Humuslu Acili Kofte Haberleri

Tıp fakültesinde panik anları: Ekiplere haber verildi! Güvenlik kamerası görüntülerini izleyince...

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili servisinin kapısına bırakılan şüpheli çanta hasta yakınına ait çıktı. Bomba paniğine yol açan şüpheli çantanın, güvenlik kameraları incelenince bir hasta yakınına ait olduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Haber 2023-10-11 13:02:17

Limon ağacı ne zaman çiçek açar, kaç yıl sonra meyve verir? Limon ağacının çiçek açması için ne yapılır, ne zaman budanır?

Limon, C vitamini deposu olmasıyla ön plana çıkar. Yemeklerde ve birçok tarifte kullanılan limon, ülkemizde sıkça tüketilir. Zengin besleyici içeriğiyle dikkat çeker. Tarım arazilerinin yanı sıra ev ortamında da limon yetiştirmek mümkündür. Limon, turunçgiller ailesinde yer alır. Humuslu ve killi topraklarda daha verimli olan limon nasıl yetişir?

Haber 2023-04-07 16:09:09

Gelinim Mutfakta Humuslu acılı köfte tarifi! Enfes humuslu acılı köfte nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Salı günü Humuslu acılı köfte tarifi yapılıyor. Anadolu'nun sevilen lezzetlerinden olan humus ve enfes köftenin buluşmasından oluşan Humuslu acılı köfte tarifi oldukça seviliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan Humuslu acılı köfte nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte Humuslu acılı köfte tarifi...

Yemek 2023-02-28 13:41:32

Doktora kaldırım taşıyla saldırmak istemiş ancak serbest bırakılmıştı! İkinci kez acili bastı, bu kez tutuklandı

28 Temmuz'da Şanlıurfa'da yaşanan olayda iddiaya göre, Ali K. adlı şahıs Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Dr. Sezer Eşfer'e "Bana bakacaksınız" deyip kaldırım taşı ile saldırmak istedi. Şahıs gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Serbest kalan Ali K.'nın, daha sonra alkol alıp, ikinci kez aynı hastaneye gidip doktoru ölümle tehdit ettiği öne sürüldü. İtiraz üzerine 2. kez gözaltına alınan A.K, tutuklandı.

Haber 2022-07-31 16:05:01

Humuslu ne demek? Humuslu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Humuslu, günlük yaşamımızda karşılaştığımız kelimeler arasında yer alır. Arkadaşlar arasında, aile ortamında ve internette sıkça Humuslu kelimesine rastlamak mümkündür. TDK tarafından yapılan araştırmalar sonrası düşüncelerimizi anlatırken kullandığımız kelimeler arasında kendisine yer bulmuştur.

Egitim 23-05-22 18:20

Gaziantep'te ambulansı kaçırmaya çalışan hasta yakınları sağlıkçılara dehşeti yaşattı! 'Ambulansı ben kullanırım' deyip...

Gaziantep'te yaşanan korkunç olayda hastane acili önünde kendileri için görevlendirilen ambulansı bekleyen hasta yakınları, vaka getiren başka bir ambulansın önünü keserek kaçırmaya çalıştı. Şoför Burkay Kav, benim yakamdan tuttular. Bizim sağlıkçı arkadaş da hasta yakınlarına ‘Şoföre böyle davranırsanız hastanızı hastaneye nasıl götüreceğiz?’ dedi. Hasta yakını da ‘Sorun değil, ambulansı ben kendim de sürerim’ deyip ön koltuğu oturdu'' diyerek yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.

Haber 12-05-22 11:13

Bitkiler için mükemmel bir kaynak: Humuslu toprak

Yüksek su tutma kapasitesi ve organik madde oranı ile öne çıkan humuslu toprak, bitkilerin ihtiyaç duyduğu tüm besinlere sahiptir. Gevşek formda olan bu toprak koyu renklidir ve çok sayıda mineral, element ve mikroorganizma içerir.

Haber 31-12-20 11:19

Lezzeti başka kabaklarda yok! Türkiye'nin her yerinden almaya geliyorlar

Düzce bal kabağını ünü kent sınırlarını aştı. Meşhur lezzetinin tadı ise yetiştiği humuslu topraktan geliyor.

