Çakal Haberleri

Bakan Yumaklı görüntüleri paylaştı! Türkiye'de ilk kez 'Albino çakal' görüldü

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'de ilk kez 'Albino çakal' görüldüğünü duyurdu. Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından 'Albino çakal'ın görüntüsünü de paylaştı. İşte detaylar...

Haber 21-01-2024 16:25

Çakal ve Danla Bilic aşkı bitti mi? Ünlü fenomenin son paylaşımı olay oldu! 'Maşallah bu ne hız'

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in rapçi Çakal ile aşk yaşamaya başladığı haberi magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. En son Kubilay Aka ile bir birliktelik yaşayan ünlü fenomen son dönemde Çakal lakaplı rapçi Emirhan Çakal ile dolu dizgin aşk yaşarken son paylaşımı kafa karıştırdı.

Magazin 20-10-2023 22:31

Danla Bilic rapçi sevgilisi Çakal'la romantik anlarını paylaştı! 'Aşk sarhoşu' halleri beğeni topladı

sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in rapçi Çakal ile aşk yaşamaya başladığı haberi magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. En son Kubilay Aka ile bir birliktelik yaşayan ünlü fenomenin yeni aşkıyla romantik pozları gündem oldu.

Magazin 14-10-2023 10:57

Samsun'da araç çarpması sonucu yaralanan çakal, tedavi edildi

Samsun'da bir aracın çarpması sonucu yaralanan çakal, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Hayvan Hastanesindeki tedavisinin ardından doğal yaşam ortamına bırakıldı.

Yurthaber 06-10-2023 14:13

Çakal

Çakal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çakal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Danla Bilic ünlü rapçi ile dudak dudağa! Yeni sevgilisi doğum gününde ortaya çıktı

YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic dün akşam arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutladı. Ünlü fenomenin doğum gününe dudak dudağa karesi damga vurdu. Son olarak oyuncu Kubilay Aka ile aşk yaşayan Bilic'in ünlü rapçi ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

Magazin 05-10-2023 17:20

Yer: Amasya! Köylülerin kabusu oldu, gizemli hayvanın ne olduğu ortaya çıktı

Amasya'da köylülerin başı şu sıralar çakallarla dertte. Seralarda ekili salatalıkları parçalayıp zarar veren çakallara karşı vatandaşlar tuzaklı kafes kurulmasını istedi. Köylülerden Onur Ürker, "Bu günlerde salatalığın satışından iyi para kazanıyoruz. Ancak salatalıkları istediğimiz gibi toplayamıyoruz. Çünkü çakallar parçalıyor. Onları öldürmek istemiyoruz. Çakal kardeş bizim yakamızı bırak” dedi.

Haber 01-06-2023 08:29

Tekirdağ'da bitkin halde bulunan çakal tedavi altına alındı

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde bitkin halde bulunan çakal, tedavisinin ardından doğaya salınacak.

Yurthaber 24-05-2023 15:22