Counter-Strike: Global Offensive Haberleri Ve Son Dakika Counter-Strike: Global Offensive Haberleri

Counter-Strike: Global Offensive Haberleri Ve Son Dakika Counter-Strike: Global Offensive Haberleri

21 Ağustos 2012’de çıkış yapan, Valve ve Hidden Path Entertainment şirketleri tarafından ortaklaşa tasarlanıp geliştirilen video oyunudur. Valve Corporation tarafından tasarlanan, dünya genelinde en fazla kullanıcıya sahip olan birinci şahıs nişancı türündeki Counter-Strike adlı aksiyon oyununun geliştirilmesi ile ortaya çıkmıştır. Aralık 2018 itibarıyla ücretsiz oynanabilen oyun, çevrimiçi modda tek ya da çok oyunculu seçenekleri ile oynanabilmektedir. Özellikle aksiyon tutkunları tarafından sevilen bu video oyununda anti terör timi kurarak teröristleri imha ediyorsunuz. Oyuncular her iki grupta da yer alabilmekle beraber el bombası, bıçak, tüfek ve tabanca gibi donanımlara sahipler. Farklı kurgularda senaryolara sahip olan oyunda bomba imha senaryosu, rehine kurtarma senaryosu gibi modlar da bulunuyor.

Counter-Strike: Global Offensive Haberleri

CS GO mouse ile sürekli zıplama nasıl yapılır? CS GO zıplama kodu nedir, nasıl kullanılır?

CS GO çevrimiçi bir şekilde oynanan strateji ve savaş oyunudur. Geniş kitlelere hitap eden CS GO içinde bulundurduğu kişiselleştirmeler ve kodlar sayesinde daha zevkli bir hale gelmektedir. CS GO zıplama kodu nedir? CS GO mouse ile sürekli zıplama nasıl yapılır?

Haber 26-09-2022 20:11

CS GO noclip tuş atama açma nasıl yapılır? CS GO noclip tuş atama kodu nedir?

Strateji ve savaş oyunlarının arasında oldukça önemli bir yere sahip olan CS GO bir FPS oyunudur. Oyun içinde birçok özelleştirme seçeneği bulunan CS GO bazı kodlara sahiptir. Rekabetçi bir oyun olan CS GO noclip tuş atama kodu nedir? CS GO noclip tuş atama nasıl yapılır?

Haber 26-09-2022 20:11

CS GO kendini kickleme kodu nedir? CS GO'da kendimi nasıl kicklerim, kickleme yapınca maç sonucu ne olur?

CS GO oyunu gün geçtikçe popülerliğini sürdürmektedir. Uzun yıllardır oyuncular tarafından severek oynanan CS GOda kendini kickleme kodu sıkça kullanılmaktadır. Geniş bir kitleye hitap eden CS GO'da birçok oyun modu bulunur. CS GO kendini kickleme kodu da bunlardan biliridir. CS GO’da kendini kickleme kodu nedir, nasıl yapılır? CS OGO kendini kickleme yapınca maç skoru ne olur?

Haber 26-09-2022 20:10

CS GO CFG dosyası nereye atılır? CS GO config dosyası ayarları kaydetme nasıl yapılır?

Oldukça popüler bir oyun olan CS GO, her geçen gün daha büyük bir kitleye sahip olmakta ve dünyanın en popüler FPS oyunları arasında yer almaya devam etmektedir. Çok sayıda kullanıcıya hizmet veren CS GO, popülerliğini sürekli olarak geliştirilmesi ve kullanıcılar tarafından kişiselleştirilmesine olanakta tanımasına borçludur. Kullanıcıların oyunu kişiselleştirmek için kullandığı CS GO CFG nereye atılır, dosyası nereye kaydedilir? CS GO config dosyası ayarları kaydetme nasıl yapılır?

Haber 26-09-2022 19:55

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive Hakkındaki Haberler Mynet'te. Counter-Strike: Global Offensive Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CS GO radar büyütme kodu tuş atama nasıl yapılır? CS GO radar ayarları nasıl yapılır?

