Arka Sokaklar Haberleri

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-2024 14:48

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a döner mi? Mehmet Demirkol'a para itirafı

Yıllardır devam etmesiyle dizi tarihine adını yazan Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh ayrılık kararının sebebini açıkladı. "Borçlarım bitti" itirafı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-03-2024 11:10

Adları aşk dedikodusuna karışmıştı! Yüsra Geyik ile Ozan Güven birliktelik yaşadı mı? İtiraf yıllar sonra geldi

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar hayat verdiği 'Zeliş' karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, şimdilerde Taş Kağıt Makas dizisisi için beraber kamera karşısına geçtiği Ozan Güven hakkında itiraflarda bulundu. Snob Magazin'in haberine göre, genç oyuncu yıllar önce Ozan Güven'le çekilen fotoğrafı ve aşk iddialarına dair ilk kez konuştu.

Magazin 27-03-2024 15:26

Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu özel hayat sorusuna çekinmeden yanıt verdi! Bir kere libido diye bir gerçek var

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Asuman karakteriyle adından söz ettiren Melisa Doğu şimdilerde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde 'Ayza' karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Doğu, Sibel Arna'nın programına konuk oldu. Ünlü ismin açıklamaları sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-2024 17:34

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'in yıllar önceki fotoğrafı yeniden gündem oldu! Gençlik halini görenler şaşırdı

Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Rıza baba karakteriyle hafızalara kazınan Zafer Ergin'in gençlik fotoğrafı sosyal medyada bir kez daha gündem oldu. Usta oyuncunun gençlik hali görenleri şaşırttı.

Magazin 09-03-2024 10:22

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın oğlu kocaman oldu! Pozlarını paylaştı

Bir dönem oyuncu olan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. 3 yıl sonra ayrılık kararı alan ikilinin bir oğullar bulunuyor. Maneviyata yönelen Uğur Pektaş sosyal medyadan oğluyla pozlarını paylaştı.

Magazin 05-03-2024 08:39

15 yıl sonra Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı... Fenomen diziyle geri dönüyor! Onur Bay'ın son halini görenler çok şaşırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile adından söz ettiren Onur Bay 15 yıl sonra diziden ayrılmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Onur Bay'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-03-2024 08:30

Arka Sokaklar 666. bölümü gördü! Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'dan değişimine bomba yorum

Arka Sokaklar kısa bir finalin ardından yeniden ekranlara dönmüştü. Arka Sokaklar 666. bölümü görünce dizinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan değişimin yer aldığı fotoğrafa bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 04-03-2024 08:46

Arka Sokaklar'dan Kül Masalı dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu kadroya dahil oldu

Yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği TRT’nin Kül Masalı dizisinin yeni bölümü 7 Mart Cuma günü seyirciyle buluşacak. Dizinin kadrosuna Ela Yörüklü dahil oldu.

Magazin 02-03-2024 17:30

Arka Sokaklar setinde şaşırtan olay... Set durdu! Yasal işlem başlatıldı

Her bölümü merakla izlenen 'Arka Sokaklar' dizisiyle ilgili ilginç bir olay yaşandı. Dizinin çekimi, diziyle ilgili kostüm ve silahların olduğu kamyon kaybolunca ertelendi.

Magazin 24-02-2024 10:19

Yüsra Geyik transparan elbisesiyle davette boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Oyuncunun transparan elbisesiyle verdiği pozları gündem oldu.

Magazin 21-02-2024 15:32

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna katıldı

Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katılıyor. Örümcer, dizide 'Müjgan' karakteriyle izleyiciyle buluşacak.

Magazin 16-02-2024 11:57

Bozkır'daki ateşli sahnesi gündem olmuştu! Yüsra Geyik dergi pozlarıyla bakana bir daha baktırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, Bozkır dizisindeki cesur sahneleri ile uzun süre konuşulmuştu. Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü isim iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Bir dergiye poz veren Yüsra Geyik derin yırtmaçlı elbisesiyle bakana bir daha baktırdı.

