Gram Altin Ne Kadar Olur Haberleri

Tüm dünya alarmda: 'En bulaşıcı Covid-19 varyantı' hızla yayılıyor! Bu belirtilere dikkat

2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ediyor. Son dönemlerde iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne süren uzmanlar vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Veriler 21 eyalette Covid seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Peki, hangi belirtileri dikkate almalıyız? Covid testi ne zaman yaptırmalıyız? İşte detaylar...

Haber 2024-07-26 14:50:42

26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-07-26 09:20:09

Emekli maaşlarıyla birlikte onlar da artacak! Düğmeye basıldı! Ek ödeme fırsatı: 25 bin TL'ye dayandı

Milyonlarca emeklinin temmuz ayıyla birlikte alacağı zamlı maaşlar kesinleşti. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltilirken emekliye seyyanen zam ve refah payı da rafa kalkınca emekliler ek ödeme fırsatı olarak emekli promosyonlarına yöneldi. Bankalarda da yarış kızıştı, promosyonlar 25 bin TL'ye dayandı. Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası'nın güncel emekli promosyonları ne kadar?

Finans 2024-07-26 09:18:39

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 2024-07-25 10:35:59

25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 25-07-24 09:20

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! MOTORİNE İNDİRİM geldi! 45 TL'ye yükselmişti ama tabelalar güncellendi (25 Temmuz Perşembe benzin-motorin fiyatı)

Araç sahiplerini ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. ÖTV zamlarının ardından araç sahipleri akarkayıt fiyatlarına yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ederken bu kez indirim haberi geldi. Motorin fiyatlarındaki düşüş akaryakıt tabelalarına yansıdı. Motorine ne kadar indirim geldi, yeni fiyatlar neler? (25 Temmuz Perşembe güncel benzin motorin ve LPG fiyatları)

Finans 25-07-24 08:03

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 24-07-24 15:14

Bingöl'de deprem hendekleri kazıldı! Uzmanlar bu 3 sorunun peşine düştü

Türkiye deprem gerçeği ile yüzleşmeye her gün ufak sarsıntılar yaşayarak devam ederken önemli bir gelişme de Bingöl’de yaşandı. Üç bakanlık öncülüğünde TÜBİTAK'ın desteklediği proje kapsamında araştırma ekibi aralarında Yedisu fay hattının da bulunduğu alanda toprağı kazarak inceleme yapıyor. Uzmanlar araştırmasında “Bir sonraki deprem ne zaman olur?” sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika deprem haberinin detayları…

Haber 24-07-24 14:41

24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 24-07-24 09:20

Son dakika: Akaryakıta indirim geliyor! Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti: Tarife bu gece değişecek (24 Temmuz Çarşamba benzin-mazot-LPG fiyatı)

Temmuz ayının gelmesiyle ÖTV artışı da dahil edilen akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminde kalmaya devam ediyor. ‘Benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL?’, ‘Bugün akaryakıta indirim-zam var mı?’ gibi sorular merak edilirken son dakika gelişmesi yaşandı. Dizel araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geliyor… İşte 24 Temmuz 2024 Çarşamba güncel benzin ve mazot litre fiyatı…

Finans 24-07-24 08:23

Defne Samyeli sokak hayvanları düzenlemesi sonrası patladı! Kapalı kapılar ardında oylamalar ne kadar demokratik?

Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik öneren yasa teklifinin, sağlıklı hayvanlara 'ötanazi' öngören ve kamuoyunda en çok tartışma yaratan 5. Maddesi günlerdir gündemde. Defne Samyeli oylamanın yapılış tarzına ve yasaya isyan etti.

Magazin 23-07-24 15:39

SON DAKİKA: Düşüş eğilimindeydi ama o karar her şeyi değiştirdi! Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş, Yeni zirveler bekliyoruz

Son dakika haberi: Düşüş eğiliminde hareket eden altın fiyatları ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilme kararının ardından değişti. Altın fiyatalarında ibre yeniden yukarı yönlü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi gram altın çeyrek altın 23 Temmuz Salı ne kadar oldu?

Finans 23-07-24 11:24

23 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-07-24 09:20

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Batuhan Taşarası Survivor'a göz kırpıyor

Batuhan Taşarası, sahne adıyla Batt, Kısmetse Olur 2. sezon yarışmacısı olarak 1. bölümden finale kadar elenmeden ilerlemeyi başardı. Yarışmada seslendirdiği "Düşemem" şarkısı ve kendine özgü doğal tavırlarıyla izleyicilerin dikkatini çekiyor.

