Diletta Leotta Haberleri Ve Son Dakika Diletta Leotta Haberleri

Diletta Leotta Haberleri Ve Son Dakika Diletta Leotta Haberleri

1992 yılında dünyaya gelen Diletta Leotta, İtalyan bir sunucudur. DAZN kanalı için 2018-2019 sezonunda Serie A yayınlarını sunan Leotta, Sky Sport kanalında Serie B maçlarında Gianluca Di Marzio ve Luca Marchegiani ile birlikte programlar da yaptı. Verdiği bir röportajda gazeteciliğin çocukluğundan beri hayalini kurduğu bir iş olduğunu belirtti. Maçların ardından arkadaşlarıyla kendi aralarında röportaj yapan Diletta Leotta, çok iyi oyuncularla ve Jose Mourinho gibi teknik direktörler ile tanışma imkanı buldu.Diletta Leotta röportajda Messi, Sergio Ramos, Salah, Kane, Neymar, David Beckham, Alan Shearer ve Sir Alex Ferguson ile röportaj yapmak istediğini de belirtti. Boksör sevgilisi Daniele Scardina ile bir süre aşk yaşayan Leotta, olaylı bir şekilde sevgilisinden ayrıldı.

Diletta Leotta Haberleri

Taraftarın 'Göğüslerini aç' demesiyle akıllara kazındı! Diletta Leotta ünlü kaleciyle özel anlarını paylaştı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır bir isim haline geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak ifade edilen İtalyan yıldız uzun zamandır Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşıyor. Bir bebekleri olan ünlü çift özel anlarını paylaştı.

Magazin 31-01-2024 15:40

Yeni doğum yapan Diletta Leotta eski formuna kavuştu! Spor salonundan paylaştı

Can Yaman'dan ayrılan ardından Newcastle United'ın yıldızı Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta geçtiğimiz aylarda anne olma heyecanı yaşadı. İlk bebeğini kucağına alan ünlü isim doğumdan sonra kısa sürede eski formuna kavuştu. Ünlü spiker spor yaptığı anları paylaştı.

Magazin 27-10-2023 14:26

Can Yaman’ın eski aşkıydı! İtalyan spiker Diletta Leotta’dan hamilelik pozu

Can Yaman'dan ayrıldıktan sonra Beşiktaş ve Liverpool'un eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşayan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'dan hamilelik pozu geldi. Ünlü spikerin karnı burnunda pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 12-06-2023 16:28

Loris Karius ile aşk yaşayan Diletta Leotta'dan karnı burnunda poz!

Can Yaman'dan ayrılan ardından Newcastle United'ın yıldızı Loris Karius ile aşk yaşamaya başlayan Diletta Leotta hamile olduğunu duyurmuştu. Diletta Leotta'dan karnı burnunda poz geldi.

Magazin 19-04-2023 12:31

Diletta Leotta

Diletta Leotta Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Diletta Leotta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Loris Karius ile aşk yaşıyor! Hamile Diletta Leotta'dan yeni poz

Can Yaman'dan ayrılan ardından Newcastle United'ın yıldızı Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta hamile olduğunu duyurmuştu. İddialı pozların kadını son olarak sevgilisiyle pozlarını paylaştı.

Magazin 13-04-2023 12:08

Taraftarlar 'Göğüslerini aç' sloganları atmıştı! Diletta Leotta iddialı tarzıyla nefes kesti

Can Yaman'ın eski aşkı İtalyan spor spikeri Diletta Leotta şimdilerde eski Beşiktaşlı Karius ile birliktelik yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde hamile olduğu duyuran ünlü spiker iddialı pozları ile yine sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-04-2023 17:31

Can Yaman'la büyük aşk yaşamıştı! İtalyan spor spikeri Diletta Leotta hamile olduğunu duyurdu

Can Yaman ile yaşadığı birliktelik sayesinde Türkiye'de de tanınır hale gelen Diletta Leotta sosyal medya paylaşımları ve cesur tarzı ile adından söz ettiyor. Can Yaman'ın ardından Newcastle United'ın yıldızı Loris Karius ile yeni birlikteliğe yelken açan ünlü spiker hamile olduğunu duyurdu. İkili yayınladıkları ortak videoda, "Yakında üç kişi olacağız." ifadelerini kullandı.