Magazin 13-02-2024 15:58

Dilan Polat'ın lüks aracı Hüsnü Çoban'ın altında! Arka Sokaklar'ın fragmanı sosyal medyada gündem oldu

'Kara para aklamak', 'Vergi kaçırmak' ve 'Örgüt kurmak' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve ailesi gündemden düşmüyor. Polat ailesinin soruşturması devam ederken geçtiğimiz aylarda Dilan Polat'ın lüks otomobilleri polis aracına dönüştürülmüştü. Büyük yankı uyandıran bu gelişme Arka Sokaklar'a konu oldu.

Magazin 01-02-2024 13:27

Yüsra Geyik gelinlikle poz verdi! Görenler Arka Sokaklar'daki eski halini hatırladı... Nereden nereye...

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisindeki Yağmur karakterine hayat veriyor. Filmde dün akşam oyuncunun düğünü vardı. Oyuncu sosyal medya hesabından düğünden pozlarını paylaştı.

Magazin 24-01-2024 12:11

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Arka Sokaklar'ın Pınar'ı son haliyle herkesi şaşırttı! 'Bambaşka biri'

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pınar Aydın kariyerinin zirvesindeyken oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu. Şimdilerde evli ve iki çocuk annesi olan Aydın, gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor.

Magazin 13-01-2024 15:35

Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelmişti! Gamze Özçelik Epstein skandalına tepki gösterdi

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeynep Komiser karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Gamze Özçelik kariyerinin zirvesindeyken radikal bir karar almış ve şöhretine veda etmişti. Maneviyata yönelen Özçelik, yaptığı sayısız iyilikle gönüllere taht kurdu. Gamze Özçelik şimdi de dünyayı sarsan Epstein skandalına tepki gösterdi.

Magazin 12-01-2024 15:04

Burcu Kara Türk Bayrağı paylaştı! Atatürk paylaşmadığı için gelen eleştiriye kızdı

Arka Sokaklar kadrosuna katılan Burcu Kara da Suudi Arabistan'ın derbide Atatürk tişörtü ve pankartına engel olunmasına tepki gösterdi. Kara Türk Bayrağı paylaşımı yapınca hiç beklemediği bir tepki gördü.

Magazin 30-12-2023 11:42

29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

29 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-12-2023 23:26

Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı!

Arka Sokaklar'ın yeni bölümüne ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar her cuma akşamı Kanal D'de yayınlanıyordu. ATV'nin 29 Aralık Cuma gününe ait yayın akışında Arka Sokaklar'nın yer almadığı fark edildi. Peki, Arka Sokaklar bu akşam var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok, yeni bölüm ne zaman? İşte 29 Aralık 2023 KANAL D yayın akışı...

Magazin 29-12-2023 19:39

ARKA SOKAKLAR 657. BÖLÜM İZLE! Arka Sokaklar bu akşam var mı saat kaçta? Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar 657. bölüm Kanal D canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 657. bölüm ile ekrana geliyor. Rıza Baba ve ekibinin başından geçenlerin anlatıldığı dizi 18 sezondur devam ediyor. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Arka Sokaklar 657. bölüm canlı izle ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 29-12-2023 18:31

ARKA SOKAKLAR 657. BÖLÜM İZLE! Bugün Arka Sokaklar var mı, saat kaçta? 28 Aralık Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar 657. bölüm Kanal D canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 657. bölüm ile ekrana geliyor. Rıza Baba ve ekibinin başından geçenlerin anlatıldığı dizi 18 sezondur devam ediyor. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Arka Sokaklar 657. bölüm canlı izle ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 28-12-2023 18:31

Aile'nin güzeli Yüsra Geyik çömelerek poz verdi! Derin yırtmacıyla büyüledi

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle büyük beğeni toplayan Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Geyik sosyal medyadaki pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu derin yırtmacı ve göğüs dekoltesiyle takipçilerini adeta büyüledi.

Magazin 26-12-2023 12:04

ARKA SOKAKLAR 656. BÖLÜM İZLE! Kanal D Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman, bugün var mı? Son bölüm özeti

Arka Sokaklar 653. bölüm Kanal D canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 653. bölüm ile ekrana geliyor. Rıza Baba ve ekibinin başından geçenlerin anlatıldığı dizi 18 sezondur devam ediyor. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Arka Sokaklar 653. bölüm canlı izle ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 22-12-2023 18:53

15 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKALNDI! Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Bambaşka Biri, Arka Sokaklar, MasterChef gecenin birincisi kim oldu?