Haber 22-07-24 14:11

Vücut pozitifliği savunucusu Spencer Barbosa sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu kanıtladı

Instagram fenomeni Spencer Barbosa, vücut pozitifliğini teşvik etmede öncü rol oynuyor. Genç fenomen yakın zamanda Instagram filtrelerinin ruh sağlı için neden bu kadar zararlı olabileceğini açıkladı. Sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu göstermek için selfie çekerek filtrelerden önce ve sonraki halini paylaştı.

Kadin 22-07-24 10:40

22 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-07-24 09:20

Altın fiyatlarına ‘Joe Biden’ hareketliliği: Yeni rekor için tüm koşullar uygun bulundu: Tarihi açıkladılar

Altın fiyatı ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesinin ardından değer kazandı. Ons altın fiyatındaki bu yükseliş yurt içinde gram altın, çeyrek altın fiyatını da yeşil bölgeye taşıdı. Peki altında yükseliş devam edecek mi? Uzmanların altın tahminleri ne? Tarih verildi, yeni altın rekoru için koşullar uygun bulundu. İşte 22 Temmuz Pazartesi Kapalıçarşı altın gram fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 22-07-24 08:49

Tüm piyasaların kilit noktası! Salı günü belli oluyor: Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? TCMB politika faizi ne olur? Piyasaların dikkat kesildiği Salı gününe kısa bir süre kala tahminler netleşti. Yüzde 50 seviyesinde bulunan Merkez Bankası faiz kararı için beklenti sabit kalması yönünde oldu. İşte detaylar...

Finans 21-07-24 13:59

CHP'den Doğu Perinçek'e çok sert tepki: Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında "Hiç kimse PKK'nın yanında olan bir partiyi Türkiye'nin başkenti Ankara'nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur" sözleriyle CHP'yi hedef aldı. Bu sözler üzerine CHP'li Ali Mahir Başarır'dan çok sert tepki geldi: "Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!"

Haber 21-07-24 07:53

SON DAKİKA: Altın fiyatları ters köşe yaptı! İslam Memiş, Balon patlayabilir diyerek uyardı: Aman dikkat edin

Son dakika haberi... Günlerdir rekor haberlerine konu olan altın fiyatlarından ters köşe geldi. Altında ibre aşağı yönlü hareket ederken altın yatırımcıları da düşüşün devam edip etmeyeceğini merakla takip ediyor. Çeyrek altın, gram altın, yarım altın, cumhuriyet altını fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Temmuz güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 20-07-24 14:00

Prime Day'in son gününde kaçırmamanız gereken 500 TL altı kişisel bakım ürünleri

Prime Day, alışveriş severlere sadece uygun fiyatlar sunmakla kalmıyor aynı zamanda kaliteli ve popüler markaların ürünlerine de ulaşmayı mümkün kılıyor. Cilt bakımından saç bakımına, makyajdan vücut bakımına kadar geniş bir yelpazedeki indirimli ürünlerle güzellik rutininizi bir üst seviyeye taşımaya ne dersiniz? Sizin için Prime Day'in son gününe yaraşır, çok satan indirimdeki kişisel bakım ürünlerinden bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 19-07-24 12:34

19 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 19 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 19-07-24 09:20

Altın fiyatları için dudak uçuklatan tahmin! Bu rakam ilk kez ortaya çıktı! '6 bin TL'ye yaklaşabilir'

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından hareketlenen piyasalarda altında rekorlarıyla dikkat çekiyor. Altın piyasaları uzmanı Şirin Sarı'dan altın fiyatlarına ilişkin olarak dudak uçuklatan tahmin geldi. 19 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 19-07-24 08:30

Gece uyutmuyor, sabah esmiyor! Sıcaklıklar ne kadar devam edecek? Daha da terletecek 8 derece detayı

Türkiye son günlerde nemli havaların etkisine girdi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde gece uyku problemleri yaşanıyor. Afrika ve Basra'dan gelen sıcak havaların ise etkisini daha da artıracağı tahmin ediliyor. Yüzde yüz nem oranıyla beraber 37 derece olan sıcaklık 45-46 derece hissedilecek. Peki sıcak hava dalgası daha ne kadar devam edecek? İşte yanıtı...

