Almula Merter Haberleri

M1A metro durakları 2024 - M1A hangi duraklardan geçiyor? M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı kaça kadar çalışıyor?

İstanbul'da birçok metro hattı hizmet verir. Aynı zamanda inşası süren metro hatları da bulunmaktadır. M1A metro hattı Yenikapı – Atatürk Havalimanı arasında hizmet veren bir metro hattıdır. Yenikapı durağından entegrasyon ile Marmaray hattına bağlanan M1A Metro hattı, Bayrampaşa bölgesinin ardından Otogar, Merter ve Atatürk Havalimanı'na kadar gider. Peki, M1A hangi duraklardan geçiyor?

Haber 2024-01-21 20:43:49

Almula Merter kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Almula Merter'in hayatı ve biyografisi!

Almula Merter, 15 Mart 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü isim, TV8'de canlı olarak ekrana gelen programda, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. Peki, Almula Merter kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa konuğu Almula Merter hakkında merak edilenler...

Magazin 2023-03-15 09:19:21

Almula Merter kimdir? 2. Sayfa'da müzisyen Onur Şener'in öldürülmesi ile ilgili konuşan Almula Merter nereli ve kaç yaşında?

Almula Merter, 4 Ekim 2022 Salı günü 2. Sayfa magazin programında müzisyen Onur Şener'in öldürülmesine ilişkin Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'e açıklamalarda bulundu. Canlı yayına görüntülü olarak bağlanan ünlü isim vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Almula Merter kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa'da müzisyen Onur Şener'in öldürülmesi ile ilgili konuşan Almula Merter'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 2022-10-04 09:35:02

Ukrayna krizinin faturası Laleli'ye çıktı! Esnaf kan ağlıyor... Üretim durdu, siparişler iptal edildi

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın en büyük faturası Laleli'ye çıktı. Esnaf müşterilerinin yarısın Rusya ve Ukrayna'dan geldiğini söyleyip, tüm siparişlerin iptal olduğunu ve üretimlerini tamamen durdurduğunu söylüyor. Hazır giyim sektörü temsilcilerine göre Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi Laleli, Osmanbey ve Merter gibi ticaret merkezlerini önümüzdeki günlerde daha da fazla etkileyecek.

Finans 2022-03-03 11:32:16

Migros'tan temizlik işçisiyle ilgili kamuoyuna yansıyan iddialara ilişkin açıklama:

"Bahsi geçen çalışan, temizlik elemanı olarak Merter mağazamızda çalışmaya devam etmekte olup daha önce kendisi tarafından yapıldığı belirtilen açıklamanın tamamen başkaları tarafından yönlendirilerek yazıldığını, paylaşımların kendi iradesi dışında yapıldığını ifade etmiştir"

Yurthaber 13-02-22 12:19

E-5’te makas atarak ilerleyen araç takla attı: 1 yaralı

5 karayolu Merter mevkiinde makas atarak ilerleyen bir aracın minibüse çarparak takla attığı kazada 1 kişi yaralandı.Kaza, saat 21.00 sıralarında Merter E5 Avcılar istikametinde yaşandı.

Haber 13-03-21 22:49

Alkolmetreyi üflemedi, ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu

2021 yılının ilk saatlerinde D-100 Karayolu Merter mevkii yan yolda denetim yapan trafik polisleri durdurdukları bir otomobil sürücüsüne alkol kontrolü yapmak istedi. Polisin yaptığı alkol kontrolünde alkolmetreyi üflemeyi kabul etmeyen sürücünün ehliyetine 2 yıl süreyle el konulduğu öğrenildi.

Haber 01-01-21 07:22

Merter'de metrobüs kazası

Merter İstasyonunda iki metrobüsün çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle metrobüs hattında uzun araç kuyrukları oluşurken, istasyonlarda da yoğunluk yaşandı

Haber 08-10-20 19:41

Emlak Katılım, İstanbul'da beş yeni şubesini hizmete aldı

Emlak Katılım, Altunizade, Güneşli, Beykent, İmes ve Merter şubeleri ile İstanbul'da 14, Türkiye genelinde ise 29 şubeye ulaştı - Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar: - "Ülkemizin güçlü ekonomik konumuna güveniyoruz. Bu minvalde yatırımlarımızı tüm gayretimizle sürdürüyoruz."