Magazin 25-03-2023 17:01

Taraftarlar 'Göğüslerini aç' demişti! Diletta Leotta dekoltesiyle takipçileri mest etti

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır hale geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak tanınan İtalyan yıldız dekolteli pozlarıyla yine çok beğenildi.

Magazin 15-03-2023 10:37

Sütyensiz dansını paylaşan Diletta Leotta yine nefes kesti! Hemen sildi

Ünü İtalya'dan dünyaya ulaşan güzel sunucu Diletta Leotta, sütyensiz dansıyla ilgi odağı oldu. Seksi dansını hem TikTok hem Instagram'dan paylaşan yıldız, Tiktok hesabındaki videosunu kısa sürede kaldırdı.

Magazin 23-01-2023 17:02

Göğüsleriyle gündem olan Diletta Leotta kalçasına inen dekoltesiyle nefes kesti

Bir dönem taraftarın 'Göğüslerini aç' sloganına maruz kalan ünlü spiker Diletta Loetta, sırt dekolteli pozuyla beğeni topladı.

Magazin 21-01-2023 10:56

Dünyanın en seksi spikeri Diletta Leotta iç çamaşırıyla poz verdi! Gören çıplak sandı

Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak tanınan İtalyan yıldız Diletta Leotta, pencere önünde iç çamaşırlı pozunu paylaştı. Diletta Leotta paylaşımına 'Eve dönüş' notunu düştü.

Magazin 06-01-2023 14:48

Göğüsleriyle stadı birbirine katmıştı! Diletta Leotta dekolteli pozuyla nefes kesti

Dünyaca ünlü spor spikeri Diletta Leotta, cesur Noel paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Diletta Leotta'nın çam ağacı önünde verdiği iddialı karelere kısa sürede 700 bine yakın beğeni geldi.

Magazin 26-12-2022 17:48

Diletta Leotta sırt dekolteli kadife tulumuyla kendine hayran bıraktı

İddialı paylaşımlarıyla adından söz ettiren güzel spiker Diletta Leotta, vücudunu saran kadife tulumuyla beğeni topladı. Diletta Leotta'nın kalçasına inen sırt dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 16-12-2022 10:43

Taraftar 'Göğüslerini aç' diye stadı inletmişti! Diletta Leotta dekolteli pozunu paylaştı

Napoli taraftarlarının 'Göğüslerini aç' tezahüratına maruz kalan seksi sunucu Dilette Leotta, göğüs dekolteli Noel stiliyle dikkatleri üzerine topladı. Loris Karius ile birlikte olduğu öne sürülen İtalyan spikere yorum yağdı.

Magazin 15-12-2022 15:23

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta dekoltesiyle takipçilerini büyüledi! 'Sevgilin çok şanslı'

Alman futbolcu Loris Karius ile yeni bir aşka yelken açan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerini mest etti.

Magazin 15-11-2022 16:19

Taraftar 'Göğüslerini aç' demişti! İtalyan spiker Diletta Leotta dekoltesiyle Instagram'ı salladı

Beşiktaşlı futbolcu Loris Karius ile aşk yaşadığı iddia edilen İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozuyla takipçilerinden tam puan aldı. Ünlü spikere taraftarlar daha önce 'göğüslerini aç' deyince spiker sosyal medyada gündem olmuştu.

Magazin 11-11-2022 18:51

İtalyan spiker Diletta Leotta suyun içinden bikinili poz verdi! Instagram'ı yaktı

İtalyan spiker Diletta Leotta bu yaz tatil pozlarıyla adından sık sık söz ettirdi. Instagram hesabında hem iş hem de sosyal yaşamını paylaşan Diletta Leotta, yine tatil pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 16-09-2022 19:07

Barcelona'nın kazanması halinde soyunacağını söylemişti! Diletta Leotta...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlarını kazanan Bayern Münih ve Barcelona, Allianz Arena'da karşı karşıya geldi. İtalya'nın en seksi spikerleri arasında gösterilen Diletta Leotta, dev maç öncesi Barcelona'nın maçı 3-0 kazanması halinde rövanş maçını çıplak izleyeceğinin sözünü vermişti. Bayern Münih'in maçı 2-0 kazanmasının ardından Diletta Leotta sözünü tutmadı. Fakat sosyal medyada Diletta Leotta'nın daha önce verdiği fotoğraflar yürek hoplattı.

