Burun Ucu Düşmesi Haberleri

Burnun şekil bozukluklarını düzeltmek mümkün

Burun yüzümüzde en dikkat çeken organlar arasında yer alıyor. Her bireyin burun şekli belirli nedenlere bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Burun zamanla dışarıdan gelen etkilere göre göre şekillenebiliyor. Bu şekiller bazen göze hoş gelmeyebiliyor. Burun bozuklukları hem görsel açıdan hem de nefes almak açısından zorluk çıkartabiliyor. Burun bozukluklarını doğru müdahaleler ile çözmek mümkün hale geliyor.

Kadin 23-02-2022 10:45

Burun psikolojik soruna da neden oluyor!

Fizyolojik olarak yaşamak için temel zorunluluklarımız arasında yer alan nefes alıp verme, beslenme için koku duyusunu hissetmeyi sağlayan burun, vücudun dışa açılan burun içi kılları sayesinde de vücudu mikroorganizmalardan koruyan bir organdır. Ancak tüm bunların yanı sıra burun, yüzün ortasında bulunan ve çıkıntılı bir organ olduğundan en dikkat çeken noktadır. Bu nedenle de estetik dokunuşlar düşünüldüğünden daha büyük etkiler yaratır.

Haber 28-10-2021 08:52

Burun estetiği fiyatları nasıl belirleniyor? Burun estetiği ameliyatı sonrası bunlara dikkat!

Burun estetiği ameliyatı hayalindeki görünüme kavuşmak isteyenlerin sıkça tercih ettiği bir yöntemdir. Bazen istenilen görünümü elde etmek için bazense zorunlu olarak gerçekleştirilen burun ameliyatları sonrası dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Baştan sona kafalarda pek çok soru işareti oluşturan burun estetiği ameliyat fiyatları arasındaki farklar da dikkat çeker. Peki burun estetiği ameliyatı hangi durumlarda gerçekleştirilir? Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eşsiz Çınaroğlu anlattı

Kadin 07-07-2021 11:17

Burun estetiğinde push down yöntemi nedir?

Push down yöntemiyle burun kemeri düzeltme estetiği, burun ameliyatı düşünenlerin en sık araştırdığı konular arasında yer alıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, burun estetiğinin hangi durumlarda ve kimlere

Kadin 27-06-2021 17:38

Fonksiyonel burun ameliyatı nedir? Fonksiyonel burun ameliyatının etkileri nelerdir?

Kaliteli bir yaşamın sırrı doğru nefes alışverişinden geçer. Burun ve burun kanallarında yaşanabilecek herhangi bir sorun hem görünüm hem de nefes alışverişi konusunda kişilere zorluk yaşatır. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu sıklıkla tercih edilen fonksiyonel burun ameliyatını sizler için anlattı.

Kadin 27-05-2021 15:41

Burun ucu estetiğiyle belirgin değişim! Ameliyatsız da yapılıyor

Sadece burun ucu estetiği ile yüzde büyük bir değişimin oluşturabileceğini belirten Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Op. Dr. İlsun Aka, 'Burun ucu estetiği prosedürü, burun ile dudak arasında uygun bir açı oluşturmak için burnun ucuna ideal bir şekil vermek için uygulanır. Eğer burun sırtında kemer, eğrilik ya da tümsek gibi bir problem yoksa burun ucuna yapılacak olan ufak bir müdahaleyle estetik görünüm düzeltilecekse uygulanır' dedi. İşte konu ile ilgili diğer açıklamaları:

Haber 29-01-2021 17:18