Altın Ne Kadar Olur Haberleri

Altın ve dolar için olay sözler: ‘Çekirdek parası’ diyerek uyardı: İslam Memiş’in bu açıklamaları çok konuşulacak

Dolar ve altın fiyatlarında hafta başından beri yaşanan hareketlilik bugün de devam ediyor. Dolar endeksi 20 yılın zirvesinde mola verse de yurt içinde dolar/TL kuru yükselişini sürdürüyor. Ons altın dün 9 ayın dibine yaklaşmasının ardından yaralarını sarmak isterken gram altın fiyatları üzerinde baskı oluşturuyor. Küçük yatırımcıya seslenen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Sizin yatırımınız, perde arkasından finans sektörünü yönetenler için bir çekirdek parası” dedi.

Finans 07-07-2022 10:38

Altın daha yükselir mi? Altın ne kadar olur? İşte uzmanların yorumları

Yatırımcılar, elinde altın tutanlar veya altın almak isteyenler altının akıbetinin ne olacağına ilişkin araştırma yapıyor. Peki Altın daha yükselir mi? Altın ne kadar olur? İşte uzmanların yorumları...

Finans 27-05-2021 09:09

Altın daha yükselecek mi? Altın ne kadar olur?

Altın fiyatlarının bu yıl için en yüksek seviyeye gelmesi üzerine 3 altın uzmanından çarpıcı açıklamalar geldi. Altının daha fazla yükselip yükselmeyeceğini merak eden yatırımcılar ise uzman görüşlerini dikkate alıyor. Peki, altın daha yükselecek mi? Altın ne kadar olur?

Finans 21-04-2021 17:27

Analistten çarpıcı 2021 yorumu: Ons altın 2075 doları görebilir... 6 farklı uzmandan altın tahmin yorumları!

Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş seyrinde başlarken yatırımcıların gözü Fed Başkanı Powell'ın ABD Kongresi'nde yapacağı sunuma çevrildi. Geçtiğimiz hafta altın küresel piyasalardaki sert düşüşlerden etkilendikten sonra yeni haftaya toparlanarak başladı. Gram altın ise geçen hafta sert düşüşle beraber 400 TL'nin altını görmüştü. Peki gram altın fiyatları tekrar yükselir mi? Altın fiyatları tekrar düşer mi? Uzmanların altın yorumları ve açıklamaları haberimizde.

Finans 22-02-2021 13:22

Altın yükselecek mi? 2021 yılında altın fiyatları ne olur? İşte çarpıcı altın yorum ve değerlendirmeleri

Bir süredir hareketlilik devam ettiği altın fiyatları ile ilgili olarak vatandaşlar altın yorum ve değerlendirmelerini merak ediyor. Bu doğrultuda altın yükselecek mi sorusuna yanıt arıyor. Konuyla ilgili olarak bazı bankalar altınla ilgili değerlendirmelerini güncelledi. Peki, 2021 yılında altın fiyatları ne olur? İşte detaylar…

Finans 10-12-2020 15:48

Uzmanlardan 'Altın ne kadar olur' sorusuna yanıt geldi

Altına yatırım yapanlar 'Altın ne kadar olur?' sorusuna yanıt arıyordu. Merakla beklenen konuda açıklama geldi. Uzmanlar 'Yıl sonunda altın ne kadar olur?' sorusunun yanıtını açıkladı.

Finans 17-03-2016 10:07