Erkan Haberleri

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu diziye veda mı ediyor? İddialara nokta koydu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali ile çok konuşulmuştu. Dizide yaşanan ayrılıklar ise herkesi şaşırtmıştı. Kızılcık Şerbeti'nde Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın hayat verdiği karakterlerin vedasının ardından Sıla Türkoğlu'nun da diziden ayrılacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin

Serkan Keskin ile düğünü 3 kez ertelendi! Meriç Aral ne diyeceğini bilemedi

5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Serkan Keskin ve meslektaşı Meriç Aral'ın düğün tarihi tam üç kez ertelenmişti. Ne zaman evlenecekleri merak edilen ünlü çiftin düğün tarihi belli oldu.

Magazin

Kızıl Goncalar'ın Sadi Hüdayi'si ve Levent'i reyting iddiasına girmiş! Özcan Deniz mesajı görünce...

Kızıl Goncalar'ın Sadi Hüdayi'si Erkan Avcı performansıyla çok konuşuluyor. Avcu, Kızıl Goncalar setinde Özcan Deniz ile girdikleri iddiayı ve sonrasında olanları anlatınca gündem oldu.

Magazin

Erkan

Erkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şarkıcı Melek Mosso imajını değiştirdi! Yeni hali beğenildi

Geçtiğimiz yıl Serkan Sağdıç ile evlenen Melek Mosso sahne tarzları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Şarkıcı bu kez yeni imajı ile gündeme geldi. Saçlarını kızıla boyatan şarkıcıya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin

4 kişi birden veda etmişti... Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Yeni sezonun ilk bombası

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde adeta yaprak dökümü yaşandı. Dizinin sezon finalinde Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen projeye veda etti. Yeni sezonda yeni isimlerin dahil olacağı konuşulan diziye bomba bir isim dahil oldu.

Magazin

Bomba iddia... Kızılcık Şerbeti'ndeki gizemli kadın bakın kim çıktı! Herkes onu sesinden tanıdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi sezon finali bölümüyle uzun süre konuşuldu. Her sahnesi ayrı olay olan diziye Kaan Taşaner'in hayat verdiği Giray karakterinin gerçek yüzünün ortaya çıktığı sahne damga vurdu. O sahnedeki kadının yüzü gösterilmedi ama herkes sesinden tanıdı. İddialara göre o kadın bakın kimmiş...

Magazin

Kardeşlerim finali gündem oldu! Oyuncular ağlayarak çekti

Yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı, senaryosu Gül Abus Semerci tarafından kaleme alınan Kardeşlerim dizisi ekranlara veda etti. Dizi ekibi finali çekerken duygusal anlar yaşandı.

Magazin

Sezon finali gündemdeydi... Kızılcık Şerbeti dizisine 5 yeni oyuncu geliyor!

Geçtiğimiz günlerde sezon finali yayınlanan 'Kızılcık Şerbeti' dizisinin oyuncu kadrosundan 4 kişi ayrılmıştı. Ayrılan isimler arasında Müjde Uzman, Serkan Tınmaz, Yiğit Kirazcı ve Selin Türkmen yer almıştı. Diziye yeni sezonda 5 yeni oyuncu gelecek.

Magazin

İstekleri yapım şirketi tarafından karşılanamadı! Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgâr'ı Yiğit Kirazcı'nın ayrılık nedeni ortaya çıktı

Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti'nde sular durulmuyor. Sette krizlerin yaşandığı diziden 4 ismin birden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Sezon finalinde diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılacak. Ünlü isimlerin ayrılık nedeni ise ortaya çıktı...

Magazin

Selçuk Ural, Hakan Ural sorusunu duyunca kendini tutamadı: İçim acıyor

Daha önce oğlu Hakan Ural ile ilgili 'tek gecelik ilişkimin ürünü' sözleriyle tartışma yaratan Selçuk Ural, Enver Aysever'e konuk oldu. Aysever'in Hakan Ural sorusu üzerine Selçuk Ural yine kendini tutamadı.

Magazin

Kızılcık Şerbeti dizisinde yaprak dökümü! Sette kriz geçiren Müjde Uzman da ayrılıyor

Cuma akşamlarına damga vuran 'Kızılcık Şerbeti'nde 4 oyuncunun diziden ayrılacağı iddia ediliyordu. Dizide Umut’a hayat veren Serkan Tınmaz ile Rüzgâr’ı canlandıran Yiğit Kirazcı’nın vedasının ardından iki ayrılık daha yaşandı. Sette astım krizi geçiren ve çektiği videolarla gündeme gelen dizinin Alev’i Müjde Uzman ekibe veda edecek. Diğer ayrılan isim ise Çimen karakterine hayat veren Selin Türkmen olacak.

