Plaj Haberleri

Bikinili kadına yaklaşıp zorla dokunarak fotoğraf çektirdiler! Hong Kong'taki görüntüler tepki çekti

Çin'de kaydedildiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde plajda tek başına güneşlenen bikinili kadına bir grup erkeğin yaklaştığı görülüyor. Genç kadına zorla dokunarak fotoğraf çektiren adamlar, kadının tepki göstermesine ise aldırmazken; sosyal medyada paylaşılan görüntüler olay oldu.

Trend 18-03-2024 13:57

Alanya'da mart ayında deniz keyfi

Antalya'nın Alanya ilçesinde güneşli havayı fırsat bilenler denize girdi, sahilde güneşlendi.

Yurthaber 01-03-2024 13:58

Skandal görüntüler! Plajda kimseye aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler... Görüntüler sosyal medyada ifşa edildi

Tayland'ın Pattaya kentinde iki turist, yoga tutkunları ve koşucular arasında popüler olan ve 'seks mekanı' olarak ün kazanmaya başlayan bir bölgede cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyadan ifşa edilince çok konuşuldu.

Trend 13-02-2024 11:00

Balıkesir'de lodosta yükselen dalgaların sahile biriktirdiği ağaç parçaları toplanıyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde etkili olan sağanak ve kuvvetli lodos sonrası Ören Plajı'na dalgaların biriktirdiği ağaç parçaları, yosun ve diğer atıklar temizlenmeye başlandı.

Yurthaber 17-01-2024 11:27

Buz gibi havada cinsel ilişkiye girdiler! Zonguldak'taki plajda kaydedilen görüntüler 'pes' dedirtti

Zonguldak’taki plajda cinsel ilişkiye giren çift olay oldu. Söz konusu görüntüler 'Bu kadar da olmaz' dedirtti. Sosyal medyada bir kadınla erkeğin plajda cinsel ilişkide bulunduğu iddia edilen görüntülerle ilgili polis ekipleri, ‘hayasızca hareketler’ suçu kapsamında inceleme başlattı.

Haber 11-01-2024 08:41

Kumsaldaki tuhaf sesleri duyunca şikayet ettiler! Herkesin içinde mastürbasyon yaparken yakalanan kadın yaka paça gözaltına alındı

Bir halk plajında mastürbasyon yaparken yakalanan bir kadın çevredekilerin şikayeti üzerine polisler tarafından yaka paça gözaltına alındı. Gözyaşlarına boğulan kadın polislere stresli olduğu için kendisini rahatlatmak istediğini dile getirdi.

Trend 28-11-2023 10:13

Görüntüler bugün çekildi! Güneşi gören denize koştu, sahiller dolup taştı

Antalya'da hava sıcaklığı, ekim ayı ortalamasının üzerine çıkarak 31 dereceye kadar çıktı. Güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, sahillere koştu. Denize girip güneşlenen insanların sahillerde oluşturduğu yoğunluk, yaz aylarını aratmadı. Pastırma yazı sıcakları yaşanan kentte, hafta sonu ise yağış bekleniyor.

Haber 12-10-2023 13:30

Antalya sahillerinde yoğunluk sürüyor

Güneşli havanın etkisini yitirmediği Antalya'da, sahillerde yoğunluk devam ediyor.

Yurthaber 10-10-2023 14:50

Antalya sahillerinde tatil hareketliliği sürüyor

Güneşli havanın etkisini yitirmediği Antalya'da, tatilcilerin sahillerde oluşturduğu yoğunluk devam ediyor.

Yurthaber 28-09-2023 15:49

Yorucu geçen bir yılı gıptayla bakılacak bir tatil ile unutmak isteyenlere: İşte Alaçatı'nın cenneti anımsatan en iyi plajları!

İnsanlar neden tatile gitmek isterler? Çoğumuzun bu soruya yanıtı 'dinlenme, yorucu geçen bir senenin yorgunluğunu atma ve eğlenme ihtiyacı' oluyor. Deniz, kum ve güneş altında geçirilen zamanın zihni rahatlattığı ve stresten uzaklaştırdığı da bir gerçek. Eğer, sakin bir dinlenme ya da kendinizi müziğin ve dansın ritmine bıraktığınız bir plaj macerası için uygun bir yer arıyorsanız Alaçatı'nın cenneti anımsatan en iyi plajları sizler için en iyi seçenekleri oluşturuyor!

