Etli Tatlılar Haberleri

Hangi baharat hangi yemekte kullanılır? Yemeklerinize lezzet katacak baharatlar

Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden kimyonun köfteye nasıl bir tat kattığını, tatlılara vanilya ekleyerek nasıl bir fark yaratabileceğinizi biliyor musunuz? Ya da bir tavuğu, köri ile marine ederek nasıl eşsiz bir lezzet bombasına dönüştürebileceğinizi? İçeriğimizde, hangi baharatın hangi yemekte kullanıldığını keşfedecek, misafirlerinizi şaşırtacak ve kendinizi her lokmada mutlu edecek tüyoları öğrenceksiniz. Hazırsanız, mutfakta lezzet dolu bir yolculuğa çıkıyoruz!

Yemek

Lokma tatlısı tarifi: Lokma tatlısı nasıl yapılır?

Türk mutfağından çıkmış olan şerbetli tatlılar saymakla bitmez. Bunlardan biri de hem kolay yapımı hem de eşsiz lezzeti ile İzmir’de Ege bölgesinde sık olarak yapılan lokma tatlısıdır. Siz bu lezzeti kendi mutfağınızda kolayca hazırlayıp misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek

Şambali tarifi: Şambali nasıl yapılır?

Tarihçesi Osmanlı dönemine, tarifi saray mutfaklarına dayanan birçok tatlı bugün evlerin mutfaklarında ve çeşitli ünlü lokantaların menülerinde boy göstermeye devam etmektedir. Bu tatlılardan biri de şambali adı ile bilinen tatlıdır. Şambali tatlısı Türk mutfağının şerbetli tatlıları arasında yer alır. Tarifi ise oldukça kolay.

Yemek

Şambaba tatlısı tarifi: Şambaba tatlısı nasıl yapılır?

Baba tatlısı ve cinbaba tatlısı isimleri ile de anılan Şambaba tatlısı Türk mutfağının şerbetli tatlıları arasında yer alır. Hazır olarak da satılan bu tatlıyı evde yapmak da son derece kolaydır. İşte hem yemek davetlerinizde hem de öğünlerinizde servis edebileceğiniz Şambaba tatlısı tarifi...

Yemek

Etli Tatlılar

Etli Tatlılar Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Etli Tatlılar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kalburabastı tarifi: Kalburabastı nasıl yapılır?

Türk mutfağının meşhur şerbetli tatlılarından biri de yüzlerce yıldır yapılan ve tüketilen kalburabastı tatlısıdır. Yapımı son derece pratik olan bu tatlı hem öğünlerde hem de bayramlarda ikram edilen lezzetli bir tatlıdır. Saraylardan evlerinizin mutfağınıza ulaşan bu lezzetin tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek

İrmikli şekerpare tarifi: İrmikli şekerpare nasıl yapılır?

Genelde irmiksiz yapılan ve kaymak, ceviz ve fındık gibi yardımcılarla servis edilen şekerpare tatlısı, Türk mutfağına has şerbetli tatlılardan biridir. Ancak farklı bir şekerpare yapmak istiyorsanız aşağıdaki irmikli şekerpare tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Afiyet olsun.

Yemek

Baklava tarifi: Evde baklava nasıl yapılır?

Yazılı kaynaklara göre tarihte ilk kez 15. yüzyılda Topkapı Sarayı’nda pişirilmiş olan baklava, günümüz mutfaklarına kadar ulaşmayı başarmış özel bir tatlıdır. Türk mutfağının şerbetli tatlıları arasında bulunan, en çok tüketilen ve en sevilen bu tatlıyı isterseniz siz de evinizde kendi mutfağınızda kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yemek

Aypare tatlısı tarifi: Aypare tatlısı nasıl yapılır?

