Erkan Haberleri

Özge Gürel'in çöl pozları sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Serkan Çayoğlu ile mutlu bir evlilik yürüten oyuncu Özge Gürel bu kez yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Oyuncu Instagram hesabından beyaz elbisesiyle çekildiği çöl pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 30-03-2024 09:59

İsmini 'Mahmut' olarak değiştirdi... Sakallarını uzatıp sarık taktı! Maneviyata yönelen eski manken ve oyuncu Meriç Erkan hayatının nasıl değiştiğini anlattı

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan adını değiştirdiğini açıklamış ve yeni adı Mahmut Erkan olduğunu söylemişti. Katıldığı programda gençlik yıllarında yaptıklarını ve şimdiki hayatını anlatan Meriç Erkan bu dönüşümün nasıl başladığını da anlattı.

Magazin 29-03-2024 16:43

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 28-03-2024 10:08

Kızıl Goncalar'ın Sadi Hüdayi'si Erkan Avcı'dan evlilik açıklaması: İlk aşkımı...

'Kızıl Goncalar' dizisinde 'Sadi Hüdayi' karakterini canlandıran Erkan Avcı, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Avcı, "Evlenmeyi çok istiyorum" dedi.

Magazin 15-03-2024 10:44

Çukur'un Vartolu Saadettin'iydi... Erkan Kolçak Köstendil sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmedi! Yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği 'Vartolu Saadettin' karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile adından söz ettiren Köstendil bu defa bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmemesi ile gündem oldu.

Magazin 07-03-2024 16:57

Ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı hastanelik oldu!

Ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı rota virüsüne yakalandı. Soluğu hastanede alan Çağrı rota virüsüne karşı dikkatli olunması konusunda uyarı paylaşımı yaptı.

Magazin 21-02-2024 19:29

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna katıldı

Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katılıyor. Örümcer, dizide 'Müjgan' karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Magazin 16-02-2024 11:57

Cansu Tosun fit kalmasını neye borçlu? Düzenli egzersiz ve dengeli beslenme

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren bir çocuk annesi oyuncu Cansu Tosun gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Tosun fit görünümünün sırrını verdi.

Magazin 15-02-2024 11:25

Erkan Özerman'ın vefatı sanat camiasını yasa boğmuştu! Vasiyeti ortaya çıktı

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman’ın cenaze programı ve vasiyeti belli oldu.

Magazin 14-02-2024 13:44

Bir süredir hastanede tedavi gören Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman hayatını kaybetti

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Magazin 13-02-2024 17:37

Berkan Karabulut'un Survivor açıklaması! 'Yaver' yorumu kızdırdı

Hilmi Cem ve Avatar Atakan'ın Survivor'a gidişi sonrası Berkan Karabulut'un adı da anılmaya başlandı. Survivor Berkan bu konuda sessiz kalamadı. Gelen bir yorum ise eski yarışmacıyı kızdırdı.

Magazin 11-02-2024 08:51

Kolpaçino'nun yıldızları Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu canlı yayında birbirine girdi! Mehmet Akif Ersoy ne yapacağını şaşırdı! O anlar gündem oldu

Şafak Sezer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı Kolpaçino 4 filmi vizyona girdiği günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Son olarak Kolpaçino ekibi canlı yayında yaşadığı bir tartışma ile gündem oldu. Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programına konuk oldu. Programdaki gergin anlar herkesi şoke etti.

Magazin 20-01-2024 16:09

Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz'dan 'Nursema' itirafı... 'Hayalimiz vardı'

İddialı dizi Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz “Nursema”ya hayat veren partneri Ceren Karakoç ile ilgili konuştu. Tınaz, “Ceren okulda badimdi” dedi.