Trend 04-09-2023 15:46

Plajlarda özel eşyalarınızı korumak için kullanabileceğiniz yararlı ve yaratıcı ürünler

Yaz aylarının bitmesine günler kalsa da hala herkesin aklında deniz ve havuzda geçireceği güzel zamanlar var. Tatil çantanızı hazırlayıp deniz kenarında birkaç gün geçirmek için gün sayıyor olabilirsiniz. Peki denize girerken eşyalarınızın güvende olmasını sağlayacak ürünlere de sahip misiniz? Size eşyalarınızı güvende tutabileceğiniz bazı önerilerimiz var. Bu ürünleri birlikte incelemeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin 24-08-2023 16:35

Güneş kreminden gözlüğe plaj çantanızın olmazsa olmazları

Yaz sezonu bitti, tatil beldelerinden el ayak çekildi. "İşte tatil için tam da aradığım zaman, benim için tatil şimdi başlıyor!" diyenler buraya! Plaj çantaları hazırlansın! İhtiyacınız olan her şeyi aldınız mı yoksa henüz neye ihtiyacınız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Siz yorulmayın, biz hemen söyleyelim: güneş kremi, şapka, bikini ve dahası! Siz siz olun listemize göz atmadan "Tatile hazırım!" demeyin. İşte detaylar!

Kadin 24-08-2023 16:35

'İlk defa karşılaşıyorum' Turistik ilçeyi istila ettiler! Plajlar bomboş kaldı... Hastaneye başvurular sürüyor

İzmir'in turistik ilçesi Foça'da, bazı sahillerde görülen denizanası istilası kentte adeta turizmi vurdu, plajlar boş kaldı. Uzun süredir yazlarını Foça'da geçiren vatandaşlar ilk kez böyle bir şeyle karşılaştıklarını belirtirken bu sene çok fazla denizanası olduğunu söyledi. Öte yandan denizanalarına temas sebebiyle hastanelere başvuruların devam ettiği aktarıldı.

Haber 21-08-2023 15:00

Sakarya ve Kocaeli'de denize girmek yasaklandı

Sakarya ve Kocaeli'de olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girilmesine izin verilmiyor.

Yurthaber 15-08-2023 12:16

Sinop'taki plajlardan üst üste acı haberler geldi! Valilik kararıyla denize girmek yasaklandı

Sinop'taki bazı plajlardaki rip ve dip akıntıları nedeniyle üst üste acı haberler geldi. 4 kişilik bir ailenin hayatını kaybetmesinin ardından denize giren iki genç de boğularak yaşamını yitirdi. Sinop Valiliği ise sıkça meydana gelen ve ölümle sonuçlanan boğulma vakalarının bazı bölgelerde denize girmeyi yasakladı.

Haber 14-08-2023 21:05

Meteoroloji'den 'fırtına' uyarısı geldi, tüm plajlar kapatıldı

Meteoroloji, Marmara Bölgesi için fırtına uyarısında bulundu. Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 'fırtına' uyarısı sonrası tüm plajlar halka kapatıldı.

Haber 13-08-2023 13:35

Beachler'iyle ünlü Çeşme'de 'havlunu al da gel' eylemi! Plajda bir gün geçirmek 10 bin lirayı buluyor

İzmir'in popüler turizm merkezi ilçesi Çeşme'de bir araya gelen çevre ve yaşam alanları koruma platformu temsilcileri, 'Havlunu al da gel' çağrısı yaparak sahillerin özel işletmelere devredilmesini protesto etti. Platform üyeleri ücretli bir plajın önünde basın açıklaması yaptıktan sonra sahile havlu serip oturma eylemi yaptı. Platform sözcüsü Ahmet Güler, "4 kişilik bir ailenin temiz bir plajda gün geçirmesi 10 bin lirayı buluyor. Bu kabul edilemez" dedi.

