Hong Kong Haberleri

Bir gören bir daha baktı! Trende demirlere yaslanıp baş aşağı asılı kaldı... Bunu neden yapmış ki?

Hong Kong'daki bir trende çekilerek paylaşıldıktan sonra sosyal medyada viral olan görüntülere kimse anlam veremedi. Trende diğer yolcuların gözü önünde ismi açıklanmayan bir kadın tutunmak için kullanılan demirlere yaslanarak baş aşağıya asılı kaldı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 01-02-2024 15:23

90 km hızla yaklaşıyor... O ülkede alarm! Okullarda eğitime ara verildi, onlarca uçak seferi iptal

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nin güneyine yaklaşan Koinu Tayfunu nedeniyle önlemler alınıyor. Bölgenin güneyine 90 km hızla yaklaşan tayfun sebebiyle "8. seviye" alarm verilirken, tüm okullarda eğitime ara verildi, en az 70 uçak seferi iptal edildi.

Haber 08-10-2023 13:44

Taciz anları saniye saniye canlı yayına yakalandı! Önce kolunu omzuna attı sonra çekerek götürmek istedi

Hong Kong tatili sırasında bir kadın sokak ortasında taciz edildiği anları Twitch canlı yayında paylaştı. Güney Koreli olduğu tahmin edilen Twitch yayıncısının canlı yayını sırasında tanımadığı bir adam yanına yaklaştı. Genç kızın omzuna kolunu atan adam daha sonrasında onu kolunda tutarak çekmeye başladı. O anlar sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Trend 12-09-2023 09:27

Yer: Hong Kong! İğrenç olay: Twitch yayıncısına canlı yayında cinsel saldırı...

Sosyal medya platformu Twitch'te bir yayıncı, canlı yayın esnasında bir kişinin cinsel saldırısına maruz kaldı. O sırada yayında olan kadın, skandal anları saniye saniye kaydetti.

Haber 11-09-2023 17:51

Hong Kong

Hong Kong Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hong Kong Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dünyaca ünlü fenomen 68. kattan düştü... Fenomenin düşmeden önce yardım istediği ortaya çıktı!

Ekstrem sporlarla tanınan 30 yaşındaki Fransız Remi Lucidi, Hong Kong'daki Tregunter Tower'ın 68. katından düşerek feci şekilde can verdi. Lucidi'nin düşmeden saniyeler önce cama vurarak yardım istediği ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları!

Haber 31-07-2023 10:24

Hong Kong Sağlık Bakanı'ndan şaşırtan tavsiye: Yasak alanlarda sigara içenlere dik dik bakın

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi Sağlık Bakanı Lo Çung-mau, vatandaşlara yasak alanlarda sigara içenlere "dik dik bakmalarını" tavsiye ederek, sigara karşıtı kültür inşa etme çağrısında bulundu. Lo, "Sigara içmenin yasak olduğu alanlarda içenleri durdurmak için kolluk kuvvetleri gelmeden önce (biz) sigara içenlere dik dik bakabiliriz." dedi.

Haber 17-07-2023 15:53

Gümrük görevlilerinin dikkati ortaya çıkarttı! İç çamaşırının içinden çoraplara sarılı yılan çıktı

Çin’de bir memur görevlisinin dikkati sayesinde ülkeye kaçak yollarla yılanları sokmaya çalışan bir kadın suçüstü yakalandı. Gümrük memuru kadının vücut şeklinde bir tuhaflık fark ettiğinde kontrol etmek istedi. İsmi açıklanmayan kadının iç çamaşırının içinden çoraplara sarılı bir halde 4 adet yılan çıktı.

Trend 14-07-2023 14:47

Sonunda bu da oldu! Tıkabasa dolu trende canlı yayın yapan fenomene böyle tepki gösterdi... Bir anda üzerine oturmaya çalıştı

Hong Konglu bir sosyal medya fenomeni Kiaraakitty, toplu taşımada seyahat ettiği sırada ilginç bir tepkiyle karşılandı. Genç kızın canlı yayın yapmasından memnun olmayan adam treninin yoğunluğundan şikayet etmeye başladı. Ardından ise fenomen ismin üzerine oturmaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameraya yansırken sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 31-05-2023 09:15

Kocasının yeğeniyle ilişkisi olduğunu öğrendi! Yasak aşkı öğrenince adım adım babasıyla cinayeti planladı

Çin’in Hong Kong kentinde kocasının erkek kardeşinin kızıyla bir ilişki yaşadığını öğrenen kadın büyük bir öfke yaşadı. 44 yaşındaki Ratree isimli kadın kocasının yasak aşkını önce babası ardından ise erkek kardeşiyle paylaştı. Yeğeni ve kocasının ilişkilerini bitirmemesi üzerine ihanete uğrayan eş, babası ve abisiyle adım adım cinayeti planladı. Cinayet girişimi başarısızlıkla sonuçlanan kadın yakalandı.