Dünyanın en popüler FPS oyunlarından biri olan CS GO, birçok kullanıcı tarafından severek oynanmaktadır. Oyunculara istediği şekilde oyunu kişiselleştirmek için seçenekler sunan CS GO radar ayarları nasıl olmalı? CS GO radar ayarları değiştirme nasıl yapılır? CS GO radar gözükmüyor sorunu nasıl çözülür? CS GO radar büyütme kodu nedir?

Haber 26-09-2022 19:54

Steam'den yeni rekor!

Steam, 27 milyon eşzamanlı kullanıcı sayısını geçerek yeni bir rekor kırdı. Steam'de en çok oynanan yapımların başında ise CS:GO ve Dota 2 geldi.

Haber 29-11-2021 11:41

Beklenen Türk CS:GO takımı kuruluyor! Woxic, müjdeyi sosyal medyadan duyurdu

CS:GO arenasının en önemli Türk oyuncularından birisi olan Özgür "woxic" Eker dün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, 5 kişilik ekiple CS:GO sahnesine dönmeye hazır olduklarını duyurdu. Türk oyunculardan oluşacak rüya kadroda yer alacak isimler ise henüz belli olmadı.

Spor 21-06-2021 16:23

CS:GO oyuncuları arasında en büyük pay hangi ülkenin?

Counter-Strike: Global Offensive'de dünya çapından milyonlarca oyuncu bulunuyor. Peki CS:GO oyuncuları arasında en büyük pay hangi ülkenin hiç merak ettiniz mi? İşte CS:GO oyuncu topluluğunda en büyük paya sahip olan ülkelerin yüzdesi.

Trend 10-05-2021 15:23

İnternet kafeye polis baskını! Savunmaları 'pes' dedirtti

Beyoğlu Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında kepengi kapatılan ve içeride “Counter-Strike” maçı yapılan bir internet kafeye baskın düzenledi. Baskın anı kameralara yansırken, maç yaptıkları esnada neye uğradığını şaşıran 10 kişiye idari para cezası kesildi. Gençlerden birinin polis ekiplerine “Abi sadece maç yapıyorduk” demesi dikkat çekti.

Haber 20-04-2021 10:33

CS:GO dünya sıralamasında sürpriz değişiklik!

HLTV CS:GO en iyi takımlar listesinde değişiklik yapıldı. Değişiklik ile birlikte listenin bir numarası olan Astralis, liderliği kaptırdı.

Trend 16-03-2021 17:27

CS:GO bıçağı yüzünden hapis yatacak

Çek Cumhuriyeti’nde eşine az rastlanır bir olay yaşandı. 1300 dolar değerindeki CS:GO bıçağı için dolandırıcılık yapmaya çalışan kişi polisler tarafından yakalandı.

Haber 03-02-2021 10:03

Dust 2'nin hakimi olacağınız rekabetçiliğin dozunu artıran en iyi CS:GO taktikleri

CS:GO taktikleri, en az Valve yapımı oyunun kendisi kadar önemli bir yer tutuyor. Counter Strike: Global Offensive oyuncuları, CS:GO'da en iyi olmak, oyunun en bilinen haritalarından biri olan Dust 2'nin hakimi olmak için amansızca mücadele ediyor. Biz de CS:GO rekabetçi taktiklerinin de yer aldığı bütün CS:GO taktiklerini 2021 yılında sizler için bir araya getirdik.

Haber 26-01-2021 16:32

CS:GO oyuncularını bile Valorant'a çekecek en iyi Valorant taktikleri

Valorant kendisi kadar taktikleri de merak edilen bir oyun. Riot Games'in e-spor alanında da kendine yer bulan oyunu, oyuncular tarafından sıklıkla tercih ediliyor. CS:GO gibi oyunlardan yana tercihini kullanmayan Valorant oyuncuları, oyunun her alanına hakim oldukça Valorant taktikleri geliştiriyor. Biz de hem Valorant oynama taktiklerini hem de Valorant karakter taktiklerini bir araya getirdik.

Haber 25-01-2021 18:29

Twitter'dan duyuruldu: 9INE CS:GO kadrosu ile yollarını ayırdı!

9INE, resmi Twitter hesabından önemli bir paylaşım yaptı. 9INE, yaptığı paylaşım ile Qraxs ve xfloud gibi oyuncuların bulunduğu CS:GO kadrosuyla yollarını ayırdığını açıkladı.