Yemek 16-11-20 12:07

ADÜ Rektörü Aldemir, hastane acili için yapılacak otopark alanını inceledi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof.

Yurthaber 22-09-20 09:34

İzmir'de hastane acili doldu taştı! Tam 13 kişi birden

İzmir’in Bergama ilçesinde taziye evinde yedikleri tavuklu pilavdan zehirlendikleri şüphesiyle 13 kişi hastaneye başvurdu.

Haber 15-03-20 00:42

Ünlü çiftin oğlunun ölümünden önce yaşanan kavga kamerada

Şişli'de, dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan bir firmanın sahiplerinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili önünde, kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Haber 08-01-20 11:35

Şişli'de hastane önünde ünlü çiftin oğlu yanlışlıkla öldürüldü

ŞİŞLİ'de, dünyaca ünlü şarap ithalatı yapan bir firmanın sahiplerinin 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili önünde, kendisini akrabalarını yaralayan kişiye benzeten Akın Kutlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Haber 07-01-20 18:50

Zonguldak'ta hastane acili dolup taştı! Tam 18 öğrenci birden!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir ilköğretim okulundan 18 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavileri yapılan öğrenciler taburcu edildi.

Trend 18-12-19 00:16

Sivas'ta hastane acili dolup taştı! Tam 30 kişi birden!

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye kaldırılanların sayılı 30’a yükseldi.

Trend 16-12-19 00:37

Ceren'e ilk müdahaleyi hemşire annesi yapmış (10)

ACILI BABA DHA'YA KONUŞTU: İDAM BUNLAR İÇİN ÇIKSIN Ordu'da bıçaklanarak öldürülen Ceren Özdemir’in babası Yılmaz Özdemir, katil zanlısının en ağır cezayı almasını istedi. DHA’ya konuşan baba Yılmaz Özdemir, “Kızım bale dersinden çıkıyor, eve geliyor.

Haber 05-12-19 15:27

Ordu'da Ceren için gözyaşları sel oldu (2)

ACILI ANNE: KIZIMIN KATİLLERİNİ BULUN Ordu'da bıçaklanarak öldürülen Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in (20), annesi Gülfer Özdemir'in cenaze töreninde ağıtlar yakarak, gözyaşı döktü.

Haber 04-12-19 15:40

Ordu'da Ceren için gözyaşları sel oldu (2)

ACILI ANNE: KIZIMIN KATİLLERİNİ BULUN Ordu'da bıçaklanarak öldürülen Ordu Üniversitesi (ODÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in (20), annesi Gülfer Özdemir'in cenaze töreninde ağıtlar yakarak, gözyaşı döktü.

Haber 04-12-19 13:36

Meclis Araştırma Komisyonu, Rabia Naz için Eynesil'de (2)

BAŞKAN AYDOĞDU: ACILI ÖLÜMÜN AYDINLATILMASI İÇİN BURDAYIZ Giresun Eynesil'de, evlerinin önünde yaralı bulunan Rabia Naz Vatan'ın (11) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmesini araştıran Meclis Araştırma Komisyonu üyesi 12 milletvekili, Rabia Naz'ın anne ve babası ile görüştü.

Haber 08-11-19 14:17

İTÜ'LÜ GENCİN ÖLDÜRÜLMESİ... ACILI AİLE İSTİKLAL CADDESİ'NDE

-ADI, HAYATINI KAYBETTİĞİ DURAĞA VERİLECEK - İstiklal Caddesi'ndeki cinayetin üzerinden 1 ay geçti.

Haber 08-10-19 13:27

İTÜ'LÜ GENCİN ÖLDÜRÜLMESİ... ACILI AİLE İSTİKLAL CADDESİ'NDE

- İstiklal Caddesi'ndeki cinayetin üzerinden 1 ay geçti.

Haber 08-10-19 12:03

İzmir'de hastane acili dolup taştı! Tam 50 kişi birden!

İzmir'in Bergama ilçesinde, iddiaya göre hayır yemeğinde tavuklu pilav yedikleri ileri sürülen 50 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Haber 24-09-19 01:49

Hastane önünde kalabalık gittikçe arttı! Erzincan'da büyük gerginlik!

Erzincan’da akrabalar arasında boşanma davası nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Cinayet olayı sonrasında hastane acili önünde toplanan kalabalık arasında arbede yaşandı.

Haber 08-09-19 03:57

DHA YURT BÜLTENİ - 12

  Muhammet'in reklam panosu altında ölümüne 15 bin lira ceza (2) ACILI BABA: İKİZİNİN SORUSUNA CEVAP VEREMEDİM Reklam tabelasının devrilmesi sonucu ölen Muhammet Emir Karabakan'ın babası Cemalettin Karabakan, 'taksirle ölüme sebebiyet verme' suçundan tabela sahibi Taha Süleyman B.'ye verilen cezaya tepki gösterdi.

Haber 06-09-19 14:41

İntihar eden Fatma ve bebeği Aybüke için duygusal paylaşım (3)

ACILI BABA KONUŞTU Samsun'da eşi ihtihar eden 1 aylık kızı da beşiğinde ölü olarak bulunan Tarık B., "Dün eşimi saat 15.00 gibi telefonla aradım ulaşamadım.

Haber 04-09-19 19:13

İstanbul'da hastane acili dolup taştı! Tam 80 kişi birden!

Arnavutköy’de katıldıkları düğünün yemeğinden zehirlendikleri şüphesiyle 80 kişi, hastanede tedavi altına alındı.

Haber 01-09-19 03:40

Hastane acili dolup taştı! Tam 30 kişi birden! Sayının artmasından korkuluyor

İzmir’in Bergama ilçesinde yedikleri lokma ve peynirden zehirlendikleri şüphesiyle 30 kişi hastaneye başvurdu.

Trend 24-08-19 00:45

Hastane acili dolup taştı! Lüleburgaz'da tam 70 kişi birden tedavi altına alındı!

Lüleburgaz ilçesinde düğünde yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle 70 kişi tedavi altına alındı.

Trend 05-08-19 01:56

Hastane acili dolup taştı! Tekirdağ'da 45 kişi yediği dönerden zehirlendi!

Tekirdağ’da 45 kişi yedikleri dönerden zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haber 22-07-19 02:53

Kaza yapan araçta kimyasal madde şüphesiyle hastanenin acili kapatıldı

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen trafik kazasında aracın kimyasal madde taşıdığı şüphesiyle hastane, yaralılar ve sağlık çalışanlarına dezenfekte çalışması başlatıldı.Olay, Alaaddin A.

Haber 08-07-19 23:06

Yedikule Hastanesi başka bir hastaneyle birleştirilmeyecek

Göğüs Hastalıkları Eğitim Görevlisi Uzm. Dr. Murat Kıyık: - "Gece aldığımız müjde ile bu talihsiz girişimine Bakanlığımızın 'dur' dediğini ve bağlanmanın olmayacağını öğrenmiş bulunmaktayız" - Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Filiz Koşar: - "Burası kendine has bir spesifik hastane. Her şeyi özel. Yaptığı girişimler, acili, yatakları özel ve Türkiye'nin her tarafından, Doğu Avrupa'dan, Türk Cumhuriyetlerinden birçok özel hasta geliyor. Bu hastaların son tedavi merkezi burası"

Haber 10-05-19 14:47

Suriyeli şair savaş mağdurlarının derdine tercüman oldu

Humuslu şair Muhammed Kasım, Suriyelilerin dertlerini konu alan şiirlerini besteleyerek sosyal medyada paylaşması üzerine ilgi odağı oldu - Kasım: - "İnsanlara en kolay böyle anlatabilirdim. Hem benim derdimi hem onun hem de ötekinin derdini anlatan şarkılar yazdım" - "Çok basit, bir telefonla çektim ve sosyal medya platformuna yükledim. Sponsor olmadan yayıldı çünkü insanların gerçek hayatta yaşadıklarını anlattım"

