Bursin Haberleri

Erdal Özyağcılar'dan sonra şimdi de Kerem Bürsin yılbaşında buz gibi havuza atladı...

Erdal Özyağcılar'dan sonra şimdi de Kerem Bursin. Ünlü oyuncu Kerem Bürsin kafasında bereyle havuza girerek yeni yıl için eğlenceli bir video çekti. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-01-02 10:02:13

Kerem Bürsin'den yeni diziye yeni imaj

Hafsanur Sancaktutan ile başrolde yer alan Kerem Bursin yeni dizisi için yeni imaj yaptı. Yakışıklı oyuncu dizisi Ya Çok Seversin için "Geri dönüşler ve reytingler bizi mutlu etti" dedi.

Magazin 2023-07-26 13:25:55

Kerem Bursin ve Hafsanur Sancaktutan'ın öpüşme sahnesi gündem oldu! Öpüşmede en iyisi

Ya Çok Seversen dizisiyle ekrana dönen Kerem Bursin ve Hafsanur Sancaktutan sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyordu. İkilinin dizideki öpüşme sahnesi sosyal medyada çok konuşuldu. Hafsanur Sancaktutan daha önce de mastürbasyon sahnesiyle uzun süre gündemde kalmıştı.

Magazin 2023-07-21 13:15:32

Kerem Bürsin'in romantik komedi dizisindeki partneri belli oldu! Bu çift çok konuşulacak

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin uzun zamandır romantik komedi projesi üzerinde çalışmalar yapıyordu. Ay Yapım'la anlaşan Bursin'in partneri sonunda belli oldu.

Magazin 2023-04-28 12:41:08

Hande Erçel geçmişini sildiriyor mu? Sorulara sitem etti

Kerem Bursin ile ayrıldıktan sonra sık sık adı aşk dedikodularına karışan Hande Erçel hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Oyuncu Hande Erçel'in eski hallerini ve hakkındaki aşk haberlerini sildirmek istediği iddia edildi. Erçel iddialara sitem etti.

Magazin 20-11-22 12:17

Can Feda filmi konusu ne, oyuncuları kim? Can Feda filmi nerede çekildi?

Can Feda filminin konusu, oyuncu kadrosu ve nerede çekildiği 2 Ağustos Salı günü televizyon yayın akışında yer alması sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Burak Özçivit, Kerem Bursin gibi oyuncuların rol aldığı filmin yönetmenliğini Çağatay Tosun üstlendi. Birçok kişi arama motorlarında "Can Feda filmi konusu ne, oyuncuları kim?", "Can Feda filmi nerede çekildi?" soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte film ile ilgili merak edilenler...

Trend 02-08-22 14:58

Antonio Banderas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kerem Bürsin ile resmini paylaşan Antonio Banderas'ın filmleri nelerdir?

Antonio Banderas, sosyal medya hesabında ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile olan fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun, Sen Çal Kapımı (Love is In the Air) dizisi ile yakaladığı başarıya vurgu yapan dünyaca ünlü aktör merak konusu oldu. Peki Antonio Banderas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kerem Bursin ile resmini paylaşan Antonio Banderas'ın filmleri nelerdir? İşte detaylar...

Magazin 21-03-22 12:06

Kerem Bürsin’den sevgilisi Hande Erçel’e tehdit: Sen var ya sen yandın!

Fox TV ekranlarda yayınlanan 'Sen Çal Kapımı' adlı dizide başrolü paylaşan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, dizideki aşklarını gerçek hayata taşıdılar. Uzun süre aralarındaki ilişkiyi yalanlayan ve sadece arkadaşız açıklaması yapan ikili, geçtiğimiz günlerde ilanı aşk ettiler. Önceki gün Erçel, sevgilisi Bursin' sürpriz bir doğum günü hazırladı. Ancak Erçel, o paylaşımıyla sevgilisinden büyük tehdit aldı.