15 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Bambaşka Biri, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 15 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Bambaşka Biri, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 16-12-2023 10:35

ARKA SOKAKLAR 654. BÖLÜM İZLE! Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar 653. bölüm Kanal D canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 653. bölüm ile ekrana geliyor. Rıza Baba ve ekibinin başından geçenlerin anlatıldığı dizi 18 sezondur devam ediyor. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Arka Sokaklar 653. bölüm canlı izle ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 15-12-2023 19:59

Aile'nin güzeli Yüsra Geyik derin sırt dekoltesiyle mest etti! Bakan bir daha baktı

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle adını geniş kitlere duyuran Yüsra Geyik şimdilerde başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim cesur pozlarıyla da adından söz ettiriyor. Geyik son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-12-2023 15:28

8 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef gecenin birincisi kim oldu?

8 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star, Bambaşka Biri gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 8 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star, Bambaşka Biri gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 09-12-2023 14:52

ARKA SOKAKLAR 653. BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE! Arka Sokaklar yeni bölümde neler olacak? Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar 653. bölüm Kanal D canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 653. bölüm ile ekrana geliyor. Rıza Baba ve ekibinin başından geçenlerin anlatıldığı dizi 18 sezondur devam ediyor. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Arka Sokaklar 653. bölüm canlı izle ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 08-12-2023 19:32

Arka Sokaklar dizisindeki cezaevi sahnesi gündem oldu! 'Çıplak arama' sahnesine tepki

Arka Sokaklar’ın 652. bölümünde Engin komiserin cezaevinde karşılaştığı kötü davranışlarla ilgili sahnelere Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi hesaplarından kınama mesajı yayınladı.

Magazin 03-12-2023 12:36

1 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 1 Aralık Cuma gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 1 Aralık Cuma gününün reyting sonuçları...

Magazin 02-12-2023 12:42

ARKA SOKAKLAR 652. BÖLÜM KANAL D CANLI! Arka Sokaklar saat kaçta? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 652. bölüm ile ekrana geliyor. Rıza Baba ve ekibinin başından geçenlerin anlatıldığı dizi 18 sezondur devam ediyor. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Arka Sokaklar 652. bölüm canlı izle ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 01-12-2023 19:38

Arka Sokaklar'ın Ayla'sı Filiz Taçbaş'ın kızı bakın kim çıktı! Meğer TikTok fenomeniymiş

Filiz Taçbaş, Mahallenin Muhtarları, Çukur gibi ses getiren yapımlarda rol almıştı. Arka Sokaklar dizisi ise 18 sezondur devam ediyor. Filiz Taçbaş, dizide uzun yıllar boyunca dizide Ayla karakterini canlandırmıştı. Ünlü oyuncunun kızı Selin Yavuz, TikTok paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 30-11-2023 13:17

24 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

24 Kasım reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokalar ve MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 24 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokalar ve MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 25-11-2023 12:38

ARKA SOKAKLAR 651. BÖLÜM İZLE! Arka Sokaklar bu akşam var mı? Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 651. bölüm ile ekrana geliyor. Rıza Baba ve ekibinin başından geçenlerin anlatıldığı dizi 18 sezondur devam ediyor. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Arka Sokaklar 651. bölüm canlı izle ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 24-11-2023 18:36

ARKA SOKAKLAR 650. BÖLÜM İZLE! Kanal D Arka Sokaklar dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu

Arka Sokaklar yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. İlk bölümü 2006 yılında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi 18. sezonuyla yayın hayatına devam ediyor. Arka Sokaklar dizisi bu hafta iki yeni bölümüyle birden izleyici karşısına çıkacak. Dizi bu hafta pazartesi ve cuma akşamı ekranlara gelecek. Peki, Kanal D Arka Sokaklar dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 20-11-2023 21:17

Arka Sokaklar'ın Melek'i Zeynep Beşerler'in son halini gören çok şaşırdı! Sırra kadem basmıştı

Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar 18 sezondur yayın hayatına devam ediyor. Yıllar içerisinde oyuncu kadrosunda değişikler yaşanan dizide birbirinden ünlü isimler rol aldı. Dizide 4 yıl boyunca Melek Komiser rolüne hayat veren oyuncu Zeynep Beşerler, bir süredir kameralardan uzak yaşıyor. Zeynep Beşerler'in son halini gören şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 19-11-2023 09:03

17 Kasım reyting sonuçları açıklandı! Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 17 Kasım Cuma gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 17 Kasım Cuma gününün reyting sonuçları...

Magazin 18-11-2023 12:10

ARKA SOKAKLAR 649. BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE! Arka Sokaklar saat kaçta, bu akşam var mı? Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 649. bölüm ile ekrana geliyor. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Arka Sokaklar 649. bölüm canlı izle ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 17-11-2023 19:55

Arka Sokaklar'ın Komiser Mehmet'i Pamir Pekin şaşırttı! Meğer Hülya Avşar ile kamera önünde öpüşmüş

Ünlü oyuncu Pamir Pekin, Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil oldu. Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar'ın 653. bölümde izleyici karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu şu sıralar dizi nedeniyle tatlı bir telaş yaşıyor. Ünlü ismin geçmişte Hülya Avşar'ın klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 17-11-2023 12:15

Arka Sokaklar'ın Komiser Mehmet'i Pamir Pekin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yakışıklı oyuncu Arka Sokaklar kadrosunda!

Pamir Pekin, 18 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinde Komiser Mehmet karakterine hayat verecek. Ünlü oyuncu, Zafer Ergin, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Arka Sokaklar'ın 653. bölümde izleyici karşısına çıkacak. Peki, Pamir Pekin kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Arka Sokaklar'ın Komiser Mehmet'i Pamir Pekin'in oynadığı diziler...

Magazin 17-11-2023 11:42

10 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

10 Kasım reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 11-11-2023 11:38

ARKA SOKAKLAR 648. BÖLÜM İZLE! Arka Sokaklar ne zaman başladı, bu akşam var mı? Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar 648. bölüm Kanal D canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 648. bölüm ile ekrana geliyor. Dizinin izleyicileri 'Arka Sokaklar ne zaman başladı' ekranını sorguluyor. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başladı, bu akşam var mı? İşte Arka Sokaklar 648. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 10-11-2023 19:35

Rıza Baba'nın biricik kızıydı! Arka Sokaklar'ın yıldızı Pınar Aydın oyunculuğu bırakıp ortadan kayboldu! Yeni hayatı herkesi şaşırttı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da Zafer Ergin'in hayat verdiği Rıza Baba'nın biricik kızı Pınar rolüne hayat veren Pınar Aydın bu rolü ile hafızalara kazındı. Adını ilk kez 2004 yılında "Akademi Türkiye" yarışmasıyla duyuran Aydın, uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Şimdilerde evli ve iki çocuk annesi olan ünlü ismin son halini görenler çok şaşırıyor.

Magazin 10-11-2023 13:16

3 Kasım reyting sonuçları açıklandı! Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Arka Sokaklar, Şahane Hayatım, MasterChef gecenin birincisi kim?

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 3 Kasım Cuma gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları Arka Sokaklar, Şahane Hayatım ve MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 3 Kasım Cuma gününün reyting sonuçları...

Magazin 04-11-2023 10:44

ARKA SOKAKLAR CANLI İZLE! Arka Sokaklar 647. bölümde neler olacak? Kanal D yayın akışı

Arka Sokaklar canlı izle ekranı dizinin hayranları tarafından sorgulanıyor. Yıllardır ekranlarda fırtınalar estiren dizi bu akşam 647. bölüm ile ekrana geliyor. Peki, Arka Sokaklar saat kaçta başlıyor, hangi kanalda? İşte Arka Sokaklar 647. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 03-11-2023 19:51

Ceyda Düvenci'nin babası bakın kim çıktı! Meğer hepimiz tanıyormuşuz

Başarıları ve özel hayatı ile sık sık gündem olan Ceyda Düvenci çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Sevilen birçok dizi ve filmde rol alan Düvenci’nin babasının çok ünlü bir isim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 02-11-2023 08:38

Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik pozlarıyla olay oldu! Cesur tarzına beğeni yağdı

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisindeki performansıyla dikkat çekiyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren Geyik, sosyal medyadaki iddialı tarzıyla gündem oldu. Güzel oyuncunun cesur tarzına beğeni yağdı.

Magazin 01-11-2023 15:48

27 EKİM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef gecenin birincisi kim oldu?

27 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 27 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Arka Sokaklar, MasterChef gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 28-10-2023 13:17