Gününde Haberleri

Şarkıcı Gökhan Özen hayranlarını uyardı! Doktorundan Özen'e yasak geldi!

'Aramazsan Arama', 'Budala', 'Vah Vah' gibi şarkılarıyla 2000’li yıllara damga vuran şarkıcı Gökhan Özen bu kez sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. Şarkıcı, İzmir konserinin ardından üç gündür bir enfeksiyon geçirdiğini söyledi.

Magazin 13-03-2024 16:31

Kobra Murat sevenlerinden helallik isteyerek ikinci kez ameliyat olacağını duyurdu!

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde bağırsağında çatlak oluşması nedeniyle ameliyata alınmıştı. Sağlığına kavuşan ünlü isim göbek atarak taburcu olmuştu. İkinci kez ameliyat olacağını sosyal medya hesabından duyuran Kobra Murat sevenlerinden dua istedi.

Magazin 11-03-2024 13:02

Esra Ezmeci 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' dedi! Beynimden vurulmuşa döndüm diyerek anlattı

Klinik psikolog Esra Ezmeci konuk aldığı Rasim Bey'in dertlerini dinledi. 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' diyerek konuya giren Esra Ezmeci'nin konuğu yaşadıklarını anlattı. Rasim Bey kızının sevgilisinin annesiyle olanları anlatarak içini döktü.

Magazin 07-03-2024 07:44

Ünlü oyuncu Birand Tunca'nın en zor günü! Ünlü isimler yanından ayrılmadı

Ünlü oyuncu Birand Tunca'nın 18 yıl boyunca kanser tedavisi gören annesi Yasemin Sözen, hayatını kaybetti. Oyuncunun annesi son yolculuğuna uğurlandı. Tunca’yı zor gününde Enis Arıkan, Burak Deniz, Hande Erçel ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Magazin 04-03-2024 17:09

Arda Güler'in maça çıkmadığına en çok o üzüldü! Rus model sosyal medyayı salladı

Real Madrid'in Sevilla'yı ağırladığı maçta Arda Güler son anda maça çıkamadı. Arda Güler'in büyük hayranı olan Rus model Svetlana Alekseeva sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 26-02-2024 11:38

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen diziye dönüyor mu? İşte son durumu...

Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Apo' karakteriyle adınan söz ettiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat olan ünlü isim bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Durumu iyiye gittiği bilinen Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceği ise merak konusuydu. Usta oyuncudan haber geldi.

Magazin 22-02-2024 01:15

AK Parti'de Şenlendirici sürprizi! Açıklama geldi Herhangi bir siyasi partiye üyeliğim yok ama...

İzmir’in Bergama ilçesinde yaşayan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici AK Parti tarafından birinci sıra meclis üyesi adayı olarak gösterildi. Konuyla ilgili Hüsnü Şenlendirici'den açıklama geldi. Şenlendirici, "Sadık Doğruer’in ricası üzerine, bir siyasi partiden değil, Belediye Başkanı kontenjanından direkt aday olarak gösterildim" dedi.

Magazin 21-02-2024 09:32

Beyonce yeni albüm kapağıyla olay oldu! Belden aşağısına bir bakan bir daha baktı

Beyonce, Super Bowl gününde iki yeni sürpriz single'ından birinin müstehcen kapak resmini açıklayarak dudak uçuklattı. Beyonce'un bikini bölgesini metal kalple kapaması sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-02-2024 15:40

Torreira yeni yaşını güzel dansçılarla kutladı! Devrim Özkan yorumları gecikmedi

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Lucas Torreira 28 yaşını yakın arkadaşlarıyla kutladı. Uruguaylı futbolcuyu doğum gününde takım arkadaşları yalnız bırakmazken güzel dansçılar da dikkat çekti. Torreira'nın paylaşımlarına ise Devrim Özkan yorumları gecikmedi.

Magazin 12-02-2024 14:28

Dilan Polat'ın yeni mektubu ortaya çıktı! Bu iftirayı kaldıramıyorum

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevinde zor günler geçiriyor. Oğlunun doğum gününde yakınlarına ağlayarak mektup yazan fenomenin dikkat çeken ifadeleri...

Magazin 12-02-2024 08:42

Özel hayatı aile kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil çocuklarıyla bir araya geldi

Son dönemde özel hayatı hakkındaki açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Kendisinden 40 yaş küçük aşkı için çocukları ile gerilim yaşayan Erbil doğum gününde çocukları ile bir araya geldi. Ünlü komedyen Sezin, Yasmin ve Ali Sadi ile pasta önünde poz verdi.