Magazin 03-06-21 13:41

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk mı yaşıyor! İlk defa el ele görüntülendiler

Aşk yaşadıkları iddialarını her fırsatta reddeden Hande Erçel ve Kerem Bursin, son günlerde Maldivler tatiliyle gündemdeydi. 'Aşk tatili mi, reklam tatili mi?' yorumlarına neden olan ikiliden gelen son fotoğraf hayranlarını şaşırttı. Hande Erçel ile Kerem Bürsin, Maldivler tatili dönüşü havalimanında el ele görüntülendi.

Magazin 26-04-21 22:02

Kerem Bürsin'den Hande Erçel paylaşımı: Güzel bir kadınla, güzel bir manzara

Aşk yaşadıkları iddialarını her fırsatta reddeden Hande Erçel ve Kerem Bursin, son günlerde Maldivler tatiliyle gündemde. Kerem Bürsin, sürpriz bir paylaşım yaparak aşk iddialarını adeta alevlendirdi. Ünlü oyuncu, Erçel'in fotoğrafını "Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara" notuyla paylaştı.

Magazin 25-04-21 19:56

Hande Erçel çekti! Kerem Bürsin'den tatil pozu

Aşk yaşadıkları iddialarını her fırsatta reddeden Hande Erçel ve Kerem Bursin, son günlerde Maldivler tatiliyle gündemde... 'Aşk tatili mi, reklam tatili mi?' yorumlarına neden olan ikiliden yeni paylaşımlar ve sosyal medyayı sallayan mesajlar gelmeye devam ediyor.

Magazin 23-04-21 17:32

Hande Erçel dizileri: 7 yıla 10 dizi sığdırdı

Hande Erçel son dönemde Kerem Bursin ile başrolü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisiyle anılsa da eskiden beri çalışkan isimlerden biri olarak gösteriliyor. Hande Erçel dizileri arasında dramadan komediye pek çok türden yapım görebilirsiniz.

Trend 25-01-21 12:47

Hande Erçel: Birlikte çok eğleniyoruz

Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Murat Dalkılılç ile yollarını ayıran oyuncu Hande Erçel, rol arkadaşı Kerem Bursin ile ilgili konuştu. Erçel, "Yakaladığımız uyum birlikte çok eğleniyor oluşumumuzdan bence" dedi.

Magazin 03-10-20 15:33

Kerem Bürsin'den Hande Erçel itirafı: Hiç beklemiyordum

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile başrol oynayan Kerem Bürsin, Ezgi Mola'nın YouTube programına konuk oldu. Rol arkadaşı Hande Erçel ile sık sık adı aşk dedikodularına karışan Bursin ilginç bir itirafta bulundu.

Magazin 21-08-20 08:55

Kerem Bursin, Hande Erçel’le iddiaya girmek istedi…

Şimdilerde Sen Çal Kapımı adlı dizide izlediğimiz ve uyumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Kerem Bursin ve Hande Erçel, sosyal medyadan yaptıkları son paylaşımla ilginç bir iddiaya girdi.

Magazin 19-08-20 14:18

Kerem Bursin: Kemal Sunal filmleri yıkılıyor

Alem dergisi kültür- sanattan yeni nesil sosyalleşmeye, spordan sağlığa birbirinden başarılı ve ünlü isimlerle instagram hesabından Alem Talks adı altında canlı yayınlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Magazin 23-05-20 17:30

Kerem Bursin Demet Özdemir'le aşk iddialarını fena ti'ye aldı

Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan sonra adı sık sık aşk dedikodularına karışan Kerem Bursin son olarak Demet Özdemir ile anılıyordu. Bürsin o iddiaları böyle ti'ye aldı.

Magazin 06-05-20 09:46

Kerem Bursin'den Serenay Sarıkaya isyanı: Beni karıştırmayın

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Kerem Bursin, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın kendisinden 18 yaş büyük olan Cem Yılmaz ile sarmaş dolaş kamera karşısına geçmesine isyan ederek "Beni karıştırmayın artık" dedi.

Magazin 09-03-20 15:42

Nilperi Şahinkaya'dan Kerem Bursin açıklaması!

Kerem Bursin öpüşme sahnelerine ilişkin itiraflarda bulunurken Nilperi Şahinkaya'yla ilgili de "soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da 'Gel beni öp' diyordu" dedi. Bu itirafın ardından oyuncu Nilperi Şahinkaya'dan açıklama geldi.