Haber 12-08-2023 19:51

Kocaeli'nin Kandıra sahilinde hafta sonu denize girmek yasaklandı

Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı bulunan Kandıra ilçesinde, olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle hafta sonu denize girilmesine izin verilmeyecek.

Yurthaber 11-08-2023 13:56

Antalya plajları incelendi: Sonuçlar mükemmel! 304 plajın tamamı...

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'nün Yüzme Suyu Takip Sistemi'nde yayınlanan verilere göre, Türkiye'deki 1501 plajda, insan sağlığı açısından sakıncalı sayılabilecek koli basili ve enterokok cinsi bakterilerle ilgili ölçümler yapıldı. Alınan numune ölçümlerinin sonuçlarına göre, Antalya'daki 304 plajın tamamı 'mükemmel' düzeyde çıktı. İşte detaylar...

Haber 11-08-2023 10:45

Düzce'nin Akçakoca sahilinde denize girmek yasaklandı

Düzce'nin turizm ilçesi Akçakoca'da olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle denize girilmesine izin verilmiyor.

Yurthaber 10-08-2023 13:46

Sahilde bulunan tatilcileri endişelendirdi: Plajda şoke eden olay!

Bartın’ın Kurucaşile ilçesi Ovatekkeönü plajına dağdan kopan kayalar düştü. Yaklaşık 50 metre yükseklikten yuvarlanan kaya parçaları, sahilde bulunan tatilcileri endişelendirirken, tedbir amaçlar plajın bir kısmı ve yol şerit çekilerek kullanıma kapatıldı.

Haber 06-08-2023 10:48

Serinlemek için Ege'den, Akdeniz'den kaçıp burayı tercih ediyorlar: Tatilcilerin yeni gözdesi Hazar Gölü'nde talep patlaması! Plajlar tıklım tıklım doldu

Tatil cennetlerinin yer aldığı Ege ve Akdeniz'i bırakıp gelen de var, çevre illerden akın eden de... Tatilcilerin yeni gözdelerinden biri, 'doğunun gizli denizi' olarak da bilinen Hazar Gölü'ndeki plajlar oldu. Plajların doluluğu kameralara da yansıdı. İşletme sahibi Mehmet Bahçeci yoğun talep olduğunu belirtirken "Burada bulunan evlerimiz ağustos ayının sonuna kadar dolu" dedi. Başka yere gitmeyi planlarken arkadaşının tavsiyesi üzerine gelen vatandaş "İyi ki de buraya gelmişiz" diye konuştu.

Haber 23-07-2023 14:56

İBB'ye ait plaj kapalı, 200 metre ilerisindeki özel plaj açık! Girişte alınan ücret gündem oldu

İstanbul Florya'da bulunan İBB'ye ait plaj kirlilik nedeniyle kapalı olurken 200 metre ilerisindeki özel bir plajın açık olması ve girişinin 300 TL olması sosyal medyada tepki çekti. Bazı vatandaşlar giriş ücretini çok bularak evlerine geri dönerken özel plajın işletmecileri ise kendi plajlarının temiz olduğunu ve suyun yüzmeye elverişli olduğunu ifade etti.

Haber 03-07-2023 09:49

İlçe nüfusu 4 katına çıktı! Kurban Bayramı'nın 3. gününde tüm yurtta plajlar doldu taştı 'Sanki İstanbul'un geri kalanı buraya toplanmış'

Kurban Bayramı'nın 3. gününü denize girerek değerlendirmek isteyenler plajlara akın etti. Küçükçekmece'deki Menekşe Plajı'ndaki yoğunluk havadan görüntülenirken plajdaki kalabalıktan şikayet eden bir vatandaş “Sanki İstanbul'un geri kalanı buraya toplanmış" dedi. Aydın, Kuşadası ve Antalya Konyaaltı'da da turistler, plajları doldurup, denizin ve güneşin tadını çıkardı. Kemer ise nüfusunun 4 katı tatilciyi ağırlıyor.