Magazin

17 gün dayanabildi! Erkan Yolaç’ın eşi Asuman Yolaç da hayatını kaybetti! Ne sevmişler birbirlerini

Evet-Hayır Yarışması ile hafızalarımıza kazınan Erkan Yolaç uzun süredir tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında hayata veda etmişti. Eşinin ölümü ile sarsılan Asuman Yolaç eşinin vefatından 17 gün sonra hayatını kaybetti.

Magazin

Ece Erken yakın arkadaşının eski eşiyle fotoğrafını görünce sitem etti: Alıştım şerefsizlere...

Ece Erken ile Serkan Uçar geçtiğimiz yıllarda boşanmışlardı. Uçar, Erken'in yakın arkadaşı olan Sezer Çakır ile birlikte olduğu fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşımın ardından Ece Erken'den de bir paylaşım geldi. Erken, “Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere” dedi.

Magazin

Son dakika | Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti! 'Evet-Hayır' yarışması ile hafızalara kazınmıştı

Son dakika haberi: Televizyon ekranlarının tanındık simalarından sunucu Erkan Yolaç 89 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yolaç bir dönem TRT'de yayınlanan 'Evet-Hayır' adlı yarışma programıyla hafızalara kazınmıştı.

Magazin

Düğün tarihi iki kere ertelenmişti… Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin uzun bir süredir Meriç Aral ile birliktelik yaşıyor. Düğün tarihleri daha önce iki kez ertelenen ünlü çiftin düğün tarihi bir kez daha güncellendi…

Magazin

TRT dizisi 'Mehmed: Fetihler Sultanı' gündemde! Herkesi işten çıkardılar

TRT’de yayınlanan Fatih Sultan Mehmet’in hayatını anlatan ‘Mehmed: Fetihler Sultanı’ dizisinde çalışanlar toplu olarak işten çıkarıldı. Başrolünü Serkan Çayoğlu’nun üstlendiği diziye dair iddialar gündem oldu.

Magazin

Kolpaçino'nun galerici Şahin'i Serkan Şengül tam 65 kilo verdi! Son haliyle herkesi şaşırttı

Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino serisinde hayat verdiği galerici Şahin karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Şengül şimdilerde çekimleri iki yıl süren 'Çingene Kızı Zeugma' adlı sinema filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin galasında ortaya çıkan ünlü isim tam 65 kilo verdiğini açıkladı. Şengül son haliyle herkesi şaşırttı.

Magazin

Özge Gürel'in çöl pozları sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Serkan Çayoğlu ile mutlu bir evlilik yürüten oyuncu Özge Gürel bu kez yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Oyuncu Instagram hesabından beyaz elbisesiyle çekildiği çöl pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin

İsmini 'Mahmut' olarak değiştirdi... Sakallarını uzatıp sarık taktı! Maneviyata yönelen eski manken ve oyuncu Meriç Erkan hayatının nasıl değiştiğini anlattı

Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan adını değiştirdiğini açıklamış ve yeni adı Mahmut Erkan olduğunu söylemişti. Katıldığı programda gençlik yıllarında yaptıklarını ve şimdiki hayatını anlatan Meriç Erkan bu dönüşümün nasıl başladığını da anlattı.

Magazin

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin

Kızıl Goncalar'ın Sadi Hüdayi'si Erkan Avcı'dan evlilik açıklaması: İlk aşkımı...

'Kızıl Goncalar' dizisinde 'Sadi Hüdayi' karakterini canlandıran Erkan Avcı, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Avcı, "Evlenmeyi çok istiyorum" dedi.

Magazin

Çukur'un Vartolu Saadettin'iydi... Erkan Kolçak Köstendil sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmedi! Yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği 'Vartolu Saadettin' karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile adından söz ettiren Köstendil bu defa bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmemesi ile gündem oldu.

Magazin

Ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı hastanelik oldu!

Ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı rota virüsüne yakalandı. Soluğu hastanede alan Çağrı rota virüsüne karşı dikkatli olunması konusunda uyarı paylaşımı yaptı.

