Ideal Haberleri

Resimde seçeceğiniz hayvan ideal eşiniz hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor!

Bu psikolojik test, sizin ideal eşiniz hakkında fikir sahibi olmanızı sağlıyor. İsamu Saito tarafından geliştirilmiş test, sizin için ideal olan ve olmayan eş hakkında bilgi verir. Kesinlik içermez.

Kadin 07-09-2023 08:52

Yapay zekayla ideal kadın ve erkeğin özellikleri çizildi! İşte 'mükemmel' kadın ve erkek...

Güzellik anlayışları kişiden kişiye göre değişse de sosyal medya kullanımının artmasıyla birlikte tek tip güzellikler artmaya başlıyor. Sosyal medyadaki filtreler, modellerle güzellik standartları da değişime uğradı. Sosyal medyadaki veriler kullanılarak yapay zekayla ideal kadın ve erkeğin resmi çizildi.

Kadin 18-05-2023 10:19

Dünyanın 11 ülkesinde İdeal kadın nasıl gözüküyor? Bu kadarı da olmaz dedirten güzellik standartları

Kadınların üzerindeki güzellik baskısı sadece ülkemizde değil tüm dünyada görülüyor. Eski zamanlardan beri güzellik baskılarına uğrayan kadınlar bu standartlara göre daha güzel olabilmek için oldukça can acıtan uygulamalar yapabiliyor. İşte dünyanın farklı 11 ülkesinden şaşırtan "ideal" kadın görünümleri...

Kadin 16-01-2023 11:52

Bu burçlara sahipse nikah masasına koşun: İdeal eş burçları! Evlilikte harikalar yaratır

Burçlar aile, ilişki ve arkadaşlıklarda oldukça belirleyici olabiliyor. Evlilik istenen süreçlerden olsa da oldukça zor durumlara yol açabiliyor. Sevgiliyken çok mutlu olduğunuz insan evlenince bambaşka birine dönüşebiliyor. İşte tam da bu kısımda burçlar devreye giriyor. Bazı burçlar evililikte başarısız olurken bazıları ise partnerlerini çok mutlu ediyor. İşte ideal eş burçları...

Kadin 08-11-2022 15:15

Ideal

İdeal Hakkındaki Haberler Mynet'te. İdeal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İdeal eş anlamlısı nedir? İdeal kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Dilimize başka dillerden geçen kelimeler, Türkçeleşerek dilimize yerleşmiştir. Fransızca da en çok kelimeler aldığımız diller içerisindedir. İdeal kelimesi dilimize Fransızcadan geçmiş bir kelimedir. Peki, ideal kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-2022 17:46