Spor 14-09-2022 18:17

Çıplak izleyeceğim! İtalyan spiker Diletta Leotta, Bayern Münih - Barcelona maçı öncesi ortalığı birbirine kattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak ikinci hafta öncesinde İtalyan spiker Diletta Leotta'dan ortalığı karıştıran bir iddia geldi. Ünlü spiker, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda oynanacak olan Bayern Münih - Barcelona maçı hakkında yaptığı yorumlarla dünya futbolunun gündemine oturdu. Leotta, İspanyol temsilcisinin maçı üç farklı kazanması halinde rövanşı çıplak şekilde izleyeceğini öne sürdü.

Spor 10-09-2022 16:38

İtalyan spiker Diletta Leotta süper mini elbisesiyle olay yarattı!

Son zamanların popüler isimlerinden biri olan Diletta Leotta sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. Birbirinden iddialı pozlarıyla gündeme gelen Leotta, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 08-09-2022 22:18

İtalyan spiker Diletta Leotta'dan mini etekli poz! Beğeni yağmuruna tutuldu

Oyuncu Can Yaman ile yaşadığı ilişki ile Türkiye'de tanınan Diletta Leotta, son zamanlarda iddialı pozlarıyla dikkat çekmeye başladı. Güzelliği ve pozlarıyla ön plana çıkan spiker, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 06-09-2022 00:48

İtalyan spiker Diletta Leotta bikinili poz verdi!

İtalyan spiker Diletta Leotta, bir zamanlar Can Yaman ile yaşadığı ilişkiyle göz önündeydi. Güzel spiker Leotta, şimdilerde iddialı sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 25-08-2022 19:47

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta derin göğüs dekolteli pozuyla beğeni butonunu çökertti!

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta birbirinden iddialı paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Oyuncu Can Yaman ile ilişkisiyle Türkiye'de tanınan Diletta Leotta, derin göğüs dekolteli pozuyla Instagram'ı salladı.

Magazin 19-07-2022 21:45

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta göğüs dekolteli poz verdi!

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta iddialı sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bikinili pozlarıyla dikkat çeken isim bu defa göğüs dekolteli pozuyla gündeme geldi.

Magazin 14-07-2022 23:40

Cesur pozlarıyla gündem olmuştu! İtalyan spor spikeri Diletta Leotta güzelliğiyle büyüledi

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Türk oyuncu Can Yaman ile ilişkisiyle tanındı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Diletta Leotta, birbirinden iddialı pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor.

Magazin 13-07-2022 23:31

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta bikinili pozuyla Instagram'ı yıktı! Beğeni butonu çöktü

Ünlü oyuncu Can Yaman ile yaşadığı ilişki ile Türkiye'de tanınan muhabir Diletta Leotta, birbirinden iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde göğüs dekolteli pozuyla olay olan Leotta bu defa bikinisiyle Instagram'ı yıktı.

Magazin 24-06-2022 22:10

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta mini elbisesiyle yaktı geçti

Ünlü oyuncu Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta, muhabirlik mesleğine devam ediyor. Pozları ve dekolteleriyle gündemde zaman zaman yerini alan Leotta, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 16-05-2022 17:46

Göğüs dekoltesiyle olay olmuştu! Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta yoga yaparken poz verdi!

İtalyan spiker Diletta Leotta, işinin yanı sıra cesur pozlarını da 8,1 milyon takipçi kitlesi bulunan Instagram hesabından paylaşıyor. Diletta Leotta bu defa spor yaptığı kareyi paylaştı.

