Altin Fiyatlari Piyasalar Haberleri

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

ABD ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 2,8 ile beklentilerin üzerinde büyürken, beklentileri aşan büyüme verisi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonla mücadeleyi "yumuşak iniş" ile sonlandırabileceği ve ekonomiye zarar vermeyeceği öngörüsünü destekliyor.

Finans 2024-07-26 09:48:03

Teknoloji şirketlerinde satış baskısı: Küresel piyasalar negatif seyrediyor

Yoğunlaşan bilanço sezonunda önemli teknoloji şirketlerinin finansal sonuçlarının beklentileri karşılayamaması yatırımcı kararlarını etkilemeye devam ediyor. Küresel piyasalarda negatif seyir hakim.

Finans 2024-07-25 09:37:05

Küresel piyasalar şirketlerin zayıf karlılığıyla yön arayışında

Küresel piyasalar, ABD'nin büyük şirketlerinin açıkladıkları bilançolarda şirket karlılıklarının beklentilerin altında kalmasıyla artan satış baskısı sonrası negatif seyrediyor.

Finans 2024-07-24 09:57:10

Borsa, emtia, dolar... Küresel piyasalar haftaya temkinli başladı

Küresel piyasalar, ABD başkanlık seçimlerinde Başkan Joe Biden'ın adaylıktan çekilmesiyle ortaya çıkan belirsizliklerin ardından yeni haftaya temkinli başladı.

Finans 2024-07-22 09:28:43

Piyasaların gözü bu haberdeydi: Moody's'ten Türkiye kararı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye kararı piyasalar tarafından oldukça merak ediliyordu. Türkiye’nin gri listeden çıkması ile beraber Moody’s kredi notuna dair pozitif beklentiler oluşurken beklenen açıklama geldi. Moody's Türkiye'nin kredi notunu B1'e yükseltti ve görünümü "pozitif" olarak sürdürdü. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Moody's'in kararı sonrası açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Finans 19-07-24 23:43

Dünya genelinde sistemler çöktü, piyasalar böyle hareketlendi! Satış baskısı arttı, hisselerde düşüş var! Kayıp yüzde 18'i buldu

Dünya genelinde internet sistemlerinde yaşanan yazılım arızası küresel piyasaları da etkiledi. Küresel iletişim kesintisinin ardından küresel piyasalarda satış baskısı arttı. Yazılım sistemi arızalanan Microsoft'un hisselerinde de yüzde 2'yi aşan düşüşler görüldü.

Finans 19-07-24 13:15

Küresel piyasalar karışık seyrediyor

ABD Merkez Bankasının (Fed) bu sene iki kez faiz indirimine gideceği beklentisi ABD borsalarında risk iştahını artırsa da ülkede gerçekleştirilecek seçimin sonuçlarının oluşturduğu belirsizliklerle Asya'da yön arayışı öne çıkıyor.

Finans 17-07-24 09:28

Fed'in faiz kararında geri sayım başladı: Goldman Sachs temmuz sonrasını işaret etti: 'Sağlam gerekçeler var'

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası piyasalar hareketlenirken dünya ünlü bankalardan da faiz tahminleri gelmeye devam ediyor. ABD Merkez Bankası temmuz kararında faiz indirir mi? Goldman Sachs beklentilerini açıkladı.

Finans 16-07-24 11:54

Küresel piyasalar Trump'ın yeniden seçilme ihtimaliyle karışık seyrediyor

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın dün faiz indirimlerine başlamada geç kalmak istemediklerini belirtmesine karşın, ABD'de Donald Trump'ın başkanlığı kazanacağı ihtimalinin artması ile ticaret savaşları ve jeopolitik risklerin tekrar yükselebileceği ihtimali yön bulmayı zorlaştırıyor.

Finans 16-07-24 09:18

ABD'den gelen veriler sonrası küresel piyasalarda karışık seyir

Küresel piyasalar ABD'nin enflasyon verilerinin ardından karışık seyrediyor. Dün ülkede açıklanan verilere göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), haziranda aylık bazda yüzde 0,1 azalırken, yıllık bazda yüzde 3 artışla piyasa beklentilerinin altında kaldı.

Finans 12-07-24 09:30

ABD'de enflasyonu açıklandı, piyasalar hareketlendi: Altın rekor seviyesine yaklaştı

ABD'de dezenflasyon trendinin sürdüğüne işaret eden veriler, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimlerine başlama ihtimalini güçlendirirken varlık fiyatlarında oynaklık arttı. Ons altın veriler sonrası rekor seviyeye yaklaştı.

