Nilperi Şahinkaya Haberleri Ve Son Dakika Nilperi Şahinkaya Haberleri

Nilperi Şahinkaya Haberleri Ve Son Dakika Nilperi Şahinkaya Haberleri

Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, son zamanların yıldızı parlayan isimlerinden birisi olmuştur. 23 Şubat 1988’de Batı Afrika’da yer alan bir ülke olan Senegal’de dünyaya gelmiştir. Şahinkaya'nın babası diplomat olduğu için ailecek sürekli şehir değişikliği yapmak durumunda kalmışlardır. İlkokulu Paris’te, ortaokulu ise Bern’de okuyan oyuncu lise eğitimi için Ankara’da bulunan bir Fransız okuluna gitmiştir. 2010 yılında da Bilkent Üniversitesinin Müzik ve Sahne Sanatları fakültesinden mezun olmuştur. İlk rol aldığı dizi ‘’Deniz Yıldızı’’dır. Ancak asıl tanındığı işi ‘’Öyle Bir Geçer Zaman ki’’ adlı yapım olmuştur. Pek çok kişi oyuncuyu bu dizide canlandığı Mesude karakteri ile tanımıştır. Sonrasında ‘’Kiraz Mevsimi’’, ‘’ Aynen Aynen’’ ve ‘’Kuzgun’’ gibi farklı dizilerde rol almıştır.

Nilperi Şahinkaya Haberleri

Nilperi Şahinkaya’nın sandık başında zor anları! Zarfı atamayınca...

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde İstanbul’da saat 08.00 itibarıyla oy kullanımı başladı. Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu’nda oy kullanan Nilperi Şahinkaya’nın oyunun içinde bulunduğu zarfı sandığa atarken zorluk yaşadı.

Magazin 31-03-2024 12:40

Kanal D'nin yeni dizisi başladığı gibi bitti! Final kararı verildi

Yapımını D Media'nın üstlendiği, başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Senden Önce dizisi başladığı gibi bitti. Heyecanla beklenen dizinin ekran ömrü kısa sürdü ve final kararı verildi.

Magazin 22-02-2024 15:12

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya saunaya girdi! Sete giren terler

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın başrollerini oynadığı aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı 'Senden Önce' dizisi için geri sayım başladı. Diziden çekilen bir kare gündem oldu. İki güzel oyuncu, otel sahnelerinin çekildiği setten sauna keyfi yaptıkları fotoğrafı paylaştı.

Magazin 05-02-2024 13:35

Kızıl saçları ve kıvırcık bukleleriyle ortalığı yakmıştı! Olay itiraf: Yatakta kelepçe olmadan...

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya Melis İşten'in Youtube'de yayınlanan programına konuk oldu. Ünlü oyuncudan dikkat çeken açıklamalar geldi. Şahinkaya yayında, "Yatakta kelepçeye hayır demem" düşüncesine katıldığını ifade etti.

Magazin 05-01-2024 08:01

Erşan Kuneri'nin Seyyal'i Nilperi Şahinkaya'dan yıllar sonra gelen itiraf! Kadın sevgilisine asılınca...

Erşan Kuneri dizisinde canlandırdığı Seyyal Par karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya bir YouTube programına konuk oldu. "Sevgiline biri asılırsa ne yaparsın?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt veren ünlü oyuncu, geçmişte başına gelen bir olayı anlattı. O anlar izleyenleri gülümsetti.

Magazin 21-12-2023 13:56

Nilperi Şahinkaya ile davalık olup 7 yıl hapisle yargılanmıştı! Burak Deniz'in mahkeme kararı belli oldu

Nilperi Şahinkaya, kendisine ve sevgilisine hakaret eden Burak Deniz'e dava açmış ve ünlü oyuncu Deniz'in 7 yıl 2 ay hapis cezasıyla yargılanacağı belirtilmişti. Mahkemeye taşınan davada karar çıktı.

Magazin 18-12-2023 21:32

Nilperi Şahinkaya tarzıyla dikkat çekti! Zehra Güneş’le pozları büyüledi

En son Cem Yılmaz'ın Do Not Disturb filminde rol alan Nilperi Şahinkaya katıldığı bir davete cesur tarzıyla damga vurdu. Üst kısmına sadece kurdeleden bir büstiyer giyen Şahinkaya'nın, Zehra Güneş ve Kalben'le pozları beğeni topladı.