Magazin 08-05-2022 13:11

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta'dan derin göğüs dekolteli poz

Ünlü oyuncu Can Yaman ile bir zamanlar beraberlik yaşayan televizyon sunucusu Diletta Leotta, bu beraberlikle Türkiye gündeminde yer almaya başladı. Can Yaman ile ilişkisi sona eren Leotta, cesur pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 04-05-2022 19:25

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta derin göğüs dekoltesiyle olay oldu

Ünlü oyuncu Can Yaman ile bir süre aşk yaşayan İtalyan spor muhabiri Diletta Leotta magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Diletta Leotta şimdilerde cesur pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 12-04-2022 18:25

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta Leotta sütyenli pozunu paylaştı! Yüz binlerce beğeni geldi

Bir zamanlar, ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan spor muhabiri Diletta Leotta, Türkiye'de en çok konuşulan isimlerden biriydi. Yaşadıkları aşkla uzun süre gündemden düşmeyen ikili bu ilişkiyi noktalamıştı. Sosyal medyada aktif olan Diletta Leotta, sütyenli pozuyla yüz binlerce beğeni aldı.

Magazin 08-04-2022 22:26

Can Yaman'ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi kimdir? Francesca Chillemi aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir?

Can Yaman'ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi'in hayatı merak konusu oldu. İtalyan aktrist ve modelle birlikteliğini sosyal medya hesabı üzerinden ilan eden ünlü oyuncu bir süredir dizi çekimleri sebebiyle İtalya'da bulunuyordu. Peki Can Yaman'ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi kimdir? Francesca Chillemi aslen nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 21-03-2022 10:30

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta iç çamaşırlı pozunu paylaştı! ''Ev gibisi yok''

Bir dönem ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyada epey aktif olan Diletta Leotta, iç çamaşırlı ev pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel spikerin paylaşımına kısa sürede 300 binin üzerinde beğeni geldi.

Magazin 17-02-2022 16:43

Aşk bitti ama gündemden düşmüyorlar! Can Yaman’ın, Diletta Leotta'yı kullandığına inanıyorum!

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ve Can Yaman aşkı bitti ama aşk hakkındaki iddialar bitmedi. Söylemezsem Olmaz yorumcuları Can Yaman ve eski aşkıyla ilgili fikirlerini paylaştı. Arto Can Yaman’ın, Diletta Leotta'yı kullandığına inandığını söylerken Seren Serengil ise Yaman'ın kariyerine odaklandığı görüşünde.

Magazin 07-01-2022 15:00

Can Yaman'ın İtalyan aşkı Diletta Leotta annesini paylaştı! Annesi güzelliğiyle hayran bıraktı

Bir süredir ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'nın annesi Ofelia Castorina'yı görenler, ''Güzellik genetik'' demeden geçemedi.

Magazin 31-12-2021 13:14

Can Yaman'ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın estetiksiz hali görenleri şaşkına çevirdi!

Ünlü oyuncu Can Yaman ile aşk yaşayan İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'nın estetiksiz hali, sosyal medyanın gündemine oturdu. Leotta'nın eski halini görenler, güzel spikeri tanımakta güçlük çekti.

Magazin 24-12-2021 13:54

Diletta Leotta, Can Yaman’ı unutamadı

Can Yaman’ın İtalya’da aşk yaşamaya başladığı Diletta Leotta ile bir süre önce ilişkisini sonlandırdığı ortaya çıkmıştı. Uzun süredir birlikte olan çiftin evlenmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Instagram’dan paylaştığı pozlarla gündemden düşmeyen İtalyan güzel, son yaptığı açıklamayla yeniden gündeme geldi.

Magazin 16-10-2021 22:00

Tatile giden Diletta Leotta pozlarıyla beğeni topladı

Can Yaman ile ilişkisi boyunca ayrılık iddialarını sosyal medyadan romantik paylaşımlarla yalanlayan Diletta Leotta, artık aşk bitti mesajı veriyor. İtalyan spor spikeri son olarak İbiza'ya gitti ve tatilden fotoğraflarını yayınladı.

Magazin 11-10-2021 09:34

Can Yaman Francesca Chillemi’yle aşk mı yaşıyor?

Can Yaman ve Diletta Leotta aşkının bitmesinin ardından yakışıklı oyuncunun adı yeni bir isimle anıldı. Can Yaman Francesca Chillemi’yle aşk mı yaşıyor?