Yurthaber 24-09-20 15:34

Merter'de korkutan otomobil yangını

Merter D-100 Karayolu'nda bir otomobil seyir halindeyken henüz bilinmeyen nedenden dolayı yandı. Yangın nedeniyle Avcılar istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Haber 31-08-20 17:16

Zeynep teyzeden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek

Adana'da 69 yaşındaki Zeynep Merter, Milli Dayanışma Kampanyası'na 1000 lira bağışladı

Yurthaber 09-04-20 17:00

AYAL öğrencilerinden “Kadınoloji”

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en başarılı devlet okullarından biri olarak nitelendirilen Ayvalık Anadolu Lisesi’nin öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “Kadınoloji” isimli oyunu sahneledi.AYAL’in “Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtma Kulübü” tarafından düzenlenen tiyatro etkinliğinde; kulübün öğrencilerinden Yağız Alkan’ın yazdığı, okulun öğretmenlerinden Ferda Poyraz’ın yönettiği “Kadınoloji” isimli oyun Kolej Konferans Salonu’nda izleyiciyle buluştu.Oyunda; Atatürk’ün eşi Latife Hanım başta olmak üzere; Suat Berk, Refet Angın, Fatma Seher Erden, Safiye Ali, Safiye Ayla, Afife Jale, Haldie Edip Adıvar, Sabiha Gökçen, Afet İnan, Türkan Saylan, Bahriye Üçok, Adile Naşit, Nezihe Muhittin, Satı Çırpan, Yıldız Moran, Zübeyde Hanım, Mihri Müşfik, Şeyyan Hanım, Cahide Sonku, Sabire Aydemir ve Semiha Berksoy gibi yaşadıkları dönemlere damgasını vuran kadınlar canlandırıldı.AYAL öğrencisi, “Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtma Kulübü” üyeleri; Suzan Ece Önder, Zelal Cebe, Sena Dilan Uysal, Tuana Firlar, Yağmur Acar, Fatmanur Sarı, Eylül Saban, Ilgın Ulutaş, Hazal Yaşıtlıoğlu, Elif Beyhan, Hilal Yılmaz, Ayça Güler, Rukiye Kobacık, Varda Naz Atalay Elif Su Uslu, İrem Büşra Satın, Öykü Sude Eriş, Melike Sıvış, Sedef Koşmaz, İrem Kırmızısakal, Dicle Aydoğmuş ve Işıl Gürkan tarafından sergilenen oyunun sonunda sahnedeki oyuncular başarılı performansları nedeniyle izleyenlerce ayakta alkışlandı.Yardımcı oyunculuklarını; Yağız Alkan, Nevra Pala, Merter Balık, Sena Keler, Havva Güven ve Feyza Koçak’ın üstlediğini, Teknik masayı ise; Utku Çakıroğlu, Yılmaz Kayra Yavuz, Baran Göl, Yağız Kandemir ve İnci Oral’ın yönettiği oyunun ardından muhabirimizin sorularını yanıtlayan AYAL Müdürü Veli Tuncay, öğrencileriyle ve “Örnek ve Öncü Şahsiyetler Tanıtma Kulübü” öğretmenleriyle ortaya çıkardıkları bu güzel eser nedeniyle gurur duyduğunu söyledi.

Yurthaber 09-03-20 14:41

İstanbul'daki kaçak büfenin sahibi bakın hangi ünlü gazeteci çıktı?

Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, Merter Metro İstasyonuna kurulan ve İBB zabıta ekiplerinin 24 saat nöbet tuttuğu 'kaçak büfe'nin İYİ Partili Meclis Üyesi ve AirportHaber'in sahibi Ali Kıdık'ıa ait olduğunu iddia etti.

Haber 11-02-20 12:19

Türk Veteriner Hekimleri Birliğinden Vali Deniz’e ziyaret

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı Ali Eroğlu, yönetim kurulu üyeleri eşliğinde Vali Ahmet Deniz’e nezaket ziyaretinde bulundu.Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Türk Veteriner Hekimleri Birliği Başkanı Ali Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Merter Yıldız eşliğinde Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti.

