Eylul Tumbar Haberleri

Kendi Düşen Ağlamaz'ın yıldızı Selen Soyder'in acı günü! Annesini kaybetti

Son olarak Hakan Yılmaz, Enes Koçak ve Eylül Tumbar ile başrolü paylaştığı Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Selen Soyder annesini kaybetti. Ünlü isim, acı haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 2024-02-20 11:12:02

TRT 1 o dizinin fişini çekti! İşte final tarihi

TRT 1'de geçtiğimiz haziran ayında başlayan diziye dair şaşırtan bir karar alındı. Oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar ve Enes Koçak gibi isimlerin yer aldığı Altın Kafes dizisi her hafta perşembe akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı öğrenildi.

Magazin 2023-12-23 12:59:13

Kendi Düşen Ağlamaz'daki çekim hatası dikkatlerden kaçmadı! Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın o sahnesi gündem oldu! Sadece saniyeler var...

Enes Koçak, Eylül Tumbar, Hakan Yılmaz ve Selen Soyder'in başrollerini paylaştığı TRT1'in sevilen dizisi Kendi Düşen Ağlamaz büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan dizide yapılan çekim hatası dikkatlerden kaçmadı. Enes Koçak ve Eylül Tumbar'ın o sahnesi gündem oldu.

Magazin 2023-11-06 17:15:46

Kendi Düşen Ağlamaz'a bomba transfer! Arka Sokaklar'ın yıldızı kadroda

Eylül Tumbar, Enes Koçak, Hakan Yılmaz ve Selen Soyder gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz dizisi perşembe akşamlarına damga vuruyor. İlgiyle izlenen diziye yeni bir isim daha katıldı. Arka Sokaklar'ın yıldızı Kendi Düşen Ağlamaz'ın kadrosuna dahil oldu.

Magazin 2023-10-18 13:08:05

Kendi Düşen Ağlamaz ne zaman, bugün var mı? Kendi Düşen Ağlamaz hangi kanalda? Sımsıcak bir aile komedisi!

Kendi Düşen Ağlamaz oyuncuları 2023 ekranı ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar ve Enes Koçak gibi oyuncuların kadrosunda bulunduğu dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak ve İnci Balabanoğlu oturuyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu da merak edilen konulardan biri oldu. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz ne zaman, bugün var mı? Kendi Düşen Ağlamaz hangi kanalda? Sımsıcak bir aile komedisi!

Magazin 13-07-23 19:00

Kendi Düşen Ağlamaz'ın Alize'si Eylül Tumbar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Eylül Tumbar kaç yaşında, nereli?

TRT1'de ekrana gelecek olan Kendi Düşen ağlamaz dizisinde Alize karakterini canlandıran Eylül Tumbar, kim olduğu, hayatı ve yaşıyla merak edildi. Daha öncesinde Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinde Melisa Sözen ile başrolü paylaşan genç oyuncu ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz'ın Alize'si Eylül Tumbar kimdir? Kendi Düşen Ağlamaz Eylül Tumbar kaç yaşında, nereli?

Magazin 22-06-23 19:15

Kendi Düşen Ağlamaz konusu nedir, oyuncuları kimler? Kendi Düşen Ağlamaz nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi bu akşam TRT1'de ekran hayatına başlayacak. Saat 20.00'de başlayacak dizinin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi. Eylül Tumbar ile Enes Koçak'ın başrollerinde yer aldığı yeni dizi, bir gençlik hikayesini konu alıyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz konusu nedir, oyuncuları kimler? Kendi Düşen Ağlamaz nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları...

Magazin 22-06-23 18:35

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'nin Bambi'si Eylül Tumbar güzelliğiyle büyüledi! Şu sıralar herkes onu konuşuyor

Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinde Bambi karakterine hayat veren genç oyuncu Eylül Tumbar herkes tarafından konuşuluyor. Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'deki performansıyla gündem olan ve güzelliğiyle de büyüleyen genç oyuncu, çok sayıda kişinin radarına girdi. Eylül Tumbar'ın kişisel hayatı ise merak konusu oldu. "Kimden Kaçıyorduk Biz Anne? dizisinin Bambi’si Eylül Tumbar kimdir, kaç yaşında?" gibi soruların cevapları araştırılmaya başlandı.

Magazin 02-04-23 11:36

EKOTÜRK Stüdyo VOA 3 Eylul-6. Gün

VOA Türkçe Bölümü'nün Washington stüdyolarından yayınlanan STÜDYO VOA'de ABD gündemini, Türk-Amerikan ilişkilerini ve uluslararası gelişmeleri bulabilirsiniz

Haber 04-09-21 18:56

Minik öğrenciler için ilk ders zili çalıyor

Okul öncesi eğitime ve ilköğretim birinci sınıfa yeni başlayacak öğrenciler için 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk ders zili 21 Eylul Pazartesi çalıyor.

Yurthaber 20-09-20 10:48

Rize'de Çirkin Paylaşıma Soruşturma

Muhammet KAÇAR/RİZE, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse imzasıyla yapılan açıklamada, Rize Belediyesi tarafından Eylul ayı başında başlatılan '15 Temmuz Demokrasi

Yurthaber 27-12-16 15:41