Trend 28-04-2023 08:57

Yeni keşfettiler! Görenleri şaşırttı... 24 gözü var

Hong Kong'daki bilim insanları, şeffaf ve küp şeklinde kutu denizanaları keşfetti. Araştırmacılar, yeni keşfedilen türe Tripedalia maipoensis adını verdi. Tripedalia maipoensis denizanalarının 24 gözlü olduğu söyleniyor. 1,5 santimetre uzunluğundaki hayvanın insanları etkileyip etkilemediği ise merak ediliyor.

Haber 27-04-2023 09:47

Halk kütüphanesine çırılçıplak gitti! Bir gören bir daha baktı... Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

Çin’in Hong Kong şehrindeki bir halk kütüphanesine çırılçıplak giden ismi açıklanmayan bir kadın tepkilerin odağına yerleşti. Görüntülerin sosyal medyada kısa sürede yayılmasından sonra polisler kadını aramaya başladı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü duruma tepki gösterirken kadını sert bir şekilde eleştirdi.

Trend 10-03-2023 14:29

Hong Kong’da inşaat halindeki gökdelende yangın çıktı! Alevler geceyi gündüze çevirdi

Hong Kong’ta inşaat halindeki bir gökdelende yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm binayı çevrelerken bölge halkı panik dolu anlar yaşadı. Olayın yaşandığı bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın 5 seviye üzerinden 3 olarak derecelendirildi.

Trend 03-03-2023 10:35

Hong Kong'da pandeminin başından bu yana bir ilk! Maske zorunluluğu 945 gün sonra kaldırıldı

Koronavirüs salgının ortaya çıktığı 2020 yılından bu yana maske takma zorunluluğu uygulanan Hong Kong'da 945 gün sonra yasak kaldırıldı.

Haber 01-03-2023 20:10

Dünyanın en nadidelerinden biri! 11.5 karatlık pembe elmas satışa çıkıyor

Dünyanın en nadide pembe elmaslarından biri olarak bilinen ‘Williamson Pembe Yıldızı’nın, bugün Hong Kong’da açık arttırmayla satışa çıkacağı açıklandı. 11.5 karatlık elmasın kusursuz olduğu ve 20 milyon pounda satılmasının beklendiği belirtildi.

Haber 07-10-2022 16:35

Sosyal medyayı sallayan hareket! Kendisini kaçırmaya çalışan adamın kafasına bacaklarını dolayıp yere yapıştırdı

Hong Kong’ta sokak ortasında bir kadın ve adam arasında yaşanan tartışma sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir erişte dükkanının önünde çekilen görüntülerde ismi açıklanmayan kadın kendisini kaçırmaya çalışan adamı etkisiz hale getirdi. Bacaklarını adamın kafasına dolayan kadın ani bir hareketle adamı yere yapıştırdı. Görenleri şaşkına çeviren hareket sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Trend 28-09-2022 14:27

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek! Kendini kurtarmak için camdan dışarı attı ama...

Hong Kong'un Kowloon kentinin Tsim Sha Tsui semtinde gerçekleşen olay, yürekleri ağızlara getirdi. Bir seks işçisi olduğu tahmin edilen trans bir kişi, polis baskınından kaçmak amacıyla yüksek bir binanın dışına tırmandı. Ancak onu görenler yardım için ekipleri arayınca yine kendisini karakolda buldu.

Trend 24-09-2022 12:58

Emlakçı banyo evin küvetinin büyüklüğünü göstermek için içine girdi! Tepkiler gecikmedi

Emlak ajansı Ricacorp Properties'de yayınlanan videoda, tecrübeli emlakçı Sammi Chan bir küvetin ortasında sadece havluyla otururken gösterildi. Ev satış ilanında küvetin boyutunu alıcılara göstermek için Chan’ın seçtiği yöntem tepkilere neden oldu. Video kısa süre sonra ise yayından kaldırıldı.

Trend 31-08-2022 16:00

Konser sırasında dehşet! Dev ekran dansçıların üzerine düştü

Hong Kong’da Mirror adlı grubun konseri sırasında sahnenin üzerinde asılı duran dev ekranlardan biri dansçıların üzerine düştü.

Haber 29-07-2022 10:44

Hong Kong açıklarında ikiye bölünen gemiden 20'yi aşkın mürettebat kayıp

Güney Çin Denizi'ndeki şiddetli tayfun nedeniyle bir geminin ikiye bölündüğü ve Hong Kong açıklarında 20'yi aşkın mürettebatın kayıp olduğu bildirildi. Gemideki toplam 30 kişiden üçünün kurtarıldığı açıklandı.