Yurthaber 06-02-20 11:18

Ergin Ataman, özel sporculara One Team sertifikalarını verdi

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Euroleague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında gerçekleştirilen projeye katılan özel sporculara sertifikalarını verdi.Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Euroleague’in kurumsal sosyal sorumluluk programı One Team kapsamında Beylikdüzü Belediyesi ile iş birliği içinde yürüttüğü projenin sertifika töreni, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Merter Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Spor 29-01-20 14:41

İstanbul D-100'de otomobil alev alev yandı

 D-100 Karayolu Merter mevkii Topkapı istikametinde bir otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı.

Haber 31-12-19 07:34

MESİAD’ta başkan değişmedi

Merter Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (MESİAD) dün yaşanan seçim sonucunda mevcut başkan Yusuf Gecü görevine devam edecek.Merter Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (MESİAD) dün akşam seçim heyecanı yaşandı.

Finans 11-12-19 14:51

Konya KOBİ’leri ’E-ticaret ve E-ihracat Seferberliği’ne katılıyor

Türkiye’nin dijital dünyaya adapte sürecinde büyük rol oynayan KOBİ’lerin küresel ticarette söz sahibi olabilmesi için hayata geçirilen ’Türkiye E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği’ projesinin yeni durağı Konya oldu.Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk ve Eticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Merter Özdemir, Konyalı KOBİ’ler için E-ticaret ve E-ihracat Seferberliği imzalarını attı.

Yurthaber 06-12-19 15:09

Türkiye e-ticaret ve e-ihracat seferberliğinde ilk imzalar Malatya’da atıldı

Türkiye’nin dijital dönüşümüne ışık tutarak KOBİ’lerin uluslararası ticarette rekabet edebilmesi için yapılan "Türkiye E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği" projesinin ilk imzaları Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda atıldı.Projenin ilk imzası Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir tarafından atıldı.

Yurthaber 08-11-19 15:08

Türkiye e-ticaret ve e-ihracat seferberliği Gaziantep’ten başlatıldı

Türkiye e-ticaret ve e-ihracat seferberliği Gaziantep’ten başlatıldı.Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük etmesi ve bu sayede ülkenin küresel arenada rekabet edebilmesi, dijitalleşen işletmelerin online dünyada sınırlarını aşarak dünyanın dört bir yanına satış yapabilmelerine olanak sağlaması için yapılan “Türkiye E-Ticaret ve E-İhracat Seferberliği” projesinin ilk imzaları Gaziantep Ticaret Odasında, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir tarafından atıldı.Törende konuşma yapan GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, “Bu imza ile Türkiye’de 26 ilde kurulacak e-ticaret ve e-ihracat merkezlerinin ilki Gaziantep’te kuruluyor” diyerek Gaziantep’in her alanda olduğu gibi dijitalleşmede de öncü olacağını ifade etti.Yıldırım, dünyanın çok önemli ve hızla gerçekleşen bir dönüşüm içerisinde olduğunu belirterek, “Dünya bir dijital dönüşüm, adeta dijital bir devrim yaşıyor.

Yurthaber 14-10-19 14:46

GRAFİKLİ - Sanata adanan bir ömür: Ferdi Merter

Bir yaşındayken rol aldığı "Tosun Paşa" filmiyle sinema dünyasıyla tanışan oyuncu, yönetmen, senarist ve seslendirme sanatçısı Ferdi Merter vefatının birinci yılında anılıyor

Haber 18-09-19 12:04

Alaşehir Belediyesi Manisa Veteriner Hekimler Odasıyla birlikte çalışacak

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Manisa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Merter Yıldız ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Yurthaber 21-08-19 12:55

Veteriner Hekimler Odasından kurban öncesi uyarı

Sayılı günler kalan Kurban Bayramı öncesi açıklamalarda bulunan Manisa Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Merter Yıldız, kurbanlık hayvanların nasıl olması, nasıl seçilmesi ve kesimde nelere dikkat edilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Haber 04-08-19 13:22

GAİB’den Mardin ve Şanlıurfa’da E-Ticaret eğitimi

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri organizasyonu ile düzenlenen E-Ticaret, E-İhracat ve Dijital Dönüşüm eğitim seminerleri bu kez 26-27 Haziran’da Mardin, 27-28 Haziran’da Şanlıurfa’da, Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliği ile gerçekleştirildi.Eğitim TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir, E-Ticaret Merkezi Genel Müdürü Mehmet Erdemi, 3GEN Teknoloji CEO’su Engin Özgen, 4arc CEO’su Murat Çelik, 4arc CMO’su Yetkin Şekeroğlu ve Eres Medya CEO’su Yılmaz Eres tarafından 2 günlük bir program çerçevesinde verildi.