Bayramlarda, yemek davetlerinde, çay sohbetlerinde çeşit çeşit tatlılar sunmayı ve tüketmeyi seviyorsanız Aypare tatlısı tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Yapılışı çok kolay olan bu tatlının tadı da damaklarda kalıyor. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek

Hurma tatlısı tarifi: Hurma tatlısı nasıl yapılır?

Geleneksel şerbetli tatlılar içerisinde en bilinenlerden biri ise hurma tatlısıdır. İçeriğinde hurma olmamasına rağmen bu adı taşıyan hurma tatlısının yapımı son derece kolaydır. Adını aldığı hurmanın şekline benzeyen bu tatlıyı siz de aşağıdaki tarifi kullanarak yapabilir ve sofralarınızda servis edebilirsiniz.

Yemek

Şekerpare tarifi: Şekerpare tatlısı nasıl yapılır?

11 ayın sultanı olarak bilinen ramazan, sabır, hoşgörü, oruç ayıdır. Kurulan iftar ve sahur sofralarında çeşit çeşit yemekler, tatlılar, şerbetler ve atıştırmalıklar olur. Tüm aile, eş dost akraba bu sofraların etrafında toplanır. Ancak kurulan sofralara tat katacak bir lezzet arıyorsanız bu şekerpare tarifimiz tam da size göre.

Yemek

Ballı revani tarifi: Ballı revani nasıl yapılır?

Şerbetli tatlılar Türk mutfağında çok eski zamanlardan bugüne gelmiş olan lezzetleridir. Bunların başında ise Osmanlı saraylarında yapılan ve bugün mutfaklarımıza da girmeyi başaran revani olmuştur. Kendi tatlısını kendi yapanlardansanız revani için farklı bir lezzet seçeneği olan ballı revani tarifimizi mutlaka deneyin. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek

Nevzine tarifi: Nevzine tatlısı nasıl yapılır?

Türk tatlıları denince belki de akla ilk olarak şerbetli tatlılar gelir. Şerbetli tatlı geleneği yüzlerce yıl önce Osmanlı saraylarından günümüze ulaşmış ve mutfaklarımıza girmeyi başarmıştır. Birçok ünlü lokantanın ve kafenin menüsünde de olan şerbetli tatlılardan belki de en az bilineni Kayseri ile adı özdeşleşmiş olan Nevzine tatlısıdır.

Yemek

Asırlardır Damaklarımızı Tatlandıran 7 Türk Tatlısının Hikayesi

Türk tatlıları lezzetleriyle herkesi kendine aşık etmeyi başarıyor. Baklavadan sütlaca her tatlımız dünyaya yayılmış. Peki bu tatlılar nasıl ortaya çıkmış hiç düşündünüz mü? Bu lezzetli tatlıların hikayesi ne diye merak ediyorsanız sizin için anlattık!

Yemek

Lor tatlısı tarifi: Lor tatlısı nasıl yapılır?

Türkiye’nin farklı yörelerinde ve bölgelerinde değişik lezzetler vardır. Lor tatlısı da bunlardan biridir. Türk mutfağının geleneksel şerbetli tatlılarından biri olan lor tatlısının yapımı da son derece kolaydır. Balıkesir ilinde ve Ege Bölgesinde yapıldığı bilinen bu tatlı Türkiye’nin dört bir yanında da yapılabilmekte ve tüketilebilmektedir.

Yemek

Demir tatlısı tarifi: Demir tatlısı nasıl yapılır?

Dünyanın farklı mutfaklarından en lezzetli tatlılar ve yemekler zaman içinde diğer ülkelerin mutfaklarına da girmeyi başarmıştır. Bunlardan biri de bir çeşit lokma tatlısı olan demir tatlısıdır. İran’da, Azerbaycan’da ve Türkiye’nin de en çok Erzurum şehrinde yapılan demir tatlısını siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz.

Yemek

Krem şokola tarifi: Krem şokola nasıl yapılır?