Haber 02-07-2022 17:32

Fırtına nedeniyle gemi ikiye bölündü! Onlarca kişi kayıp

Hong Kong’u etkisi altına alan Chaba Fırtınası nedeniyle içinde 30 yolcu ve 20’den fazla mürettebatın bulunduğu gemi ikiye ayrıldı. Yetkililer şu ana kadar 3 mürettebatın kurtarıldığını ve kayıp kişiler için arama çalışmalarının sürdüğünü aktardı.

Haber 02-07-2022 14:27

5 yıldızlı otelde dehşet! 30 yerinden bıçaklandı, küvette kanlar içinde bulundu

Sosyal medyada Aqua Chow olarak da bilinen Chow Wai-yin isimli 23 yaşındaki yoga eğitmeni Hong Kong’ta kaldığı otelde 30 yerinden bıçaklanmış halde bulundu. Amerika Birleşik Devletleri uçağına saatler kala öldürülen genç kadının cep telefonun kayıp olduğu bildirilirken polis, Wai-yin’in eski sevgilisini tutukladı.

Trend 02-07-2022 09:31

Hong Kong'un simgelerinden, yüzen restoran Jumbo battı

Hong Kong'un önemli simgelerinden olan Jumbo adlı yüzen restoran, yaklaşık 50 yıl boyunca hizmet verdiği limandan çekildikten birkaç gün sonra Güney Çin Denizi'nde battı.

Haber 21-06-2022 12:16

Hong Kong'un simgesiydi... Yüzen dev restoran battı!

Hong Kong’un simgelerinden Jumbo Floating Restaurant’ın (Yüzen Dev Restoran) Güney Çin Denizi’nde başka bir bölgeye taşındığı sırada olumsuz hava koşulları nedeniyle battığı bildirildi.

Haber 21-06-2022 01:12

Balkon fantezisi başını yaktı! Herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girmişlerdi

Hong Kong'ta bir çift balkonda cinsel ilişkiye girdi. O anları gösteren bir video sosyal medyada yayılınca görüntülerdeki kişilerden biri olduğu tahmin edilen bir kadın, polis tarafından tutuklandı. Soruşturmalar sürerken genç kadın kefaletle serbest bırakıldı. Yayılan görüntüler, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Trend 09-06-2022 09:55

Güpegündüz kız arkadaşının cesedini taşırken görüntülenen adam cinayetten tutuklandı

Hong Kong’dan genel yerel raporlara göre adı Wu olarak tanımlanan bir adam kız arkadaşının cesedini taşırken görüntülendi. İsmi Ye olarak açıklanan kurbanını yorgana saran adam, kız arkadaşının cesedini bir tekerlekli arabanın üzerine koyarak sürükledi. Görüntülerin yayılmasından sonra Wu cinayetten tutuklandı.

Trend 30-04-2022 12:35

Covid: Koronavirüs hayvanlarda mutasyona uğrayıp yeni bir salgına yol açabilir mi?

Bilim insanları virüsün hayvanlarda mutasyona uğramasından ve insanlar arasında yeni bir salgına yol açma olasılığından korkuyor.

Haber 21-01-2022 14:33

Hong Kong'da yanan 38 katlı binanın çatısında mahsur kalan 300'den fazla kişi kurtarıldı

Hong Kong'da yanan 38 katlı binanın çatısında mahsur kalan 300'den fazla kişi kurtarıldı

Yurthaber 15-12-2021 22:51

Son Dakika: Hong Kong Dünya Ticaret Merkezi'nde büyük yangın! Onlarca kişi mahsur kaldı

Son dakika haberine göre Hong Kong'un Dünya Ticaret Merkezi'nde büyük bir yangın çıktı. Yangında onlarca kişinin binada mahsur kaldığı açıklandı.

Haber 15-12-2021 09:27

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı! Birinciliği İsrail’in Tel Aviv şehri aldı

Economist Intelligence Unit (EIU), 2021 yılına dair dünyada yaşam maliyeti endeksini yayımladı. Listeye göre, dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Sıralamanın zirvesine İsrail’in Tel Aviv şehri yerleşti.

Trend 30-11-2021 17:22

Piyasaları tedirgin eden işlem! Evergrande'nin hissesi işleme kapatıldı

Dünyanın en borçlu gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında işleme kapatılırken, nakit darboğazındaki şirketin varlıklarını satabileceğine dair piyasalarda spekülasyona neden oldu.

Finans 04-10-2021 08:48

Çin'de kişisel bilgilerin ifşası yasaklandı

Çin'in Hong Kong Özel İdare Bölgesi'nde kişisel bilgilerin ifşa edilmesine yasak getirildi.