Magazin 08-02-2024 16:51

'Ev almadığı için ayrıldı' iddiası vardı! Mehmet Ali Erbil'e genç aşkı bakın ne hediye aldı

Mehmet Ali Erbil’in evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan’dan ayrılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Erbil'den ev almadığı için ayrıldığı söylenen Gülseren Ceylan'ın pahalı hediyeler istediği söyleniyordu. Bakın Erbil'e genç sevgilisi ne hediye aldı.

Magazin 08-02-2024 07:37

Asrın felaktinde hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Durmaz'ın sözleri yürekleri sızlattı! 'Bir yıl geçti ama dün gibi'

Çektiği yemek videoları ile ünlenen genç fenomen Taha Duymaz, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinde enkaz altında kalmıştı. Hatay'da depreme yakalanan Duymaz'ın cansız bedenine depremin 12. gününde ulaşılmıştı. 19 yaşında hayata veda eden Duymaz'ın ölümü, sevenlerini yasa boğmuştu. Duymaz'ın annesi şimdi de sözleriyle yürekleri sızlattı.

Magazin 06-02-2024 11:43

Demet Akalın hayatı film olursa kimin oynayabileceğini söyledi! Başrole Hande Erçel önerilince O oynayamaz dedi

Demet Akalın, TV8 ekranlarında Jess Molho ile birlikte sunduğu hafta içi her gün yayınlanan Gel Konuşalım programında dikkat çeken açıklamalara imza attı. Akalın, hayatının film olması ihtimalini değerlendirirken başrolde kimin olacağı konusunda öneri istedi. Şarkıcıya, Hande Erçel önerildi. Akalın, 'O oynayamaz herhalde...' dedi.

Magazin 05-02-2024 17:31

Acun Ilıcalı kızı Banu'nun yeni yaşını kutladı! Ayça Çağla Altunkaya da kutlamadaydı

Hem başarılı işleri hem de özel hayatıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı kızı Banu Ilıcalı'nın yeni yaşını kutladı. Kızı Banu ile pozlarını paylaşan Ilıcalı duygusal notuyla beğeni topladı.

Magazin 30-01-2024 07:15

Müge Anlı canlı yayınının ardından kıskıvrak yakalandı! Cinayeti itiraf etti

Atv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı'da bugün yine şoke eden bir olay yaşandı. 32 yaşındaki Ali Diken arkadaşının yanında sırra kadem bastı ve kendisinden haber alınamayınca ailesi Müge Anlı'dan yardım istedi. Ali Diken'in kaybının 35. gününde canlı yayında olan arkadaşı Zeynel Boyacı yayının ardından cinayeti itiraf etti.

Magazin 24-01-2024 10:40

Ebrar Karakurt doğum gününde Joker oldu! Çok karizmatik be

Filenin Sultanları arasında öne çıkan isimlerden biri de Ebrar Karakurt. Hem başarılı spor hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebrar Karakurt doğum gününde kostüm partisi yaptı ve pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-01-2024 10:28

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den bomba ifadeler! Bana babalık yapmadı deyip sert çıktı: Etrafında genç kızlar olması...

Son dönemde garip açıklamaları, genç kadınlarla ilişkileri ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, ilk kez babasına dair konuştu. Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden bombayı patlattı ve "Babalık gördüğümü düşünmüyorum" dedi.

Magazin 21-01-2024 20:20

Spiker Hande Sarıoğlu’ndan kötü haber! Hastane odasından paylaştı: 'Ortalarda yokum bu aralar…’

İddialı pozları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren ünlü spiker Hande Sarıoğlu ameliyat olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 16-01-2024 16:40

Bülent Ersoy Beni kıskançlığından öldü dedi! Zeki Müren'in kuzeni o iddiaların ardından açıklama yaptı

Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği'nin efsanesi Zeki Müren hakkındaki iddiaları sosyal medyada tepki çekti. Zeki Müren'in çalışanlarının falakaya yatırdığını da öne süren Ersoy, "Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü." ifadelerini kullandı. Onedio.com ise iddiaların ardından Zeki Müren'in kuzeni Özlem Güner ile görüştü. Güner, Ersoy'un iddialarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 14-01-2024 19:43

Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın dostluğu bitti! Sebebini duyanlar şoke oldu

Oyuncu Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın dostluklarını bilmeyen yoktu. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Ezgi Mola ve Enis Arıkan küstü. Küslük sebebini duyanlar "Saçmalamayın" dedi.