Magazin 16-01-2024 12:33

NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte oyuncuları ve isimleri

Ne Gemiler Yaktım 4. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisi 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba dedi. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler son bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Dizinin 4. bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki, Ne Gemiler Yaktım son bölümde neler oldu? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 25-12-2023 20:26

NE GEMİLER YAKTIM 3. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Ne Gemiler Yaktım 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba diyen Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım ilk bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 18-12-2023 20:11

NE GEMİLER YAKTIM 2. BÖLÜM İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir, hangi gün yayınlanıyor? Show TV yayın akışı

Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu ile ilgili araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizinin izleyicileri 'Ne Gemiler Yaktım hangi gün?' ekranını sorguluyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? NE GEMİLER YAKTIM 2.BÖLÜM İZLE ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 11-12-2023 19:21

Safir'in güzeli Özge Yağız süper mini elbisesiyle poz verdi! Davet tarzına beğeni yağdı

Şimdilerde İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği Feraye karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Özge Yağız, önceki akşam düzenlenen Harper's Bazaar ödül törenine katıldı. Davet tarzıyla dikkat çeken ünlü isim süper mini elbisesiyle peş peşe poz verdi.

Magazin 11-12-2023 17:32

NE GEMİLER YAKTIM İLK BÖLÜM İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizi oyuncuları kimler, konusu ne? Show TV yayın akışı

Ne Gemiler Yaktım 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki,Ne Gemiler Yaktım dizi oyuncuları kimler, konusu ne? NE GEMİLER YAKTIM İLK BÖLÜM İZLE ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 07-12-2023 19:15

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Leyla İle Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin ve Meriç Aral evleniyor! Ev tutuldu...

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin 2018 yılından bu yana aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu Meriç Aral ile evleniyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşları Alina Boz ile Umut Evirgen düğününe katılan Serkan Keskin ve Meriç Aral evlilik hazırlıklarını hızlandırdıklarını açıkladı.

Magazin 07-12-2023 16:00

Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli ve kaç yaşında? Dizi ve filmleri

Devrim Özkan, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Fidan karakterine hayat veriyor. Dizide Deniz Baysal Yurtcu,, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Devrim Özkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-2023 20:14

NE GEMİLER YAKTIM 1. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi ilk bölümde neler olacak? İşte konusu ve oyuncuları

Ne Gemiler Yaktım 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba diyen Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım ilk bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 04-12-2023 20:14

Ne Gemiler Yaktım'ın Başkomiser Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? Erkan Kolçak Köstendil dizileri

Erkan Kolçak Köstendil, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Toprak karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Deniz Baysal Yurtcu ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-2023 20:12

Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? Berk Hakman'ın oynadığı diziler

Berk Hakman, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Rutkay karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Deniz Baysal Yurtcu gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 04-12-2023 20:11

Ne Gemiler Yaktım hikayesi ne, gerçek mi, uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor?

Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Ne Gemiler Yaktım hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-12-2023 20:10

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-2023 20:09

Kuruluş Osman'ın Gonca Hatun'u Belgin Şimşek'i bir de Instagram'da görün! Pozlarına beğeni yağdı

ATV erkanlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği Gonca Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Belgin Şimşek duru güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 23 yaşında olan genç oyuncu Instagram pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-11-2023 14:41

Devrim Özkan'lı Ne Gemiler Yaktım'ın ilk fragmanı yayınlandı! O sahne gündem oldu: Tamam at o zaman ya

Show TV'nin merakla beklenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ı bulunduran dizi, ilk fragmanıyla güncem oldu.

Magazin 24-11-2023 23:57

Safir'in Yaman'ı Burak Berkay Akgül'ün asıl mesleği bakın ne çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

ATV erkanlarının sevilen dizisi Safir'de Yaman rolüne can veren oyuncu Burak Berkay Akgül'ün gerçek mesleği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun mesleğini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 21-11-2023 18:49

Best Model of Turkey 2023'ün kazananı belli oldu! Yağmur Karlı'nın pozları sosyal medyayı salladı

Bu yıl 36'ncısı düzenlenen Best Model Of Turkey 2023'ün kazananları belli oldu. Hatay'dan yarışmaya katılan Yağmur Karlı ile Ankara'yı temsil eden Metehan Varol “En İyi Model” olarak yarışmada birinci oldular. Best Model of Turkey birincisi Yağmur Karlı'nın Instagram pozları da gündem oldu.

Magazin 14-11-2023 15:21

Esra Erol programında söyledikleri şaşkına çevirdi! Eski aşkına böyle seslendi: Ben 5 yıldızlı huzurevi miyim, ne yapayım seni?