Magazin 05-10-2021 10:57

Diletta Leotta'ya ayrılık yaradı! Üst üste paylaştı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta Can Yaman ile ayrıldığını katıldığı bir programda açıkladı. ''Her şey hızlı ve güzeldi2 diyen güzel spikere ayrılık resmen yaradı. Ünlü spiker pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 30-09-2021 16:05

Can Yaman'dan ayrılan Diletta Leotta'dan cesur poz!

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta oyuncu Can Yaman ile ayrılığını onaylamasının ardından seksi pozunu sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 27-09-2021 14:26

Taraftarın 'göğüslerini aç' dediği spor spikeri, cesur pozlarıyla yakıp geçti!

Bir dönem, taraftarın ''Göğüslerini aç'' tezahüratına maruz kalarak adından söz ettiren ünlü spor spikeri Diletta Leotta, iddialı pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor. Can Yaman ile yaşadığı aşkla Türk magazinin de gündemini meşgul eden Leotta'nın pozlarına, beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 24-09-2021 12:47

Can Yaman’ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’dan yürek hoplatan doğum günü pozları

İtalya’nın tanınan spor sunucusu Diletta Leotta, oyuncu Can Yaman’la yaşadığı aşk sonrası ülkemizde dikkat çeken isimlerden biri oldu. Güzel sunucu geçtiğimiz akşam doğum gününü kutladı. Diletta Leotta, doğum günü için seçtiği kıyafetle dikkatleri üzerine çekerken, doğum gününde Can Yaman’ın olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 17-08-2021 07:28

Can Yaman spor yaptığı anları paylaştı

Uzun zamandır İtalya'da olan ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen Can Yaman, Instagram hikayesinden az önce spor yaptığı anları paylaştı.

Magazin 26-07-2021 21:38

Fotoğrafları ortaya çıktı! Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta'nın estetiksiz hali şoke etti!

Oyuncu Can Yaman'ın evlilik hazırlığı yaptığı spiker sevgilisi Diletta Leotta'nın estetiksiz hali şaşırttı. Burun ve meme estetiği operasyonu geçiren Leotta'nın daha sonra da dudaklarına dolgu yaptırdığı öğrenildi.

Magazin 07-07-2021 14:27

Diletta Leotta ve Can Yaman teknede aşka geldi! Öpücüklere boğdu

Bir süre önce iş insanıyla dudak dudağa fotoğrafları sızan Diletta Leotta Can Yaman ile ilişkisinde çok mutlu. Eski fotoğrafların sızmasının ardından gündeme gelen ikili evlilik için hazırlık yaparken İstanbul'a geldi.

Magazin 27-06-2021 07:42

Can Yaman sevgilisi Diletta Leotta'nın hamam keyfi

Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta ile geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi. Sevgilisine İstanbul’u gezdiren Yaman, şimdi ise sevgilisini hamama götürdü.

Magazin 25-06-2021 17:06

Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta evliliğe yürüyor! Yaman'ın annesinden çok konuşulan 'kızım' paylaşımı...

Türkiye'de rol aldığı pek çok dizinin ardından kariyerini İtalya'da sürdüren ve 'Sandokan' isimli dizisi için uzun süredir İtalya'da yaşayan Can Yaman, 29 yaşındaki İtalyan spiker sevgilisi Diletta Leotta'yı İstanbul'a getirdi. Sevgilisini ailesiyle tanıştıran Yaman, sevgilisine İstanbul'u gezdirdi. Yaman'ın annesinin sosyal medya paylaşımı ise "Diletta Leotta ve Can Yaman evliliği yakın mı?" iddialarına neden oldu. Diletta, Türk geleneğini öğrenmek için Türk hamamını da ziyaret etti.

Magazin 25-06-2021 10:51

Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta, Ayasofya Camii'nden paylaştı

Oyuncu Can Yaman evlilik hazırlığı yaptığı spiker sevgilisi Diletta Leotta ile Türkiye'ye geldi. İstanbul'un turistik mekânlarını gezen güzel spiker Ayasofya Camii ziyaretinde başörtüsü taktı.

Magazin 24-06-2021 17:32