Haber 29-09-2021 21:55

Nicole Kidman’a özel karantina uygulaması tepki çekti

Nicole Kidman, karantinaya alınmadan Hong Kong'a giriş yaptı. Kidman’ın şehirde dolaşırken ve alışveriş yaparken çekilen fotoğrafları, basın ve sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 20-08-2021 11:55

Çin, ABD'nin Hong Kong sakinleri için güvenli sığınak teklifini eleştirdi

Çin, ABD'nin Hong Kong sakinleri için "güvenli sığınak" teklifini eleştirdi

Yurthaber 06-08-2021 10:06

Yaşayan en yaşlı erkek panda 35. doğum gününü kutladı

Dünyanın hayvanat bahçesinde yaşayan en yaşlı erkek pandası, Hong Kong'da 35. doğum gününü kutladı. Ocean Park adlı hayvan tema parkında yaşayan An An, doğum günü kutlamasında kocaman bir dondurmalı pasta yedi.

Haber 06-08-2021 07:28

Hong Kong’da Kovid-19 Beta varyantı taşıdığı halde yalan beyanda bulunan 2 hastaya hapis cezası

Hong Kong’da Kovid-19 Beta varyantı taşıdığı halde yalan beyanda bulunan 2 hastaya hapis cezası

Yurthaber 05-07-2021 14:30

Gökyüzünü siyah dumanlar kapladı! Çok sayıda tekne yandı

Hong Kong’da marinada çıkan yangın sonucu 16 teknenin yandığı belirtildi.

Haber 27-06-2021 13:11

Direksiyon başında yetişkin filmi izleyen taksi sürücüsü 'yok artık' dedirtti

Hong Kong'da baba ve bir çocuğun bulunduğu takside akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Seyir halindeyken arabada yetişkin filmi izleyen şoför, sosyal medyada öfkeye yol açtı. Tuhaf yolculuk sırasında sürücünün telefon ekranında çıplak bir kadının poposunu gördüğü bildirildi.

Haber 12-06-2021 14:57

Rekor fiyata park yeri! 1.3 milyon dolara satıldı

Hong Kong'da bir park yeri rekor fiyatla 1.3 milyon dolara alıcı buldu. Park yerinin kim tarafından satın alındığı ise açıklanmadı.

Haber 04-06-2021 11:30

Dünyanın en büyük pembe-mor elması 29.3 milyon dolara satıldı

15,81 karat boyutuyla şu ana kadar bir müzayedede görülen en büyük ve üst sınıf canlı pembe-mor Sakura Elması, Hong Kong'da yapılan müzayedede 29.3 milyon dolar (yaklaşık 246 milyon lira) fiyata alıcı buldu.

Haber 24-05-2021 09:39

Hong Kong'da bir kişide Covid-19'un iki varyantına birden rastlandı

Covid-19'un Güney Afrika ve Brezilya varyantlarının ikisine birden rastlanan 39 yaşındaki kadının çalıştığı rezidans tüm sakinlerine test yapılmak üzere karantinaya alındı. Kadının bakıcılığını yaptığı 10 aylık bebeğin Covid-19 testi de pozitif çıktı.

Haber 30-04-2021 08:42

Çin hükümeti Alibaba'ya $2.75 milyar ile rekor ceza verdi

Çin hükümeti dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden Alibaba'ya rekor miktarda para cezası verirken, şirketin CEO'su Daniel Zhang, tüccarlarla münhasırlık anlaşmalarında yapılacak değişikliklerin operasyonlara önemli bir etkisi olmayacağını söyledi.

Finans 12-04-2021 09:18

Mücevher ihracatı mart ayında yüzde 48 arttı

Türk mücevher sektörü, martta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 48 artışla 340 milyon dolarlık, ilk çeyrekte ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artışla 976 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Finans 08-04-2021 16:01

Koronavirüs havalimanı şirketlerine 125 milyar dolar kaybettirdi

Pandeminin havayolu sektörüne olumsuz etkisi ciro kayıplarından anlaşılıyor. Covid-19 salgınıyla birlikte 2020 yılında azalan yolcu sayısı beraberinde ciro kayıplarını getirdi. Havayoluyla seyahat eden yolcu sayısı 2019'a kıyasla yüzde 63,3 oranında azalırken, bu düşüş dünya genelindeki havalimanı işletmelerine yıllık 125 milyar dolarlık ciro kaybı olarak yansıdı.

Finans 30-03-2021 17:43

Yavru kedisini streç filme sarıp fotoğrafını paylaşan kişi tutuklandı!

Hong Kong'da bir kadın, iddiaya göre yatakta ona sokulmadığı için plastik streç filmle sararak kedisini cezalandırdığı fotoğrafı sosyal medyada yayımladıktan sonra hayvanlara zulmetmek suçundan tutuklandı.

Haber 25-03-2021 16:03

Gökdelen yangınında 2 ölü

Hong Kong'un ünlü gökdelenlerinden birinde yangın çıktı.

Haber 30-10-2002 18:00