Magazin 09-01-2024 10:32

Melis Sezen de külot trendine uydu! Pozlarına bir bakan bir daha baktı

Sadakatsiz dizisiyle ünlenen ve her paylaşımıyla adından söz ettiren oyuncu Melis Sezen son pozlarıyla gündem oldu. Yağmur Tanrısevsin'den sonra Melis Sezen de külot trendine uydu uymasına ama eleştirilerden kurtulamadı.

Magazin 04-01-2024 15:38

Uzaylılar beni kaçırdı diyerek poz verdi! Demi Rose'un kıyafeti olay oldu

Bir seks sembolü olarak sosyal medyada var olduğunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose yine adından söz ettirmeyi başardı. "Uzaylılar beni kaçırdı" diyerek verdiği pozlarla dikkat çeken kıvrımlı fenomenin kıyafeti olay oldu.

Magazin 02-01-2024 07:24

Survivor All Star Turabi ve Poyraz kavgasıyla başladı! O aldığın steroidler bitince dibime çökeceksin

Ünlü eski yarışmacıların yeniden mücadele edeceği Survivor 2024 All Star gerilimli başladı. Survivor'un ilk bölümünde Turabi ve Poyraz arasında çıkan kavgayı diğer yarışmacılar ayırdı. Turabi'nin Poyraz'a "O aldığın steroidler bitince dibime çökeceksin. Steroid bebeği" diye bağırması dikkat çekti.

Magazin 01-01-2024 21:12

Usta sanatçı Haluk Levent yeni yıla depremzedelerle girdi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde binlerce kişi hayatını kaybetmişti. Meydana gelen depremlerin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde bulunan usta sanatçı depremzedelere yardım için seferber olmuştu. AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent depremlerin etkilediği şehir olan Hatay'da yeni yıla girdi. Levent yılbaşını, Hatay Antakya'daki konteyner kentte yaşayan depremzedelerle birlikte kutladı.

Magazin 01-01-2024 10:34

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 29 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isime dair araştırmalar haftanın son gününde yoğunluk kazandı. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi tam 10 adet altın bileziğin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 29 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 29-12-2023 19:56

Müge Anlı'da korkunç cinayet itirafı! Detaylarını anlattı 'Eşimin fotoğraflarını görünce...' Canlı yayında gözaltına alındı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında korkunç bir cinayet itirafı geldi. Kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu'nun cenazesi bulundu, arkadaşı İsa Dumlu cinayeti itiraf etti. Kan donduran itiraf sonrası stüdyo buz keserken Dumlu cinayetin detaylarını da anlattı. Dumlu, Hakkulu'nun, eşinin fotoğraflarını gördüğünü ve ağza alınmayacak şeyler söylediğini iddia ederek cinayeti bu nedenle işlediğini belirtti.

Magazin 25-12-2023 15:21

Dere yatağında tabancayla vurulmuş halde bulundu! Müge Anlı'da ortalık karıştı, görüntüyü apar topar yayından aldılar

Müge Anlı, Mustafa Hakkulu'nun ölümüne ilişkin dosyayı bugün de ele aldı. Dere yatağında cansız bedeni bulunan 3 çocuk babası talihsiz adamın ensesinden silahla vurulduğu belirtildi. Canlı yayında küfürler havada uçuştu. Acılı aile isyan edip ayaklandı. O görüntüler apar topar canlı yayından alındı. Olay günü Mustafa Hakkulu’nu son gören isimlerden olan ve aynı zamanda o gün Hakkulu’na para verdiğini söyleyen İsa, cinayet itirafında bulundu.

Magazin 25-12-2023 10:53

ADIM FARAH 26. BÖLÜM İZLE! Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah hangi gün yayınlanıyor? Fox TV yayın akışı

Adım Farah 26. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Demet Özdemir ve Engin Akyürek'li Adım Farah hangi gün yayınlanıyor? İşte ADIM FARAH 26. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 23-12-2023 19:29

Kızınızı eve bağlayın! sözleri Müge Anlı'yı sinirlendirdi! Eski nişanlısının 17 yaşındaki kardeşini kaçırdı, stüdyo karıştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gergin anlara sahne oldu. 13 Aralık Çarşamba günü kayıplara karışan 17 yaşındaki Elif Nur Çelik'in, ablasının nişanlanmak üzereyken ayrıldığı sevgilisi Altuğ Dobluca tarafından kaçırıldığı belirtildi. Milyonları şaşırtan olayda, Altuğ Bey'in babası canlı yayına telefona bağlandı. Yaşlı adamın "Kızınızı eve bağlayın!" sözleri nedeniyle stüdyo bir anda karıştı. Müge Anlı yaşanan duruma tepki gösterdi.