Trend 15-10-19 08:21

Kerem Bursin Ege’nin keyfini çıkarıyor

Amerikalı oyuncu arkadaşı Mat Macgorry ile Bodrum’a gelen Kerem Bursin, botla yanaştığı kayalıklarda 1 saat boyunca oturdu.Önceki gün Yalıkavak açıklarına demirlediği teknede görüntülenen ünlü oyuncu Kerem Bursin, Ege Denizi’nin mavi sularına kendini bıraktı.

Haber 14-07-19 09:24

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya'ya göz kırptı

Serenay Sarıkaya ve uzun süredir birliktelik yaşayan Kerem Bursin geçtiğimiz haftalarda ilişkilerini bitirmişlerdi. Yaşanan bu olayın ardından Çağatay Ulusoy'dan şaşırtan bir hamle geldi.

Magazin 14-05-19 16:39

Serenay Sarıkaya haberlere isyan etti! Kerem Bursin destekledi

Kerem Bürsin'den ayrılan Serenay Sarıkaya ünlü bir iş adamıyla aşk yaşadığı iddiasını yalanladı. Eski sevgilisi Kerem Bürsin de Instagram'dan Serenay Sarıkaya''nın paylaşımını paylaşarak açıklamasını destekledi.

Magazin 02-05-19 13:59

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin ayrıldı!

Daha önce bir çok kez ayrılık haberleriyle gündeme gelen Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti, bu kez ayrılık iddiaları doğruladı.

Magazin 25-04-19 10:13

Geceye Elçin ve Serenay damgası!

Başrollerini Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in paylaştığı 'Yaşayamayanlar'ın galası dün akşam yapıldı.

Magazin 05-09-18 09:57

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çoğunluğa uymadı!

Ünlü isimler yazın tatil için Bodrum, Çeşme ya da Avrupa ve ABD gibi yerleri tercih ederken, ilişkilerinde sorun yaşandığı iddia edilen Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin, gözlerden uzak bir yeri seçti.

Magazin 13-08-18 10:48

Can Feda filminin Gaziantep galası yapıldı

Yönetmenliğini Çağatay Tosun'un yaptığı filmin galasına, başrol oyuncuları Burak Özçivit ve Kerem Bursin de katıldı - Oyuncu Özçivit: - "Yurt dışında aksiyon ve dram ile ilgili çok fazla film var. Bizim filmimiz bu konuda yenilikçi bir film oldu. İnşallah seyircimiz de sever" - Oyuncu Bursin: - "Aksiyon, savaştan ibaret değil. Yönetmenimizle de hep onu konuştuk. Duyguyu geçirmek, insan tarafını da göstermek istedik"

Haber 07-04-18 18:32

Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar'dan ilk fragman yayınlandı

Türkiye'nin ilk vampir dizisi Yaşamayanlar'ın merakla beklenen tanıtım teaseri yayınlandı. Başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bursin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç'in rol alacağı Yaşamayanlar, Blu TV'de yayınlanacak.

Magazin 05-04-18 21:38

Elçin Sangu'ya yeni dizisinde Kerem Bursin ve Birkan Sokullu eşlik edecek

Güzel oyuncu Elçin Sangu'nun yeni dizisi Yaşayamayanlar'da başrol oynayacağı isimler belli oldu. Sangu'ya Kerem Bürsin ile Birkan Sokullu eşlik edecek.

Magazin 28-02-18 10:20

Hepinizin mi işi vardı?

Türk sinemasının usta ismi Münir Özkul, dün son yolculuğuna uğurlandı. Teşvikiye Camii’nde kalabalık nedeniyle izdiham yaşandı ama Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit, Kerem Bursin, gibi yeni dönem Türkiye sinema ve televizyon dünyasının ünlü jönlerinin törende olmaması dikkat çekti.

Magazin 08-01-18 11:49

Kerem Bursin, Serenay Sarıkaya'yı es geçti

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Amerika’da bulunan sevgilisi Kerem Bursin'e, özlediği için yazdığı "Gel hadi artık" sözleri karşılığını bulmadı.

