Ekler Tarifi Haberleri

Evde kolayca ekler nasıl yapılır? Tadına doyulmaz MasterChef ekler hamuru tarifi!

TV8'de yayınlanan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve konuk olarak bulunan Ömür Akkor'un jüriliği yaptığı MasterChef All Star'da Fransız mutfağından ekler yapıldı. Sevilerek tüketilen bu tatlının tarifi kullanıcılar tarafından merak edildi. Yapımı oldukça kolay olan ekler hamuru tarifi araştırılıyor. Peki, Evde kolayca ekler nasıl yapılır?

Yemek 24-06-2023 22:03

Masterchef ekler tarifi! Ekler nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı program MasterChef’te 24 Ağustos Çarşamba gününün menüsü Fransız kafe mutfağıydı. Fransız kafe mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan ekler tarifi izleyicilerin ilgisini çekti. Sevilerek tüketilen bu tatlının tarifini merak ediyor ve Ekler nasıl yapılır? Diye araştırmalar yapıyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 25-08-2022 11:32

Pastane ekleri evde nasıl yapılır? Eklerin bu tarifini duyan bir daha yapıyor!

Tatlı severlerin en çok tercih ettiği yiyeceklerden olan ve yaz aylarında da çokça tüketilen ekler, evde de pratik bir şekilde hazırlanabiliyor. Pek çok kişi dışarda yemeye alışık olduğu ekleri evde de yapmanın yollarını arıyor. Hem kendi ellerinizle hem de kendi isteğinize göre hazırlayabileceğiniz ekler tarifini sizler için derledik. İşte en pratik şekilde evde hazırlayabileceğiniz pastane ekleri tarifi!

Yemek 21-07-2022 15:18

Ekler nasıl yapılır? Ekler malzemeleri neler?

19. yüzyılın sonlarında Fransa'da ortaya çıkan ekler, günümüzde en çok tüketilen tatlılardan biri. Akışkan kıvamıyla adeta lezzet şöleni yaşatan ekleri evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğinizi biliyor muydunuz?

Yemek 12-06-2022 00:56

Ekler Tarifi

Ekler Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ekler Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Görünümüyle iştah kabartan, tadıyla damak çatlatan ekler tarifi

Fransız mutfağından çıkarak dünyanın her yerinde çok sevilen ve çokça tüketilen ekler, 'Pate a Choux' hamuru ve muhteşem lezzetli çikolatasıyla adeta damaklarda lezzet şöleni yaratıyor. Üzerindeki çikolatası, tam kıvamlı iç dolgusu ve yumuşacık hamuru ile her çeşidine bayıldığımız bu tatlıyı evlerimizde yapmak için kolları sıvayalım.

Yemek 05-02-2022 11:06

Kedidili ekler tarifi ve malzemeleri! Pastanelerden farksız nefis tat

Oldukça pratik şekilde hazırlanan kedidili ekler tarifi çayın yanında misafirlerinize ikram edebileceğiniz nefis bir tada sahip. Lezzetli kremasıyla pastanelerden farksız bir lezzet yakalayacağınız kedidili ekler tarifinde ihtiyacınız olan malzemelere kolayca ulaşmanız mümkün. 7'den 70'e herkesin severek yediği bu tatlıyı pastaneden almadan evde hazırlayarak taze taze tüketebilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenlerse çok basit. Videolu ekler tarifi sayesinde kolayca

Yemek 14-01-2021 17:44

Pastane usulü ev yapımı kolay ekler tarifi! Kedidili ile de hazırlayabilirsiniz

Vanilya dolgulu kreması ile yemeye doyamadığımız ekleri evde hazırlamaya ne dersiniz? İster hamur hazırlayarak pastane usulü yöntemle yapabileceğiniz isterseniz kedidili kullanarak kolay yöntemle hazırlayabileceğiniz ekler tarifi ile hem ailenizin hem misafirlerinizin gönlünde taht kuracaksınız. İşte yerken saymayı unutacağınız o ekler tarifi...

Yemek 28-12-2020 16:18

Ekler nasıl yapılır? MasterChef ekler tarifi nedir? Ekler malzemeleri neler? Ekler hamuru ve ekler kreması yapılışı

MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünde yarışmacılardan bir tanesi ekler hazırlıyor ve diğer yarışmacı arkadaşlarının değerlendirmesi için beğenilerine sunuyor. MasterChef ekler tarifi ile yeniden gündeme geldikten sonra televizyon izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, ekler nasıl yapılır? Ekler kreması ve ekler hamuru nasıl yapılır? Ekler malzemeleri neler? İşte ekler yapılışı ile ilgili detaylar…

Yemek 08-12-2020 15:31

Pastane usulü ekler tarifi! Ustalarının sakladığı püf noktaları ile...

Üstünde yumuşacık çikolata sosu, kıtır hamuru, ısırdığınız anda ağızda dağılan kremasıyla bu ekler tarifine bayılacaksınız. İşte mükemmel klasik çikolatalı eklerin yapılışı ve ustalarının sakladığı püf noktaları...

Yemek 09-11-2020 09:28

Ekler pasta tarifi: Yedikçe mutluluk verir

Bir oturuşta hiç şüphesiz onlarca ekler pastayı yiyebiliriz! Ayrıca bu konuda yalnız olmadığımızı da çok iyi biliyoruz :) Peki, pastaneden satın almak yerine evde kendi eklerinizi hazırlayarak bu ziyafetin ustası olmaya hazır mısınız? Öyleyse pratik ekler tarifi yapımını vermeye başlayalım.

Yemek 19-09-2019 11:51

Ekler tarifi: Ekler pasta nasıl yapılır? Pratik ekler yapımı için videolu anlatım!

Ekler pastası, daha çok pastanelerden alarak yediğimiz bir pastadır. Pratik ekler tarifi ile sizler de kolaylıkla evinizde bu lezzeti yapabilirsiniz. İster misafirlerine ister evinizde eşinize, çocuklarınıza yapın, ekler keyifle yenilen ufak lezzetlerdir. Ve ekler pastasını birçok farklı şekilde yapabilirsiniz. Pratik ekler tarifi ile size klasik ekler yapımını videolu anlatımı ve püf noktaları ile hazırladık.

Yemek 04-11-2018 17:46