Yurthaber 30-06-19 10:30

Kayıp olarak aranan kişi yakılmış halde ölü bulundu (2)

EMNİYETTEKİ İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI İzmir'in Bayındır ilçesinde, Ali Merter Girgin'i (28) önce darbedip, daha sonra yakarak öldüren Mustafa Arabacı ve İbrahim Çepiç'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı.

Haber 25-06-19 22:47

Kayıp olarak aranan kişi yakılmış halde ölü bulundu

İZMİR'in Bayındır ilçesinde, 6 gün önce kendisinden haber alınamayan Ali Merter Girgin'in (28) yakılmış halde cesedi bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 2'si tutuklanırken, 4'ü serbest bırakıldı.

Haber 25-06-19 20:48

(Özel) E-5 Karayolu’nda motosikletliler otomobilin önünü kesip sürücünün üstüne yürüdü

E-5 Karayolu Merter mevkisinde trafikte yanlış anlaşılmadan kaynaklanan olay nedeniyle otomobil sürücüsü motosikletlinin ayaklığını kırdı.

Haber 06-06-19 09:37

Yunus polisleri E-5’te kaza yaptı: 2 polis yaralı

E-5 karayolu Merter mevkii yan yolda önlerinde seyir halinde bulunan aracın aniden fren yaparak durması nedeniyle araca çarpan yunus polisleri motosikletten düşerek yaralandı.

Haber 13-05-19 17:18

19 Mayıs’ın 100’üncü yılına özel sergi

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi (İKÜSAG), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yılına özel hazırladığı “Asırlık Gençlik Kutlaması Özel Sergisi” ile Türk afiş ve tasarımının öncü isimlerinden İhap Hulusi Görey’in eserlerini sanatseverlerle buluşturuyor.İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi (İKÜSAG), reklamcı yazar Ender Merter işbirliği ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı’nın 100’üncü yılına özel bir sergi hazırladı.

Haber 10-05-19 10:10

Berat Albayrak'tan mikro ihracatçıya antrepo müjdesi

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Laleli esnafını ziyaret etti - Ziyarette, başta Laleli esnafı olmak üzere Zeytinburnu, Merter, Bayrampaşa ve Osmanbey gibi yerlerde, yolcu beraberinde taşınan mallar dahil olmak üzere yapılan ihracatın mikro ihracatçılar üzerinden kayıt altına alınacağı duyuruldu - Gümrük Yönetmeliği'nde yapılan tebliğ düzenlemesi ile bugüne dek kargo şirketleri üzerinden faturalandırılan Laleli ihracatının, ihracatçı üzerinden faturalandırılmasıyla kayıt dışılık tamamen sona erecek

Finans 07-03-19 16:01

Berat Albayrak'tan mikro ihracatçıya antrepo müjdesi

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Laleli esnafını ziyaret etti - Ziyarette, başta Laleli esnafı olmak üzere Zeytinburnu, Merter, Bayrampaşa ve Osmanbey gibi yerlerde, yolcu beraberinde taşınan mallar dahil olmak üzere yapılan ihracatın mikro ihracatçılar üzerinden kayıt altına alınacağı duyuruldu - Gümrük Yönetmeliği'nde yapılan tebliğ düzenlemesi ile bugüne dek kargo şirketleri üzerinden faturalandırılan Laleli ihracatının, ihracatçı üzerinden faturalandırılmasıyla kayıt dışılık tamamen sona erecek

Finans 07-03-19 15:37

Batı, korku ve kaygı pazarlıyor

Yazar Mustafa Merter: - "Bir an evvel uyanıp bu süreci durdurmamız lazım. 'Korku' pazarlayarak çok yüksek bir kar elde edilebiliyor. İnsanların kaygısını artırabilirsen muhteşem bir tüketim potansiyeli ortaya çıkıyor" - "Ne kadar tabiat faaliyeti, spor ve hayır işleri yapıyorsak o kadar daha mutlu oluyoruz. Ne kadar sosyal medyada dolaşıyorsak kaygımız da o kadar artıyor"

