Gününde Haberleri

En zor veda! Akın Akınözü annesinin cenazesinde ayakta durmakta zorlandı

Oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun annesinin cenazesinde zor anlar yaşadı. Oyuncunun o halleri sevenlerini de üzdü.

Magazin

Yıldız Tilbe’den olay itiraf: Kendini zehirlemiş, yüksekten atlamış

Sözleriyle, tarzıyla ve şarkılarıyla dillerden düşmeyen Yıldız Tilbe Alaçatı’da konser verdi. Şarkı aralarında dinleyicilerle sohbet eden Yıldız Tilbe, anne ve babası hakkında şok edici açıklamalarda bulunarak, ‘annem beni istememiş, kendini zehirlemiş, yüksekten atlamış’ dedi.

Magazin

Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı! Sözden karelere beğeni yağdı! 'Çok zarif ve güzel'

"En Hamarat Benim” isimli programda sunucu olan ve temizlik tutkusuyla adından söz ettiren Kadir Ezildi son günlerde özel hayatıyla gündemdeydi. Ünlü isimden müjdeli haber geldi. Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı ve aile arasında düzenlenen törenle sözlendi. Sözden ilk karelere beğeni yağdı.

Magazin

Ünlü oyuncu Burcu Biricik'in mutlu günü! Luna bebek dünyaya geldi

Ünlü oyuncu Burcu Biricik anne oldu. Doğumu İstanbul'da yapan güzel oyuncu kızı Luna'ya kavuştu.

Magazin

Gününde

Gününde Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Gününde Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Sessiz sedasız evlenmişlerdi! Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı düğün pozlarını yeni paylaştı

Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile futbolcu Yusuf Yazıcı düğünden 1.5 ay sonra düğün fotoğraflarını paylaşarak gündeme geldi. Melisa Aslı Pamuk'un gelinliğine yorum yağdı.

Magazin

Güldür Güldür ekibine Rüştü Onur Atilla'nın özel hayatı soruldu! Onur Buldu dayanamadı

Sultan San'ı düğününde Güldür Güldür ekibi de yalnız bırakmadı. Ekibe yeniden dönen Onur Buldu da düğündeydi. Muhabirler ekibe Rüştü Onur Atilla'nın boşanma süreci sonrasında yaşananları sorunca Onur Buldu dayanamadı.

Magazin

Hasan Can Kaya'nın eski sevgilisi evlendi! Sultan San'ı Güldür Güldür ekibi yalnız bırakmadı

'Konuşanlar' ile adından söz ettiren Hasan Can Kaya'nın bir dönem birlikte olduğu yönetmen Sultan San evlendi. Başarılı yönetmeni Güldür Güldür ekibi bu güzel gününde yalnız bırakmadı.

Magazin

Kim Kardashian sarhoş hallerini paylaştı! Hiç hatırlamıyorum

Kim Kardashian kardeşinin doğum gününde sarhoş oldu. Ünlü isim sarhoş olduğunu itiraf etti ve Britney Spears'ın eski menajeri ile bir partide dans ederken çekilmiş bir videosunu paylaştı.

Magazin

Mazlum Çimen doğum gününde ölümden döndü! Apar topar hastaneye kaldırıldı

66 yaşına giren usta sanatçı Mazlum Çimen, doğum gününde kalp krizi geçirdi. Fenalaşarak hastaneye kaldırılan sanatçının kalbine stent takıldı. Çimen, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin

Ayşe Arman 18 yaşındaki kızı Alya'yı paylaştı! Kızın sana çok benziyor

Gazeteci Ayşe Arman 2004 yılında Ömer Dormen ile dünyaevine girmişti. Arman'ın bu evlilikten kızları Alya dünyaya geldi. 18 yaşında olan Alya geçtiğimiz günlerde liseden mezun oldu. Kızını bu mutlu gününde yalnız bırakmayan Arman, mezuniyet töreninde çekilen kareleri sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Kızının annesine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

Yılmaz Erdoğan'a sorduğu Çok sevişmenin zararı var mı? sorusu hatırlatıldı... Kenan Doğulu'dan olay yanıt! 'O anı sızdıran...'

