Casillas Haberleri

Efsane futbolcu Casillas'tan, eşcinsellik itirafı! Puyol'dan olay yanıt: ''Zamanı geldi...''

Geçtiğimiz aylarda Pique ile evliliğini sonlandıran Shakira'nın efsane kaleci Casillas ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Gösterişten uzak bir hayal sürdüren ve psikolojisinin iyi olmadığını defalarca belirten Casillas, futbolu bıraktıktan sonra köy evine yerleşmişti. Bugün yaptığı açıklamayla flaş bir itirafta bulunan Casillas, eşcinsel olduğu söyledi. Bu açıklamanın ardından İspanyol ekibi Barcelona'nın kaptanlarından olan Puyol'dan yanıt geldi. Casillas bu paylaşımı kısa süre sonra sildi.

Spor 09-10-2022 19:42

Pique'den ayrılan Shakira, Casillas ile birlikte!

Geçtiğimiz aylarda Pique ile birlikteliğini sonlandıran Shakira için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Pique'nin bir zamanlar milli takımdan arkadaşı olan Casillas ile birlikte olduğu öne sürülen Shakira'nın bu olayı sosyal medyada gündem oldu.

Spor 27-09-2022 23:31

Casillas'tan UEFA Kupası sözleri! ''Galatasaray bizi...''

Real Madrid'in efsane kalecisi Iker Casillas, Antalya Serik'teki Regnum Carya Otel'de düzenlenen Real Madrid Futbol Akademisi'nde çocuklarla buluştu. Iker Casillas, 2000 yılındaki Süper Kupa finalinde Galatasaray'a kaybettikleri maçın hatırlatılması üzerine, "2000 yılında Galatasaray, Süper Kupa'da bizi yendi. Biz de onları İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda çeyrek finalde yenmiştik" dedi.

Spor 27-07-2022 11:44

Casillas

Casillas Hakkındaki Haberler Mynet'te. Casillas Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.