Haber 29-01-19 12:37

Altay'da 3 transfer birden

İzmir temsilcisi, Merter Yüce, Andreas Tatos ve Oğuz Han Aynalı'yı kadrosuna dahil etti

Yurthaber 03-01-19 12:01

Altay'da Merter Yüce yuvaya döndü

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay ara transfer döneminde Tetiş Yapı Elazığspor'dan kadrosuna kattığı Yunan orta saha oyuncusu Tatos'un ardından eski futbolcusu Merter Yüce'yle de el sıkıştı.

Spor 01-01-19 16:10

Dijital dönüşüm e-ticaret ve e-ihracat eğitimi GTO’da yapılacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) işbirliğiyle ekonominin belkemiğini oluşturan KOBİ’leri geleceğe hazırlamak amacıyla “Dijital dönüşüm, e-ticaret ve e-ihracat” eğitimi gerçekleştirilecek.Gaziantep Ticaret Odası tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada; Türkiye ekonomisinin yüzde 90’dan fazlasını oluşturan KOBİ’lerin hızla dijitalleşen dünyaya ayak uydurmalarını ve rekabet güçlerini attırmalarını sağlamak amacıyla TOBB tarafından “Dijital Dönüşüm Hareketi” projesinin başlatıldığı belirtildi.Proje kapsamında eğitim verilecek 7 ilden biri olan Gaziantep’teki eğitim Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde yapılacak.GTO’da gerçekleştirilecek eğitime TOBB E-Ticaret sektörü Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir, E-Ticaret Merkezi Direktörü Mehmet Erdemi, E-Ticaret Merkezi Genel Koordinatörü Sami Altınkaya, 3 GEN Teknoloji Ceosu Engin Özgen ve Eres Medya Ceosu Yılmaz Eres, konuşmacı olarak katılacak.“Dijital dönüşüm e-ticaret ve e-ihracat” konulu eğitimin GTO Toplantı Salonunda 17 Kasım 2108 Cumartesi günü saat 09.30’da yapılacağı belirtildi.

Yurthaber 15-11-18 16:50

Arıza nedeniyle yapılamayan metro seferleri yeniden başladı

YENİKAPI-Havalimanı metro hattındaki Otogar istasyonunda tellerde meydana gelen teknik arızadan dolayı yapılamayan Kocatepe-Merter ile Yenikapı-Kirazlı seferleri yeniden yapılmaya başlandı.

Haber 13-11-18 15:36

DHA İSTANBUL- YAPILAMAYAN METRO SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI

Yenikapı-Havalimanı metro hattındaki Otogar istasyonunda tellerde meydana gelen teknik arızadan dolayı yapılamayan Kocatepe-Merter ile Yenikapı-Kirazlı yeniden yapılmaya başlandı.

Haber 13-11-18 15:34

İstanbul'da metro arızası! Seferler yapılamıyor

İstanbul, Yenikapı-Havalimanı metro hattındaki teknik bir arıza nedeniyle Kocatepe-Merter ile Yenikapı-Kirazlı seferleri yapılamıyor.

Haber 13-11-18 11:01

MERTER D-100'DE 09.05

D-100'de saatler 9.05 i gösterdiğinde trafik durdu.

Haber 10-11-18 09:57

Ferdi Merter'in kızı isyan etti! 'Ferdi Abi' diyenler neredeydiniz?

