Et Yemekleri Haberleri

Evdekiler parmaklarını yiyecek! Bu akşam ailenize yapabileceğiz karnıyarık tarifi

Ailecek sevilen karnıyarık tarifi, evde yapıldığında daha da özel! Taze patlıcanlar, nefis kıyma harcı ve domatesle buluşarak sofralarınıza neşe katacak. Pratik hazırlanışıyla zaman kazandırırken, ailenize unutulmaz bir ziyafet sunabilirsiniz. Hadi birlikte tarife bir göz atalım.

Yemek 12-02-2024 14:44

Hem çorbalar hem de et yemekleri için vazgeçilmez baharatınız olacak: Sebze baharatı tarifi

Baharatlar yemeklerin olmazsa olmazları arasında bulunuyor. Yemeğin tadı baharatlar ile bambaşka bir hale bürünüyor. Özellikle çorbalarda ve et yemeklerinde kullanılan baharatlar büyük önem taşıyor. Sebzelerin kurutularak yapıldığı sebze tozu da vazgeçilmez baharatlar arasında bulunuyor. Bu lezzeti bir kez yapanlar sebze tozunu her yemeğin içerisine kullanmak istiyor.

Yemek 14-10-2022 18:00

Kendinize bu kötülüğü yapmayın: Ağzınıza sürdüğünüz her an zehirliyor! Kanser, kalp, diyabet, obezite...

Et ve et yemeklerinin ülkemizde çok sevildiği herkes tarafından bilinen bir gerçek. Ancak uzmanlar fazla et tüketiminin sağlık açısından iyi olmadığını belirtiyor. Özellikle haftanın birkaç günü et içeren bir beslenme programınız varsa başta kanser olmak üzere kalp, diyabet ve obezite gibi birçok hastalığa neden oluyor.

Haber 01-10-2022 16:36

Et yemeklerine çok yakışıyor: Evde kurutulmuş domates yapımı, evde domates nasıl kurutulur?

Domates yazın en sevilerek tüketilen sebzelerden. Yemeğe renk ve lezzet veren domatesin birçok farklı çeşidi bulunuyor. Salçasından, reçeline, kurutulmuş domatesine kadar oldukça lezzetli seçenekleri olan domatesin evde nasıl kurutulduğunu merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Yemek 24-08-2022 17:18

Et Yemekleri

Et Yemekleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Et Yemekleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

13 Ağustos Masterchef Beef Rendang tarifi, Beef Randang nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır?

13 Ağustos Cumartesi günü Masterchef Türkiye programında Beef Randang yemeği yapıldı. Bu yemeğin görünüşü izleyicilerde merak uyandırdı. Beef Randang yemeğinin tarifini merak ediyor ve bu yemeği denemek istiyorsanız aşağıda yer alan tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 14-08-2022 08:46