Magazin 24-10-17 09:58

Burak Özçivit ile Kerem Bursin, Can Feda'da buluştu

23 Şubat'ta seyirciyle buluşması planlanan 'Can Feda' filminde Burak Özçivit ve Kerem Bürsin iki askeri canlandıracak.

Magazin 29-09-17 16:18

Serenay'ın görümcesi eski yengesini sildi

Serenay Sarıkaya, iki yıldır takip etmediği Kerem Bürsin'in kızkardeşi Melis Bürsin'i takibe aldı. Kardeş Bursin de Serenay Sarıkaya'yı takibe başladı, eski yengesi Yağmur Tanrısevsin'i ise sildi.

Magazin 23-05-17 14:16

İddialı dizi final kararı aldı

ATV'de yayınlanan, Kerem Bursin ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun başrollerini paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi final kararı aldı.

Magazin 23-05-17 00:08

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17. bölüm izle: Şahin, Aydemir'den anlaşmayı alabilecek mi?

Bu Şehir Arkandan Gelecek 17. bölüm bu akşam izleyicilerle buluşacak. Kerem Bursin, Gürkan Uygun ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun başrollerinde oynadığı Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümde Şahin, kendisinden istedikleri boks maçına çıktıktan sonra Aydemir'den anlaşmayı almak için yanına gider. Ama Aydemir'in vermek istememesi üzerine çılgına döner. Aslı, Ali'den boşanmak için Bora'yı kullanıyor ve onunla evleneceğini söylüyor. İşte Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölüm fragmanları ve özeti...

Magazin 10-05-17 11:42

Kerem Bürsin'den kötü haber geldi

'Bu Şehir Arkandan Gelecek' dizisinin yakışıklı oyuncusu Kerem Bürsin'den üzücü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan ve hastane çıkışı görüntülenen Bursin, rahatsızlığını yoğun çalışma temposuna bağlasada şeker hastası olduğu iddia edildi.

Magazin 30-03-17 05:30

Serenay Sarıkaya'nın yeni partneri: İlker Kaleli

Birlikte oynadıkları bir reklam filminin ardından aşk yaşamaya başlayan Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya için şu an her şey yolunda gitse de, reklam filminin ikilinin aşkı yüzünden arka planda kalması markanın hoşuna gitmedi. Bunun üzerine yeni partner çalışmalarına başlayan firma İlker Kaleli ile anlaştı.

Magazin 15-08-16 14:40

Kerem Bursin Serenay Sarıkaya Çifti Ayrıldı'mı? Peki Ama Neden?

Uzun Süredir Birlikte Olan Serenay Sarıkaya İle Kerem Bursin'in Birlikte Rol Aldıkları Kot Firması Ani Bir Kararla Kerem Bursin'in Sözleşmesini Feshedip Yakışıklı Oyuncu İlker Kaleli İle Anlaştı Peki Ama Neden Kerem Bursin Serenay Sarıkya Ayrıldılar'mı?

Haber 12-08-16 18:58

Twitter'da Supernatural'ın Türk Versiyonu İçin Oyuncu Kadrosu Belirlendi Bile!

Dedikodulara göre Supernatural'ın Türk versiyonunda Dean'i Kerem Bursin, Sam'i Kadir Doğulu canlandıracak. Ancak Twitter kullanıcıları oyuncu tercihlerini beğenmedi ve kadroyu kendileri belirledi!

Trend 09-08-15 13:15

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya'dan yeni gelişme

Genç oyuncular Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. Daha önce defalarca aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya bu kez İtalya'da tatil yaptıkları iddiasıyla gündeme geldi.

Magazin 14-07-15 10:22

Kerem Bursin'in acı günü

Şeref Meselesi'nin Yiğit'i Kerem Bursin dedesini kaybetti.

Magazin 14-03-15 16:52

Beyaz'dan güldüren hata

Kanal D'nin sevilen programı Beyaz Show'a bu hafta Ümit Besen, Kerem Bursin ve Hande Doğandemir konuk oldu.

Magazin 29-03-14 13:10

İşte Kerem'in gerçek aşkı

Genç kızların yeni sevgilisi Kerem Bursin, ilk kez kız arkadaşıyla görüntülendi.

Magazin 28-12-13 03:21