Christina Aguilera Haberleri Ve Son Dakika Christina Aguilera Haberleri

Christina Aguilera Haberleri Ve Son Dakika Christina Aguilera Haberleri

"Pop'un Kraliçesi" unvanıyla ünlü olan ABD'li pop şarkıcısı ve söz yazarı Christina Aguilera, 18 Aralık 1980 yılında doğdu. Küçüklüğünden beri şarkıcı olmak isteyen sanatçının yeteneğini keşfeden kişi anneannesidir. Onun cesaretlendirmesiyle birçok yetenek yarışmasına katılan Aguilera, her defasından birinci olmuş ve medyanın ilgi odağı olmayı başarmıştır. 1998 yılında Whitney Houston'ın "Run To You" adlı şarkısını bir kasede kaydettikten sonra keşfedilen şarkıcı, Disney animasyonlarını seslendirecek kişi olarak seçildi. Ardından Reflection single'ı ile listelerin üst sıralarına tırmandı ve En İyi Orijinal Şarkı" dalında Altın Küre'ye aday gösterildi. İlk albümünü kendi adıyla çıkaran sanatçı, 1999 yılında hem ABD hem de Kanada'da müzik listelerinin zirvesine yerleşti ve 8 milyondan fazla albüm sattı. 2000 yılında ise En İyi Kadın Pop Şarkıcısı dalında Grammy Ödülleri'ne aday gösterildi.

Christina Aguilera Haberleri

Christina Aguilera 18 kilo verdi! Gökkuşağı diyeti ve günlük besin alımı detayı

Christina Aguilera geçtiğimiz günlerde 18 kilo verdikten sonra inanılmaz vücudunu sergiledi. Ünlü şarkıcının kilo verme sırrı da ortaya çıktı. Şarkıcı Gökkuşağı diyetini uygulayarak 18 kilo kaybetti.

Magazin

Türkiye’de konser veren Christina Aguilera'nın loca fiyatı dudak uçuklattı!

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Christina Aguilera Türkiye'ye geliyor. Ağustos ayında Antalya'da konser verecek olan ünlü şarkıcının loca ücreti duyanların ağızlarını açık bıraktı.

Magazin

Cinsel hayat itirafı şoke etmişti! Christina Aguilera göğüslerini sergiledi

Şarkıcı Christina Aguilera ağızları açık bırakan seks hayatı itiraflarıyla gündeme gelmişti. Şarkıcı bir uçuşta battaniyenin altında ve bir müzik stüdyosunda seks yaptığını açıklamıştı. Güzel şarkıcı son olarak da iddialı kıyafetiyle dikkat çekti.

Magazin

Cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yeri açıklamıştı! Christina Aguilera şimdi de seks hayatına dair açık açık konuştu

Grammy ödüllü şarkıcı Christina Aguilera katıldığı bir yayında cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yerleri açık açık anlatarak herkesi şoke etmişti. Seks hayatına dair konuşmaya devam eden şarkıcı seks hayatına nasıl öncelik verdiğini ve kendisiyle 'randevu geceleri' geçirdiğini anlattı.

Magazin

Christina Aguilera

Christina Aguilera Hakkındaki Haberler Mynet'te. Christina Aguilera Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şarkıcı Christina Aguilera cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yerleri açık açık anlattı! Uçakta...

Grammy ödüllü şarkıcı Christina Aguilera katıldığı bir yayında seks hayatına dair oldukça açıktı. Christina Aguilera cinsel ilişkiye girdiği en ilginç yerleri açık açık anlattı ve verdiği detaylar herkesi şoke etti. Şarkıcı "Gerçekten kendinizi keşfedebileceğiniz bir partnerle birlikte olmak önemli" dedi.

Magazin

Christina Aguilera'dan iddialı seçim! Göğüsleri elbiseden taştı

Şarkıcı Christina Aguilera, Beverly Hills'te düzenlenen GLAAD Medya Ödülleri'ne katıldı. 41 yaşındaki Christina, omuzlarından aşağı dökülen ve abartılı bir şekilde kloş kollara sahip parlak siyah payetli bir elbiseyle gecede dikkat çekti. Derin dekoltesiyle dikkat çeken şarkıcının göğüsleri elbiseden taştı.

