İç Mimar Haberleri

Zonguldak'ta iç mimar cinayeti şüphelisinin maktulün cenaze törenine katıldığı belirlendi

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde iç mimarın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüphelinin, maktulün cenaze törenine katıldığı öğrenildi.

Yurthaber 20-03-2024 13:40

Çalışmaları dünya çapında birçok ödül almıştı! Giyim tarzıyla da adından söz ettiren Haluk Akakçe yaşamını yitirdi

Gerek sanat çalışmaları gerekse giyim tarzıyla adından dünya çapında söz ettirmeyi başaran ressam ve iç mimar Haluk Akakçe 53 yaşında yaşama veda etti. Türk çağdaş sanatının önemli isimlerinden olan Akakçe İstanbul'da Nişantaşı'ndaki evinde yaşamını yitirdi.

Haber 09-10-2023 16:54

İç mimar evine asla almayacağı 5 eşyayı açıkladı! Ucuz ve çirkin görünüyor

Zamanımızın çoğunu ve en mutlu anlarımızı evimizde geçirdiğimiz için ev dekorasyonuna oldukça dikkat etmek gerekiyor. Eve alınan ufak eşyalar, aksesuarlar evin bambaşka görünmesini sağlayabiliyor. TikTok'ta bilgilendirici videolar paylaşan bir iç mimar evine asla almayacağı 5 eşyayı nedenleriyle birlikte açıkladı.

Kadin 30-03-2023 12:02

İç Mimarlık mezunları ne iş yapar? İç Mimarlık bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Gün içinde en çok vakit geçirilen iç mekanların dizaynlarını hem modern ihtiyaçlara yönelik hem de estetik anlayışla şekillendirenlerin kişileri yetiştiren İç Mimarlık bölümü, öğrencilerin hem yeni projelerde ve restorasyon süreçlerinde etkili sonuçlar almalarını sağlar. Özel firmalarda rahatlıkla iş bulabilen İç Mimarlık mezunları nerelerde çalışır?

Egitim 26-07-2022 20:49

İç mimaride giriş ve antreler nasıl düzenlenir?

Evimiz kişiliğimizin yansımasıdır, eşya seçimimiz, dekorasyon tercihlerimiz hatta duvardaki renkler bile misafirlerimize bizim kişiliğimiz hakkında ipuçları verir. Özellikle eve girildiğinde misafirleri karşılayan antre bölümü ilk izlenim için çok önemlidir.

Kadin 21-05-2021 09:59

İzmir'de iç mimarın etek altı fotoğrafını çeken patron için flaş karar

İzmir'de, mimarlık ofisi sahibi A.T.A., yanında çalışan iç mimar B.S.U.'nun masa altından fotoğraflarını çektiği iddiasıyla açılan davada yargılanmaya başlandı. Tanık olarak dinlenen diğer çalışanların patronun, mesai arkadaşlarının masa altından fotoğraflarını çektiğini doğruladığı duruşmaya katılmayan A.T.A., bir sonraki oturuma zorla getirilecek.

Trend 13-12-2019 09:46

Samsun 3. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

Yeni tasarım ürünlerinin sergilendiği fuarı 38 bin 982 kişi ziyaret etti

Haber 12-03-2018 20:45