Mynet Trend

Kapat

Bu sefer sürücü değil at: Sünnet çocuğunu gezdirecekti alkol bağımlısı çıktı!

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bir düğünde ata bile alkollü içki içirdiler. Vatandaş kamerasına yansıyan görüntüler tepki çekerken sürekli alkollü içki verildiği öğrenilen atın bağımlı hale geldiği öğrenildi.

Bu sefer sürücü değil at: Sünnet çocuğunu gezdirecekti alkol bağımlısı çıktı!

Edinilen bilgiye göre; Muğla'nın Yatağan ilçesinde C.Ö. isimli bir şahıs, oğlu için sünnet düğünü yaptı. Düğün programı kapsamında sünnet çocuğunu gezdirmesi için fayton çağırıldı.

Bu sefer sürücü değil at: Sünnet çocuğunu gezdirecekti alkol bağımlısı çıktı! 1

SAHİBİ ALKOLLE BESLİYOR

Yatağan Ahmet Toksöz Caddesi'nde sünnet çocuğunu fayton ile taşıyacak olan ata, sahibi tarafından alkollü içecek verilmesi görenleri şaşırttı. Yemek tabağı içinde fayton atına alkol içirildiğini gören bazı vatandaşlar bu durumu cep telefonuyla kaydetti.

Bu sefer sürücü değil at: Sünnet çocuğunu gezdirecekti alkol bağımlısı çıktı! 2

BAĞIMLI OLMUŞ

Tepki çeken olayın görüntüleri kameralara bu şekilde yansırken, zavallı atın alkol bağımlısı yapıldığı görüldü.

(İHA)

Mynet'in Sesi
YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat