Deodorant Haberleri

Eski sevgilisinin evine deodorantla saldırı düzenlendi! Kapısının boşluğundan sıkıp çakmakla ateşe verdi... Güvenlik kamerasına böyle yakalandı

39 yaşındaki Lauren Marie Talbot, eski sevgilisinin evinin önünde deodorantla saldırı düzenlendi. Apartmanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde genç kadın eski sevgilisinin giriş kapısının boşluğundan önce deodorant sıktı. Ardından ise çakmakla ateşe verdi. Talbot, kundakçılık suçlamasıyla 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 23-01-2024 08:42

Roll-on ve stick deodorant nedir? Roll-on ve stick deodorant arasındaki fark

Kadın erkek fark etmeksizin her birey için bakımlı olmak ve güzel kokmak en önemli konulardan biridir. Vücut bölgesinde istenmeyen kokuların engellemesinde oldukça etkili olan birçok farklı kozmetik ürün mevcuttur. Bu kozmetik ürünlerinden biri deodoranttır. Deodorantlar da kendi içerisinde farklı çeşitlere ayrılmaktadır. Bazıları roll-on ismiyle bilinirken bazıları ise stick olarak adlandırılmaktadır. Peki, roll-on ve stick deodorant nedir, arasındaki farklar nelerdir?

Kadin 22-01-2024 18:54

Vücut spreyinden parfüme terleme ve koku önleyici kişisel bakım ürünleri

Yaz aylarını her ne kadar sevsek de terleme ve koku problemi can sıkıcı olabiliyor. Ancak ter kokusu sorunuyla baş etmek için bazı ürünler bulunuyor. Parfümden deodoranta pek çok bakım ürünü sayesinde terleme ve ter kokusu problemini minimuma indirebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız terleme ve koku önleyici kişisel bakım ürünlerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 28-08-2023 17:51

Sıcak havalarda kişisel bakımdan geri kalmayın! Deodoranttan roll-ona hayat kurtarıcı kişisel bakım ürünleri

Yaz aylarında sıcak havanın olumsuz etkilerinden korunabilmek adına pek çoğumuz kişisel bakımımıza özenmeyi, güzel kokmayı ve bakımı ciddiye alırız. Bu süreçte kimi zaman ter kokusuyla mücadele etmekte, doğru parfümü veya tenimize yapışacak o yaz kokulu vücut spreylerini bulmakta zorluk çekebiliyoruz. Yazın rahat ve çekici kokularını, terleme ve koku önleyici deodorant önerilerini sizin için bi araya getirdik.

Haber 17-07-2023 19:13

Deodorant

Deodorant Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deodorant Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güneş kreminden losyonlara Prime Day indirimlerinden alabileceğiniz ürünler

Yaz aylarını daha sağlıklı ve ışıl ışıl bir ciltle geçirmek istiyorsanız size harika bir önerimiz var: Aylardır beklenen Amazon Prime Day indirimleri başladı! 17 Temmuz'a kadar sürecek bu muhteşem indirim günlerinden alabileceğiniz güneş kreminden losyona, cilt serumundan deodoranta kadar bu yaz ihtiyacınız olacak ürünleri özel fiyatlarıyla sizler için bir arada topladık. Öyleyse gelin, başlayalım.

Haber 12-07-2023 16:04

Sararmış çamaşırları anında beyazlatıyor! Çamaşır suyundan daha etkili

Deodorant ve ter lekesiyle sararan beyaz çamaşırlar temiz olsa bile pis gibi görünebiliyor. Yaz aylarının en büyük sorunlarından olan sararan çamaşırları beyazlatmak için tek çarenin çamaşır suyu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çamaşırları bembeyaz yapmak için uygulamanız gereken oldukça basit bir karışım bulunuyor.

Kadin 02-06-2023 11:32

Doktorları bile şaşkına çeviren vaka! Anüsüne deodorant sıkışınca acilen ameliyata alındı...

İran’da ismi açıklanmayan 30 yaşındaki bir adam şiddetli karın ağrısı ve dayanılmaz yanma hissi nedeniyle hastaneye başvurdu. Yapılan incelemelerin sonucunda röntgende adamın anüsüne sıkışan yabancı bir cisim tespit edildi. 30 yaşındaki adam acilen ameliyata alındı. Hastanın herhangi bir komplikasyon yaşamadan sağlığına kavuştuğu ifade edildi.