Son olarak Kiralık Aşk dizisinin Hulusi Baba'sı olarak rol alan ve şubat ayında evinde düşüp kalçasını kıran usta oyuncu Ferdi Merter geçen ay hayatını kaybetti! Merter'in kızı Almula Merter katıldığı yayında isyan etti

Magazin 12-10-18 11:14

Ferdi Merter, yarın defnedilecek

Kurtlar Vadisi'nin "Beyefendi"si, Kiralık Aşk'ın "Hulusi Baba"sı, oyuncu, yönetmen, senarist ve seslendirme sanatçısı Merter, 79 yaşında yaşama veda etti

Haber 20-09-18 14:34

DT'den tiyatronun ustaları için başsağlığı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, usta oyuncuları Oytun Şanal ve Ferdi Merter Fosforoğlu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı

Haber 20-09-18 14:13

Sanatçı Ferdi Merter yaşamını yitirdi

Kurtlar Vadisi'nin "Beyefendi"si, Kiralık Aşk'ın "Hulusi Baba"sı yaşama veda etti

Haber 20-09-18 01:42

Usta oyuncu Ferdi Merter hayatını kaybetti

Son olarak Kiralık Aşk dizisinin Hulusi Baba'sı olarak rol alan ve 2018 şubat ayında evinde düşüp kalçasını kıran usta oyuncu Ferdi Merter hayatını kaybetti. Acı haberi usta oyuncunun kızı Almula Merter sosyal medyadan duyurdu.

Magazin 20-09-18 00:14

Başkentteki okul servislerinde konfor ücret tartışması

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Halil İbrahim Seyfi: - "Başkentte servis ücretleri, Ankara Servis Aracı İşletmeleri Odasınca belirlendi ve ANKESOB tarafından onaylandı ancak bazı şirketler, 'konfor' adı altında belirlenen servis ücretlerinin üzerinde talepte bulunuyor" - "Konfor adı altında istenen ücretin açıklamasında yer alan marka model kısıtlaması ve araç takip sistemi, öğrenci taşıyan bütün servis araçlarında olması zorunlu. Bütün servislerde bulunan bu hizmet için ekstra ücret talep edilmesi doğru değil" - ATO Şehir İçi Yolcu, Servis Taşımacılığı ve Filo Kiralama Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Ömer Merter: - "Okul yönetimi ve okul aile birlikleri tarafından istenen araç model yılı ve marka gibi talepler doğrultusunda fiyatlarda farklılıklar ortaya çıkıyor"

Yurthaber 17-09-18 10:21

Başkentteki okul servislerinde konfor ücret tartışması

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Halil İbrahim Seyfi: - "Başkentte servis ücretleri, Ankara Servis Aracı İşletmeleri Odasınca belirlendi ve ANKESOB tarafından onaylandı ancak bazı şirketler, 'konfor' adı altında belirlenen servis ücretlerinin üzerinde talepte bulunuyor" - "Konfor adı altında istenen ücretin açıklamasında yer alan marka model kısıtlaması ve araç takip sistemi, öğrenci taşıyan bütün servis araçlarında olması zorunlu. Bütün servislerde bulunan bu hizmet için ekstra ücret talep edilmesi doğru değil" - ATO Şehir İçi Yolcu, Servis Taşımacılığı ve Filo Kiralama Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Ömer Merter: - "Okul yönetimi ve okul aile birlikleri tarafından istenen araç model yılı ve marka gibi talepler doğrultusunda fiyatlarda farklılıklar ortaya çıkıyor"

Finans 17-09-18 09:36

Etiyopyalılar bavul ticaretinde rotayı Türkiye'ye çevirdi

Etiyopya'daki tekstil mağazalarının çoğu, İstanbul'dan bavul ve çantalarla getirdikleri ürünleri satıyor - Merter, Osmanbey, Laleli ve Mahmutpaşa gibi semtlerden getirilen bu ürünler, ülke pazarında büyük talep görüyor

Haber 15-08-18 11:17

Usta oyuncu Ferdi Merter yoğun bakıma alındı

79 yaşındaki usta oyuncu Ferdi Merter, yoğun bakıma alındı. Acil kana ihtiyacı olan Merter için ünlü isimler sosyal medya hesaplarından yardım çağrısından bulundu

Magazin 08-07-18 12:55

Yaşlı insanlar İstanbul'da Silivri Birlik Halk Otobüsleri'ne alınmıyor iddiası

Silivri Birlik Halk Otobüsleri'ne ücretsiz kart ile binmek isteyen yaşlıların otobüslere alınmadığı öğrenildi. CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Berke Merter, Kumburgaz'da bu otobüslere alınmayan yaşlı insanların isyanına yer verilen video görüntüsü ile konuyu İBB Meclisi gündemine getirdi.

Haber 27-06-18 14:17