Magazin

Britney Spears'ten sevenlerini kahreden haber! Babasının yaptıklarından sonra...

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Elton John (75) ile yaptığı düet ile müzik listelerine dönüş yapan pop müziğin ünlü ismi Britney Spears (40), kariyeri hakkında yeni bir açıklama yaptı. Babasının vasiliği altında geçen 13 senenin ardından zor günler geçirdiğini söyleyen ünlü isim, bir daha sahneye çıkmayacağını duyurdu. Yakın dostu Christina Aguilera hakkında da konuşan Spears'ın eski dostuyla arası açıldı.

Magazin

Oyuncuların fendi mankenleri yendi... 100 yılın en güzel kadınları

En güzel kadınların mankenler olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz... Güzellikleri otoriteler tarafından tescillenmiş 21. yüzyılın göz alıcı güzelleri.

Trend

Ünlü kadınlar hızlı kilo vermek için neler yapıyor neler! Yemeğin kokusuyla doyan da var...

Ne düşünürsek düşünelim, ünlüler görünüş itibariyle pek bize benzemiyor. Hollywood yıldızları hayatlarının çoğunu 'beklentilerimizi karşılamakla' geçirirken, biz genelde pazartesi günü diyet yapmak için söz veriyoruz. Aktrislerin, ister sanat uğruna ister sadece forma girmek için hızlı kilo vermek için kullandıkları en sıra dışı yöntemlerin bir listesini yaptık.

Kadin

Christina Aguilera ve Jessica Biel'den 'İstanbul Sözleşmesi Yaşatır' kampanyasına destek

Dünyaca ünlü şarkıcı Christina Aguilera ve ünlü oyuncu Jessica Biel'den ülkemizde büyük ses getiren 'İstanbul Sözleşmesi Yaşatır' kampanyasına destek geldi.

Magazin

Christina Aguilera'dan cesur albüm tanıtımı

Christina Aguilera, 'Genie In a Bottle' şarkısıyla yıllar önce tüm dünyada fırtınalar estirmişti. Aguilera şimdilerde cesur albüm tanıtımıyla gündemde.

Magazin

Ünlü şarkıcıyı tanıyabildiniz mi?

Christina Aguilera, Paper dergisi için objektif karşısına geçti. Çekimlerde makyajsız poz veren 37 yaşındaki şarkıcıyı bu haliyle tanımak neredeyse imkansız.

Haber

Ünlü şarkıcı sınırları zorladı!

Christina Aguilera, banyoda verdiği baştan çıkarıcı pozlarla takipçilerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Haber

O Ses Türkiye'de Hadise'den müthiş performans

O Ses Türkiye programında Hadise, seslendirdiği Christina Aguilera'nın Hurt şarkısıyla büyüledi.

Magazin

Christina Aguilera anne oluyor

Şarkıcı Christina Aguilera, ikinci kez hamile olduğunu açıkladı.

Magazin

Diplomatik dekolte

Eski BM Açlıkla Mücadele elçisi olan şarkıcı Christina Aguilera, 11’inci George McGovern Liderlik Ödül törenine katıldı.

Haber

Öyle bir hediye aldı ki

Christina Aguilera'ya yaş gününde erkek arkadaşından tarihi bir hediye geldi.

Magazin

Paparazziler yokmuş gibi!

Ünlü şarkıcı, sevgilisiyle paparazzilere aldırmadan işte böyle öpüştü!

Magazin

Sevgili bulmakta gecikmedi

5 yıllık eşi Bratman'dan ayrıldığını açıklayan Aguilera, yeni bir aşk bulmak için fazla beklemedi

Magazin

İşte Christina'nın olay klibi

Christina Aguilera'nın merakla beklenen ve "Bugüne kadar çektiğim en seksi video" dediği yeni klibi Not Myself Tonight yayınlandı.

Magazin

Christina hayranlarına müjde!

ABD'li şarkıcı Christina Aguilera bomba gibi geliyor!

Magazin

'Hala asi bir genç kız!'

Müzik kariyerine küçük yaşlarda başlayan Christina Aguilera, şarkı söylemeye başladığında henüz 16 yaşında genç bir kızdı.

Magazin