Trend 30-05-2023 09:25

9 yıldır tıraş olmayan kadın erkek olmakla suçlandı! Kokuyu aldığım zaman...

Tıraş olmaya karşı çıkan kadınların sayısı her geçen gün artıyor. Kadın bedenleri üzerine dayatılan baskılara meydan okuyan kadın vücutlarındaki tüyleri uzatarak diğer kadınlara da destek oluyor. Koltuk altını yıllardır tıraş etmeyen Fenella Fox, erkek olduğu suçlamalarına cevap verdi.

Kadin 19-04-2023 11:59

Koltuk altı kararmasına dikkat! Tehlikeli hastalığın ilk belirtisi olabilir

Koltuk altı kararmaları birçok kişinin vücudunda rahatsız olduğu durumlar arasında yer alıyor. Özellikle kadınlar koltuk altı kararmasını geçirmek için çeşitli yöntemler arıyor. Ancak bu durumun sadece görsel olarak değil sağlık olarak da problem yaratabileceğini bilmek gerekiyor. Yapılan araştırmalar koltuk altı kararmalarının tehlikeli hastalığın ilk belirtisi olabileceğini gösterdi.

Haber 30-03-2023 11:31

Kullanmadan önce tekrar düşünün! Genç kız deodorant nedeniyle hayatını kaybetti

Deodorant kullanımı ter kokusu ve terlemeyi önlese de hem çevreye hem de sağlığa oldukça fazla zarar verebiliyor. Özellikle belirli hastalıklara sahip kişilerin deodorant kullanması büyük risk oluşturuyor. 14 yaşındaki genç kız deodorant solunması nedeniyle hayatını kaybetti.

Haber 27-01-2023 09:14

Tehlikeli trend giderek yayılıyor! Mastürbasyon hakkında uyarı verildi

Her sene ilgi çekici trendler birçok kişinin hayatının riske girmesine sebep oluyor. Eğlenceli olarak görülen bu trendler sağlık için büyük risk oluşturabiliyor. Uzmanlar son zamanlarda giderek artan yılbaşı süsleriyle mastürbasyon yapma trendi hakkında uyarıyor. Bu süslerle yapılan mastürbasyon çok ciddi problemlere neden olabiliyor.

Haber 22-12-2022 10:43

Sporla uğraşanların mutlaka edinmesi gereken kişisel bakım ürünleri

Spor yapmayı çok sevenler ve her gün spora vakit ayıranlar burada mı? Spor yaparken veya sonrasında kullanabileceğiniz kişisel bakım ürünleri ihtiyacınız olan hijyen ve rahatlığa ulaşmanıza yardım eder. Spor yaparken kişisel bakımınızı ihmal etmemek için bu ürünlerden destek alabilirsiniz.

Haber 21-11-2022 17:38

Amazon'un kasım ayı indirimlerinden mutlaka almanız gereken kişisel bakım ürünleri

Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları son hızla sürerken siz de kişisel bakım ürünlerinizi yenilemek istiyor olabilirsiniz. Deodorantlardan şampuanlara, diş macunlarından yüz maskelerine ve krem seçeneklerine kadar bir araya getirdiğimiz bakım ürünlerini inceleyerek siz de Amazon'un kasım indirimlerinden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Haber 17-11-2022 01:26

Amazon'dan alabileceğiniz sürpriz indirimli güzellik ve kişisel bakım ürünleri

Kişisel bakım ve güzellik söz konusu olduğunda akan sular duruyor. Eğer pürüzsüz bir tene ve ışıl ışıl saçlara sahip olmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz pek çok ürün var. Bu ürünleri indirimli fiyatlarla satın almak istiyorsanız çok şanslısınız! Amazon'un sürpriz indirimli güzellik ve kişisel bakım ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim!