Magazin 11-10-2023 09:01

Nilperi Şahinkaya 'Do Not Disturb' lansmanında tarzıyla dikkat çekti

Cem Yılmaz'ın yeni projesi 'Do Not Disturb' filminin lansmanı yapıldı. Netflix'te yayınlanacak filmde yer alan Nilperi Şahinkaya'nın göğüslerini kurdele ile kapadığı tarzı dikkat çekti.

Magazin 27-09-2023 13:15

Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine ile pozuna tepki yağmıştı! Nilperi Şahinkaya günler sonra ilk kez konuştu

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya son günlerde Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi Sakine ile aynı karede yer aldığı fotoğrafla konuşuluyor. Şahinkaya'ya o fotoğraf yüzünden sosyal medyada tepkiler yağdı. Oyuncu çektiği bir video ile açıklama yaptı ancak eleştiriler son bulmadı. Nilperi Şahinkaya günler sonra ilk kez konuştu...

Magazin 09-08-2023 13:16

Nilperi Şahinkaya'yla pozu tepki çekmişti! Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu'ndan skandal paylaşım

Oyuncu Nilperi Şahinkaya'yla beraber poz vermesiyle gündeme gelen Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine Garipoğlu yaptığı bir paylaşımla tepki çekti. Kan donduran paylaşım akıllara vahşice öldürülen Münevver Karabulut' getirdi.

Magazin 07-08-2023 07:33

Magazin dünyasında neler oluyor? Nilperi Şahinkaya'nın tepki çeken pozundan genç yıldızın ölümüne kadar yaşananlar....

Türkiye ve dünyada magazin gündeminde bu hafta neler oldu? İşte gündemde olan ve çok konuşulan magazin olayları...

Haber 06-08-2023 08:13

Nilperi Şahinkaya, Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kardeşi Sakine ile poz verince tepki yağdı! Açıklama geldi

Burak Deniz ile yaşadığı kavgayla gündemde olan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya sosyal medyanın gündeminde. Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşiyle aynı karede yer alan Şahinkaya'ya tepki yağdı. Oyuncu hemen açıklama yaptı ve bakın ne dedi.

Magazin 04-08-2023 15:38

Sakine Garipoğlu Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor? Sakine Garipoğlu kimdir, kaç yaşında?

Sakine Garipoğlu'nun kim olduğuna dair araştırmalar hız kazandı. Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu'nun kız kardeşiyle aynı karede yer aldığı fotoğraf sosyal medyayı salladı. Şahinkaya'ya tepkiler yağınca ünlü oyuncu bir açıklama da yaptı. Fotoğrafın gündeme bomba gibi düşmesinin ardından Sakine Garipoğlu kimdir, kaç yaşında? Sakine Garipoğlu Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor? gibi soruların yanıtları da merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-08-2023 11:20

Nilperi Şahinkaya ile davalık olmuştu! Ünlü oyuncu Burak Deniz’e hapis şoku

Nilperi Şahinkaya, kendisine ve sevgilisine hakaret eden Burak Deniz'e dava açmıştı. Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz'in davasında karar çıktı. Ünlü oyuncu Deniz'in 7 yıl 2 ay hapis cezasıyla yargılanacağı belirtildi.

Magazin 27-07-2023 17:22

Nilperi Şahinkaya, Hafsanur Sancaktutan ve Hande Erçel ile fena dalga geçti

Hafsanur Sancaktutan ve Hande Erçel son dönemde katıldıkları etkinliklerde poz vermek için şekilden şekle girince dalga konusu olmuştu. Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya da iki ünlü isimle tatilde dalga geçti.

Magazin 13-07-2023 10:48

Nilperi Şahinkaya düğün kıyafetini Cumhuriyet altınına benzetti

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğünü gündemde. Ünlülerin akın ettiği düğünde Nilperi Şahinkaya elbisesini Cumhuriyet altınına benzetince sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 22-06-2023 11:46

Nilperi Şahinkaya şezlongta sere serpe keyif yaptı

Oyuncu Nilperi Şahinkaya tatile çıkmak için gün sayıyor. Şezlongta kediyle keyifli anlarını paylaşan güzel oyuncuya hayranlarından beğeni yağdı.

Magazin 09-06-2023 15:27

Burak Deniz, Nilperi Şahinkaya'nın masasına gidip olay çıkarmıştı! Kavga görüntüleri ortaya çıktı

Nilperi Şahinkaya, kendisine ve sevgilisine hakaret eden Burak Deniz'e dava açmıştı. Nilperi Şahinkaya ve Burak Deniz'in davası sürerken olaya dair görüntülere Birsen Altuntaş ulaştı. Kavga anına ait görüntülerde Nilperi Şahinkaya’nın masayı terk ettiği görülüyor.

