survivor eleme Haberleri

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım
Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.
Yayın Tarihi: 18-04-2024 01:06
Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu
Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.
Yayın Tarihi: 05-04-2024 07:28
Acun Ilıcalı'dan Survivor eleme gecesinde olay itiraf: İçimden bir canavar çıkabilir
Survivor eleme gecesine Acun Ilıcalı'nın açıklamaları damga vurdu. Yusuf, Ertuğ, Osman Can ve Özgür'ün eleme potasında olduğu yarışmada adaya veda eden isim belli oldu. Acun Ilıcalı, Hasan Can'ın en az oyu alarak yarışmadan elendiğini açıkladı. Hasan Can'ın elenmesi üzerine duygularını dile getiren Acun Ilıcalı, Survivor'a ilişkin yaptığı açıklamada "Beni de aç bıraksanız ve bir hayat mücadelesi içinde olsam içimden canavar çıkabilir" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 09-06-2023 07:55
Survivor'da geceye damga vuran eleme! Acun Ilıcalı açıkladı, sosyal medya karıştı: Ummadık taş baş yardı!
Survivor eleme heyecanının yaşandığı bir bölümle ekrana geldi. Bireysel dokunulmazlığı alarak eleme adayı seçme hakkı kazanan Nefise, Ertuğ'un adını verdi. Böylelikle Survivor'da haftanın eleme adayları Cansu, Özgür ve Ertuğ oldu. Acun Ilıcalı adaya veda eden ismin Cansu olduğunu açıkladı. Bu gelişme sonrası Cansu'nun daha önce Nefise'ye söylediği "Hangimiz kazanırsak Ertuğ'u potaya koyarız?" sözleri akıllara geldi ve sosyal medya karıştı.
Yayın Tarihi: 06-06-2023 07:46
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı? 29 Mayıs 2023 Pazartesi Survivor'da eleme adayı kim oldu? 3. eleme adayı belli oldu
Surivor 2023 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Büyük finale adım adım yaklaşılan yarışmada hırs ve mücadele de artıyor. 29 Mayıs Pazartesi akşamı Survivor'da bireysel dokunulmazlık mücadelesi verildi. Oyunun kazananı ve leme adayı yarışmanın sıkı takipçileri tarafından sorgulanıyor. Haftanın ilk iki eleme adayı Nefise ve Cansu olmuştu. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 30-05-2023 07:35
Survivor'da dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 15 Mayıs 2023 Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte haftanın eleme adayları
Survivor 2023 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmanın şampiyonluğuna doğru adım adım yaklaşılırken dokunulmazlık oyunlarındaki hırs ve mücadele de artıyor. 15 Mayıs akşamı gerçekleşen dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takım ve eleme adayının kim olduğu merak edildi. Peki, Survivor'da 3. dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 15 Mayıs Survivor'da haftanın son eleme adayı kim oldu?
Yayın Tarihi: 16-05-2023 07:46
Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu? İşte eleme konseyinde yaşananlar!
Survivor'da elenen yarışmacı merak konusu oldu. 12 Mayıs Cuma akşamı Survivor'da 5 araba ödülü oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyununun ardından toplanacak olan eleme konseyinde Survivor hayallerine veda eden yarışmacı belli olacak. Rekabetin arttığı Dominik Cumhuriyeti'nde büyük finale adım adım yaklaşılıyor. Peki, Survivor'da kim, hangi yarışmacı elendi? 12 Mayıs Survivor'da elenen isim kim oldu?
Yayın Tarihi: 14-05-2023 07:46
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? İşte Suvivor'da haftanın ilk eleme adayı...
Survivor dokunulmazlık oyunu kazananı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. TV8'de yayınlanan yarışma programı dün akşam dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Survivor 2023 sezonu heyecan dolu mücadeleleriyle TV8 ekranlarındaki yayın macerasına devam ederken büyük finale de adım adım yaklaşılmaya başlandı. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 30-04-2023 09:39
Survivor diskalifiye olan kim? 10 Nisan 2023 Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayı kim? Konseyde diskalifiye şoku!
Survivor'da diskalifiye şoku yaşandı. TV8'in sevilen yarışma programında 10 Nisan 2023 Pazartesi günü yayınlanan bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı ve gecenin sonunda Acun Ilıcalı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Peki, Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 10 Nisan Survivor'da kim eleme adayı oldu, kim diskalifiye edildi?
Yayın Tarihi: 11-04-2023 08:12
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? 9 Nisan 2023 Survivor eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı açıkladı!
Survivor 2023'te heyecan tüm hızıyla sürüyor. Kıran kırana geçen dokunulmazlık mücadelesinin kazananı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Survivor, bu akşam haftanın ikinci eleme adayının belli olduğu bölümle ekrana geldi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? 9 Nisan Survivor eleme adayı kim oldu? Merak edilen soruların yanıtı haberimizde...
Yayın Tarihi: 10-04-2023 07:51
Survivor'da kahreden veda! Survivor şampiyonluk adaylarından biriydi Resmen sakatlıklar senesi
Survivor'da herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Gelmiş geçmiş en zor Survivor olarak nitelendirilen Survivor 2023 yarışmacıları hem fiziksel hem de mental olarak oldukça zorluyor. Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sakatlık nedeniyle oyunu yarım bırakan yarışmacıyla ilgili beklenmedik bir haber geldi.