Finans 11-07-24 16:57

Altın piyasasının beklediği gün geldi çattı! Fed Başkanı'nın fiyatları değiştirecek sunumu! İpucu verecek, sadece saatler kaldı! (9 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın fiyatlarında son dakika haberi... Gram altın, çeyrek altın, ons altın hepsini etkileyecek... Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarına odaklandı. Powell'ın sunumu önümüzdeki dönem faiz sürecine ilişkin ipuçlarını verecek. Altın fiyatları Fed Başkanı'nın açıklamalarının ardından yönünü bulacak. Powell'ın açıklamaları öncesi 9 Temmuz Salı günü gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 09-07-24 10:23

Tüm dünyanın gözü onda! Küresel piyasalar Powell öncesi temkinli seyrediyor

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) gelecek dönemde atacağı adımlara ilişkin belirsizliğin devam etmesiyle karışık bir seyir izlenirken, bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın sözle yönlendirmeleri yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 09-07-24 09:39
Fed

Gözler Fed Başkanı Powell ve ABD'de: Küresel piyasalarda temkinli bekleyiş

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve yoğun veri gündeminin takip edileceği haftaya temkinli başladı.

Finans 08-07-24 09:58

Küresel piyasaların gündemi yoğun! Gözler ABD istihdam verisinde

Küresel piyasalar, dünya genelinde yoğunlaşan seçim takvimi ve makroekonomik verilerden alınan sinyallerle karışık bir seyir izleniyor. Piyasalar bugün ABD'de açıklanacak istihdam verilerini takip ediyor.

Finans 05-07-24 09:51

SON DAKİKA: Altın fiyatları için haftanın en kritik verisi! Saatler kaldı, tabloyu sil baştan değiştirebilir! (5 Temmuz Cuma güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi... Altın fiyatlarını etkileyecek verinin açıklanmasına sadece saatler kaldı. Küresel piyasalar ABD tarım dışı istihdam verilerine odaklandı. Verinin açıklanmasının ardından altında yön de belirlenecek. Altın yatırımcıları "5 Temmuz Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 05-07-24 09:07

Fed Başkanı konuştu, altında rota yeniden oluştu! (3 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Son dakika: Küresel piyasaların yakından takip ettiği açıklama dün gerçekleşti. ABD Merkez Bankası Başkanı (Fed) Jerome Powell'ın dezenflasyon ve faiz indirimi açıklamalarının ardından piyasalar hareketlendi. Altın fiyatları için de açıklamalar öncü oldu. (3 Temmuz 2024 Çarşamba güncel gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 03-07-24 12:28

Dünya bu açıklamaya odaklanmıştı! Fed Başkanı'ndan 'faiz indirimi' açıklaması!

Küresel piyasalar bugün ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın vereceği sinyallere odaklandı. Powell dezenflasyon sürecine değindi ve faiz indirimine ilişkin konuştu. Powell, "Faizleri indirmeden önce daha fazla güven duymalıyız, şu anda gördüğümüze benzer daha fazla veri görmeye ihtiyacımız var" değerlendirmesini paylaştı.

Finans 02-07-24 16:50

Küresel piyasalar Fed Başkanı'na odaklandı

Küresel piyasalarda gözler Fed Başkanı Powell'a çevrildi.Dünya genelinde bazı merkez bankaları uzun bir aranın ardından yılın ilk yarısında faiz indirimi adımı atarken, yılın ikinci yarısında söz konusu adımların ne sıklıkla atılacağı sorusu varlık fiyatlarını etkiliyor.

Finans 02-07-24 09:32

Gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatlarının gözü saat 16.30'da: Piyasalar paranın patronunu bekliyor

Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları bugün de yatırımcıların takibinde. Ancak piyasalar yurt dışından gelecek haberlere odaklanmış durumda. Bugün saat 16.30’da konuşma yapacak Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları kritik önem taşıyor. Ardından Cuma günü açıklanacak ABD tarım dışı istihdam verileri takip edilecek. Uzmanlar ise altın fiyatlarında yükseliş için senaryoyu açıkladı. İşte 2 Temmuz Salı güncel altın fiyatları grafiği…

Finans 02-07-24 08:37

Türkiye için beklenen 'gri liste' kararı geldi: Dolar, Euro, borsa... Piyasalar böyle etkilendi!

Son dakika haberi: Üç yılın ardından Türkiye'nin beklediği kritik karar geldi. FATF Türkiye'yi 'gri listeden' çıkardığını resmen duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Başardık" yorumunu yaptı. Dolar, Euro ve borsa... Karar piyasaları nasıl etkiledi?