Haber 30-06-2023 15:04

Bodrum'a 60 saatte 60 bin araç geldi, adım atacak yer yok! Tatilciler plajlara koştu

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'a 2,5 günde 60 bin araç girişi oldu. Kurban Bayramı'na 2 gün kala kenti dolduran tatilciler plajlara akın etti. Sıcak ve güneşli havayı fırsat bilenler denize girerek serinledi. Bodrum'da her bütçeye uygun tatil fırsatı olduğunu belirten Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, “Otellerde doluluk oranı yüzde 85 civarlarında görünüyor. Bodrum'da kişi başı 1000 liraya da konaklama var, 1000 euro'ya (27 bin 481 TL) konaklama var" dedi.

Haber 25-06-2023 13:45

İstanbul'da plaj ücretleri tatil bölgelerini aratmıyor! İşte bölge bölge güncel rakamlar...

İstanbul'da bayram tatili ile sahillerde hareketlilik başladı. Denize girmek isteyenler bazı noktalarda ücretsiz halk plajlarını, belirli noktalarda da özel plaj işletmelerini tercih ediyor. Bazı vatandaşlar ise plajlara girişte alınan ücretlerden şikayetçi. Büyük bir çoğunluğunda yalnızca şezlong ve şemsiye kullanımının giriş ücretine dahil olduğu özel tesislerde ücretler, hafta içi-hafta sonu fiyatları farklılık gösteriyor. Plaj fiyatları ise tatil bölgelerini aratmıyor. İşte detaylar...

Haber 25-06-2023 09:30

Oylarını kullanan vatandaşlar pikniğe ve plaja koştu

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da oyunu kullanan vatandaşlar sahile akın etti. Antalya'da ise oy verme işlemini tamamlayanlar, mesire ve piknik alanlarını doldurdu. İşte o görüntüler...

Haber 14-05-2023 15:35

Antalya'da iskelede yürürken fenalaşan turist öldü

Antalya'nın Alanya ilçesinde konakladığı otelin plajındaki iskelede fenalaşan Rus turist, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 11-05-2023 15:31

Antalya ve Muğla sahillerinde bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri Antalya ve Muğla'da güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 22-04-2023 15:30

Antalya ve Muğla sahillerinde bayram tatili yoğunluğu yaşanıyor

Türkiye'nin gözde turizm merkezleri Antalya ve Muğla'da güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 21-04-2023 15:03

Bodrum'da 2 lahmacun 2 ayran fiyatı dudak uçuklattı! 'Matematik yetmiyor' 1 kilo kıymadan pahalı...

Deniz sezonunun açılmasıyla her sene olduğu gibi bu sene de Bodrum plajlarındaki lahmacun fiyatları gündem yarattı. 2 lahmacun ve 2 ayranın fiyatını duyanlar büyük şaşkınlık yaşarken içinde yaklaşık 100-150 gram kıyma kullanılan bir lahmacunun fiyatının 1 kilo kıyma fiyatından fazla olduğu görüldü. Vatandaşlar bu durumla ilgili "Matematik yetmiyor gerçekten" yorumlarını yaptı. İşte Bodrum Türkbükü'ndeki lahmacun fiyatları...

Finans 07-04-2023 12:40

Plajin ortasında cinsel ilişkiye girdiler! Evsiz bir adamın onları izlediği anlar sosyal medyayı salladı

Brezilya’nın Rio de Janeiro kentindeki Ipanema plajı ilginç anlara sahne oldu. Ülkenin en ünlü plajında ismi açıklanmayan bir çift cinsel ilişkiye girdi. O anları uzaktan takip eden bir evsiz adam ise çiftin yanına gelerek onları izledi. Görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 18-01-2023 11:38

Kuşadası'nda ölü yunus sahile vurdu

Kuşadası'nda ölü yunus sahile vurdu

Yurthaber 23-12-2022 14:56

Eşeğini dünyaca ünlü plajda denize soktu! Bin pişman oldu... Turistler teselli etmeye çalıştı

Olay, Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Kleopatra plajında meydana geldi. Plaja gelen M.D. isimli vatandaş, eşeğiyle birlikte denize girdi. Bir süre sonra eşek boğulma tehlikesi geçirince M.D. suni teneffüs yaparak kurtarmaya çalıştı. Eşeğin telef olması sonrası büyük üzüntü yaşayan M.D.'yi plajdaki turistler teselli etmeye çalıştı.