Magazin 24-03-2023 15:42

Nilperi Şahinkaya'nın babası büyükelçiymiş! 39 yıl sonra temelli olarak Türkiye'ye döndü

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya babası Levent Şahinkaya'ya kavuştu. Babasıyla yanak yanağa pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Şahinkaya, "Sonunda kavuştuk" açıklamasında bulundu.

Magazin 28-02-2023 11:54

Nilperi Şahinkaya'dan Burak Deniz hakkında yakalama kararı

Eylül ayında gittiği mekanda Nilperi Şahinkaya ve erkek arkadaşıyla tartıştığı iddiasıyla mahkemelik olan Burak Deniz'in geçen 4 ay içinde savcılık tarafından çağrıldığı halde ifade vermeye gitmediği ortaya çıktı. Şahinkaya'nın avukatı, Deniz hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti.

Magazin 14-01-2023 11:46

Nilperi Şahinkaya geceye rengarenk geldi! Amigo kızlara benzemişsin

Geçtiğimiz aylarda Burak Deniz ile tartışma yaşayan ve oyuncuyla davalık olan Nilperi Şahinkaya GQ Türkiye "Men of the Year Ödülleri"ne rengarenk bir seçimle geldi. Siyah yoğunluklu gecede farklı bir seçim yapan oyuncuyu görenler "Enerjin çok güzel" yorumlarında bulundu.

Magazin 02-12-2022 15:36

Nilperi Şahinkaya'nın sütyensiz paylaşımına yorum yağdı! Adeta kendinden geçti

Cesur stiliyle magazin gündemini meşgul eden Nilperi Şahinkaya, bu defa sütyensiz paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Magazin 23-11-2022 15:37

Nilperi Şahinkaya Burak Deniz'in özrünü kabul etmedi

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçen aylarda tartışma yaşadığı oyuncu Burak Deniz'e ilişkin, "Süreç devam ediyor ve savcı atandı. Uzun zaman olduğu için insanlar da soruyor, 'Geri adım mı attınız' diye ama öyle bir şey yok" dedi.

Magazin 14-11-2022 09:42

Küfür ettiği söyleniyordu! Nilperi Şahinkaya, Burak Deniz'in özrünü kabul etmedi

Burak Deniz'in oyuncu Nilperi Şahinkaya ile gerildiği ve ortamda olay çıkardığı gündem olmuştu. Burak Deniz sosyal medya hesabından bir özür mesajı yayınlamıştı. Önceki gece bir partiye katılan Nilperi Şahinkaya ve Emre Yusufi konuya dair kısa bir açıklama yaptı.

Magazin 23-09-2022 14:38

Nilperi Şahinkaya'dan çok konuşulacak Burak Deniz sözleri! 'Hukuki süreç başladı'

Nilperi Şahinkaya, Adana 29’uncu Altınkoza Film Festivali’ne katıldı. Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi, oyuncu Burak Deniz’le yaşadıkları gerginlik hakkında açıklamada bulundu. Nilperi Şahinkaya, konunun yargıya taşındığını söyledi. Yusufi ise bu olayın enerjilerini düşürmediğini ifade etti.

Magazin 17-09-2022 21:42

Nilperi Şahinkaya'ya küfredip kavga çıkaran Burak Deniz'den açıklama!

“Şahmeran” dizisinin çekimleri için Adana’da olan Burak Deniz, şehre Altın Koza Film Festivali için gelen Nilperi Şahinkaya ile dün gece tartışma yaşadı. İddiaya göre Deniz, Şahinkaya ve sevgilisi Emre Yusufi’nin kaldığı otele giderek olay çıkardı.

Magazin 17-09-2022 10:33

Burak Deniz otelde olay çıkardı! Masayı terk eden Nilperi Şahinkaya'ya küfür yağdırdı

Serenay Sarıkaya ile başrol oynadığı Şahmaran dizisinin çekimleri nedeniyle Adana’da olan Burak Deniz gece yarısı otelde olay çıkardı. Deniz'in hareketlerinden rahatsız olan Nilperi Şahinkaya masayı terk edince ise olanlar oldu. Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'ya küfürler yağdırdı.

Magazin 16-09-2022 17:25

Oyuncu Nilperi Şahinkaya yırtmaçlı elbisesiyle beğeni topladı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Mesude rolüyle akıllara kazınan Nilperi Şahinkaya, son zamanların popüler isimlerinden biri oldu. Bu yaz tatil pozlarıyla sık sık adından söz ettiren Şahinkaya, bu defa şıklığıyla gündeme geldi.