Yayın Tarihi: 09-04-2023 01:15
Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? İşte 2 Nisan 2023 Pazar Survivor eleme adayları...
Survivor 2023'te heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Kıran kırana geçen dokunulmazlık mücadelesinin kazananı izleyiciler tarafından merak edildi. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Survivor, geçtiğimiz gün eleme adaylarının belli olduğu bölümle ekrana geldi. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor eleme adayı kimler oldu? İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 03-04-2023 08:05
Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? İşte 20 Mart 2023 Survivor eleme adayları...
Survivor'da dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları merak konusu oldu. Ünlüler ile gönüllüler takımının yarışmacıları hem ödülü kazanmak hem de dokunulmazlığı alıp eleme potasına çıkmamak için kıyasıya mücadele etti. Son olarak Survivor Zeynep Alkan , yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmaya veda etmişti. Peki, Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? İşte 20 Mart 2023 Pazartesi günü Survivor'ın eleme adayları...
Yayın Tarihi: 21-03-2023 08:48
Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? Gözler konseyde!
Survivor'da adaya veda isim araştırılmaya başlandı. Dominik'te heyecanın yükseldiği Survivor'da Cansu, Aziz, Alper ve Osman Can haftanın 4 eleme adayı oldu. SMS oylarıyla yarışmaya veda eden isim belli olacak. Acun Ilıcalı'nın açklamasına göre Birleşme Partisi'ne az bir zaman kala adada hızlandırılmış elemeler gerçekleşecek. Peki, Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu?
Yayın Tarihi: 16-03-2023 08:11
Gelmiş geçmiş en zor Survivor'dan bir ayrılık daha! O isim de artık yok
Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıran kırana geçen mücadelenin sonucunda kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Gönüllüler takımında ipler iyice gerilmişken, adadan beklenmedik bir veda haberi geldi.
Yayın Tarihi: 10-03-2023 00:59
Survivor'da şaşırtan eleme sonucu! Survivor hayallerine veda eden isim belli oldu
Survivor'da ödül oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşanıyor. Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle bir süre yayına ara veren Survivor yeniden ekranlara gelmeye başladı. 28 Şubat 2023 Salı akşamı Survior'da ödül oyunu oynandı. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? 28 Şubat Survivor'da kim elendi?
Yayın Tarihi: 01-03-2023 00:40
Survivor'da herkesi şoke eden ayrılık! Survivor 2023 gerçekten de gelmiş geçmiş en zor Survivor oldu!
Survivor'da şok bir ayrılık daha yaşandı. Bir süredir bazı yarışmacılar yarışlarda yoktu. Acun Ilıcalı hafta başında bir yarışmacının adadan ayrılabileceğinin sinyalini vermişti. Gönüllüler takımından Chaby ve Walison bir süredir oyunlarda yoktu. Beklenen haber bugün dokunulmazlık konseyinde geldi.
Yayın Tarihi: 07-02-2023 01:48
Şaşırtan veda! Survivor kim elendi, kim adaya veda etti? 1 Şubat 2023 Survivor'da elenen yarışmacı kim oldu?
Survivor 2023'de eleme heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılardan Aziz mi, Senem mi, Tunga ve Gizem eleme potasında yer alıyor. Bu dört isimden en az sms oyu alan yarışmacı adaya veda etti. Öte yandan Survivor'da ilk iletişim ödülü oyunu da oynandı. Peki, Survivor kim elendi, kim adaya veda etti? 1 Şubat 2023 Survivor'da elenen yarışmacı kim oldu?
Yayın Tarihi: 02-02-2023 00:25
Survivor'da sürpriz veda: İddialı yarışmacı erken havlu attı
Survivor'da şoke eden bir gelişme yaşandı. Yusuf Güney iki akşamdır oyunlarda yer almıyordu. İzleyicilerin gözünden kaçmayan bu olay için geçtiğimiz akşam eleme konseyinde açıklama geldi. Yarışmacıları oldukça zorlayan Survivor 2023'te yarışmacılar bir bir veda ediyor. Acun Ilıcalı yarışmacı ile ilgili son durumu açıkladı. Yusuf Güney adaya veda etti.
Yayın Tarihi: 30-01-2023 08:22
Survivor Berdan Mardini yarışmadan neden ayrıldı? Berdan Mardini elendi mi, diskalifiye mi oldu? Survivor'da beklenmedik olay!
Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gün Survivor'da yaptığı açıklamada Berdan Mardini ve Seçkin Piriler'in yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. İzleyiciler için büyük bir şok olan gelişmede ayrılığın nedeni oldukça merak edildi. Büyük bir heyecanla başladıkları Survivor maceraları yarım kalan yarışmacıların devam edememesi izleyicileri de oldukça üzdü. Peki, Seçkin Piriler ve Survivor Berdan Mardini yarışmadan neden ayrıldı? Seçkin Piriler ve Berdan Mardini elendi mi, diskalifiye mi oldu?
Yayın Tarihi: 23-01-2023 08:27