Esra Erol zeytinyağı işi yaptığı adama gönlünü kaptıran Kevser Hanım'ı programında ağırladı. "Ben kışlık sevgilisiymişim, yazlık sevgilisi Amerika'daymış. Yazın o geliyormuş. Benim yağları çaldı, sonunda beni bir çöp poşeti gibi attı." sözleri ile gündem olan Kevser Hanım, yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. Kevser Hanım, Günay Bey'in zeytinlerini toplattığı Serkan Bey'e sert çıktı. İşte Esra Erol'da programına damga vuran o olay...

Magazin 08-11-2023 10:19

BİR DERDİM VAR OYUNCULARI VE KONUSU! Bir Derdim Var 1. bölüm ne zaman, hangi gün başlıyor?

Bir Derdim Var konusu, oyuncuları ve 1. bölüm tarihi merak ediliyor. Ünlü oyuncular Birce Akalay ve Mert Fırat, Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Derdim Var'ın başrollerini paylaşıyor. İlk bölüm fragmanlarıyla dikkat çeken Bir Derdim Var dizisine dair detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, Bir Derdim Var oyuncuları kimdir, konusu nedir, 1. bölüm ne zaman başlayacak?

Magazin 07-11-2023 22:24

TAMİRHANE OYUNCULARI VE KONUSU! Tamirhane filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Tamirhane filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil'in başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Tamirhane filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Tamirhane filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 02-11-2023 19:42

Survivor’ın yıldızı Zehra Güneş'le akraba çıktı! O ismi görenler inanamadı

Milli takımdaki başarıları ile ilgi odağı olan güzel voleybolcu Zehra Güneş bu akşam Kim Milyoner Olmak İster’e konuk oldu. Özel hayatı merak konusu haline gelen Güneş’in kuzeninin Survivor’ın yıldızı olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 30-10-2023 00:11

KADER BAĞLARI 5. BÖLÜM! Kader Bağları final mi yapıyor, bugün var mı? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 5. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 28-10-2023 19:33

KADER BAĞLARI BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 4. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise Kader Bağları final tarihi oldu. Bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları bu akşam var mı, yok mu? Kader Bağları final tarihi belli mi, ne zaman final olacak? Fox TV yayın akışı

Magazin 21-10-2023 18:44

FOX reytingi düşük diziyi affetmedi! 5. bölümde final yapacak

FOX'tan yeni sezon dizileriyle ilgili ilk final haberi geldi. Kanal ilk bölümden itibaren düşük reyting alan dizisi Kader Bağları için final kararı alarak dikkat çekti. Dizide Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu başroldeydi.

Magazin 17-10-2023 15:48

Alkollü araç kullanıp kaza yapmıştı! Erkan Can'dan ilk açıklama geldi

Ünlü oyuncu Erkan Can alkollü halde araç kullanıp kaza geçirmişti. 236 promil alkollü olan Erkan Can, olay yerinde "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah" ifadelerine yer vermişti. Ünlü oyuncudan ilk açıklama geldi.

Magazin 16-10-2023 22:56

Erkan Can alkollü araç kullanıp kaza yaptı! Kanunu biliyorum dedi

Başarılı oyunculuğuyla tanınan Erkan Can, alkollü araç kullanırken kaza yaptı. 236 promil alkollü olan Erkan Can'ın ehliyetine geçici süreyle el konuldu. Erkan Can, "Alkollüyüm, kanunu da biliyorum, eyvallah" dedi. Erkan Can'ın sağlık durumu merak edildi.

Magazin 16-10-2023 11:17

Kader Bağları'nda flaş değişiklik! O isim veda ediyor

“Kader Bağları” dizisi cumartesi akşamları FOX Tv'de izleyicisinin karşısına çıkıyor. Süreç Film imzalı dizide önemli bir değişiklik yaşandı. Sema Ali Erol’un yazdığı dizide yönetmen değişikliği yapıldı. İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği “Kader Bağları”nı Benal Tairi yönetiyordu.

