Belhanda Haberleri

Adana Demirspor ile sözleşmesini feshetmişti ismi Galatasaray ile anılıyordu! Belhanda'nın yeni takımı herkesi şaşırttı

Adana Demirspor ile olan sözleşmesini sürpriz bir şekilde fesheden ve bir süredir boşta olan Younes Belhanda Katar ekiplerinden Al Shamal'ın yolunu tuttu.

Spor 18-01-2024 16:19

Belhanda'dan Galatasaray açıklaması geldi! Eski takımına geri mi dönüyor?

Dün akşam oynanan Galatasaray-Konyaspor maçını izlemek için stadyuma gelen Younes Belhanda, hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor ile yollarını ayıran Belhanda'nın Galatasaray ya da Trabzonspor'a transfer olacağı konuşuluyordu.

Spor 08-01-2024 09:47

Süper Lig devinden Belhanda bombası! Devre arasında renklerine bağlamak üzereler...

Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor ile yollarını ayıran Belhanda'ya Süper Lig devi talip oldu. 33 yaşındaki Faslı oyuncuyu kadrosuna katabilmek için çalışmalara başlayan Trabzonspor, devre arasında Belhanda'yı renklerine bağlaması bekleniyor.

Spor 05-01-2024 18:24

Süper Lig'in sürpriz ekibi Adana Demirspor'da en iyi oyuncularla yollar teker teker ayrılıyor! Sözleşme fesih görüşmeleri peş peşe yapılıyor...

Takımdaki oyuncularının maaşlarını ödeyemeyen Adana Demirspor'da peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Kısa süre önce Belhanda'nın sözleşmesini fesheden Adana temsilcisinde ayrılıklar devam ediyor. Takımda bulunan krizi bu şekilde önlemeyi planlayan Adana Demirspor'da en çok maaş kazanan oyuncularla görüşmeler yapılıyor.

Spor 29-12-2023 12:47

Belhanda

Belhanda Hakkındaki Haberler Mynet'te. Belhanda Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Süper Lig'in sürpriz ekibi Adana Demirspor resmen dağılıyor! En iyi oyuncularıyla teker teker sözleşmeler feshediliyor...

Takımdaki oyuncularının maaşlarını ödeyemeyen Adana Demirspor'da peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Kısa süre önce Belhanda'nın sözleşmesini fesheden Adana temsilcisinde ayrılıklar devam ediyor.

Spor 29-12-2023 12:44

Süper Lig'de sürpriz! Belhanda, Adana Demirspor'dan ayrıldı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Younes Belhanda ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Spor 29-12-2023 10:10

Adana Demirspor'dan çok konuşulacak hamle! Takımın yıldızları Belhanda ve Ndiaye'nin sözleşmeleri sezon ortasında feshediliyor...

Adana Demirspor, Younes Belhanda ve Badou Ndiaye ile yollarını ayırma kararı aldı. Önümüzdeki günlerde Belhanda ve Ndiaye'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilecek.

Spor 20-12-2023 22:24

Adana Demirsporlu Belhanda, taburcu edildi

Adana Demirspor’un Beşiktaş’ı 4-2 yendiği maçın ilk yarısında takım arkadaşı Niang ile çarpışarak sakatlanan ve ilk yarının ardından sol gözünde hafif görme bozukluğu şikayetiyle hastaneye kaldırılan Belhanda, bu sabah taburcu edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Belhanda, yarın takımın antrenmanına katılacak.

Spor 28-09-2023 18:41

Adana Demirsporlu Belhanda, taburcu edildi

Adana Demirspor’un Beşiktaş’ı 4-2 yendiği maçın ilk yarısında takım arkadaşı Niang ile çarpışarak sakatlanan ve ilk yarının ardından sol gözünde hafif görme bozukluğu şikayetiyle hastaneye kaldırılan Belhanda, bu sabah taburcu edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Belhanda, yarın takımın antrenmanına katılacak.

