Gestapo Haberleri

60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu'nun eski eşini görenlerin ağızları açık kaldı! Bakın kim çıktı

Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisinde Gestapo lakaplı Fikret karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu’nun son hali uzun süre gündem olmuştu. 60 kilo veren Bozoğlu adeta bambaşka birine dönüştü. Oyunculuğu oldukça beğenilen ünlü ismin eski eşinin de oyuncu olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 2023-04-14 10:03:23

Gestapo ne demek? Gestapo kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede anlamı merak edilen kelimeler çok sayıdadır. Gündelik yaşamda olduğu kadar edebi eserlerde de rastlanan Gestapo kelimesi, TDK'da görev alan kişiler tarafından incelenerek dilimize kabul edilmiştir. Türkçe olmayan kelimelerin Türkçeleştirilmesi ile ilgili çalışmalar da yapan TDK'ya göre Gestapo kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 2022-05-18 00:13:22

Doktorların Gestapo Fikret'iydi! Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son halini görenler şoke oldu

Ekranların tanınan simalarından olan Yeşim Ceren Bozoğlu gastrik bypass (Mide Bypass Ameliyatı) ameliyatı olmuş ve 7 ayda 20 kilo vermişti. Zaman içerisinde imajını da yenileyen Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 2022-03-22 19:16:41

58 kilo vermişti! Yeşim Ceren Bozoğlu Photoshop yok diyerek paylaştı

Doktorlar dizisinde 'Gestapo' karakterini canlandıran ve ünlenen ardından pek çok dizide rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu mide küçültme ameliyatı sonrası erimişti. İddialı pozlarıyla dikkat çeken Yeşim Ceren Bozoğlu "Photoshop yok" diyerek yaz pozlarını paylaştı.

Magazin 2021-12-16 11:01:13

Yeşim Ceren Bozoğlu adeta eridi! Doktorlar dizisinin yıldızı 58 kilo birden verdi!

Bir dönemin unutulmaz dizilerinden olan Doktorlar'da 'Gestapo' karakterini canlandıran ve O Hayat Benim, Kuruluş Osman gibi dizilerde de rol alan sevilen Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son hali şaşırttı. Sevilen oyuncu mide küçültme ameliyatı sonrası adeta eridi. 58 kilo birden verdiği ortaya çıkan oyuncunun son hali sosyal medyada olay oldu. İşte Bozoğlu'nun çok konuşulan son hali...

Magazin 27-09-21 19:24

Yıllar sonra ortaya çıkan fotoğraf başını yaktı

Bulgaristan'da, balmumundan Gestapo heykellerinin önünde Nazi selamı verdiği ortaya çıkan Bölgesel Geliştirme Bakan Yardımcısı Pavel Tenev istifa etti. Gelen tepkiler üzerine fotoğrafı silen Tenev, fotoğraftan pişmanlık duyduğunu belirtti. Tenev, zamanında kariyerinin bu yönde gelişeceğini ve kamuoyunun dikkatini böyle bir tavırla çekeceğini tahmin etmediğini söyledi.

Haber 17-05-17 20:27

Kılıçdaroğlu'ndan MİT'e gestapo benzetmesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT hakkındaki iddialarını yineleyerek gestapo benzetmesi yaptı.

Haber 22-11-14 12:54

Chp Grup Toplantısı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parlamentoda görüşülen MİT Yasası'yla yeni bir gestapo modelinin kurulmak istendiğini...

Yurthaber 15-04-14 14:38