Sütlü tatlıları sevenler, hafif tatlıları tercih edenler daha çok puding, muhallebi ve profiterol gibi lezzetleri severler. Birçok kafenin, pastanenin menüsünde yer alan bu tarifler aslında evde bulunması kolay malzemeler kullanılarak birkaç dakika içinde hazırlanabilen lezzetlerdir. Bu kolay ve lezzetli tatlılardan olan, tarihçesi çok eskilere dayanan krem şokolayı siz de evinizde kendi mutfağınızda kolayca hazırlayıp misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek

Her evde olan malzemelerle kolayca yapabileceğiniz enfes tatlı tarifleri

Tatlı krizlerini hızlıca çözmek isteyenler için her evde bulunabilecek malzemelerle lezzetli tatlılar yapmak oldukça pratik oluyor. Mutfağınızda yer alan birkaç basit malzemeyle harika tatlılar hazırlayabilirsiniz. İşte sizi şımartacak, her evde bulunan malzemelerle kolayca yapabileceğiniz enfes tatlı tarifleri!

Yemek

Portakallı revani tarifi: Portakallı revani nasıl yapılır?

Halk arasında yoğurt tatlısı olarak da anılan revani, Türk mutfağına has şerbetli tatlılardan biridir. Osmanlı zamanında keşfedilen birtakım bölgelerin şerefine saraydaki aşçılar tarafından yapılmış ve adını da Erivan zaferinden almıştır. Çok bilinen ve sevilen bu tatlıya farklı bir lezzet katmak için geliştirilen, mevsiminin gözde meyvelerinden olan portakal ile farklı bir revani tarifi denemek isterseniz tarifini aşağıda bulabilirsiniz.

Yemek

Mandalinalı revani tarifi: Mandalinalı revani nasıl yapılır?

Türk mutfağı ile özdeşleşmiş tarifi çok eski yüzyıllara, Osmanlı dönemi mutfağına kadar uzanan birçok lezzet vardır. Bu lezzetlerden biri de şerbetli tatlıların en sevilenleri arasında yer alan revanidir. Günümüzde birçok tarif, farklı malzemeler ile ya da başka tariflerle bir araya getirilerek yepyeni tatlar üretilmektedir. Siz de farklı tarifler denemeyi sevenlerdenseniz mandalinalı revani tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek

Mandalinalı kereviz tarifi: Mandalinalı kereviz nasıl yapılır?

En lezzetli tatlılar, yemekler ya da çorbalar kendi mevsiminde meyveler ve sebzeler kullanılarak yapılır. Siz de mevsiminde sebzelerle ve meyvelerle farklı tarifler denemek istiyorsanız mandalinalı kereviz tarifimiz tam size göre!

Yemek

Airfryer baklava tarifi: Airfryer'da baklava nasıl yapılır?

Türk mutfağına has olan ve tarihi çok eski yüzyıllara dayanan çok sayıda tatlı vardır. Osmanlı saraylarından günümüze kadar gelmeyi başaran bu lezzetli tatlılardan biri de özellikle bayram günlerinin baş tacı baklavadır. Birçok farklı biçimde servis edilebilen baklava, tüm yiyecekleri, atıştırmalıkları, yemekleri ve tatlıları çok kısa süreler içinde ve daha az kalorili olarak pişirebilen Airfryer ile kolaylıkla yapılabilir.

Yemek

Gül tatlısı tarifi: Gül tatlısı nasıl yapılır?

Türk mutfağına has lezzetlerden biri de şerbetli olarak hazırlanan gül tatlısıdır. Hamurlarla elde edilen bu lezzet, şeklinin güle benzemesi nedeni ile bu adı almıştır. Şerbetli tatlılar arasında en çok tüketilen tatlılardan biridir. Birçok şehirde ve bölgede yapılır.