Spor 28-09-2023 15:45

Belhanda'nın 90+8'de kaleden kaleye attığı geri pas olay oldu! Herkes onu paylaşıyor

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Cluj'u 2-1 ile geçerek adını bir üst tura yazdırmayı başaran Adana Demirspor'da uzatma dakikalarında Belhanda'nın oyunu soğutmak için attığı geri pas gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 04-08-2023 09:42

Trabzonspor Adana Demirspor'u 4-1 mağlup etti! 77'de oyuna giren Edin Visca yıldızlaştı

Son dakika... Süper Lig'de heyecan 25. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken mücadelesinde Trabzonspor sahasında Adana Demirspor'u konuk etti. Adana ekibinin 22. dakikadan itibaren 10 kişi sürdürdüğü mücadelede kazanan 4-1'lik skorla Trabzonspor olurken, bordo-mavililer Abdullah Avcı'sız çıktığı ilk mücadele 3 puanı hanesine yazdıran taraf olmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 12-03-2023 18:05

Trabzonspor Adana Demirspor maçında saha bir anda karıştı! Belhanda rakibine tokat attı, kırmızı kart gördü

Süper Lig'de heyecan 25. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 25. haftanın dikkat çeken mücadelesinde Trabzonspor ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Hızlı başlayan mücadelenin 22. dakikasında Belhanda rakibine yaptığı hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışında kalırken, Faslı yıldız kırmızı kart rekoru kırdı. İşte detaylar...

Spor 12-03-2023 16:45

'Pislik gibi kovuldum' demişti! FIFA Belhanda için kararını verdi!

Galatasaray'da uzun yıllar forma giyen ve zaman zaman tavırlarıyla tepki çeken Faslı oyuncu Younes Belhanda, oynanan bir karşılaşmanın ardından Sarı-Kırmızılı yöneticiler için yaptığı sert açıklamalar sonrası sözleşmesi feshedilerek takımdan gönderilmişti. Belhanda, bu karar sonrası Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etmişti. Galatasaray ve Younes Belhanda arasındaki dava sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 19-11-2022 09:47

Belhanda, yaptığı hareketin bedelini çok ağır şekilde ödeyebilir!

PFDK, Adana Demirsporlu Belhanda'ya Alanyaspor maçında rakip oyuncuya yönelik şiddetli hareketi nedeniyle iki maçtan men cezası verdi. Belhanda'nın yaptığı hareket, Adana Demirspor camiası içinde de çok büyük eleştiri almıştı. Adana temsilcisi Belhanda'ya ekstra olarak kulüp disiplin talimatları gereği ceza verebilir.

Spor 18-11-2022 08:05

Belhanda, Galatasaray'ın başını ağrıtmaya devam ediyor! FIFA'nın kararı sonrası CAS'a gittiler...

Galatasaray'dan ayrıldıktan hemen sonra kulübe dava açan Belhanda hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. FIFA'nın haklı bulduğu yıldız oyuncu için CAS'a giden sarı-kırmızılı yönetim tam tamına 160 sayfalık bir savunma dilekçesi yazdı.

Spor 20-10-2022 08:39

Ahmet Çakar ile Murat Sancak canlı yayında birbirine girdi! ''Bir daha bu programa katılmam!''

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dün gece Beyaz TV'nin hazırladığı spor programına konuk oldu. Ahmet Çakar ile sert bir tartışma yaşayan Sancak, sosyal medyada gündem oldu. Çakar'ın Belhanda hakkında söylediği ifadelerden rahatsız olan Sancak çok büyük tepki gösterdi. Tansiyonun yükseldiği dakikalarda ikilinin atışmaları kısa sürede en çok konuşulan olaylar arasına girdi.

Spor 20-09-2022 07:21

Belhanda ortalığı karıştırdı! Isınma esnasında şutları Fenerbahçe tribününe gönderdi

Süper Lig'de Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı öncesi tribünlerde gerilim yaşandı. Takımların ısınma esnası sırasında Belhanda ile sarı-lacivertli tribünlerde arasında ilginç bir olay meydana geldi. Belhanda, kendisini atılan topları art arda Fenerbahçe tribününe doğru gönderince taraftarlar bu olaya tepki gösterdi.

Spor 22-08-2022 21:44