Haber 28-10-2022 18:52

Sea To Sky Enduro Yarışları'nın plaj etabını Wade Young kazandı

Sea To Sky Enduro Yarışları'nın plaj etabını Wade Young kazandı

Yurthaber 19-10-2022 19:40

Alanya’da ekim ayı ortasında deniz keyfi! Plajları doldurdular

Antalya’nın Alanya ilçesinde ekim ayında da plajlardaki yoğunluk devam ediyor. Yurt genelinde sıcaklıklarda düşüş yaşanırken, ilçede ekim ayı ortasında turistler deniz keyfi yapıyor.

Haber 11-10-2022 16:42

Yeni eğitim öğretim yılı başlıyor! Bodrum'da yerli turist azaldı, plajlar yabancı turistlere kaldı

2022-2023 eğitim öğretim yılı yarın başlayacak. Muğla’nın ünlü tatil merkezi Bodrum'da ise 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle plajlarda ve kent genelinde yerli turist azaldı, Bodrum’da plajlar yabancı turistlere kaldı. Sahilleri dolduran yabancı turistler denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.

Haber 11-09-2022 14:25

Kocaeli'de bazı plajlarda denize girmek yasaklandı

Kocaeli'de bazı plajlarda denize girmek yasaklandı

Yurthaber 07-09-2022 13:17

Düzce'de plajın yakınında denizde hortum oluştu

Düzce'de plajın yakınında denizde hortum oluştu

Yurthaber 03-09-2022 19:58

Manavgat'ta çevre temizliği etkinliğinde sahilden 27 torba çöp toplandı

Manavgat'ta çevre temizliği etkinliğinde sahilden 27 torba çöp toplandı

Yurthaber 02-09-2022 16:05

Kocaeli'de bazı plajlarda denize girmek yasaklandı

Kocaeli'de bazı plajlarda denize girmek yasaklandı

Yurthaber 31-08-2022 12:33

Instagram fenomeni Demi Rose plajda üstsüz poz verdi!

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan Demi Rose, cesur paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Tatilden poz veren Rose, üstsüz pozuyla beğeni butonunu çökertti.

Magazin 18-08-2022 10:21

Düzce'de sıcaktan bunalanlar hafta sonu sahillerde yoğunluk oluşturdu

Düzce'de sıcaktan bunalanlar hafta sonu sahillerde yoğunluk oluşturdu

Yurthaber 14-08-2022 19:42

Sakarya ve Kocaeli sahillerinde denize girmek yasaklandı

Sakarya ve Kocaeli sahillerinde denize girmek yasaklandı

Yurthaber 11-08-2022 10:48

Kocaeli'de bazı plajlarda denize girmek yasaklandı

Kocaeli'de bazı plajlarda denize girmek yasaklandı

Yurthaber 10-08-2022 13:28

Patara'da caretta caretta yavruları denizle buluştu

Patara'da caretta caretta yavruları denizle buluştu

Yurthaber 08-08-2022 13:16

Plajda şortunu indirdiği iddia edilen 2 kişi darbedildi! Denize kaçtı, boğulma tehlikesi yaşadı

Sakarya’nın Karasu ilçesindeki bir halk plajında, iki kişi şortlarını çıkarıp uygunsuz hareketlerde bulununca ortalık karıştı. Tepki gösteren vatandaşlar şahıslardan birini yakalayıp darbetti. Korkudan denize kaçan diğer kişi ise boğulma tehlikesi yaşadı. Cankurtaranlar tarafından kurtarılıp kıyıya getirilen diğer şahıs da vatandaşlardan dayak yedi.

Haber 08-08-2022 00:30

Fethiye'de okulun işlettiği plajda mavi bayrak dalgalanıyor

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alparslan Selçuk: - "Hem öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz hem de ilçeye gelen yerli ve yabancı misafirlere hizmet sunarak ülke ekonomisine katkı sağıyoruz" - "Misafirlerimizin bizi tercih etmesindeki en önemli etken mavi bayrağın dalgalanması"

Yurthaber 06-08-2022 11:42

İBB'nin Büyükada'da açtığı plaj hizmet vermeye başladı

İBB'nin Büyükada'da açtığı plaj hizmet vermeye başladı

Yurthaber 05-08-2022 15:06