Haber 19-07-24 07:39

Darphane madeni para basım sayılarını açıkladı! Kumbaralar tarih oluyor: Ne esnafta var ne vatandaşta...

Artan banka ve kredi kartı kullanımı ile dijital ödemeler nedeniyle büfe ve kafelerde de madeni para stoku neredeyse yok denecek kadar az. Darphane verileri de bunu doğruladı. Vatandaş ise artık madeni para deposu kumbaraların tarihe karıştığını dile getiriyor.

Finans 18-07-24 15:19

SON DAKİKA: Altın fiyatları yüzünü rekora döndü! İslam Memiş yatırımcıları uyardı: 2024 yılında altın çağ yaşanacak!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altında rekorlar görünüyor. Altın yatırımcıları yükseliş serisinin devam edip etmeyeceğini merak ederken uzman isimden gram altın yatırımcılarına uyarı geldi. 18 Temmuz gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 18-07-24 09:40

18 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 18 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 18 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 18 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 18-07-24 09:20

Bazen 2, bazen 5 kişi… Alternatif yöntem arıyorlardı: Kurbanlık değil, ‘ortak konut kredisi’ ile ev alma dönemi

Yükselen faizler konut kredisi kullanımını sert düşürdü. Vatandaşlar ise hem yüksek ev fiyatları hem de kredi faizleri karşısında yeni bir yola başvurdu. Bir kamu bankası ortak konut kredisi kampanyası başlattı. Böylece bir evi 5 kişinin birden tek bir kredi ile almasına imkan tanındı. Peki kampanya nasıl olacak, aylık taksitler ne kadar? İşte detaylar...

Finans 18-07-24 07:58

Genç erkekler arasında önde gelen ölüm nedeni! Yılda 360 bin can alıyor... Yazın artan vakalara dikkat!

Havaların ısınmasıyla beraber serinlemek için denizler ve havuzlar dolup taşmaya başladı. Her ne kadar eğlenceli olsa da bir o kadar da tehlike taşıyan yüzme, özellikle genç erkekler arasında boğulmalara neden olabiliyor. Konuya dair uyarılarda ve tavsiyelerde bulunan Doç. Dr. Mehmet Cihat Demir, asla rüzgarlı veya fırtınalı havalarda yüzülmemesi gerektiğini, dünya çapında boğulma nedeniyle yılda yaklaşık 360 bin ölüm yaşandığını söyledi.

Haber 17-07-24 10:03

Enflasyonun üzerinde getiri cezbetti! Mevduat faizinde oranlar yükseldi! Tavan oranı verdi: 'Olağanüstü bir durum olmazsa...'

Son dakika... Bankada parası olanlar dikkat! Geçtiğimiz ayın en çok kazandıran yatırım araçlarından mevduat faizlerinde bir süredir devam eden gerileme durdu. Faizler yeniden yükselişe geçti. Mevduat faizlerinde son durum ne, yükseliş devam eder mi, 1 milyon TL'nin getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 17-07-24 09:34

17 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 17-07-24 09:20

SON DAKİKA: Gram altın ve ons altında çifte rekor! Kapalıçarşı’da tabelalar yerinden oynadı: İslam Memiş, ‘Bu kadar yeterli’ diyerek uyardı

Son dakika haberi… Gram altın ve ons altın fiyatı bu sabah ABD Merkez Bankası Fed’in faiz beklentileri ile yeni bir rekora daha imza attı. Gözünü 2500 dolara diken altının ons fiyatı 24 ayar gram altın fiyatını da 2800 liraya yanaştırdı. Peki yükseliş sürecek mi? Piyasa Uzmanı Şirin Sarı Fed’in Eylül ayında olası faiz indirimini işaret ederken, İslam Memiş ise, “Temmuz’da bu kadar agresif yükselişler yeterli. Bir süre altının dinlenmesi gerekiyor” dedi.

Finans 17-07-24 07:34

En düşük emekli maaşının açıklanma anına muhabirin sorusu damga vurdu! 'Adaletsizlik yok mu?' sorusuna AK Partili Güler'den yanıt

Milyonların beklediği 'en düşük emekli maaşı ne kadar olacak?' sorusu nihayet yanıt buldu. 10 bin lira olan maaş 12 bin 500 liraya çıkarıldı. Açıklamayı yapan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'e bir muhabir tarafından yöneltilen soru ise toplantıya damga vurdu. 'Adaletsizlik yok mu?' diyen muhabire Güler'in cevabı ise 'bütçemizin büyüklüğü belli' oldu.

