Ayak Alti Kasintisi Neye Isarettir Haberleri

Güneş kreminden gözlüğe plaj çantanızın olmazsa olmazları

Yaz sezonu bitti, tatil beldelerinden el ayak çekildi. "İşte tatil için tam da aradığım zaman, benim için tatil şimdi başlıyor!" diyenler buraya! Plaj çantaları hazırlansın! İhtiyacınız olan her şeyi aldınız mı yoksa henüz neye ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz yorulmayın, biz hemen söyleyelim: güneş kremi, şapka, bikini ve dahası! Siz siz olun listemize göz atmadan "Tatile hazırım!" demeyin. İşte detaylar!

Kadin 2023-08-24 16:35:32

Refleksoloji haritası nedir, refleksoloji masajı neye iyi gelir? Yüz el ayak refleksoloji ayak haritası nasıl uygulanır?

Refleksoloji ayaklar, eller ve kulaklarda sinir sistemi yoluyla vücudun belli kısımlarına bağlanan alan ve noktalar olduğuna dayanan bir alternatif tedavi çeşididir. Vücuttaki sinir uçlarının her biri bir vücut kısmına karşılık gelen refleks noktalarına sahiptir. Refleksoloji uzmanları bu refleks noktalarını uyarmak için özel parmak ve başparmak hareketlerini kullanır ve masaj yapar. Bunun sonucunda ilgili organda iyileşme ve yenilenme sağlanabilir. Peki, refleksoloji neye iyi gelir?

Haber 2023-02-27 17:10:54

Rıza Çalımbay: Futbolcuların çoğunun kafası rahat değil

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Federasyonumuz neye karar verdiyse bizim ona ayak uydurmamız gerekiyor. Sadece şu bilinsin ki hiçbir oyuncu huzur içinde ve konsantre olmuş bir şekilde maçlara çıkamıyor. Bu da gayet normal bir şey. Bizler de onların konsantrasyonunu sağlamaya çalışıyoruz. Futbolcuların çoğunun kafası rahat değil" dedi.

Spor 2020-03-18 13:43:00

Saçlarının uzunluğu 1 metreden fazla olan kadın bakın sırrını neye bağlıyor!

Saçma gelebilir ama, ayak bileklerine kadar uzanan saçlara sahip 'gerçek hayattaki Rapunzel' saçlarının uzunluğunu ve sağlıklı oluşunu her gün yediği fıstık ezmesine bağlıyor. Andrea Stano adındaki genç kadın 1 metre 52 cm uzunluğundaki saçları için bakın hangi sırları uyguluyor?

Kadin 2019-02-15 16:26:30

Sıfır Atık Projesi AK Parti Genel Merkezinde uygulanmaya başladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan: - "Bugünkü bu hareketle (Sıfır Atık Projesi) artık AK Parti Genel Merkezi, Türkiye'nin ilk ve tek çevre dostu siyasi genel merkezi olacak" - "Azaltmak, geri dönüştürmek ve tekrar kullanmak. Bunlar artık hayatımızın vazgeçilmezleri olacak" - "AK Parti olarak karbon ayak izimizi ölçtürüyoruz. AK Parti Genel Merkezi'mizdeki araç kullanımlarından, elektrikle ilgili kullanımlarımıza, hayatımıza henüz geçirmediğimiz alışkanlıklarımızın bize karbon ayak izi olarak neye mal olduğuna bakıp, bununla ilgili 2017 raporumuzu elimize alıp 2018 sonu için kendimize bir hedef koyacağız"

Haber 25-07-18 13:10

Kedi neye uğradığını şaşırdı

Parande atan küçük kızla oynamak isteyen kedi yediği ayak darbesiyle neye uğradını şaşırdı...

Trend 08-03-10 18:24