Trend 06-01-2021 17:34

Valve oyunları için yeni bir psikolog arıyor

Online oyun mağazası Steam'in arkasındaki isim olan Valve, yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana göre Valve, hem mağazasını geliştirmeye yardımcı olacak hem de oyunlardaki deneyimi artıracak bir psikolog arıyor.

Haber 05-01-2021 17:02

2020 yılında en çok kazanan CS:GO takımları belli oldu!

2020 yılının espor bilançosu da açıklanmaya başlandı. Counter-Strike ansiklopedisi Liquipedia Counter-Strike'ın paylaşımına göre koronavirüs gölgesinde geçen 2020 yılının en çok kazanan CS:GO takımı Mad Lions oldu.

Trend 29-12-2020 17:50

KRIMZ CS:GO'dan banlandı, sosyal medyadan yardım istedi!

Fnatic oyuncusu KRIMZ, CS:GO'dan banlandığını açıkladı. Resmi sosyal medya hesabından VAC ban yediğini paylaşan KRIMZ, sorunun düzeltilmesi için yardım isteğinde bulundu.

Trend 28-11-2020 17:57

CS:GO güncellemesi ile gelen yenilikler neler?

Valve’ın Steam üzerinde en çok oynanan oyunlardan inmeyen oyunu Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) bugün güncelleme aldı. Bir dizi yenilik ile gelen bu güncelleme CS:GO oyuncularını sevindirecek yeniliklere ev sahipliği yapıyor.

Haber 29-05-2020 12:17

Avustralya'da beş CS:GO oyuncusu tutuklandı! Peki ama neden?

Avustralya'da yaşayan beş CS:GO oyuncusu, Avustralya Victoria polisi tarafından tutuklandı. Eylül ayında mahkemeye çıkacak olan CS:GO oyuncularının suçlandıkları şey ise şikeden başka bir şey değil.

Trend 04-05-2020 16:44

Valve doğruladı! Counter Strike: Global Offensive'in kaynak kodları sızdırıldı

CS:GO'nun kaynak kodları tehlikeli kişilerin elinde olabilir. Popüler oyun Counter Strike Global Offensive hakkındaki bu iddialar ortalığı deyim yerindeyse ayağa kaldırdı. Valve ise konu hakkında bir açıklama yaparak Counter Strike Global Offensive kaynak kodlarının sızdığını doğruladı.

Haber 23-04-2020 14:04

CS:GO'nun tahtını şimdiden salladı: Valorant tüm zamanların rekorunu kırdı!

League of Legends'in (LoL) yapımcısı Riot Games'in yeni oyunu Valorant, daha satış çıkmadan bir rekora imzasını attı. Valorant, tüm zamanların en yüksek eş zamanlı izleyicisine sahip oldu ve bu anlamda rekoru elinde bulunduran CS:GO'yu geçti.

Haber 08-04-2020 17:30

Counter-Strike: Global Offensive'e İki Yeni Harita Geldi

Counter-Strike: Global Offensive için yayınlanan son güncelleme oyuna 2 yeni harita ekledi. Ayrıca bir harita da resmi eşleştirmeden çıkarıldı.

Trend 02-08-2019 02:49

Valve kararlarıyla şaşırtıyor

Valve, Counter Strike Global Offensive üzerinde aldığı kritik kararlara bir yenisini daha ekledi.

Haber 15-11-2017 16:52

CS:GO Dust2 güncellemesi geldi: Dust2 güncellemesi nasıl yüklenir?

Counter Strike oyunlarının en çok tercih edilen haritası Dust2 güncelleniyor. CS:GO versiyonu için duyurulan Dust 2 güncellemesi, Valve tarafından resmi olarak duyuruldu ve bir sonraki ay beklenen CS:GO beta güncellemesi ile birlikte oyunculara yayımlanacak. Peki, CS:GO güncellemesi nasıl yüklenir? CS:GO için güncellenen Dust2 haritasında ne gibi değişiklikler var?

Haber 11-10-2017 16:33

Counter Strike Global Offensive’de önemli değişiklik

Counter Strike Global Offensive F2P olarak Çinli oyuncuların beğenisine sunuldu.

Haber 20-09-2017 16:29