Finans 16-07-24 13:07

En düşük emekli maaşı 12.500 TL oldu! 24,73’lük zam yarın hesaplara geçiyor! Emekli ek ödeme tarihi için gözler SGK’da (4A, 4B, 4C Temmuz 2024 maaş takvimi)

En düşük emekli maaşı 12.500 TL oldu. Yarın ise yüzde 24,73 zamlı SSK emekli maaş ödemeleri başlıyor. Temmuz 2024 zamlı Bağ-Kur emekli maaş ödeme tarihi de 25 Temmuz’da yapılacak. Ancak yüzde 19,31 zam alan Emekli Sandığı emeklileri ise SGK’nın yayımlayacağı ek ödeme takvimini bekleyecek. Peki hangi emekli ne kadar maaş alacak? 4a,4b,4c ödeme takcimi ve Temmuz 2024 zamlı maaş tablosu…

Finans 16-07-24 12:44

En düşük emekli maaşı son dakika: Kamera karşısına geçip rakamı açıkladı: 10 bin liraydı, emekliye ek zam belli oldu

Son dakika haberi… Yüzde 24,73’lük artışa rağmen yüzde 0 zam alanlar için emekliye zam düzenlemesi Meclis’e geliyor. Peki Bağ-Kur (4b) SSK (4a) en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz 2024 emekli zammı kaç TL? Açıklama AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’den geldi. Emekli kök maaşı 8018 TL’nin TL’nin altında olanlar dikkat!

Finans 16-07-24 12:13

SON DAKİKA: Altın fiyatları uçuşta, rekora koşuyor! Altın yatırımcıları dikkat: İslam Memiş Bu hafta tuzaklar var diyerek uyardı!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası altın fiyatları da hareketlendi. Altın yatırımcıları fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 16 Temmuz 2024 gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 16-07-24 10:09

16 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-07-24 09:20

EMEKLİYE EK ZAM SON DAKİKA: Artık saatler kaldı! En düşük emekli maaşı ne oldu? Bugün Meclis’e geliyor: 12 bin liraya Erdoğan dokunuşu

Son dakika… Emekli maaş zammı için beklenen gün geldi. (4A, 4B) SSK, Bağ-Kur emekli zammı yüzde 24,73 olmuştu. 2 milyona yakın kişi sıfır zam alınca en düşük emekli aylığı düzenlemesi gündeme geldi. Bugün vergi yasa tasarısının içinde Meclis’e gelecek emekliye ek zam düzenlemesi için Erdoğan kararını dün akşam verdi. 500 liralık sürpriz! Peki emekli zammı ne olacak? Kim ne kadar maaş alacak? Saatler sonra açıklanıyor…

Finans 16-07-24 07:31

Emekliye zamda son dakika haberi! En düşük emekli maaş zammında rakam belli oldu: Bu akşam Erdoğan'ın önüne gidecek

Son dakika emekliye ek zam haberleri... En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Sona gelindi! AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler milyonların merak ettiği rakamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacaklarını açıkladı. Tarihi de bildirdi.

Finans 15-07-24 14:22

'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin eşiyle pozunu paylaştı! Ne kadar mutlu

Fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Eşiyle birlikte geçirdiği 25 yılı kutlayan oyuncunun mutluluğuna yorum yağdı. İşte 'Kurtlar Vadisi'nin Kirve'si Ali İpin'in son hali...

Magazin 15-07-24 13:59

Cezaevinden çıktı tatile gitti yorumları sonrası patladı! Nihan Candan'dan garip açıklama: Ne para kaldı ne huzur

37 kiloya kadar düştükten sonra cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan tatil pozlarını paylaşınca gündem oldu. Fenomen "Cezaevinden çıktı tatile gitti" yorumları sonrası isyan ederek "Ne para kaldı ne huzur" dedi. İşte bir garip açıklama...