Haber 14-11-2022 18:17

Çantanıza atıp her yere götürebileceğiniz pratik en iyi stick deodorantlar

Gün boyu âdeta yeni banyo yapmış gibi temiz ve ferah hissetmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz! Yazımızda, "Deodorant stick nedir?" ve "Stick deodorant nasıl kullanılır?" gibi soruların cevabını bulabileceksiniz. Gelin; doğal ürünlerden kokusuz seçeneklere, kadın ve erkek deodorantlarından unisex sticklere, hipoalerjenik seçeneklerden hassas ciltlere uyumlu deodorantlara kadar pek çok seçeneği bir araya getirdiğimiz, her zevke ve bütçeye uygun ürünleri beraber inceleyelim.

Haber 10-11-2022 18:09

Şampuan, deodorant, tıraş kremi, güneş yağı... Ne bulduysa içti, hastanelik oldu!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Zafer Can Yıldız isimli şahıs, otobüs durağında fenalaştı. Vatandaşlar 112'yi arayarak durumu bildirdi. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde Yıldız'ı şampuan içerken gördü. Şampuan, deodorant, tıraş kremi ve güneş yağı içtiği belirlenen Yıldız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İşte olayın detayları...

Haber 06-10-2022 11:00

Vücut kokusu sadece çevrenizi değil sağlığınızı da etkiliyor! Diyabet ve böbrek hastalığı hakkında uyarı veriyor

İnsanların vücut kokuları yediklerine ve giydikleri kıyafetlere göre değişim gösteriyor. Bazı kişiler oldukça fazla terlediği için ağır kokabiliyor. Ter kokusu hem kişiyi hem de çevresini etkisi altına alıyor. Ancak yarattığı problemler bununla bitmiyor. Vücut kokusu çeşitli hastalıklardan kaynaklanıyor olabiliyor.

Haber 30-09-2022 12:21

Anüsüne soktuğu madde dehşete düşürdü! Deodorant şişesi haftalarca içinde kaldı

Dünya üzerinde yapılan çok farklı cerrahi operasyonlar bulunuyor. Bunlar arasında en ilginç olanları anüse sokulan yabancı maddeler olarak görülüyor. Hindistan'da bir adam anüsüne deodorant şişesi soktu. Yapılan taramalarda görülen deodorant şişesi görenleri şoka uğrattı.

Haber 16-09-2022 08:44

Tiktok’ta paylaştı: Yaygın yapılan 6 hata! Deodorantı, şampuanı yanlış kullanıyormuşuz

Temizlik ve bakım için kullanılan çok çeşitli ürünler bulunuyor. Her geçen sene yeni çıkan bu ürünleri kullanma şeklimiz yanlış olabilir. Tiktok’ta paylaşım yapan güzellik uzmanı doğru uyguladığımızı sandığımız hataları belirtti. Kısa süre içerisinde birçok izleyiciye ulaşan bu video ezber bozdu.

Kadin 02-09-2022 11:20

Yıllardır vücut kıllarını almayan fenomen isminden şaşırtan itiraf! “Deodorant kullanmıyorum”

28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Fenella Fox, yıllardır vücudundaki istenmeyen tüyleri almadığını itiraf ederek gündeme gelmeyi başarmıştı. Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını satan fenomen isim yeni itirafıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Kendi ter kokusunu sevdiği için sıcak havalarda bile deodorant kullanmadığını ifade eden Fox, kişisel hijyenine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Trend 19-07-2022 15:08

Sıcak yaz aylarında terlemenizin önüne geçecek roll-on ve deodorant önerileri

Sıcak yaz günlerinde ter kokularını önleyen en büyük kurtarıcılarımız hiç şüphesiz roll-on ve deodorantlar. Deodorantlar ve roll-on'lar; ter hissinin ve ter kokusunun önüne geçmekle kalmıyor, aynı zamanda hoş ve ferah kokularıyla herkes tarafından oldukça seviliyor. Siz de birbirinden güzel kokulu ve çeşitli deodorantlardan kendinize en uygun olanı seçmek, en güzel deodorant ve roll-on'lara sahip olmak isterseniz listemize göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-2022 15:47

Yaz aylarında kullanmadan edemeyeceğiniz kişisel bakım ürünü önerileri

Yaz aylarının gelmesiyle kişisel bakıma daha fazla özen göstermek gerekiyor. Sıcak havalar, terlemeyi arttırdığı için ve yazlık giysiler sıkça tercih edildiğinden bazı bakım ürünlerine daha fazla ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Hem kadın hem erkekler için yaz aylarında mutlaka kullanılması gereken kişisel bakım ürünlerini derledik. Haydi, listeye detaylı şekilde göz atalım.