Haber 15-04-19 12:07
Fas

Esed'in zindanlarında yanan cesetlerin kokusunu alırdık

Suriye'de rejimin cezaevinde işkence gören kadınlardan Rana: - "İnsanların kafasını duvara vururlardı. Kadınların kafası hep yaralı gelirdi" - "İki Humuslu kadın kardeşime tecavüz ettiler. Durumları çok kötüleşince başka birime aldılar" - "İşkence yöntemleri, tecavüz, asmak, kemik kırmak, kafayı duvara vurmak ve yakmaktı. Yanan cesetlerin kokusunu bile alırdık Filistin biriminde"

Haber 20-02-19 15:27

DHA YURT BÜLTENİ -1

ERZURUM'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ ACILI BABA: AĞLAMAYIN BAŞIMIZ DİK Afrin'de şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Umut Öznütepe'nin cenazesi akşam saatlerinde askeri uçakla memleketi Erzurum'a getirildi.

Haber 19-02-19 08:38

Erzurum'a şehit ateşi düştü (EK)

Erzurum'a şehit ateşi düştü (3)   ACILI BABA: AĞLAMAYIN BAŞIMIZ DİK Afrin'de şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Umut Öznütepe'nin cenazesi akşam saatlerinde askeri uçakla memleketi Erzurum'a getirildi.

Haber 18-02-19 23:22

Erzurum'a şehit ateşi düştü (3)

ACILI BABA: AĞLAMAYIN BAŞIMIZ DİK Afrin'de şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Umut Öznütepe'nin cenazesi akşam saatlerinde askeri uçakla memleketi Erzurum'a getirildi.

Haber 18-02-19 20:03

MÜSİAD Gaziantep’ten kan bağışı kampanyası

MÜSİAD Gaziantep Şubesi kan bağışı kampanyası düzenledi.MÜSİAD Gaziantep Dernek binasında düzenlenen kan bağışı kampanyasında kan veren Şube Başkanı Mehmet Çelenk, “MÜSİAD ve Genç MÜSİAD yönetim kurulundan, üyelerine kadar, kanın acili yetinin, sürekli ihtiyaç olduğunun, bir gün bize de lazım olabileceği bilinci ile kan bağışında bulunduk” dedi.Kan bağışı dayanışma örneğidirBütün halkı kan vermeye davet eden Çelenk,“Kan bağışı toplumumuzdaki dayanışma örneğidir.

Yurthaber 29-01-19 00:03

Engelliler görüntülü 112 Acili ücretsiz arayabilecek

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulunun aldığı kararla, engelli paket/tarifesinden yararlananlara, internet üzerinden 112 Acil Çağrı Merkezi'ni görüntülü arama hizmeti ücretsiz sunulacak - Karar, 1 Nisan itibarıyla yürürlüğe girecek

Finans 17-01-19 11:07

Lezzeti toprağından! Düzce'nin bal kabağının ünü sınırlarını aştı

Düzce’de, yetiştiği humuslu toprak nedeniyle farklı bir aromaya sahip olan bal kabağının ünü, kent sınırlarını aştı. Özellikle tadını bilenler, pişirildikten sonra üzerine fındık, kaymak, tahin ve pekmez dökülen kabak tatlısını yemek için diğer illerden Düzce’ye gelmeye başladı.

Yemek 09-01-19 11:49

Düzce bal kabağının ünü, kent sınırlarını aştı

DÜZCE'de, yetiştiği humuslu toprak nedeniyle farklı bir aromaya sahip olan bal kabağının ünü, kent sınırlarını aştı.

Haber 08-01-19 11:25

Düzce bal kabağının ünü, kent sınırlarını aştı

 DÜZCE'de, yetiştiği humuslu toprak nedeniyle farklı bir aromaya sahip olan bal kabağının ünü, kent sınırlarını aştı. Özellikle tadını bilenler, pişirildikten sonra üzerine fındık, kaymak, tahin ve pekmez dökülen kabak tatlısını yemek için diğer illerden Düzce’ye gelmeye başladı.