Magazin 18-12-2023 14:11

Survivor'a damga vurmuştu! Ampute Futbol Milli Takımı'nın yıldızı Barış Telli nişanlandı! O isim yalnız bırakmadı

Survivor 2023'te ünlüler takımında yarışan ve performansı ile yarışmaya damga vuran Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı'nın yıldızı Barış Telli evlilik yolunda ilk adımı attı. Dün akşam nişanlanan Barış Telli'yi özel gününde Survivor'dan arkadaşı Asena Demirbağ yalnız bırakmadı.

Magazin 17-12-2023 16:04

ADIM FARAH 25. BÖLÜM İZLE: Adım Farah hangi gün, saat kaçta? Fox TV yayın akışı

Adım Farah 25. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Adım Farah ne zaman başlıyor, hangi gün? İşte ADIM FARAH 25. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 16-12-2023 19:14

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 24. BÖLÜM İZLE! Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölümde neler olacak? TRT 1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz son bölüm full izle ve dizinin 24. bölümü ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölümde neler olacak? İşte Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 14-12-2023 18:58

KİRLİ SEPETİ 11. BÖLÜM İZLE! Kirli Sepeti saat kaçta, hangi günler, hangi kanalda yayınlanıyor? Son bölüm özeti

Kirli Sepeti izle ekranı ile ilgili aramalar hız kazandı. ekranların yeni dizisi Kirli Sepeti 11. bölüm ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti saat kaçta, hangi gün? İşte Kirli Sepeti 11. bölüm izle ekranı ile TV yayın akışı

Magazin 10-12-2023 20:18

ADIM FARAH 24. BÖLÜM İZLE! Adım Farah hangi gün, saat kaçta? Fox TV yayın akışı

Adım Farah 24. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Adım Farah ne zaman başlıyor, hangi gün? İşte ADIM FARAH 24. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 09-12-2023 19:15

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ SON BÖLÜM FULL İZLE! Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? TRT 1 yayın akışı

Kendi Düşen Ağlamaz son bölüm full izle ve dizinin 23. bölümü ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın başrolde olduğu dizi, her hafta izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz saat kaçta? İşte Kendi Düşen Ağlamaz canlı izle ekranı ve son bölüm özeti ile TRT 1 yayın akışı...

Magazin 07-12-2023 19:23

Müge Anlı'da stüdyo karıştı! Nazmiye'nin ablası Nevrigül hakkındaki sözleri şoke etti: Çok zıpladı, ölmeyi hak etti!

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümünü ele almaya devam ediyor. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Nevrigül'ün arkadaşı programda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. "Kız kardeşi farkında olmadan kullanıldı" ifadelerini kullanan genç kız, Nazmiye'yi uyardı. Programın ilerleyen dakikalarında herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Nazmiye'nin "Ablam çok zıpladı, ölmeyi hak etti!" dediği ortaya çıktı.

Magazin 05-12-2023 14:32

ADIM FARAH 23. BÖLÜM İZLE! Adım Farah son bölümde neler olacak? Fox TV yayın akışı

Adım Farah 22. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Adım Farah ne zaman başlıyor, hangi gün? İşte ADIM FARAH 22. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 02-12-2023 19:24

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'nun doğum günü tarzı olay oldu! Şıklığının bedeli ortaya çıktı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteriyle büyük beğeni toplayan Afra Saraçoğlu dün akşam 70 kişilik bir parti ile 26. yaş gününü kutladı. Güzelliği ile dikkat çeken Saraçoğlu doğum günü tarzıyla da çok beğenildi. Ünlü ismin kırmızı elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 01-12-2023 17:19

Müge Anlı Size çok önemli bir gelişme aktaracağım diyerek duyurdu! Bedriye Kılıç cinayetinde kan donduran gelişme! Meğer o da suçluymuş

Müge Anlı, Konya'nın Akşehir ilçesinde, 6 Temmuz 2023 tarihinde kaybolan evli ve 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın ölümüne ilişkin flaş gelişmeyi duyurdu. Müge Anlı, "Size çok önemli bir gelişme aktaracağım." dedi. Daha önce gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan kayınpeder Adem Kılıç'a dair yapılan bu açıklama stüdyodaki seyircileri şaşırttı.