Magazin 10-09-2022 00:04

Cannes'da bir hırsızlık vakası daha! Erkan Petekkaya'nın ardından Nilperi Şahinkaya

75. Cannes Film Festivali’nde oyuncu Erkan Petekkaya'nın telefonunun çalınmasının ardından bu kez Nilperi Şahinkaya ve arkadaşlarının kaldığı villaya hırsız girdi. Şahinkaya'nın kimliği ve pasaportu çalındı.

Magazin 28-05-2022 14:39

Nilperi Şahinkaya ten rengi bikinisiyle Cannes'da sezonu açtı

Nilperi Şahinkaya, Cannes Film Festivali için soluğu Fransa'da aldı. Erşan Kuneri dizisindeki performansıyla son günlerde gündem olan güzel oyuncu yaz sezonunu Cannes'da açtı. Ten rengi bikinisiyle poz varen Şahinkaya hayranlarını mest etti.

Magazin 24-05-2022 13:29

Nilperi Şahinkaya mini elbisesiyle poz verdi! Erşan'ın gülü

Dijital platformda yayınlanan ve ses getiren komedi türündeki Erşan Kuneri dizisinde Seyyal rolüne hayat veren Nilperi Şahinkaya son zamanların parlayan yıldızlarından biri oldu. Oyunculuğuyla ön plana çıkan isim, Instagram pozuyla ilgi çekti.

Magazin 23-05-2022 20:56

Erşan Kuneri ile gündemde olan Nilperi Şahinkaya'ya şoke eden teklif! Yere yatsam beni çiğner misin?

Cem Yılmaz'ın günlerdir konuşulan dizisi Erşan Kuneri'de rol alan Nilperi Şahinkaya İbrahim Selim'in programında "Aldığın en tuhaf teklif ne?" sorusuna samimi bir yanıt verdi. Oyuncu Nilperi Şahinkaya sosyal medyada ayak sevenlerin olduğunu söyleyerek gelen mesajı açıkladı.

Magazin 20-05-2022 11:23

Nilperi Şahinkaya düğmelerini açtı sütyeniyle poz verdi! Böyle olmaz füze atsaydın

Bir zamanlara damga vuran Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mesude rolüne hayat veren Nilperi Şahinkaya, son zamanların yıldızı parlayan oyuncularından biri oldu. Fenomen dizi Yasak Elma'da hayat verdiği Cansu Yıldırım rolünden sonra dijital platformda da projelerde yer alan Şahinkaya, cesur pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 26-04-2022 20:08

Dua Lipa'ya ayrılık yaradı! Bu pozları Nilperi Şahinkaya görmesin

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa, ABD'li model Anwar Hadid ile ayrıldıktan sonra tatile gitmişti. Dua Lipa tatil pozlarıyla hayranlarının ilgisini çekiyor. Son olarak pembe bikinisiyle yeşilliklerin üzerinde poz veren Dua Lipa hayranlarından tam not aldı.

Magazin 09-01-2022 11:26

Nilperi Şahinkaya cinsel yönelim sorusuna açık açık yanıt verdi

YouTube’daki 'Buralarda Neler Dönüyor' programına konuk olan oyuncu Nilperi Şahinkaya cinsel yönelim sorusuna açık açık yanıt verdi. Cinsel yönelimini sorgulayıp sorgulamadığı sorulan oyuncu Dua Lipa itirafıyla şaşırttı.

Magazin 06-01-2022 08:14

Nilperi Şahinkaya'dan evlilik itirafı! Evliliğe inancım yok

Heykeltıraş Emre Yusufi ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Nilperi Şahinkaya, "Sevgilimden evlenme teklifi alsam şu an kabul edemem" dedi. Evlilikten korktuğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Sanki imza her şeyi bozacakmış gibi geliyor" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-01-2022 14:47

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'den ''Hangi isimlerle oynamazsın?'' sorusuna olay yanıt! 'Sen önce insan ol!'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Yıldız Argun' karakteriyle gönüllere taht kuran güzel oyuncu Eda Ece, İbrahim Selim'e çarpıcı bir itirafta bulundu.

Magazin 26-10-2021 13:20

Nilperi Şahinkaya'dan 'Erşan Kuneri' açıklaması

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, heykeltraş sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Cem Yılmaz'ın 'Erşan Kuneri' adlı filminde rol alacak olan Şahinkaya, film hakkında açıklamalarda bulundu.