Haber 08-01-19 11:22

DHA YURT BÜLTENİ -18

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'DAN, ACILI AİLEYE ZİYARET TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ukrayna'da eğitim gören ve geçtiğimiz günlerde Harkov şehrinde yaşadıkları evde ölü bulunan Türk vatandaşı iki öğrenciden biri olan Zeynep Hüsünbeyi'nin İzmir'deki ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, Yurdal ve Nalan Hüsünbeyi'ne başsağlığı dileklerini iletti.

Haber 05-01-19 23:42

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'DAN ACILI AİLEYE ZİYARET (Ziyaretten fotoğraflarla)

Haber: Gülseli KENARLI / İSTANBUL DHA  TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ukrayna'da eğitim gören ve geçtiğimiz günlerde Harkov şehrinde yaşadıkları evde ölü bulunan Türk vatandaşı iki öğrenciden biri olan Zeynep Hüsünbeyi'nin İzmir'deki ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, Yurdal ve Nalan Hüsünbeyi'ne başsağlığı dileklerini iletti.

Haber 05-01-19 22:47

TBMM BAŞKANI YILDIRIM'DAN ACILI AİLEYE ZİYARET 

Haber: Gülseli KENARLI / İSTANBUL DHA  TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Ukrayna'da eğitim gören ve geçtiğimiz günlerde Harkov şehrinde yaşadıkları evde ölü bulunan Türk vatandaşı iki öğrenciden biri olan Zeynep Hüsünbeyi'nin İzmir'deki ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, Yurdal ve Nalan Hüsünbeyi'ne başsağlığı dileklerini iletti.

Haber 05-01-19 22:19

DHA YURT BÜLTENİ-12

MARKETTEKİ SIR CİNAYETİN KURBANI KARI KOCA, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI 1)ACILI KIZ KARDEŞLER BİRBİRLERİNİN GÖZ YAŞLARINI SİLDİ İZMİR'in Selçuk ilçesi Çamlık Mahallesi'ndeki marketlerinde, başlarından tabancayla vurularak öldürülen Hasan Hüseyin Özkan (55) ve eşi Şenay Özkan (54), son yolculuklarına uğurlandı.

Haber 07-12-18 15:09

MARKETTEKİ SIR CİNAYETİN KURBANI KARI KOCA, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ACILI KIZ KARDEŞLER BİRBİRLERİNİN GÖZ YAŞLARINI SİLDİ İZMİR'in Selçuk ilçesi Çamlık Mahallesi'ndeki marketlerinde, başlarından tabancayla vurularak öldürülen Hasan Hüseyin Özkan (55) ve eşi Şenay Özkan (54), son yolculuklarına uğurlandı.

Haber 07-12-18 14:51

 (ÖZEL) - ŞULE ÇET'İN ACILI BABASI: KRAVAT İNDİRİMİ UYGULANMASIN

Üniversite öğrencisi Şule Çet'in babası İsmail Çet, “Zanlıların müebbet almasını istiyorum.

Haber 04-12-18 15:20

Erciyes Üniversitesi Hastanesi'nden, 'Kalp ameliyatı olmuş hastayı dışarı attılar' iddiasına açıklama

ERCİYES Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi; Twitter'da bir kullanıcının, "Kayseri Erciyes Tıp acili, kalp ameliyatı olmuş bu haldeki oğlumu titreme geldikçe duşa girsin diye bizi güvenlikle dışarı attırarak beyne pıhtı atması sonucu ölümüne sebep olmuşlardır" iddiasıyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 21-11-18 18:54

Humuslu Türkmenlerin imkansızlıklar içindeki yardım bekleyişi sürüyor

Suriye'de Esed rejiminin zorla göç ettirdiği Humuslu Türkmenler, İdlib'de insanlık dışı koşullarda barınmaya çalışıyor - 55 aile, soba, mazot, sünger, battaniye gibi yardım malzemeleri bekliyor - 7 yaşındaki Ömer Nebhan: - "Humus’un Kala köyünden Türkmen'im. Ey Erdoğan dede, bizi köyümüzden çıkardılar. Evimizden attılar. Çadırlara koydular. Çadırlar iyi değildir. Erdoğan dede bizi çadırlarda bırakmayın"

Haber 16-11-18 11:11