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Programdaki samimi itiraflarıyla dikkat çeken Doğulu'ya Yılmaz Erdoğan'a sorduğu "Çok sevişmenin zararı var mı?" sorusu yönetildi. Ünlü ismin verdiği yanıt sosyal medyayı salladı...

Magazin

Survivor'da Yunus Emre elendi! Nagihan'dan gündeme bomba gibi düşen iddia: Darp etti beni...

Survivor All Star'da kavgalarıyla hafızalara kazınan Yunus Emre finale günler kala elendi. Elenme sonrası Nagihan'dan gündeme bomba gibi düşen iddialar geldi. Nagihan "Ciddi bir olay yaşadık" diyerek darp edildiğini söyledi.

Magazin

Dilan Polat iddiası sonrası hakkında soruşturma açıldığı söyleniyordu! Bircan Bali programı bıraktı

Söylemezsem Olmaz'a döndüğü gün Dilan Polat'ın bir süredir cezaevinde olmadığını söyleyerek gündeme bomba gibi düşen Bircan Bali hakkında soruşturma açıldığı söyleniyordu. Bali yaşananlardan sonra "Bu süreç sonuçlanana kadar kurumuma zarar vermemek adına yayında olmayacağım" dedi.

Magazin

Hasan Can Kaya'ya Çok sevişmenin zararı var mı? sorusu soruldu: Kenan'ın da...

Geçtiğimiz günlerde Kenan Doğulu doğum günü partisinde sahnede Yılmaz Erdoğan'a seslenerek "Çok sevişmenin zararı var mı?" demişti. O soru şimdi de Hasan Can Kaya'ya yöneltildi.

Magazin

Beren Saat, Selçuk Yönem ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir araya geldi! Sosyal medya yıkıldı

Kanal D'nin yıllara damga vuran dizisi Aşk-ı Memnu'da hayat verdikleri karakterlerle hafızalara kazınan Beren Saat, Selçuk Yönem ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Üçlünün birlikte karesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Gülşen'e sürpriz doğum günü! Edis ve Mabel Matiz ile dans anları olay oldu

Son yıllarda kıyafetiyle adından söz ettiren Gülşen, 48. yaş gününü ünlü isimlerle kutladı. Edis, Mabel Matiz ve Gülşen'in pasta kesmeden önce dans ettikleri anlar sosyal medyada gündem oldu. Gülşen yine kendini tutamadı.

Magazin

Süperstar Ajda Pekkan'dan çağrı: Hata yapıyorsunuz

AK Parti, bir süredir üzerinde çalıştığı Hayvan Hakları Kanunu’nda yapılacak değişiklikle sahipsiz sokak hayvanlarının uyutulması konusunu değerlendirmeye aldı. Konu ile ilgili sosyal medyada tepki yağdı. Tepki gösteren isimlerden biri de Ajda Pekkan oldu.

Magazin

Taha Duymaz Hatay'daki depremde hayatını kaybetmişti... Meryem Duymaz, Anneler Günü'nde duygulandırdı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası Hatay'da kardeşleriyle enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz hayatını kaybetmişti. 3 evladını kaybeden anne Meryem Duymaz Anneler Günü'nde sözleriyle duygulandırdı.

Magazin

Ünlü ismin hediyesi sahte çıktı... Cenk Eren gerçeği tesadüfen öğrendi

Son dönemde yaptırdığı estetikler ve yüzündeki değişimle adından söz ettiren Cenk Eren şimdi de bambaşka bir konu ile gündeme geldi. Cenk Eren, 10 yıl önce bir arkadaşının kendisine doğum gününde hediye ettiği saatin sahne çıktığını söyledi.

Magazin

Karnı burnunda olan Burcu Biricik yaş gününde kızının adını açıkladı

Emre Yetkin ile 2016 yılında dünyaevine giren ve ilk çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu Burcu Biricik yeni yaşını kutladı. Biricik doğum gününde kızının adını da açıkladı.

