖFÖRÜNÜ BIÇAKLAYAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

  Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tartıştığı ambulans şoförünü bıçaklayan şüpheli S.K.

Haber 10-11-18 17:11

Hastane önündeki park tartışmasında sağlık çalışanı bıçaklandı

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ambulans alanına park etmek isteyen bir kişi, tartıştığı sağlık çalışanını bıçakladı.

Haber 09-11-18 09:35

İstanbul'da hastane önünde dehşet! Sağlık çalışanı bıçaklandı

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ambulans alanına park etmek isteyen bir kişi, tartıştığı sağlık çalışanını bıçakladı.

Haber 09-11-18 08:39

Hastane önündeki park tartışmasında sağlık çalışanı bıçaklandı

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ambulans alanına park etmek isteyen bir kişi, tartıştığı sağlık çalışanını bıçakladı.

Haber 09-11-18 08:33

İSTANBUL - HASTANE ÖNÜNDEKİ PARK TARTIŞMASINDA SAĞLIK ÇALIŞANI BIÇAKLANDI

Şişli Hamidiye Etfal  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ambulans alanına park etmek isteyen bir kişi, tartıştığı sağlık çalışanını bıçakladı.

Haber 09-11-18 08:31

Sedef, tedavi edilebilir bir hastalıktır

SBÜ Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. İlknur Kıvanç Altunay: - "Sedef, tedavi edilebilir bir hastalıktır. Özellikle son yıllarda çıkan yeni ilaçlar ve hastaların düzenli takip edilmesi sedefin hem tedavisine hem de kontrol altında tutulabilmesine olanak sağlamaktadır"

Haber 23-10-18 12:10

Şişli Etfal ve taşınacağı hastanelerdeki son durum 3

TARİHİ 1899 yılına dayanan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıl sonuna kadar Seyrantepe'de yapılan yeni binasına ve Sarıyer'deki ek binasına taşınacak.

Haber 03-08-18 11:03

Şişli Etfal ve taşınacağı hastanelerdeki son durum 2

TARİHİ 1899 yılına dayanan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıl sonuna kadar Seyrantepe'de yapılan yeni binasına ve Sarıyer'deki ek binasına taşınacak.

Haber 03-08-18 10:56

Şişli Etfal ve taşınacağı hastanelerdeki son durum

TARİHİ 1899 yılına dayanan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıl sonuna kadar Seyrantepe'de yapılan yeni binasına ve Sarıyer'deki ek binasına taşınacak.

Haber 03-08-18 10:51

Şişli Etfal ve taşınacağı hastanelerdeki son durum

TARİHİ 1899 yılına dayanan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yıl sonuna kadar Seyrantepe'de yapılan yeni binasına ve Sarıyer'deki ek binasına taşınacak.

Haber 03-08-18 10:25

-  ŞİŞLİ ETFAL VE TAŞINACAĞI HASTANELERDEKİ SON DURUM 

* 119 yıllık  Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Seyrantepe ve Sarıyer'e taşınacak.

Haber 03-08-18 10:13

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesinin Bazı Bölümlerinde Hasta Alımları Durduruldu

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde taşınma çalışmaları başladı. Çocuk hastalıkları ve sağlığı, kadın...

Yurthaber 27-07-18 16:34

Şişli Etfal'de taşınma işlemi başladı

YIKILMASI planlanan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınma işlemleri başladı.

Haber 27-07-18 15:31

Şişli Etfal'de taşınma işlemi başladı

YIKILMASI planlanan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınma işlemleri başladı.

Haber 27-07-18 15:12

ŞİŞLİ ETFAL'DE TAŞINMA İŞLEMİ BAŞLADI

  * Çocuk ve kadın hastalıkları Sarıyer Çayırbaşı'ndaki binaya taşındı.  Haber-Kamera: Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN/İSTANBUL DHA Yıkılması planlanan Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınma işlemleri başladı.

Haber 27-07-18 15:10

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınma kararı protesto edildi

ŞİŞLİ Etfal Dayanışması üyesi bir grup, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe ve Çayırbaşı'nda yapılan yeni hastanelere taşınma kararını protesto etti.

Haber 01-06-18 17:38

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınma kararı protesto edildi

ŞİŞLİ Etfal Dayanışması üyesi bir grup, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe ve Çayırbaşı'nda yapılan yeni hastanelere taşınma kararını protesto etti.

Haber 01-06-18 17:32

ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ'NİN TAŞINMA KARARI PROTESTO EDİLDİ

Haber - Kamera: Zeki GÜNAL / İSTANBUL DHA Şişli Etfal Dayanışması üyesi bir grup, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Seyrantepe ve Çayırbaşı'nda yapılan yeni hastanelere taşınma kararını protesto etti.

Haber 01-06-18 17:23

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi taşınmaya hazırlanıyor

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER/İSTANBUL DHA Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.

Haber 31-05-18 11:47

ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL HASTANESİ TAŞINMAYA HAZIRLANIYOR 

  Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER/İSTANBUL DHA Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.

Haber 31-05-18 11:35

Şişli Hamidiye Etfal Hastanesi Başhekimi Özdemir: Bölünmüyoruz, büyüyoruz

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.

Haber 31-05-18 11:07

İstanbul İl Sağlık Müdüründen Şişli Etfal Hastanesi açıklaması

Prof. Dr. Memişoğlu: - "Binalarımız maalesef fiziki anlamda çok yeterli değiller. Seyrantepe'de çok lüks ve altyapısı kuvvetli bir hastane yapılıyor. İnşallah sene sonu itibarıyla Şişli Etfal'in bir kısmı oraya gidecektir. Sarıyer'de bitirdiğimiz bir hastanemiz daha var. Bazı kliniklerin bazı bölümlerini de oraya nakledeceğiz. Şişli Etfal'i biz kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz" - "Burada (Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi) bir satış veya devir söz konusu değil. Burası Sağlık Bakanlığı'nın arazisi. Sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Dünyaya örnek olacak bir proje hazırlıyoruz, o projeyi de bakanlık nezdinde yakında sizlerle paylaşacağız"

Haber 03-05-18 16:47

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 6’ncı katından bir erkek şahıs aşağıya atladı. Şahsa sağlık görevlileri müdahale ederken, güvenlik görevlileri basın mensuplarına saldırdı.

IHAAW125558-ASA/19-04-2018 - Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin 6’ncı katından bir erkek şahıs aşağıya atladı. 19.04.2018 12:55:58 TSI NNNN

Haber 20-04-18 01:13

Şişli Etfal'in 6. katından böyle atladı (3)

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin göz polikliniği binasının 6.

Haber 19-04-18 14:44

- Şişli Etfal'in 6. katından böyle atladı

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin göz polikliniği binasının 6.

Haber 19-04-18 14:31

- ŞİŞLİ ETFAL'İN 6. KATINDAN BÖYLE ATLADI

  * O anı amatör kamera böyle kaydetti.  Haber-Kamera: Hakan KAYA-Can EROK-İSTANBUL DHA Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin göz polikliniği binasının 6.

Haber 19-04-18 14:30

Şişli Etfal'in 6. katından böyle atladı -2

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir kişi, 6.

Haber 19-04-18 13:30

Şişli Etfal'in 6. katından böyle atladı -1

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir kişi, 6.

Haber 19-04-18 13:28

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde panik

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenilen bir şahıs, hastanenin yedinci katından atladı.

Haber 19-04-18 13:27

Şişli Etfal'in 6. katından böyle atladı

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bir kişi, 6.

Haber 19-04-18 13:19