Magazin 13-10-2023 16:22

KADER BAĞLARI 2. BÖLÜM! Kader Bağları nerede çekiliyor, yeni bölüm ne zaman? Fox TV yayın akışı

Kader Bağları 2. Bölüm dizinin izleyicileri tarafından merak edildi. Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizi Fox TV'de yayınlanıyor. Merak edilen bir diğer konu ise 'Kader Bağları nerede çekiliyor?' sorusu oldu. Bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelecek olan dizide neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor. Peki, Kader Bağları nerede çekiliyor, yeni bölüm ne zaman? Kader Bağları 2. Bölüm izle ekranı ve Fox TV yayın akışı

Magazin 07-10-2023 19:04

Safir'in Ateş'i İlhan Şen'in asıl mesleği bakın neymiş! Duyanlar çok şaşırdı

Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Atv'nin yeni dizisi Safir'de Ateş Gülsoy karakterine hayat veren İlhan Şen başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun aynı zamanda, Best Model of Turkey şampiyonu olduğu biliniyor. Ancak Şen'in asıl mesleğini duyanlar çok şaşırıyor.

Magazin 03-10-2023 15:23

Kader Bağları'nın Kerem'i Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Serkan Çayoğlu'nun rol aldığı yapımlar

Serkan Çayoğlu, Kader Bağları'nda Kerem rolünü canlandırıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle yayın hayatına başlayacak. Kader Bağları dizisinde rol alan Serkan Çayoğlu hakkında merak edilen sorular araştırılmaya başlandı. Peki, Kader Bağları'nın Kerem'i Serkan Çayoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 30-09-2023 19:49

Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Kader Bağları dizisi konusunun gerçek olup olmadığı merak ediliyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer aldığı dizi bugün ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Benal Tairi'nin oturduğu dizi dram türünü ele alıyor. Peki, Kader Bağları uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 30-09-2023 19:48

FOX'un Kader Bağları dizisinin merakla beklenen afişine sosyal medyada yorum yağdı!

FOX TV'de yayın hayatına başlayacak Kader Bağları dizisinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği Kader Bağları dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı.

Magazin 29-09-2023 11:27

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç nişanlandı! Aynı gün kına gecesi de yaptı

Zaman zaman sevgilisi Serkan Sağdıç ile aşk dolu pozlarını takipçileriyle paylaşan Melek Mosso nişanlandı. İkili, aile arasındaki sade nişan töreninin ardından bir de kına gecesi yaptı.

Magazin 27-09-2023 09:29

Bizim Hoca: Sıkıntı Yok konusu nedir, oyuncuları kimdir? Bizim Hoca: Sıkıntı Yok nerede ve ne zaman çekildi?

Bizim Hoca: Sıkıntı Yok filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. 25 Eylül Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Bizim Hoca: Sıkıntı Yok filmi izleyicilere seyir keyfi yaşatacak. Film hakkındaki detaylı bilgiler araştırılmaya başladı. Peki, Bizim Hoca: Sıkıntı Yok konusu nedir, oyuncuları kimdir? Bizim Hoca: Sıkıntı Yok nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 25-09-2023 19:53

ÖMER 24. BÖLÜM tek parça izle! STAR TV ÖMER dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Ömer dizisi 24. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranına ulaşmak istiyor. Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman gibi oyuncular yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde 2. sezonu yayınlanmaya başlayan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Ömer 24. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 25-09-2023 19:11

ÖMER 23. BÖLÜM tek parça izle! STAR TV ÖMER dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Ömer dizisi 23. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranına ulaşmak istiyor. Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman gibi oyuncular yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde 2. sezonu yayınlanmaya başlayan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Ömer 23. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 18-09-2023 21:41

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan'lı Kader Bağları'nın yayın tarihi belli oldu! Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kim?

Kader Bağları dizisi yayın tarihi belli oldu. FOX TV'de yayın hayatına bailayacak Kader Bağları dizisinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği Kader Bağları dizisi sürükleyici ve dramatik konusu ile ekranlara gelecek. Peki, Kader Bağları konusu nedir, oyuncuları kim? Kader Bağları ne zaman başlayacak?

Magazin 15-09-2023 14:44