Magazin 15-07-24 09:36

15 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 15 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 15-07-24 09:20

Son dakika: Emekli maaşına zamda gözler Kabine Toplantısı’nda… En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? SGK Uzmanı '12 bin TL’yi çok buldular’ diyerek düşünülen rakamı açıkladı

Son dakika: Emekli zammı için kader haftası geldi. Milyonlar 10 bin TL olan en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyor. Sıfır zam alan 1,8 milyon kişi için yeni rakam Kabine Toplantısı’nda şekillenecek. Emekli kök maaş zammı için nihai kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek. Peki emekliye ek zam düzenlemesinde son durum ne? SGK Başuzmanı İsa Karakaş en düşük emekli maaşı için, “Ekonomi yönetimi ısrarla 12.000 TL'yi bile çok görüyor” deyip düşünülen rakamı açıkladı.

Finans 15-07-24 07:41

Ses kartı nedir, ne işe yarar? Ses kartı olmasa ne olur?

Bilgisayarların verimli ve yüksek performansta çalışmasını etkileyen birçok farklı donanım parçası vardır. Bu cihazlar iç ve dış olmak üzere toplamda 2 farklı türde donanım parçalarından meydana gelmektedir. Klavye, mouse, kasa gibi parçalar dış donanım olarak tabir edilirken ekran kartı, sabit disk gibi parçalar da iç donanım olarak isimlendirilir. Ses kartı da bir donanım parçası olarak karşımıza çıkar. Peki, ses kartı nedir, ne işe yarar ve ses kartı olmasa ne olur?

Haber 14-07-24 21:49

KPSS’ye geç kalan adaylar sınavı saniyelerle kaçırdılar! Üzüntüyle kapıdan döndü!

Yurt genelinde ÖSYM tarafından bugün düzenlenen KPSS'ye giren adaylardan bazıları geç kaldı. 10.00'da kapıların kapanmasıyla dışarıda kalan adaylar, sınavı saniyelerle kaçırdı. Adaylar, görevlilere ne kadar dil dökse de sınava alınmadı.

Haber 14-07-24 12:41

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizi şaşırttı: Merkez Bankası'nın verilerinde ortaya çıktı: İşte banka banka yeni oranlar...

Bankada parası olanların yatırım aracı olarak tercih ettiği mevduat faizinde bir süredir devam eden düşüş durdu. Merkez Bankası verilerinde yeni faiz oranı ortaya çıktı. Bankalar da mevduat faizi oranlarını yeniledi. En yüksek faiz oranını hangi bankalar veriyor. 500 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu?

Finans 14-07-24 08:29

Yüksek Hızlı Tren bilet fiyatlarına zam mı geldi, ne kadar oldu? İşte yeni YHT bilet fiyat tarifesi...

Bir buçuk yılda yüzde 151 zamlandı. Seyahat ederken Yüksek Hızlı Tren tercih edenleri ilgilendiriyor. TCDD YHT bilet fiyatlarına zam yaptı. Yeni zamlı fiyatlar uygulamaya girdi. İstanbul-Ankara YHT bilet fiyatı, 540 TL'ye yükseldi.

Finans 13-07-24 11:50
YHT

SON DAKİKA: Emekliye ek zam ne kadar olacak? Bağ-Kur SSK en düşük emekli maaşında seçenekler 2’ye inmişti: Şimşek’in 12 bin liraya onay verdiği iddia edildi

Son dakika haberi… Emekli maaşı hesaplaması 1.8 milyon emekli için devam ediyor. Yüzde 24,73’lük artış ile sıfır zam alan 2 milyona yakın kişi için kritik tarihi AK Parti açıkladı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye ek zamda son durum ne? Ankara kulislerinde dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Masada seçeneklerin azalması ile Maliye Bakanı Şimşek’in en düşük emekli aylığı için 12 bin TL’ye onay verdiği ve rakamın Erdoğan’ın önüne gideceği belirtildi. İşte detaylar…

Finans 13-07-24 08:13

Milyonların beklediği açıklama! En düşük emekli maaşında son dakika gelişmesi: AK Parti tarih verdi

Son dakika haber: Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla emekli zammında oranlar netleşirken milyonlarca emekli bu kez en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını merak ediyordu. Ekonomi yönetiminin en düşük emekli maaşı için çalışma yaptığı kaydedilirken AK Parti'den emekliye ek zam için son dakika açıklaması geldi. En düşük emekli maaşı için tarih verildi. İşte detaylar...

Finans 12-07-24 16:17