Magazin

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna katıldı

Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katılıyor. Örümcer, dizide 'Müjgan' karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Magazin

Cansu Tosun fit kalmasını neye borçlu? Düzenli egzersiz ve dengeli beslenme

Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evlilik sürdüren bir çocuk annesi oyuncu Cansu Tosun gözlerden uzak sakin bir hayat yaşıyor. Tosun fit görünümünün sırrını verdi.

Magazin

Erkan Özerman'ın vefatı sanat camiasını yasa boğmuştu! Vasiyeti ortaya çıktı

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman’ın cenaze programı ve vasiyeti belli oldu.

Magazin

Bir süredir hastanede tedavi gören Best Model of Turkey Kurucu Başkanı Erkan Özerman hayatını kaybetti

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve menajer Erkan Özerman 86 yaşında hayatını kaybetti. Özerman, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Magazin

Berkan Karabulut'un Survivor açıklaması! 'Yaver' yorumu kızdırdı

Hilmi Cem ve Avatar Atakan'ın Survivor'a gidişi sonrası Berkan Karabulut'un adı da anılmaya başlandı. Survivor Berkan bu konuda sessiz kalamadı. Gelen bir yorum ise eski yarışmacıyı kızdırdı.

Magazin

Kolpaçino'nun yıldızları Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu canlı yayında birbirine girdi! Mehmet Akif Ersoy ne yapacağını şaşırdı! O anlar gündem oldu

Şafak Sezer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı Kolpaçino 4 filmi vizyona girdiği günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Son olarak Kolpaçino ekibi canlı yayında yaşadığı bir tartışma ile gündem oldu. Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu 5. Gece programına konuk oldu. Programdaki gergin anlar herkesi şoke etti.

Magazin

Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz'dan 'Nursema' itirafı... 'Hayalimiz vardı'

İddialı dizi Kızılcık Şerbeti’nin Umut’u Serkan Tınaz “Nursema”ya hayat veren partneri Ceren Karakoç ile ilgili konuştu. Tınaz, “Ceren okulda badimdi” dedi.

Magazin

NE GEMİLER YAKTIM 4. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi yeni bölüm konusu nedir? İşte oyuncuları ve isimleri

Ne Gemiler Yaktım 4. bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Show TV ekranlarında yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisi 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba dedi. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler son bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Dizinin 4. bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki, Ne Gemiler Yaktım son bölümde neler oldu? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin

NE GEMİLER YAKTIM 3. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi son bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu!

Ne Gemiler Yaktım 3. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba diyen Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım ilk bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin

NE GEMİLER YAKTIM 2. BÖLÜM İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir, hangi gün yayınlanıyor? Show TV yayın akışı

Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu ile ilgili araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizinin izleyicileri 'Ne Gemiler Yaktım hangi gün?' ekranını sorguluyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? NE GEMİLER YAKTIM 2.BÖLÜM İZLE ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin

Safir'in güzeli Özge Yağız süper mini elbisesiyle poz verdi! Davet tarzına beğeni yağdı

Şimdilerde İlhan Şen, Burak Berkay, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Bektaş gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Safir dizisinde hayat verdiği Feraye karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Özge Yağız, önceki akşam düzenlenen Harper's Bazaar ödül törenine katıldı. Davet tarzıyla dikkat çeken ünlü isim süper mini elbisesiyle peş peşe poz verdi.

Magazin

NE GEMİLER YAKTIM İLK BÖLÜM İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizi oyuncuları kimler, konusu ne? Show TV yayın akışı

Ne Gemiler Yaktım 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki,Ne Gemiler Yaktım dizi oyuncuları kimler, konusu ne? NE GEMİLER YAKTIM İLK BÖLÜM İZLE ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Leyla İle Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin ve Meriç Aral evleniyor! Ev tutuldu...

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin 2018 yılından bu yana aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu Meriç Aral ile evleniyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşları Alina Boz ile Umut Evirgen düğününe katılan Serkan Keskin ve Meriç Aral evlilik hazırlıklarını hızlandırdıklarını açıkladı.