Finans 28-06-24 12:25

SON DAKİKA: Gözler o karardaydı! Türkiye gri listeden çıktı! Bakan Şimşek, Başardık diyerek paylaştı: Peki şimdi ne değişecek?

Son dakika haberi: Türkiye'nin, mali suçlarla mücadeleye uyumunu tespit eden gri listeden çıkıp çıkmayacağına ilişkin kararda kritik gün bugündü. Piyasalar bu habere kilitlenmişti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten dikkat çeken "Başardık" paylaşımı geldi. FATF, Türkiye'yi gri listeden çıkardı.

Finans 28-06-24 10:48

Piyasalar perşembe gününe odaklandı! Merkez Bankası'ndan faiz indirimi gelir mi? TEPAV tarih verdi

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası 27 Haziran Perşembe günü faiz kararını açıklayacak. Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) Aylık Ekonomik Değerlendirme Raporu'nda faiz indirimi için eylül ayını işaret etti.

Finans 25-06-24 12:00

Fed'den sonra sıra BoE'de! Küresel piyasalar faiz kararına odaklandı

Küresel piyasalar BoE'nin faiz kararına odaklandı. İngiltere'de yıllık enflasyon son üç yılın en düşük noktasına ulaşırken, Temmuz 2021'den beri ilk kez enflasyon BoE'nin resmi enflasyon hedefiyle aynı seviyede kayıtlara geçti.

Finans 20-06-24 09:13

‘Altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir…’ Bir günde tüm ihtimaller değişti: Altın fiyatlarına tatil arası…

Altın fiyatları bir ileri bir geri dalgalı bir seyirde hareket etmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı yurt içinde gram altın fiyatı üzerinde de etkili oluyor. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Piyasalar hem ABD’de hem de Türkiye’de tatil arasına girerken uzmanlardan dikkat çeken bir yorum geldi. Analistler “Sonbaharda ise faiz beklentileri ve ABD seçimlerinin de devreye girmesiyle birlikte ons altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir” dediler.

Finans 19-06-24 07:41

Altın fiyatları için 45 dakika ara ile açıklanacak! Herkesin gözü bayram sonrasındaydı: İslam Memiş’ten gram altın yorumu

Yurt içi piyasalar Kurban Bayramı nedeniyle kapalı olsa da yurt dışından veri akışı devam ediyor. Bugün ABD’de peş peşe iki veri açıklanacak. Uzmanlar iki verinin de altın fiyatlarını etkilemesini bekliyor. Gram altın tarafında ise İslam Memiş Perşembe gününe dikkat çekerken, ‘altın bayram sonrası ne olur?’ sorusuna da yanıt geldi. İşte 18 Haziran Salı güncel gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını fiyatları…

Finans 18-06-24 08:12

Bayram sonrası altın fiyatları ne olur? İslam Memiş tek tek açıkladı: Temmuz itibarıyla başlıyor (15 Haziran Cumartesi güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Piyasalar çok hareketli bir haftayı geride bıraktı. Fed, ABD enflasyonu derken yatırımcılar ekranlarından gözünü ayıramadı. Yurt içinde gram altın fiyatı haftayı yüzde 2’den fazla yükseliş ile kapatırken piyasalara Kurban Bayramı molası girdi. Peki altın fiyatları bayram sonrasında ne olacak? İslam Memiş, borsa, altın ve dolar yatırımcısı için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Finans 15-06-24 11:32

Dijital piyasalar için yeni kanun teklifi! İhlal olursa müdahale edilecek

Hükümet, dijital piyasalara düzenleme yapmak için kolları sıvadı. Google, META, YouTube ve birçok platformun rekabet ihlali yaratan uygulamaları yapılacak düzenlemeyle son bulacak. Düzenlemeyle birlikte kurallara uymayan platformlar, Rekabet Kurumu tarafından doğrudan cezalandırılabilecek.

Haber 14-06-24 15:49

Fed faiz kararını açıkladı, küresel piyasalar böyle etkilendi!

ABD'de enflasyonu sonrası piyasalarda pozitif seyir hakimken ABD Merkez Bankası'nın bu yıl faiz indirimi beklentisini bire düşürmesinin ardından piyasalarda karışık seyir hakim. ABD'de dün açıklanan verilere göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) mayısta aylık bazda değişim göstermezken yıllık bazda yüzde 3,3 artışla beklentilerin altında kaldı. Böylece, ülkede enflasyon mayısta, Temmuz 2022'den bu yana ilk kez aylık bazda değişim göstermedi.