Yemek

En kolay şerbetli tatlı: Hira tatlısı tarifi! Her evde bulunan malzemelerle şipşak hazırlanıyor

Tatlı krizlerine çare olacak pratik bir tarif arıyorsanız, hira tatlısı tam size göre! Her evde bulunan malzemelerle hazırlanan bu şerbetli tatlıyı şipşak hazırlayıp fırına atabilirsiniz. Hem lezzetli hem de yapımı oldukça basit olan hira tatlısı, misafirlerinizi ve sevdiklerinizi şaşırtacak. Kolayca yapıp afiyetle servis edeceğiniz irmikli hira tatlısı, bayram günlerinde Tokat’ta her evde yapılır. İşte en kolay hazırlanan şerbetli tatlılardan biri olan hira tatlısının yapımı...

Yemek

Revani tarifi: Revani nasıl yapılır?

Dünya mutfakları arasında hatırı sayılır bir yeri olan Türk mutfağı tatlıları ile de meşhurdur. Bu yöresel tatlılardan biri de revanidir. Bazı kişiler için zor görünse de evdeki imkânlar ile kolaylıkla yapılabilen revani Türkiye ile anılan lezzetler arasında yer alır.

Yemek

Gelinim Mutfakta billuriye nasıl yapılır, malzemeleri neler? Gaziantep'in meşhur billuriye tatlısı tarifi

Billuriye tatlısı tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Gaziantep yöresine ait şerbetli tatlılardan biri olan billuriye tatlısı ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz billuriye tatlısı tarifi özellikle misafir sofralarına çok yakışıyor. Peki, billuriye tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek

Gelinim Mutfakta taş ekmeği tarifi! Elazığ'ın meşhur tatlısı taş ekmeği nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Taş ekmeği tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Elazığ yöresine ait şerbetli tatlılardan biri olan taş ekmeği tatlısı ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz taş ekmeği tatlısı tarifi özellikle misafir sofralarına çok yakışıyor. Peki, taş ekmeği nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek

MasterChef kazandibi nasıl yapılır, malzemeleri neler? Püf noktalarıyla nefis kazandibi tarifi!

Kazandibi tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından merak edildi. Bizans’tan Türklere geçen tavuk göğüsüne ek olarak kazandibi icat edilmiş. Temel farkı yapılan tepsi veya kazanın dibinin yakılıyor olmasıdır. Kazandibi tarifi püf noktalarına dikkat edildiğinde kolaylıkla yapılabiliyor. Peki kazandibi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek

Farklı lezzet arayanlara nefis şeftali tatlısı tarifi! Leziz şeftali tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Şeftali tatlısı üzerine servis edilen dondurma ile yazın yapılabilecek en ferah tatlılardan biri. Yapımı oldukça kolay olan şeftali tatlısı sadece 2 malzeme ile yapılıyor. Eğer farklı lezzet arıyorsanız şeftali tatlısı tam size göre.

Yemek

Gelinim Mutfakta Sivas usulü kalburabastı tarifi! Bol şerbetli kalburabastı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde cuma günü Sivas usulü kalburabastı tarifi verildi. Sivaslıların en sevdiği tatlılar arasında yer alan kalburabastının bu tarifi oldukça seviliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri Sivas usulü kalburabastı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte enfes Sivas usulü kalburabastı tarifi...

Yemek

Görüntüsüyle iştah kabartan midye tatlısı tarifi! Pratik midye tatlısı nasıl yapılır?

Ramazan ayında iftar sonrası tatlı tarifleri arıyorsanız midye tatlısını kesinlikle denemeniz gerekiyor. Midye tatlısı bayram tatlıları düşünenler için de oldukça uygun bir tarif. Pratik midye tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu midye tatlı tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek

Anında hazırlanan fış fış tatlısı! Malatya usulü fış fış tatlısı nasıl yapılır?

Ramazan'da tatlı ihtiyacınızı karşılayacak pratik tatlı tarifleri arıyorsanız anında hazırlanan fış fış tatlısını tercih edebilirsiniz. Malatya yöresine ait olan bu enfes fış fış tatlı tarifini herkesin denemesi gerekiyor.