Haber 27-06-2022 14:10

Yazın gelmesiyle başa bela olan terleme problemine çözüm roll-on ve sprey deodorant önerileri

Yaz mevsiminin gelmesine çok az zaman kaldı. Yaz için hazırlıklara başladıysanız mutlaka göz atmanız gereken ürünler arasında roll-on, stick ve sprey deodorantlar da bulunuyor. Yazın olmazsa olmazları arasında yer alan deodorantlar hem kötü kokudan hem kıyafetlerde oluşan ter lekelerinden korunmayı sağlıyor. Hangi deodorantı almanız gerektiğine karar veremiyorsanız sizlere yardımcı olacak bir ürün araştırmasıyla karşınızdayız! Gelin, hep beraber inceleyelim.

Haber 22-04-2022 11:21

Cildine sürdüğü her ürüne çok dikkat edenler için en doğal roll-on ve deodorant önerileri

Cilt sağlığınıza zarar vermemek için cildinize sürdüğünüz ürünlerin doğal içeriklere sahip olması önemli. Siz de cildine sürdüğü her ürüne fazlasıyla dikkat edenlerdenseniz en doğal roll-on ve deodorant önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 19-01-2022 13:21

Ev temizliği ve kişisel bakımda doğallıktan yana olanlar: Ev yapımı deodorant ve roll on tarifleri

Ter kokusuyla mücadelede en büyük yardımcınız deodorantlar. Sprey ya da roll on olarak tercih edebileceğiniz deodorantlar, her mevsim yardımınıza koşarak ter kokmanızı önler. Ancak içeriğinde çeşitli kimyasallar bulunan market deodorantları doğallıktan yana olanlar için pek uygun değil. Siz de kimyasal içermeyen çözümler arıyorsanız doğal deodorant tarifleri yazımızda.

Kadin 28-12-2021 09:46

İstenmeyen kokuları bastıracak ve mis gibi kokabileceğiniz en iyi erkek deodorant tavsiyeleri

Terlemeyi önleyen ve ter kokusunu hapseden deodorantlar; günün en büyük kurtarıcıları! Ancak şöyle bir gerçek var ki iyi bir deodorant sizi vezir, kalitesiz bir ürün ise rezil edebilir. Bu nedenle teninizin güzel kokusunu vurgulayacak en iyi erkek deodorantlarını sizler için araştırdık.

Haber 02-12-2021 17:16

Ter kokusuna gün boyu dur diyen en iyi kadın deodorant çeşitleri

Her mevsim baş belamız olan ter kokusu, canımızı sıkan konulardan biri. Ter kokusuna karşı savaşan deodorantlar, bu konuda hayat kurtarıcı bakım ürünleri arasında. Ne yazık ki, vücudumuzun hassas yerlerinden biri olan koltuk altı için hem işe yarayan hem de kullanışlı bir ürün seçmek uğraştırıcı olabilir. Sizin için her isteğe ve zevke uygun harika önerilerimiz var. Gelin, birbirinden farklı deodorant çeşitlerini inceleyelim.

Kadin 11-10-2021 14:51

Sizi gün boyu rahat hissettirebilecek kadın roll-on çeşitleri

Saysak onlarca farklı roll-on çeşidi sıralayabiliriz. Bazıları ter ıslaklığını kesiyor, bazıları ter kokusunu önlüyor, her birinin diğerine göre özelliği farklı. Ter kokusuyla dolaşmak istemeyenlerin kullanabilecekleri en iyi kadın roll-on çeşitlerini inceleyelim mi?

Kadin 07-10-2021 14:20

Parfüm ve deodorantlar astımı tetikliyor

Yapılan araştırmalar, günlük hayatta kullanılan parfüm, deodorant, oda spreyi ve parfümlü deterjanların astımı tetiklediğini ortaya koydu. GATA Alerjik Hastalıklar Daire Başkanlığı tarafından astım hastaları arasında yapılan araştırmaya göre, hastaların yüzde 68'i hiçbir şeyden habersiz bir şekilde her gün düzenli olarak parfüm, yüzde 85'i de parfümlü deterjan kullanıyor.

Haber 08-06-2005 12:32