Magazin 01-12-2023 14:09

Müge Anlı'da şaşırtan olay! Macera arayanlar yazmasın demişti, kayıplara karışan 83 yaşındaki adam aradığı aşkı internette buldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerini hem gülümseten hem de düşündüren bir olay yaşandı. Bir anda sırra kadem basan 83 yaşındaki Abdurrahman Hatipoğlu'ndan 9 Kasım 2023 tarihinden bu yana haber alınamıyordu. Yaşlı adamın kayboluşunun ardından yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. Müge Anlı ona ulaştı. Evlenmek için internetten ilan veren Hatipoğlu aradığı kişiyi buldu ve aşık olduğu kadınla evlendi.

Magazin 30-11-2023 14:05

Müge Anlı, Nevrigül Alan'ın otopsi raporunu açıkladı! Kardeşi Nazmiye'nin makyajlı hali ve gülüşü sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümüne ilişkin son dakika gelişmesini aktardı. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki genç kızın cinayete kurban gitmiş olabileceği düşünülüyordu. Ünlü gazeteci Müge Anlı, "Nevrigül'ün intihar ettiğine karar verildi" deyince acılı anne yıkıldı. Öte yandan Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye'nin TikTok videosu yayınlanırken gülmesi ve makyajlı halleri sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Magazin 27-11-2023 11:05

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'ı aldattı mı? Hem aşk pozu hem açıklama

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı yönünde ortaya atılan söylentiler sosyal medyada kısa sürede yayıldı. İddialar gündem olduktan sonra çiftten 2. Sayfa'ya açıklama geldi. Edis'in doğum gününde de ünlü çift pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 26-11-2023 15:37

Hande Ataizi'nin Hande Erçel'in doğum günündeki tarzı olay oldu! Silikonlu kalça...

Ünlü oyuncu Hande Erçel, verdiği büyük parti ile 30. yaş gününü kutladı. Doğum gününde Hande Ataizi de konuklar arasındaydı. 50 yaşına rağmen fit görünümüyle adından söz ettiren oyuncu kıyafetiyle ve kıyafetindeki o detaylar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-11-2023 07:17

ADIM FARAH 22. BÖLÜM İZLE! Adım Farah ne zaman başlıyor, hangi gün? FOX TV yayın akışı

Adım Farah 22. bölüm Fox TV canlı izle ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolde olduğu Adım Farah'ın yayın günü değişmişti. Dizinin izleyicileri yeni yayın gününü araştırıyor. Peki, Adım Farah ne zaman başlıyor, hangi gün? İşte ADIM FARAH 22. BÖLÜM İZLE ekranı ve Fox TV yayın akışı...

Magazin 25-11-2023 19:45

Hande Erçel yeni yaşını kostüm temalı partiyle kutladı! 30. yaş pozlarına beğeni yağdı

Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından biri olan Hande Erçel 30. yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Başrolü paylaştığı Burak Deniz ile beraber Bambaşka Biri dizisinde rol alan Hande Erçel, 30. yaşına özel pozlarıyla çok konuşuldu.

Magazin 25-11-2023 16:20

Gelinim Mutfakta'da şoke eden anlar! Fenomen isim bir anda yere yığıldı

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Haftanın son gününde yarışmada şoke eden anlar ekrana gelecek. Fenomen kayınvalidelerden biri olan Beyhan Hanım'ın bir anda yere yığıldığı anlar fragmana damga vurdu.

Magazin 24-11-2023 13:56

Evleneceği iddia edilmişti! Zeynep Bastık'tan açıklama gecikmedi

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcının sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile yarın evleneceği iddia edilmişti. Ünlü isim hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Magazin 23-11-2023 15:34

Çarkıfelek'in efsane hostesi Özlem Yıldız EYT'den emekli oldu! Aldığı maaşı açıkladı

Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programıyla ünlenen Özlem Yıldız sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündeme geliyor. Ünlü sunucu bu defa EYT açıklamasıyla gündem oldu. EYT'den emekli olduğunu söyleyen Yıldız aldığı maaşı açıkladı.

Magazin 22-11-2023 15:52