Magazin

Ezel oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi! Gözler onu aradı ama o yoktu...

Cansu Dere ile Kenan İmirzalioğlu'nun başrollerini paylaştığı 2009-2011 yılları arasında yayınlanan ve büyük bir beğeni toplayan Ezel dizisinin oyuncuları 13 sene sonra bir araya geldi. Buluşmanın konsepti dikkat çekerken o ismin olmaması da merak uyandırdı.

Magazin

ABD'li reality şov yıldızı Nick Viall ile Natalie Joy evlendi! Giydiği iddialı gelinlik olay oldu! Sosyal medyada yorum yağdı

ABD'li reality şov yıldızı Nick Viall, geçtiğimiz günlerde Natalie Joy ile evlenmişti. Yeni evli çift, düğün fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşırken, Joy'un giydiği gelinlik sosyal medyanın diline düştü.

Magazin

Özcan Deniz'in Feyza Aktan ile olan evliliğinden olan oğlu büyüdü! 6 yaşına basan Kuzey'in son hali şaşırttı

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey, 6 yaşına bastı. Deniz, oğlunun yeni yaşını kutladı. Doğum gününden kareleri Özcan Deniz'in geçen yıl hayatını birleştirdiği Samar Dadgar, Instagram hesabından "Doğum günü çocuğu" notuyla paylaştı.

Magazin

Nefise ve Yunus Emre şakalaşırken Aleyna o harekete sinirlendi! Kendine gel

Survivor'ın ilk gününden beri aralarındaki yakınlık gündeme gelen Yunus Emre ve Aleyna gerildi. İkilinin arasındaki gerilim sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin

Demet Akalın doğum gününü kutladı! Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile katıldı! Bakışları gündem oldu

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Demet Akalın son olarak Survivor'da birleşme partisine katılmıştı. Dominik'te sahne alan Akalın doğum gününü kutladı. Bir mekanda büyük bir eğlence organizasyonu düzenleyen Akalın'ın kutlamasına ünlü isimler akın etti. Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile geceye katıldı.

Magazin

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik yayında yine birbirine girdi! Kimse benden büyük değil

Söylemezsem Olmaz programında Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi. Sarıoğlu Cem Yılmaz konuşulurken Hasan Can Kaya konusuna geçilmesine müdahale edince Yağmur Çevik çıldırdı. O anlarda Arto ise ne yapacağını bilemedi.

Magazin

Sinem Kobal paylaştı! Kıvanç Tatlıtuğ ile Kenan İmirzalıoğlu bir araya geldi, sosyal medya yıkıldı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in minik oğulları Kurt Efe 2 yaşına bastı. Ünlü çift, oğullarının doğum gününe özel bir parti düzenledi. Partiye çiftin yakın arkadaşları katılırken doğum gününe ünlüler akın etti. Doğum gününde Sinem Kobal'ın yaptığı bir paylaşım sosyal medyayı salladı. Bir dönemin Ezel'i Kenan İmirzalıoğlu ve Sekiz'i Kıvanç Tatlıtuğ'un yan yana geldi...

Magazin

Bülent Şakrak ile tek celsede boşanmıştı! Ceyda Düvenci aşkını böyle ilan etti

Geçtiğimiz yıl Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini 15 dakikada bitiren Ceyda Güvenci son dönemde verdiği kilolarla sık sık adından söz ettiriyor. Fit hali ile dikkat çeken Düvenci aradığı aşkı da sonunda buldu. Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu’nun eski eşi Güçlü Mete ile yeni bir aşkla yelken açtı. Ünlü isimler sonunda aşkını ilan etti.

Magazin

Adaya veda eden Hakan Hatipoğlu ailesine kavuştu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'da bu yıl heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kavga ve kaosun hiç bitmediği yarışmadan en son elenen isim Hakan Hatipoğlu olmuştu. Hatipoğlu, ailesine gözyaşları içerisinde kavuştu.

Magazin

Sibel Can'a sahnede ilginç bayram hediyesi! Değeri 87 bin TL!