Magazin

Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan kimdir? Devrim Özkan nereli ve kaç yaşında? Dizi ve filmleri

Devrim Özkan, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Fidan karakterine hayat veriyor. Dizide Deniz Baysal Yurtcu,, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Devrim Özkan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Fidan'ı Devrim Özkan'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin

NE GEMİLER YAKTIM 1. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Ne Gemiler Yaktım dizisi ilk bölümde neler olacak? İşte konusu ve oyuncuları

Ne Gemiler Yaktım 1. bölüm izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. 4 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına merhaba diyen Ne Gemiler Yaktım dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler ilk bölüme izleme ekranına ulaşmak istiyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım ilk bölümde neler olacak? Ne Gemiler Yaktım konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin

Ne Gemiler Yaktım'ın Başkomiser Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? Erkan Kolçak Köstendil dizileri

Erkan Kolçak Köstendil, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Toprak karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Deniz Baysal Yurtcu ve Berk Hakman gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Erkan Kolçak Köstendil kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Toprak'ı Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı dizi ve filmler...

Magazin

Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? Berk Hakman'ın oynadığı diziler

Berk Hakman, Ne Gemiler Yaktım dizisinde Rutkay karakterine hayat veriyor. Dizide Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Deniz Baysal Yurtcu gibi isimlerle başrolü paylaşan oyuncunun biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Berk Hakman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı Berk Hakman'ın oynadığı dizi ve filmler...

Magazin

Ne Gemiler Yaktım hikayesi ne, gerçek mi, uyarlama mı? Ne Gemiler Yaktım dizisi nerede çekiliyor?

Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil'i buluşturan dizisine dair araştırmalar da hız kazandı. Peki, Ne Gemiler Yaktım hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? İşte tüm merak edilenler...

Magazin

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin

Kuruluş Osman'ın Gonca Hatun'u Belgin Şimşek'i bir de Instagram'da görün! Pozlarına beğeni yağdı

ATV erkanlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği Gonca Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Belgin Şimşek duru güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. 23 yaşında olan genç oyuncu Instagram pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin

Devrim Özkan'lı Ne Gemiler Yaktım'ın ilk fragmanı yayınlandı! O sahne gündem oldu: Tamam at o zaman ya

Show TV'nin merakla beklenen Ne Gemiler Yaktım dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Devrim Özkan, Deniz Baysal, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ı bulunduran dizi, ilk fragmanıyla güncem oldu.

Magazin

Safir'in Yaman'ı Burak Berkay Akgül'ün asıl mesleği bakın ne çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

ATV erkanlarının sevilen dizisi Safir'de Yaman rolüne can veren oyuncu Burak Berkay Akgül'ün gerçek mesleği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun mesleğini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin

Best Model of Turkey 2023'ün kazananı belli oldu! Yağmur Karlı'nın pozları sosyal medyayı salladı

Bu yıl 36'ncısı düzenlenen Best Model Of Turkey 2023'ün kazananları belli oldu. Hatay'dan yarışmaya katılan Yağmur Karlı ile Ankara'yı temsil eden Metehan Varol “En İyi Model” olarak yarışmada birinci oldular. Best Model of Turkey birincisi Yağmur Karlı'nın Instagram pozları da gündem oldu.

Magazin

Esra Erol programında söyledikleri şaşkına çevirdi! Eski aşkına böyle seslendi: Ben 5 yıldızlı huzurevi miyim, ne yapayım seni?

Esra Erol zeytinyağı işi yaptığı adama gönlünü kaptıran Kevser Hanım'ı programında ağırladı. "Ben kışlık sevgilisiymişim, yazlık sevgilisi Amerika'daymış. Yazın o geliyormuş. Benim yağları çaldı, sonunda beni bir çöp poşeti gibi attı." sözleri ile gündem olan Kevser Hanım, yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. Kevser Hanım, Günay Bey'in zeytinlerini toplattığı Serkan Bey'e sert çıktı. İşte Esra Erol'da programına damga vuran o olay...

Magazin

BİR DERDİM VAR OYUNCULARI VE KONUSU! Bir Derdim Var 1. bölüm ne zaman, hangi gün başlıyor?

Bir Derdim Var konusu, oyuncuları ve 1. bölüm tarihi merak ediliyor. Ünlü oyuncular Birce Akalay ve Mert Fırat, Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Derdim Var'ın başrollerini paylaşıyor. İlk bölüm fragmanlarıyla dikkat çeken Bir Derdim Var dizisine dair detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, Bir Derdim Var oyuncuları kimdir, konusu nedir, 1. bölüm ne zaman başlayacak?

Magazin