Yemek

Nar gibi kızaran cevizpare tatlısı tarifi! Şekerpareye rakip cevizpare nasıl yapılır?

Ramazanda hangi tatlıyı yapsam diye düşünüyorsanız cevizpare tatlısı iftardan sonra eşsiz bir seçim olabilir. Şekerpare tatlısına olan benzerliğiyle bilinen cevizpare tatlı tarifini daha önce denemediyseniz mutlaka denemeniz gerekiyor. Cevizpare nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek

İftar sofralarını süsleyen kadayıf tarifi! Cevizli tepsi kadayıfı nasıl yapılır?

Ramazan ayının başlamasıyla iftar sofraları şenlendi. İftara ne tatlı yapacağını bilemeyenler için sofraları süsleyen kadayıf tarifini sizler için hazırladık. Peki cevizli tepsi kadayıfı nasıl yapılır? İşte iftar sofralarının aranan tatlısı cevizli tepsi kadayıfının malzemeleri ve tarifi...

Yemek

1. Gün Ramazan iftar menüsü! Bugün ne pişirsem? Orucun ilk günü iftar yemeği menüsü

Ramazan ayına sayılı günler kala iftar yemeği menüleri de araştırılmaya başlandı. 2023 Diyanet dini günler takvimine göre Ramazan ayı başlangıcı 23 Mart Perşembe günü olacak ve son oruç 20 Nisan günü tutulacak. 'Bugün ne pişirsem?' diye düşünenlere özel orucun ilk günü iftar yemeği menüsü derledik. İşte tüm detaylar...

Yemek

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere lezzet dolu öneriler! İşte 6 Mart yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünmek hem vakit alıcı hem de yorucu. Sizin de her gün aklınıza aynı yemekler geliyorsa ya da farklı tarifleri denemek istiyorsanız 'Bugün ne pişirsem?' serimiz ile her gün birbirinden leziz tarifleri derlediğimiz içeriğimize göz atabilirsiniz. İşte 6 Mart yemek menüsü...

Yemek

Kandillerin vazgeçilmezi kalburabastı tarifi! Kıyır kıyır kalburabastı nasıl yapılır?

Kandilde hangi tatlı yapılır sorusu sıklıkla aratılıyor. Kandilde şerbetli tatlıların çok daha fazla tercih edildiği görülüyor. Şerbetli tatlı denildiğinde akıllara gelen kalburabastı tarifi pratik yapımı ve leziz tadıyla gönüllere taht kuruyor. Kalburabastı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek

Bol şerbetli dilber dudağı tarifi! Enfes lezzetli dilber dudağı nasıl yapılır?

Dilber dudağı tatlısı pek bilinmese de yiyen herkesin bayıldığı bir tatlı. Baklavanın yerini bile sarsacak lezzette olan dilber dudağı kalabalık misafirlerinize ikram edebileceğiniz en iyi tatlı olabilir. Evde dilber dudağı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu dilber dudağı tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere 1 Mart yemek menüsü tarifleri

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünüyorsanız bu içeriğimizde yer alan tariflerden fikir alabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra tatlı keyfi için şerbetli bir tatlı olan karamelize ekmek kadayıfı tarifine yer verdik. İşte 1 Mart yemek menüsü tarifleri...

Yemek

Ağızda dağılan şekerpare tarifi! Nefis şekerpare nasıl yapılır?

Şekerpare en sevilen şerbetli tatlılar arasında yer alıyor. Hem fındık hem de cevizle süslenebilen şekerpare ağızda dağılan tadıyla gönüllere taht kuruyor. Evde pastaneden alınmış gibi olan şekerpare nasıl yapılır merak ediyorsanız bu şekerpare tarifini denemelisiniz.