Dillere pelesenk olan şarkıları ve samimi halleri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Sibel Can bayram programı kapsamında Kıbrıs'ta sahne aldı. Sibel Can'a bir hayranı 87 bin TL'lik bayram hediyesi verdi.

Magazin

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisine jest yaptı! Görenler beğeni yağdırdı

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisi Laçin Terlemez'e sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Şallı'nın 21 yaşındaki oğlunun son haline de beğeni yağdı.

Magazin

Survivor'dan Yiğit Poyraz'ın elenmesi şaşırtmıştı... Bir süredir haber alınamayan yarışmacı sessizliğini bozdu!

Survivor All Star'da bu yıl kavga ve kaos bitmiyor. Yarışmadan elenen Poyraz bir süredir sessizliğini koruyordu. Hakkında pek çok iddianın ortaya atıldığı Poyraz sonunda sessizliğini bozdu.

Magazin

Üç Kız Kardeş dizisinin finaline geri sayım! Tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapıyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3 sezondur ilgiyle izlenen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Magazin

Akıllara durgunluk veren olay! Müge Anlı'da mide bulandıran ilişki iddiası! Bana aşık olsun, zapt etmesi kolay olur

Müge Anlı programında her gün yeni bir olay yaşanıyor. Programa başvuran Yunus Açıkalın, 49 günlük eşi Dicle’nin üvey babası Mehmet Güzel’e kaçtığını iddia etti. Üvey babasının yanında olduğu ileri sürülen genç kadınla ilgili yayına bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü.

Magazin

Demi Rose yeni yaşını kendini yakışır şekilde kutladı! Arkadaşları paylaştı

Kıvrımlarıyla tanınan Demi Rose kendine yakışır şekilde girdi. Fenomen Rose'un yaş gününde arkadaşları iddialı pozlarını paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin

Şarkıcı Gökhan Özen hayranlarını uyardı! Doktorundan Özen'e yasak geldi!

'Aramazsan Arama', 'Budala', 'Vah Vah' gibi şarkılarıyla 2000’li yıllara damga vuran şarkıcı Gökhan Özen bu kez sağlık sorunlarıyla gündeme geldi. Şarkıcı, İzmir konserinin ardından üç gündür bir enfeksiyon geçirdiğini söyledi.

Magazin

Kobra Murat sevenlerinden helallik isteyerek ikinci kez ameliyat olacağını duyurdu!

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde bağırsağında çatlak oluşması nedeniyle ameliyata alınmıştı. Sağlığına kavuşan ünlü isim göbek atarak taburcu olmuştu. İkinci kez ameliyat olacağını sosyal medya hesabından duyuran Kobra Murat sevenlerinden dua istedi.

Magazin

Esra Ezmeci 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' dedi! Beynimden vurulmuşa döndüm diyerek anlattı

Klinik psikolog Esra Ezmeci konuk aldığı Rasim Bey'in dertlerini dinledi. 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' diyerek konuya giren Esra Ezmeci'nin konuğu yaşadıklarını anlattı. Rasim Bey kızının sevgilisinin annesiyle olanları anlatarak içini döktü.

Magazin

Ünlü oyuncu Birand Tunca'nın en zor günü! Ünlü isimler yanından ayrılmadı

Ünlü oyuncu Birand Tunca'nın 18 yıl boyunca kanser tedavisi gören annesi Yasemin Sözen, hayatını kaybetti. Oyuncunun annesi son yolculuğuna uğurlandı. Tunca’yı zor gününde Enis Arıkan, Burak Deniz, Hande Erçel ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Magazin

Arda Güler'in maça çıkmadığına en çok o üzüldü! Rus model sosyal medyayı salladı

Real Madrid'in Sevilla'yı ağırladığı maçta Arda Güler son anda maça çıkamadı. Arda Güler'in büyük hayranı olan Rus model Svetlana Alekseeva sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen diziye dönüyor mu? İşte son durumu...

Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Apo' karakteriyle adınan söz ettiren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti. İki kez ameliyat olan ünlü isim bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Durumu iyiye gittiği bilinen Tanrıöğen'in diziye dönüp dönmeyeceği ise merak konusuydu. Usta oyuncudan haber geldi.

Magazin

AK Parti'de Şenlendirici sürprizi! Açıklama geldi Herhangi bir siyasi partiye üyeliğim yok ama...

İzmir’in Bergama ilçesinde yaşayan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici AK Parti tarafından birinci sıra meclis üyesi adayı olarak gösterildi. Konuyla ilgili Hüsnü Şenlendirici'den açıklama geldi. Şenlendirici, "Sadık Doğruer’in ricası üzerine, bir siyasi partiden değil, Belediye Başkanı kontenjanından direkt aday olarak gösterildim" dedi.

Magazin

Beyonce yeni albüm kapağıyla olay oldu! Belden aşağısına bir bakan bir daha baktı

Beyonce, Super Bowl gününde iki yeni sürpriz single'ından birinin müstehcen kapak resmini açıklayarak dudak uçuklattı. Beyonce'un bikini bölgesini metal kalple kapaması sosyal medyayı salladı.

Magazin

Torreira yeni yaşını güzel dansçılarla kutladı! Devrim Özkan yorumları gecikmedi

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Lucas Torreira 28 yaşını yakın arkadaşlarıyla kutladı. Uruguaylı futbolcuyu doğum gününde takım arkadaşları yalnız bırakmazken güzel dansçılar da dikkat çekti. Torreira'nın paylaşımlarına ise Devrim Özkan yorumları gecikmedi.

Magazin

Dilan Polat'ın yeni mektubu ortaya çıktı! Bu iftirayı kaldıramıyorum

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevinde zor günler geçiriyor. Oğlunun doğum gününde yakınlarına ağlayarak mektup yazan fenomenin dikkat çeken ifadeleri...

Magazin

Özel hayatı aile kriz çıkarmıştı! Mehmet Ali Erbil çocuklarıyla bir araya geldi

Son dönemde özel hayatı hakkındaki açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat itibarıyla 67'nci yaşına girdi. Kendisinden 40 yaş küçük aşkı için çocukları ile gerilim yaşayan Erbil doğum gününde çocukları ile bir araya geldi. Ünlü komedyen Sezin, Yasmin ve Ali Sadi ile pasta önünde poz verdi.

Magazin

'Ev almadığı için ayrıldı' iddiası vardı! Mehmet Ali Erbil'e genç aşkı bakın ne hediye aldı

Mehmet Ali Erbil’in evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan’dan ayrılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Erbil'den ev almadığı için ayrıldığı söylenen Gülseren Ceylan'ın pahalı hediyeler istediği söyleniyordu. Bakın Erbil'e genç sevgilisi ne hediye aldı.

Magazin

Asrın felaktinde hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın annesi Meryem Durmaz'ın sözleri yürekleri sızlattı! 'Bir yıl geçti ama dün gibi'

Çektiği yemek videoları ile ünlenen genç fenomen Taha Duymaz, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinde enkaz altında kalmıştı. Hatay'da depreme yakalanan Duymaz'ın cansız bedenine depremin 12. gününde ulaşılmıştı. 19 yaşında hayata veda eden Duymaz'ın ölümü, sevenlerini yasa boğmuştu. Duymaz'ın annesi şimdi de sözleriyle yürekleri sızlattı.

Magazin

Demet Akalın hayatı film olursa kimin oynayabileceğini söyledi! Başrole Hande Erçel önerilince O oynayamaz dedi

Demet Akalın, TV8 ekranlarında Jess Molho ile birlikte sunduğu hafta içi her gün yayınlanan Gel Konuşalım programında dikkat çeken açıklamalara imza attı. Akalın, hayatının film olması ihtimalini değerlendirirken başrolde kimin olacağı konusunda öneri istedi. Şarkıcıya, Hande Erçel önerildi. Akalın, 'O oynayamaz herhalde...' dedi.

Magazin