Finans 13-06-24 09:42

Son dakika: Piyasalar merakla bekliyordu! Fed faiz kararını açıkladı! Powell: 'Para politikasında kısıtlayıcı duruşumuzu sürdürüyoruz'

Son dakika haberi... Küresel piyasaların gözü kulağı, ABD Merkez Bankası Fed'in vereceği faiz kararına çevrilmişti. ABD Merkez Bankası Fed, merakla beklenen faiz kararını 21.00'de açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Fed Başkanı Jerome Powell ise "Enflasyonist baskıları azaltmak amacıyla para politikasındaki kısıtlayıcı duruşumuzu sürdürüyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 12-06-24 21:00

Küresel piyasaların gözü Fed'in faiz kararında

Küresel piyasalar bugün açıklanacak ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararına odaklandı. Fed'in bugün faizi sabit bırakması beklenirken Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasındaki sinyaller de önümüzdeki döneme işaret verecek. Veriler ve faiz kararı öncesinde para piyasalarındaki fiyatlamalarda, Fed'in eylülde ilk faiz indirimine gitme ihtimali yüzde 57, kasımda ise yüzde 88'te bulunuyor.

Finans 12-06-24 09:16

Küresel piyasalar Fed'e odaklandı: Temkinli seyir hakim

Küresel piyasalar Fed öncesi temkinli seyrediyor. Dünya genelinde önemli merkez bankalarının enflasyonla mücadelede sona geldiğine yönelik beklentiler artmaya devam ederken, ABD'de açıklanan makroekonomik verilerin ülke ekonomisine ilişkin karışık sinyaller vermesi fiyatlamaları zorlaştırıyor.

Finans 11-06-24 09:18

SON DAKİKA: Küresel piyasalar saat 15.30'a kilitlenmişti! Altın, dolar, faiz indirimini etkileyecek kritik veriler açıklandı

Son dakika haberi... Küresel piyasaların ve yatırımcıların beklediği ABD tarım dışı istihdam verisi ve işsizlik oranı açıklandı. Söz konusu veri altın ve doların yanından ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı için de belirleyici olacak.

Finans 07-06-24 15:36

Küresel piyasaların gözü ABD'nin tarım dışı istihdam verisinde

Küresel piyasalar ABD'nin tarım dışı istihdam verisine odaklandı. Analistler, söz konusu verilerin, uzun zamandır güçlü duruşunu koruyan ve Fed'in faiz indirimi konusunda elini zayıflatan istihdam piyasasında soğuma sinyalleri veridiğini vurgulayarak, tarım dışı istihdam verisinin de beklentilerin altında kalması durumunda bankanın faiz indirimine eylülde başlama ihtimalinin artabileceğini söyledi.

Finans 07-06-24 09:35

Altın fiyatlarında kader günü! Ons, gram altın, çeyrek altın için kritik veri bugün açıklanıyor! Uzman isim, Sürpriz olmaz diyerek duyurdu! (7 Haziran gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son dakikaya kadar hareketliliği takip ederken altın için kader günü bugün yaşanacak. Küresel piyasalar ABD tarım dışı istihdam verisini fiyatlayacak. Veri öncesi gram altın, çeyrek altın fiyatlarında son durum ne? Veri piyasaları nasıl etkileyecek, altında düşüş mü yükseliş mi yaşanır? Uzman isim değerlendirdi. (7 Haziran gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 07-06-24 09:16

Küresel piyasalar takipteydi: ABD'de özel sektör istihdamı beklentilerin altında

ABD'de özel sektör istihdamı beklentilerin altında kaldı. Ülkede özel sektör, mayısta 152 bin kişiye yeni iş imkanı sağladı

Finans 05-06-24 16:01

Piyasalar bayram sonrasına odaklandı! Borsa İstanbul'da ralli beklentisi

Bu yıl rekorla imza atan Borsa İstanbul bayram sonrasına odaklandı. Borsa İstanbul'dan yeni rekorlar ve ralli bekleniyor. Bayram öncesi genellikle satış dalgası gözlenmesine de dikkat çekildi.

Finans 04-06-24 12:39

Piyasalar odaklanmıştı! Beklentilerin altında kaldı

Küresel piyasaların odaklandığı ABD ekonomisi büyüme rakamları açıklandı.

Finans 30-05-24 15:40

Küresel piyasalar ABD büyüme verilerine odaklandı: Negatif seyrediyor

Küresel piyasalar ABD'nin büyüme verileri öncesinde negatif seyrediyor.

Finans 30-05-24 09:17

Küresel piyasalarda ABD enflasyonu ve Fed belirsizliği: Karışık seyrediyor

Küresel piyasalarda, ABD'de enflasyon ve ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimine başlayacağı tarihe ilişkin endişeler hakim. Piyasalar karışık seyrediyor. Analistler, söz konusu verinin ekonomik aktivitedeki canlılığa işaret ettiğini belirterek, bugün yayımlanacak olan Fed'in Bej Kitap raporundan bankanın gelecek dönemde atacağı adımlara dair ipuçları aranacağını söyledi.