Yemek

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere 6 Şubat yemek menüsü tarifleri

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünüyorsanız doğra adrestesiniz. Birbirinden leziz tarifleri derlediğimiz yemek menüsü serimiz sayesinde en iyi yemek tariflerini hemen bulabilirsiniz. İşte birbirinden leziz 6 Şubat yemek menüsü tarifleri...

Yemek

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nevzine tatlısı tarifi! Sultanlara layık Nevzine tatlısı nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında Çarşamba günü enfes Nevzine tatlısı hazırlanıyor. En pratik ve lezzetli tatlılar arasında bulunan Nevzineyi yiyen herkes bu tatlıya hayran kalıyor. İzleyiciler 'Nevzine tatlısı nasıl yapılır? ' araştırmaları yapıyor. İşte Nevzine tatlısı tarifi...

Yemek

Sultanlara layık dilber dudağı tarifi! Dilber dudağı nasıl yapılır?

Klasik şerbetli tatlılardan sıkıldıysanız dilber dudağı tatlısına bayılacaksınız. Hem lezzeti hem de görünümüyle gönülleri fetheden dilber dudağı tarifi oldukça pratik bir şekilde hazırlanıyor. Dilber dudağı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek

Gelinim Mutfakta Fındıkzade tatlısı tarifi! En hafif Fındıkzade tatlısı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde cuma günü fındıkzade tatlısı yapılıyor. Bol Hindistan cevizi ile hazırlanan fındıkzade tatlısı en sevilen tatlılar arasında yer alıyor. Şerbetli tatlılardan vazgeçemiyor ama hafif bir lezzet arıyorsanız fındıkzade tatlısı tam size göre! Düşman çatlatacak fındıkzade tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi kesinlikle denemelisiniz.

Yemek

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlara çorbadan tatlıya nefis tarifler! İşte 21 Aralık yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız sizler için hazırladığımız '21 Aralık yemek menüsü' içeriğimize göz gezdirebilirsiniz. Bu içeriğimizde çorbadan tatlıya kadar leziz yemek tariflerini derledik. İşte 21 Aralık yemek menüsü...

Yemek

Zuhal Topal'la Yemekteyiz taş kadayıf nasıl yapılır? Hatay usulü taş kadayıf tarifi!

Hatay'ın meşhur lezzeti taş kadayıf Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında hazırlandı. Çıtır çıtır şerbetli tatlılardan biri olan taş kadayıfı lezzetiyle kendisine hayran bırakıyor. Özel günlerde, çay vakitlerinde, misafirliklerde sıklıkla tercih ediliyor. İşte Hatay'ın meşhur lezzeti taş kadayıf tarifi!

Yemek

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlara enfes yemek tarifleri! İşte 6 Aralık yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye soruyorsanız ama aklınıza hep aynı yemek tarifleri geliyorsa bu haberde yer alan yemek tariflerinden fikir alabilirsiniz. Sizler için en leziz yemekleri bir araya getirip yemek menüsü oluşturduk. İşte 6 Aralık yemek menüsü...

Yemek

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kalburabastı tarifi! Diğer tatlı tariflerini unutturacak kalburabastı nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında Perşembe günü en sevilen şerbetli tatlılardan olan kalburabastı hazırlanıyor. Şekerpareden sonra en pratik şerbetli tatlı olarak görülen kalburabastı yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. İzleyiciler 'Kalburabastı nasıl yapılır? ' araştırmaları yapıyor. İşte enfes kalburabastı tarifi...

Yemek

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çikolata kaplı un helvası tarifi! Görünümüyle şaşırtan çikolata kaplı un helvası nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın başında Pazartesi günü için nefis bir menü hazırlandı. Pazartesi menüsünde pratik ama lezzetli tatlılardan olan un helvasının farklı bir versiyonu yapılacak. İzleyiciler 'Çikolata kaplı un helvası nasıl yapılır?' aramalarında bulunuyor. İşte çikolata kaplı un helvası tarifi...

Yemek