Magazin 14-08-2021 09:27

Nilperi Şahinkaya Erşan Kuneri setinde döktürdü! Merve Dizdar gülme krizine girdi

Erşan Kuneri çekimleri için sette olan Nilperi Şahinkaya hem eğlendi hem de eğlendirdi. Saç ve makyaj yapımı sırasında kurtlarını döken Nilperi Şahinkaya rol arkadaşı Merve Dizdar'ı gülme krizine soktu.

Magazin 15-07-2021 10:22

Ortalık fena karıştı! Nilperi Şahinkaya'dan Kerem Bürsin ve Uraz Kaygılaroğlu'yla ilgili şok eden açıklama

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, "Aynen Aynen" dizisindeki rol arkadaşları Uraz Kaygılaroğlu ve Kerem Bürsin arasında ufak bir krize (!) neden oldu. Nilperi Şahinkaya'nın kriz hakkındaki son paylaşımı ise herkesi çok güldürdü.

Magazin 07-07-2021 16:23

Nilperi Şahinkaya mini eteğiyle poz verdi

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Nilperi Şahinkaya şimdi de mini eteğiyle objektiflerin karşısına geçti. Mini etekli poza Merve Dizdar ise sessiz kalmadı.

Magazin 03-07-2021 08:21

Ayrılmaz ikili Netflix'te! Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya'dan muhteşem ikili paylaşımı

Sevilen oyuncular Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya, Netflix'in yeni dizisi "Erşan Kuneri" için tekrar bir araya geldi. Uraz Kaygılaroğlu'nun kendilerini muhteşem ikili olarak tanıttığı paylaşım büyük beğeni topladı.

Magazin 30-06-2021 17:38

Nilperi Şahinkaya'dan bikinili paylaşım!

Heykeltıraş Emre Yusufi ile aşk yaşayan oyuncu Nilperi Şahinkaya da tatile kaçan ünlü isimlerden. Şahinkaya, bikinili pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.

Magazin 24-06-2021 15:36

Aynen Aynen 6. sezonda Uraz Kaygılaroğlu sürprizi! Blu TV dizisi Aynen Aynen'in yayın tarihi belli oldu!

Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bürsin’in rol aldığı, günümüz aşk müessesesine kendine has üslubuyla değinen ‘Aynen Aynen dizisi 6. sezonuyla Blu TV'de yayınlanmaya başlayacak. Aynen Aynen'in yeni bölümlerinin yayın tarihi de belli oldu. Dizinin yeni bölümlerinde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor. Dizinin ilk iki sezonunda ‘Emir’ karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu, altıncı sezona konuk oluyor. İşte Aynen Aynen yeni sezon tarihi ve afişi.

Magazin 17-06-2021 00:53

Nilperi Şahinkaya ilk doz aşısını oldu

Oyuncu Nilperi Şahinkaya da film ve dizi prodüksiyonlarına tanınan aşı hakkından yararlanmak için soluğu hastanede aldı.

Magazin 15-06-2021 11:34

Nilperi Şahinkaya'nın o pozu sevgilisi Emre Yusufi kıskandırdı: 'Öpecek yanak bırakmamışlar'

Son zamanlarda sergilediği oyunculuk performansı ile adından sık sık söz ettiren Nilperi Şahinkaya son paylaşımı ile İnstagram'ı salladı. Blu TV platformunda yayınlanan 'Aynen Aynen' adlı mini dizinin kadrosunda yer alan Şahinkaya, iki yakışıklı rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu ve Kerem Bürsin ile verdiği poz ile sevgilisi Emre Yusufi'yi kıskandırdı.

Magazin 11-06-2021 14:55

Nilperi Şahinkaya: 4 yılda bir ev değiştiriyorum

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Zorlu PSM'nin YouTube kanalında yayınlanan "İbrahim Selim ile Bu Gece"ye konuk oldu.

Magazin 28-05-2021 09:19

Nilperi Şahinkaya son fotoğraflarıyla Instagram'ı yaktı geçti: Gitgide giyindiğim bir gün...

Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, son paylaşımıyla sosyal medyayı fena salladı. Rengarenk bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncuya beğeni yağdı.

Magazin 22-05-2021 17:00

Yasak Elma’nın Cansu’su Nilperi Şahinkaya peş peşe paylaşımlarıyla diziye veda etti

Fox Tv’nin entrikası bol Yasak Elma dizisine Cansu karakteriyle katılan Nilperi Şahinkaya, 109. bölümle birlikte diziye veda etti. Nilperi Şahinkaya, peş peşe yaptığı paylaşımla dizide beraber çalıştığı arkadaşlarına veda etti.

Magazin 05-05-2021 07:53