Finans 29-05-24 10:43

Bayram öncesi piyasalar hazırlık yapıyor! Altın fiyatları düşerken yeni tahmin geldi: Cuma gününe dikkat, fiyatları etkileyecek

Altın fiyatları rekor seviyelerden geri gelmesinin ardından yükseliş için yol arasa da bir ileri bir geri hareketlerine devam ediyor. Ons altındaki düşüş gram altın fiyatı üzerinde de etkili olurken uzmanlardan ‘Altın düşer mi yükselir mi?’ sorusuna yanıt geldi. Cuma gününe dikkat çeken uzmanlar altın tahminini 100 dolar artırdı. İslam Memiş ise, “İnsanlar döviz ve altını bozdurarak TL'ye yöneliyor” diyerek Kurban Bayramı öncesi yatırımcıya uyarıda bulundu.

Finans 29-05-24 07:50

Tatil sonrası piyasalarda pozitif hava: Dolar peş peşe 3 gündür düşüyor

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının (Fed) bu yıl faiz indirimine başlayacağına yönelik iyimserliğin korunmasıyla pozitif bir seyir izlerken, Dolar ise gelişmiş ülke para birimlerine karşı düşüşünü üçüncü gününe taşıdı.

Finans 28-05-24 08:55

Günün öne çıkan şirket haberleri! İş birlikleri, sermaye artırımı, pay alımları… Borsa yatırımcısı için ipucu (27 Mayıs 2024)

Günün başlangıcında, şirketlerin finansal durumlarındaki güncellemeler, işbirliği anlaşmaları, ortaklık değişimleri ve öne çıkan projeleri üzerinde odaklanılıyor. İşte piyasalar açılmadan önce takip edilmesi gereken şirket haberleri...

Finans 27-05-24 09:12

Citi'den Türkiye yorumu: 'Türk piyasaları rönesans anının eşiğinde'

Citi Research analistlerinden Türkiye yorumu geldi. Analistler, Türkiye’de politika normalleşmesinin yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisini artırdığını belirtti. Citi, TCMB’nin doğru politika patikasında olduğunu ve para politikasının piyasalar tarafında fiyatlanana göre daha uzun ve daha sıkı kalabileceğini dile getirdi.

Finans 23-05-24 13:34

Piyasalar yarına odaklandı! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti anketlerinin hepsi o oranda birleşti! 'Ek TL sterilizasyon araçları' detayı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı yarın belli oluyor. Dolar, altın, borsa yatırımcılarının takip ettiği karar öncesi ekonomistlerin de beklentileri belli oldu. Geçtiğimiz ay politika faizini sabit bırakan Merkez Bankası bu ay sürpriz bir karara imza atacak mı? İşte beklentiler...

Finans 22-05-24 14:43

Piyasalar için ipucu! İşte günün takip edilecek önemli şirket haberleri: Güncellemeler, iş birlikleri ve değişimler... (22 Mayıs 2024)

Günün başlangıcında, şirketlerin finansal yapılarındaki güncellemeler, işbirliği anlaşmaları, ortaklık değişimleri ve dikkat çeken projeleri üzerinde yoğunlaşılıyor. İşte piyasalar açılmadan okunması gereken şirket haberleri...

Finans 22-05-24 08:41

Piyasalar bu gelişmeleri takip ediyor! İşte günün öne çıkan şirket haberleri (21 Mayıs 2024)

Güne başlarken, şirketlerin sermaye artırımları, iş anlaşmaları, ortaklık yapılarındaki değişimler, öne çıkan projeleri neler? Piyasalar açılmadan okunması gereken şirket haberleri...

Finans 21-05-24 09:35

Veri sinyalleri sonrası küresel piyasalarda karışık seyir!

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin temkinli duruşlarını korumaya devam etmesi ve açıklanan verilerden alınan sinyallerle karışık bir seyir izliyor. Yurt içinde veri gündemi yoğunken emekli, memur ve memur emeklileri Merkez Bankası'nın bugün açıklayacağı Piyasa Katılımcılar Anketi'ne odaklanmış durumda.

Finans 17-05-24 09:26

Altın, dolar, borsa, Bitcoin... Hepsini etkiledi, Küresel piyasalarda enflasyon verisi rüzgarı!

Altın, dolar, Euro, borsaların beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından küresel piyasalar pozitif seyrediyor.

Finans 16-05-24 10:34